Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 16. 2. 2010 18:14

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: kostlivec ve skříni

No řeknu to takto:
a) na straně jedné souhlasím s Kukačkou a Bety, je to úplná blbost tohle řešit.
b) plně chápu moderní trendy některých mladých dívek budoucích maminek mít na "posvátný stav" milou vzpomínku, kterou pak bude jednou ukazovat svému potomkovi. (Jako dvojnásobnému otci, dnes již dospělých dětí, už si stav o který tu běží, jen těžko vzpomenu a trochu mě to mrzí).
c) Na straně jedné se divím budoucímu otci, že jednou slíbí a pak má k tomu takový postoj. Nedivím se, že zamilovanou a v posvátném stavu manželku nakrnul tím, že focení omítl. Takto by muž jednat neměl bo se říká že slovo dělá muže. Na straně druhé má li fotky s bývalou přítelkyní v podobných nebo možná choulostivějších pozicích buď z toho má sám špatný pocit (pak se nedivím), ale současně divím, že jednak to manželce zapřel a neřekl, že do toho nejde. Možná si uvědomil, že by mohl být jednou vydíratelným. I když tady ve vší počestnosti a v nejkrásnějším stavu ženy (ale i muže) tak nějak nechápu jeho postoj, že se řídí slovy "jiní ne",  jiní třeba nemají tak krásnou manželku v těhotenství. Jde o jeho osobní život ne o společenský život, to nemusí nikomu říkat ani ukazovat jen sám sobě.
Ale opět konstatuji, že byť to Eli bolí, nicméně si dovolím konstatovat, že příjdou těžší životní úkoly a tohle je taková prkotina jako přesolená polévka.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#27 16. 2. 2010 18:31

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

I kdyz je pravda,ze ja mam taky stale schovane dopisy od mych lasek.I nektere sms prepsane na papiru od me drivejsi lasky.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#28 17. 2. 2010 17:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eli10 napsal(a):

Ahoj Rejko ;-)
děkuji ti moc za názor a radu. Já sama se v těhotenství cítím skvěle..spoustu lidí říká že úplně kvetu a i manžel nemá k mé postavě sebemenší připomínku. Spíš naopak..říká, že mu mé tělo přijde krásné, možná i pevnější než dřív..ale že by se na mě vrhal se říct nedá..někdy mi přijde, že ho k sexu musím až přemlouvat, nebo spíš se mu vbízet..říká, že je teď pro něj celkem těžké "to" semnou vydržet, že je někdy vzrušený víc než by chtěl a dokázal to ovlivnit. Já totiž v tomto směru nemám od začátku těhotenství sebemenší potíže. Takže u nás o nějakém jeho odříkání nemůže být řeč a ví, že zamnou může přijít prakticky kdykoliv. Mě manžel ke svým mailům a fotkám nepřizve nikdy...leda omylem, když jdu zrovna kolem..mám pocit jako by se snad bál co na to řeknu, i když nemá proč, když já sama jsem nám erotické dvd kupovala. Jako by měl potřebu se přede mnou schovávat..a to nechci.Nechci aby se přede mnou se vším schovával..jsme přeci partneři a nepotřebujeme před sebou mít tajnosti. Potom když vyleze nějaký takový kostlivec tak je pak zle a trápíme se vzájemně. Teda zatím se trápím jen já..protože on o ničem ještě neví.
Bejvalka mi hlavu nedělá, sama můžu říct, že konkurenci v ní nevidím..sice byla a je hubenější, sportovní postavy postavy, ale je ode mě víc než o 10 let starší,je starší o pár let i než můj manžel a vždy když o ní mluvil, tak určitě ne v superlativech (ona sama prý měla nedávno trable v jejím manželství a doneslo se ke mě, že by chtěla mého manžela snad i zpátky...po těch letech, ale jsou to možná jen drby). Dokonce se přes její nejlepší kamarádku, která je žena kamaráda mého manžela snažila vypátrat už před svatbou na naší společné rozlučce, jestli nejsem těhotná ( asi zjišťovala situaci ). Tenkrát jsem vše zapírala, jelikož jsem o mém těhotenství věděla asi 3 dny a nechtěla jsem se svěřovat holce kterou pomalu neznám a bylo mi jasné odkud vítr vane ( ale možná jí křivdím ) Od té doby mám od ní pokoj a ani se o ni nezajímám. Štve mě jen to, že to cd nevyhodil, ale naopak si ho schoval ( hodně špatně ) Kdyby zůstalo tam kde ho vyštrachal a já ani nevěděla o tom  že nad ním nostalgicky vzpomínal ( ať si klidně vzpomíná...ale co oči nevidí, srdce nebolí..) nemusela jsem o tom ani vědět a nemuselo mě to teď  žrát ). přiznám se, že mám sto chutí to cd ZLOMIT, VYHODIT A DÁL TO NEŘEŠIT!Ale na to by postupem času přišel asi by se i ptal ( nebo možná ze trachu by se ani nezeptal a to by bylo ještě horší, protože bych věděla, že opravdu něco skrýval)
Budu mu to muset stejně říct, ale přes sms nebo telefon to nemá cenu..počkám až zase koncem týdne přijede domů. Sice mám pocit, že se o tom semnou asi nebude mít chuť ani bavit a nebo že se to nakonec otočí proti mě a ten kdo bude něco vysvětlovat a urovnávat budu já :-/

Skús ovládnuť hormón a nežiarliť na JEHO MINULOSŤ. Nevieš vôbec, či si to CD pozeral, ani ako a prečo sa ocitlo tam, kde si ho našla... Nebuď nespravodlivá a nenič mu jeho minulosť, patrí k nemu. Ak ti nevieš prejsť, mala si si nájsť panica bez minulosti. wink To, že si ty neschovávaš spomienky na bývalých, neznamená, že to ON robiť nesmie, nie? Ja to tiež robím, aj keď teraz bývam sama a nikomu to nevadí, ale keby mi chcel napr. frajer vyhodiť fotky bývalého, tak budem rozmýšľať nad tým, či nechám seobu tak manipulovať.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 17. 2. 2010 18:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eli10 napsal(a):

Možná jsem outlocitná víc než kdy jindy... možná protože čekám spíš od lidí rady a ne výsměchy... řeči typu:
"já si sem chodím žasnout.."    nebo     "....., nemáš pocit, že se svět nějak divně točí? Nudí se ti lidi? Mají houby co na práci?......"      přijdou mě osobně urážející a vysmívají se všem, kteří tu jiným radí .. i když ne třeba pozitivně či kladně.
Ale to je fuk..nemá smysl to řešit.

To, čo čakáš, je tvoj problém - ľudia ti napíšu, čo si myslia... Na svete je nás toľko miliárd, že by bolo divné, keby si všetci mysleli len to isté, čo ty. wink Ani tvoj muž, ani tvoje spoludiskutujúce na internete nebudú skákať tak, ako ty pískaš. Ja možno chápem tvoje citové búrky, ale myslím si, že by si ich mala trochu krotiť a sústrediť sa na podstatnejšie veci, ako sú NÁHODOU (dúfam tongue) nájdené fotky z minulosti, hlavne ak je to minulosť niekoho iného a súkromné fotky niekoho iného.

Upravil(a) Selima (17. 2. 2010 18:19)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 17. 2. 2010 19:23

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Holky, co se tu hádáte? - Každá jsme jiná, ne? - Jedna je (jako) lvice a tak ji nic jen tak nerozhází,
druhá si všechno bere. Já myslím, že tyhle rozdíly jsou úplně normální. Tak už to sakra neřešte...  gloria
Jak by si mužský mohli vybrat mezi náma, kdybychom byly všechny stejné???  dumbom

Není tady

#31 5. 3. 2010 0:51

Nemesis
♥♥-----

Ahoj Eli10,

četla jsem, co tě trápí, a myslím, že by bylo moudré mu o tom CD říct. Neprovedla jsi nic špatného, že sis ho pustila. Prostě jsi narazila na CD a zjistila, že je tam vzpomínka na bývalou v erotickém podání. Pak bych se být tebou na to jednoduše zeptala, proč ho má ve skříni mezi oblečením, jestli to má být tajné? Nebo proč ho vlastně má? On ti odpoví a ty určitě poznáš, jestli něco skrývá, nebo o nic nešlo. Každopádně, nepochybuji, že tě má rád, ale na tohle se zeptej, nic na tom není a tobě se uleví. Neřeknu, kdybys mu pátrala v mobilu, ale tohle se samo nabízelo-pustit to. Na to ti nemůže nic říct. Každopádně bych radost z toho také neměla a to nejsem těhotná. Asi bych ho i možná v záchvatu zuřivosti zlomila :-)), ale pak bych mu ho podala a řekla, že mě to rozčílilo. Určitě by to pochopil-pokud tě miluje!

No a k tomu druhému, chlapi se neradi prostě fotí s bříškem své milované. Oni jsou prostě drsňáci a dobyvatelé a né žádní bačkoráci-jak rádi říkají. Málokterý chlap, to zkousne. Jestli je ten tvůj tak trochu osobnost, tak se nedivím, že ho tam nedotáhneš. Možná chvíli zvažoval že by do toho šel, ale pak cítil, že ho do toho spíš tlačíš a upustil od toho. Možná, že kdybys řekla něco jako, že "Vím, že tohle nemáš rád.. Ale kdybys to udělal, měla bych radost! Ale nechám to na tobě, lásko.. Půjdu sama, ale s tebou by to bylo hezčí.." A viděla bys, jenže jestli jsi mu posílala fotky jak to je hezký a kdesi cosi, tak se stáhnul-ucítil tlak.

Každopádně, ať ti vše vychází a těš se na miminko!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí