1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1
Ahoj ,
mate prosiim nekdo zkusenost s vytokem u tak male holcicky?Druhy den pozoruju ,ze ma mala v plince takove zazloutle.. Ma proste takovy nazloutly vytok z julinky a protoze ja sama jsem si s ruznymi zanety pekne uzila ,tak z toho mam strach Ve ctvrtek jdeme k dr. na ockovani ,tak se poptam ,ale zatim sonduju ,jestli jste se s tim nektera setkala a jak se to resi ,jestli vubec ...
Diky
Není tady
Dcera to mela take .Nic to neni za kratko to preslo samo.
Není tady
Malá to taky měla, ale hned po porodu krátce..,,myslím, e mi doktorka říkala, e je to z mých hormonů, u nevím zda z kojení nebo jetě z toho jak byla u mě.
Není tady
Zuzi, ahojky, tak Adélka má bílý a světlelutý troku výtok u snad od prvního měsíce-doktorka říkala,e je to běný u holčiček, které jsou kojené a e se to řeí a by přetrvával i po ukončení kojení. Take,kdy u Sofinka není kojená asi jí na to něco dá.Ale víc jsem se o to zatím nezajímala, tak ti víc nepovím,bohuel. Dávají se nějaké čípky nebo i mastičky, co jsem tak zatím četla.Já teda na to taky trpím, tak jsem zvědavá, jak to bude a přestanu kojit.Na očkování se doví víc, drím pěsti, a ve dopadne, co nejlépe.
Není tady
Holky diky ,ale ja uz dlouho nekojim ,takze z toho to nebude..
neco jsem procetla na netu a predstava detske gynekologie uz ted mi prijde hrozna ..Podle toho co jsem cetla to muze byt ze spatne hygieny (koupeme kazdy den a jak utirat zadecek vim) nebo z plen (mame latkove a peru v batoleti) tak nevim... Snad to nic nebude ,mam z toho hruzu
Není tady
Stránky: 1