18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak se má o problémech týkající se nevěry, rozchodu, milenkách a mileních mluvit s dětmi?
Ahoj Lido nevim presne kolik je tvym detem let ale ja mam doma sedmiletou holku asama nevim jak to vezme jestli se budem muset stehovat od partnera.je hodne citliva ale kdyz bych s ni jednala narovinu tak by to urcite pochopila.snazila bych se ji vsechno vysvetlit v" mezich" a pak se ji vic venovat protoze by mi stejne nic jineho nez ona"to jedine stesti co v zivote mam" nezbilo.snad to zvladnem obe.drz se
Lído záleí natom jak staré děti má a co s nima musí řeit.Já kdy jsem řeila rozvod tak jsem mluvila sdětmi otevřeně na rovinu,ale jsou to u velcí kluci 17 a15.
Není tady
Kdysi jsem někde četla, e "kdy se bourá hnízdo, neměly by se při tom ulapat mláďata". Take odliit podle věku, ale NIKDY neházet pínu na toho druhého, nedělat ze sebe chudinku a NETAHAT děti do SVÝCH problémů. A se děje cokoliv, jsou to potíe partnerů, ne rodičů a děti musí vdycky vědět, e máma a táta, i kdy u se nemají rádi, budou VDYCKY mít rádi je a pořád budou jejich rodiče.
Není tady
tak u nás 11 letý syn - o nevěře nemluvíme, navenek se nic neděje, on pouze několikrát konstatoval: s tebou se teta nebaví ( jako milneka mého mue, neb jsme byli kamarádky a máme stejně staré syny :-))- take svého času jsme s nimi jezdily různě na výlety atd.....na to pokrčím rameny se slovy nebaví, její chyba.... a nerozebírám dál....ale asi není v podstatě co rozebírat, protoe u nás hádky na dané téma nejsou, já neřeím a tudí manel mlčí a v podstatěmu to vyhovuje. vypadá to, e se to dostává do outu, nebudu předbíhat, to záleí "na nich", protoe jak u jsem jinde psala, nejhorí by bylo, kdyby byli oni mnou či jejím manelem rozejiti...na to musí přijít sami- nejlépe oba, nebo aspoň jeden z nich ( kdyby na to přila ona- lépe pro nás, starý by si povzdychal a konec.Kdyby obráceně, ona by mohla furt dotírat - ...eny udělají rozhodnutí, ale chlapi to pořád zkouí.....nevím, ale toto je můj poznatek....(nakonec proč by to nezkoueli, třeba to jednou výjde:-))) )
Není tady
Lído,
dolo k omylu, který jsem u opravila: synovi je 11 let a tudí si dovede dle svých děti představit, e je samostatný...plnou hlavu myek ji nemám,dřív jsem mívala, ale prostě silou vůle a pořád nějakým zaneprázdněním ve zaplaila, asi i na situaci si zvykla- opravdu, zvyk je elezná koile a to do puntíku platí.Já právě vůbec mu nelapala na patya zaujala postoj, e je to "jen" nevěra a prostě neřeím- ano trochu strčená hlavy do písku, ale mně to vyhovovalo.Těch 43 mi opravdu je,a ivot si snaím uívat a proívat (jak vidět se svím vudy, co k tomu patří:-)), ale naučila jsem se to brát s humorem..
Nejsme stejní, situace u kadého se jedinečně vyvíjí, ale mě asi pomohlo, či pomáhá do stavu naí situace nerýpat a vypadá to na konečné vyumění....a opravdu si začínám myslet, e v dnením uspěchaném ivotě a společnosti, není ivot jen o tom, jestli ten druhý mi je věrný či nevěrný, protoe kdy se podívám okolo sebe, tak mám pocit, e pouze mí rodiče mi li "patným" příkladem, kdy v klidu a pohodě a bez hádek jsou spolu cca 5O let.
ale to není k tématu jestli o tom mluvit s dětmi...s malými určitě ne, s větími po pubertě- určitě jim říct ve co ajak ale s těmi v pubertě, co je cca 8-18 tak to sama nevím, respektive je jasné, e to pochopí, ale je i jasné, e budou straně zmateni, zraněni a vůbec down.Ale to by si hlavně měli uvědomitti, kteří se snaí z rodiny utéct...my si to tady můeme plkat, ale výsledek....
Není tady
Lído, jedete spolu na týden, buď vstřícná, ádné hudrování či připomínky něčeho patného.... to z PRVÉ - PROSTĚ CHOVEJ SE JAK MUSLIMSKÁ ENUKA LÍBAJÍCÍ NOKY SVÉMU MUSLIMSKÉMU MUÍKOVI :-))) (nechtěla jsem psát velkým písmem)
Take zkus to, bude to těké pro tebe, ale ty to zvládne, vzpomeň si na mě....kdy tak napi, budu ti radou nápomocna :-))))Nevracejte se k tématu předelého rozchodu ani s manelem, nato s dětma, vyzní to teď blbě, ale je to jen na tobě jak to ustojí. Jestli chce, aby bylo ve při starém, tak to ustojit musí, i kdybys večer ve spre měla kopat do zdi (pochop jako do manela)....je to blbý, kdy toto radí ena eně, ale kdybys byla týden nasraná na celý svět a jen vyčítající, pak je ti jasné, kam by ho to táhlo....Zkus být nad věcí, le přesto naznačit, e se bez něj jako rodina neobejdete...Lído, cítím, e to klapne- kdy ti napíu : tak to nezkaz, ..tak to vyzní, e kdyby ses na něj blbě podívala, tak u to kazí, tak to zas ne, musí se samozřejmě taky snait on, ale to ty ví a i to vycítí. Budete teď intenzivně spolu, tak si vimne změny
Těím se na pomailec(to je nové slůvko místo pokec), a se vrátíte z hor.
Mía
Není tady