18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, mám docela intimní dotaz, ale fakt si nevím rady. Chtěla jsem se zeptat, zda je toto běné (já bohuel nemám moc zkueností, tak fakt nevím) - poznala jsem úasného chlapa, myslím e oboustranně funguje chemie a e kadý fakt hodně chceme toho druhého...Na jedné schůzce dolo k prvnímu sexuálnímu kontaktu - orální sex, s tím e se mi po určité (hodně dlouhé) době povedlo dovést to do konce, ale po celou dobu byl penis v takovém spí polotvrdém stavu (kdy to srovnám s minulými sex. partnery). Pak na dalí schůzce jsme chtěli i klasický sex se zasunutím, ale prostě se to nepovedlo. Opět nebylo moné dostat penis do nějaké pozice, aby bylo vůbec moné ho zasunout. Určitě tomu nepřispělo i to, e jsem trvala na kondomu, protoe kdy si ho nasadil, bylo to jetě horí. Snaila jsem se ho tedy uspokojit aspoň orálně ale nepovedlo se mi to.
Já fakt nevím, opravdu mám pocit e mě chce, říká, e to dělám moc dobře (samozřejmě to asi napadne kadého, e něco dělá patně), ptala jsem se, co by chtěl abych udělala....říkal e je problém v jeho hlavě a e to je něco psychologického. Já bohuel ani nevím, jak na to reagovat.- zda to komentovat nebo ne, co říct aby to neznělo blbě. Moná by se to časem zlepilo ale dovedu si představit, e přítě bude jetě o to nervoznějí. Ale fakt o něj stojím.
Jetě bych dodala, e si fakt nemyslím, e bych byla nějaké dřevo - od bývalých partnerů byla vdy velmi pozitivní zpětná vazba.
Pokud k tomu máte nějaký nápad, zkuenost, postřeh, tak to velmi ocením
Upravil(a) veronka83 (16. 2. 2010 10:11)
Není tady
tak rozhodně nekomentovat.
Partner chce asi předvést co nejlepí výkon a je tím tak vystresován, e mu to nejde. Kolik je mu?
Chtělo by to dlouhou předehru, dost moná si i na začátku říct, e se budete jen mazlit, bez milování.Aby dopředu nebyl stresován tím, e se musí "ukázat"
Není tady
Je mu 37. Předehra byla vdy dlouhá, já rozhodně netrvám na nějakém "výkonu", mazlení mi stačí, ale on moc chtěl sám...přítě tedy asi rovnou říct e se chci jen mazlit a uvidíme... nejhorí je e to nelo ani při tom mazlení (rukou, pusou).
Není tady
veronka83 napsal(a):
Je mu 37. Předehra byla vdy dlouhá, já rozhodně netrvám na nějakém "výkonu", mazlení mi stačí, ale on moc chtěl sám...přítě tedy asi rovnou říct e se chci jen mazlit a uvidíme... nejhorí je e to nelo ani při tom mazlení (rukou, pusou).
já bych z toho mazlení úplně vynechala jeho penis, jen bych ho hladila a líbala a pokud se to podaří, tak toho vyuít.
je moné e jeho minulá partnerka ho v tomto ohledu shazovala a tak do nového vztahu vstupuje s obavou, aby taky nezklamal.
37 let jetě není tolik, take problémy jsou spí psychického rázu
Není tady
on moc chtěl sám...
To bude moná ono - tak moc chtěl, a to nelo. Zkuste to jako "poprvé" - tím nemyslím spolu, ale vůbec :-).
Není tady
udělala jsem podobnou zkuenost, ovem partner byl starí. Určitě tam byla nějaká kombinace přemotivování, věku, chlastu a nemoci. Chvíli jsem to povaovala za chvilkovou indispozici, ale nijak se to nelepilo. Přitom partner evidentně straně chtěl, mohl se ze mně zbláznit a pořád se snail - i dvě hodiny...
nakonec jsme se rozeli, i kdy on dodnes neví, e to bylo kvůli tomu.
Není tady
laminanonte napsal(a):
veronka83 napsal(a):
já bych z toho mazlení úplně vynechala jeho penis, jen bych ho hladila a líbala a pokud se to podaří, tak toho vyuít.
je moné e jeho minulá partnerka ho v tomto ohledu shazovala a tak do nového vztahu vstupuje s obavou, aby taky nezklamal.
37 let jetě není tolik, take problémy jsou spí psychického rázu
Důleité je úplně vypnout a na nic nemyslet...
Mě je sice 24, ale tyhle problémy jsem řeil hlavně mezi 17 - 18 rokem a to i se sexuologem a nakonec se ukázalo, e jednou z hlavních příčin je kondom - v ten moment není asi nic trapnějího, ne natahovat si kondom... Povedlo se to prolomit tak, e jsme se s partnerkou domluvili, e kondom vynecháme (ale to nejde pouít u vztahu na jednu noc)...
Ale ten problém se mi vdycky v mení či větí míře vrátil, kdy jsem si nael novou partnerku. Dařilo se mi to i tak, e jsem si nasadil kondom, a pak se jen mazlil a nechal přírodu, a si tam dole dělá co chce... Hodně záleí na partnerce jak se chová. Pokud se k tomu postaví nějak negativně je to téměř ztracené, ale pokud má pochopení a na mazlící hru přistoupí, v 80% se to povede... Při tom mazlení je dobré odvést chlapovi pozornost od mylenek "na ztvrdnutí" třeba nějakým vynalézavým líbáním rtů a nebo krábáním na zádech. Hodně pomáhá, kdy partnerka dělá jemné pohyby jako při milování...
Kdy to shrnu, prostě odvést pozornost
Není tady
H2SO4 napsal(a):
Důleité je úplně vypnout a na nic nemyslet...
...co se sice snadno řekne, ale hůř udělá, co?
H2SO4 napsal(a):
...tyhle problémy jsem řeil hlavně mezi 17 - 18 rokem...
Já taky, a i kdy mi bylo zcela jasný, e na to "nesmím myslet", tak čím víc jsem se snail na to nemyslet, tím víc jsem na to myslel...
H2SO4 napsal(a):
Dařilo se mi to i tak, e jsem si nasadil kondom, a pak se jen mazlil a nechal přírodu, a si tam dole dělá co chce...
Já Ti do toho nechci kecat, ale není lepí nasadit si kondom a před zásunem, a ne u před mazlením?
Není tady
Já bych tomu nechal čas. Přeci jenom nový partner je v tomhle ohledu troku stresující. Mazlení můe pomoci, jemná stimulace rukou a líbání. Kondom na vzruení taky moc nepřidá. Časem se to určitě zlepí.
Není tady
není lepí nasadit si kondom a před zásunem, a ne u před mazlením?
Někdy ne - zvlá tam, kde to není úplná rutina nebo dokonce součást mazlení ze strany partnerky Kadé "vyruení" z přirozeného běhu věcí můe mít vliv na to, e u není na co nasadit.
Není tady
Kukačka napsal(a):
v jedný kníce hrdina myslel na to, jak smontovat kuchyňskou linku, aby nemyslel na TO...
A pomohlo mu to?
Není tady
Pomohlo měl smontovanou linku a mezitím mu i ztvrdl
Upravil(a) Pisatel (3. 3. 2010 20:37)
Není tady
Pisatel napsal(a):
no a co bylo dál?
Není tady
Veronko,mám přesně takovou zkuenost.Při naem prvním milování chtěl můj dnes ji manel podat tak "úasný" výkon,e měl jen částečnou erekci a nic z toho nebylo.Byl v podobném věku jako tvůj přítel a věděl,e je to psychické.A přesně jak říká,kondom celou situaci zhoril,protoe sníil jeho citlivost a tím drádivost. Já samozřejmě situaci nekomentovala jen jsem mu řekla,e jsme měli náročný den a musíme si odpočinout.Take první společnou noc jsme spali v objetí,ale bez sexíku.Druhý den jsem mu předvedla striptýz a lo to samo.Navíc,kdy jsem dola k orgasmu,myslím,e z něj spadl poslední zbytek stresu. Pak mi řekl,e měl obavu,abych nebyla zklamaná a poslední dny na to často myslel. Take u toho tvého to bude podobné.Jestlie s tím nemá pravidelné potíe nebude to organického původu,ale psychického. Rozhodně to ale není tvoje vina,chlap si umí říct co chce a co se mu líbí stejně jako by to měla umět říct kadá ena.
Není tady
Kuty napsal(a):
Pisatel napsal(a):
no a co bylo dál?
Prila suseda, e by potrebovala pomôc s linkou...
Není tady
Sem se musela zasmát. Čtu si témata názevtohot - problém s tvrdostí a pod ním - titanové hrnce To spojení mě dostalo.
Není tady