Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 2. 2010 10:05

veronka83
♥------

problém- nedostatečná tvrdost

Zdravím, mám docela intimní dotaz, ale fakt si nevím rady. Chtěla jsem se zeptat, zda je toto běžné (já bohužel nemám moc zkušeností, tak fakt nevím) - poznala jsem úžasného chlapa, myslím že oboustranně funguje chemie a že každý fakt hodně chceme toho druhého...Na jedné schůzce došlo k prvnímu sexuálnímu kontaktu - orální sex, s tím že se mi po určité (hodně dlouhé) době povedlo dovést to do konce, ale po celou dobu byl penis v takovém spíš polotvrdém stavu (když to srovnám s minulými sex. partnery). Pak na další schůzce jsme chtěli i klasický sex se zasunutím, ale prostě se to nepovedlo. Opět nebylo možné dostat penis do nějaké pozice, aby bylo vůbec možné ho zasunout. Určitě tomu nepřispělo i to, že jsem trvala na kondomu, protože když si ho nasadil, bylo to ještě horší. Snažila jsem se ho tedy uspokojit aspoň orálně ale nepovedlo se mi to.
Já fakt nevím, opravdu mám pocit že mě chce, říká, že to dělám moc dobře (samozřejmě to asi napadne každého, že něco dělá špatně), ptala jsem se, co by chtěl abych udělala....říkal že je problém v jeho hlavě a že to je něco psychologického. Já bohužel ani nevím, jak na to reagovat.- zda to komentovat nebo ne, co říct aby to neznělo blbě. Možná by se to časem zlepšilo ale dovedu si představit, že příště bude ještě o to nervoznější. Ale fakt o něj stojím.
Ještě bych dodala, že si fakt nemyslím, že bych byla nějaké dřevo - od bývalých partnerů byla vždy velmi pozitivní zpětná vazba.

Pokud k tomu máte nějaký nápad, zkušenost, postřeh, tak to velmi ocením

Upravil(a) veronka83 (16. 2. 2010 10:11)

Není tady

#2 16. 2. 2010 10:16

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: problém- nedostatečná tvrdost

tak rozhodně nekomentovat.
Partner chce asi předvést co nejlepší výkon a je tím tak vystresován, že mu to nejde. Kolik je mu?
Chtělo by to dlouhou předehru, dost možná si i na začátku říct, že se budete jen mazlit, bez milování.Aby dopředu nebyl stresován tím, že se musí "ukázat"

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 16. 2. 2010 12:04

veronka83
♥------

Je mu 37. Předehra byla vždy dlouhá, já rozhodně netrvám na nějakém "výkonu", mazlení mi stačí, ale on moc chtěl sám...příště tedy asi rovnou říct že se chci jen mazlit a uvidíme... nejhorší je že to nešlo ani při tom mazlení (rukou, pusou).

Není tady

#4 16. 2. 2010 13:47

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

veronka83 napsal(a):

Je mu 37. Předehra byla vždy dlouhá, já rozhodně netrvám na nějakém "výkonu", mazlení mi stačí, ale on moc chtěl sám...příště tedy asi rovnou říct že se chci jen mazlit a uvidíme... nejhorší je že to nešlo ani při tom mazlení (rukou, pusou).

já bych z toho mazlení úplně vynechala jeho penis, jen bych ho hladila a líbala a pokud se to podaří, tak toho využít.
je možné že jeho minulá partnerka ho v tomto ohledu shazovala a tak do nového vztahu vstupuje s obavou, aby taky nezklamal.
37 let ještě není tolik, takže problémy jsou spíš psychického rázu

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#5 16. 2. 2010 14:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

on moc chtěl sám...
To bude možná ono - tak moc chtěl, až to nešlo. Zkuste to jako "poprvé" - tím nemyslím spolu, ale vůbec :-).

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#6 16. 2. 2010 14:24

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

udělala jsem podobnou zkušenost, ovšem partner byl starší. Určitě tam byla nějaká kombinace přemotivování, věku, chlastu a nemoci. Chvíli jsem to považovala za chvilkovou indispozici, ale nijak se to nelepšilo. Přitom partner evidentně strašně chtěl, mohl se ze mně zbláznit a pořád se snažil - i dvě hodiny...
nakonec jsme se rozešli, i když on dodnes neví, že to bylo kvůli tomu.

Není tady

#7 3. 3. 2010 1:53

H2SO4
♥♥-----

laminanonte napsal(a):

veronka83 napsal(a):

já bych z toho mazlení úplně vynechala jeho penis, jen bych ho hladila a líbala a pokud se to podaří, tak toho využít.
je možné že jeho minulá partnerka ho v tomto ohledu shazovala a tak do nového vztahu vstupuje s obavou, aby taky nezklamal.
37 let ještě není tolik, takže problémy jsou spíš psychického rázu

Důležité je úplně vypnout a na nic nemyslet...

Mě je sice 24, ale tyhle problémy jsem řešil hlavně mezi 17 - 18 rokem a to i se sexuologem a nakonec se ukázalo, že jednou z hlavních příčin je kondom - v ten moment není asi nic trapnějšího, než natahovat si kondom... Povedlo se to prolomit tak, že jsme se s partnerkou domluvili, že kondom vynecháme (ale to nejde použít u vztahu na jednu noc)...

Ale ten problém se mi vždycky v menší či větší míře vrátil, když jsem si našel novou partnerku. Dařilo se mi to i tak, že jsem si nasadil kondom, a pak se jen mazlil a nechal přírodu, a si tam dole dělá co chce... Hodně záleží na partnerce jak se chová. Pokud se k tomu postaví nějak negativně je to téměř ztracené, ale pokud má pochopení a na mazlící hru přistoupí, v 80% se to povede... Při tom mazlení je dobré odvést chlapovi pozornost od myšlenek "na ztvrdnutí" třeba nějakým vynalézavým líbáním rtů a nebo škrábáním na zádech. Hodně pomáhá, když partnerka dělá jemné pohyby jako při milování...

Když to shrnu, prostě odvést pozornost smile

Není tady

#8 3. 3. 2010 8:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

H2SO4 napsal(a):

Důležité je úplně vypnout a na nic nemyslet...

...což se sice snadno řekne, ale hůř udělá, co? big_smile

H2SO4 napsal(a):

...tyhle problémy jsem řešil hlavně mezi 17 - 18 rokem...

Já taky, a i když mi bylo zcela jasný, že na to "nesmím myslet", tak čím víc jsem se snažil na to nemyslet, tím víc jsem na to myslel... big_smile big_smile big_smile

H2SO4 napsal(a):

Dařilo se mi to i tak, že jsem si nasadil kondom, a pak se jen mazlil a nechal přírodu, a si tam dole dělá co chce...

Já Ti do toho nechci kecat, ale není lepší nasadit si kondom až před zásunem, a ne už před mazlením? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#9 3. 3. 2010 10:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Já bych tomu nechal čas. Přeci jenom nový partner je v tomhle ohledu trošku stresující. Mazlení může pomoci, jemná stimulace rukou a líbání. Kondom na vzrušení taky moc nepřidá. Časem se to určitě zlepší.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#10 3. 3. 2010 11:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

není lepší nasadit si kondom až před zásunem, a ne už před mazlením?
Někdy ne - zvl᚝ tam, kde to není úplná rutina nebo dokonce součást mazlení ze strany partnerky http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Každé "vyrušení" z přirozeného běhu věcí může mít vliv na to, že už není na co nasadit.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#11 3. 3. 2010 11:24

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

v jedný knížce hrdina myslel na to, jak smontovat kuchyňskou linku, aby nemyslel na TO...

Není tady

#12 3. 3. 2010 19:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

v jedný knížce hrdina myslel na to, jak smontovat kuchyňskou linku, aby nemyslel na TO...

A pomohlo mu to? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#13 3. 3. 2010 20:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pomohlo měl smontovanou linku a mezitím mu i ztvrdl lol

Upravil(a) Pisatel (3. 3. 2010 20:37)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#14 5. 3. 2010 22:24

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

no a co bylo dál?

Není tady

#15 5. 3. 2010 23:11

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Veronko,mám přesně takovou zkušenost.Při našem prvním milování chtěl můj dnes již manžel podat tak "úžasný" výkon,že měl jen částečnou erekci a nic z toho nebylo.Byl v podobném věku jako tvůj přítel a věděl,že je to psychické.A přesně jak říkáš,kondom celou situaci zhoršil,protože snížil jeho citlivost a tím dráždivost. Já samozřejmě situaci nekomentovala jen jsem mu řekla,že jsme měli náročný den a musíme si odpočinout.Takže první společnou noc jsme spali v objetí,ale bez sexíku.Druhý den jsem mu předvedla striptýz a šlo to samo.Navíc,když jsem došla k orgasmu,myslím,že z něj spadl poslední zbytek stresu. Pak mi řekl,že měl obavu,abych nebyla zklamaná a poslední dny na to často myslel. Takže u toho tvého to bude podobné.Jestliže s tím nemá pravidelné potíže nebude to organického původu,ale psychického. Rozhodně to ale není tvoje vina,chlap si umí říct co chce a co se mu líbí stejně jako by to měla umět říct každá žena.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#16 8. 3. 2010 14:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kuty napsal(a):

Pisatel napsal(a):

no a co bylo dál?

Prišla suseda, že by potrebovala pomôc s linkou... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 8. 3. 2010 17:04

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Sem se musela zasmát. lol Čtu si témata názevtohot - problém s tvrdostí a pod ním - titanové hrnce lol To spojení mě dostalo.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí