|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý večer!
Posíláme
Matýskovi i Dorince! 
Giuš, to mohl být fajn ples..
Jste tam museli být takový přehlédnutelní...

Holky,mi je z té naši Sluninky úplně ouzko, fakt..
Kéž by se něco stalo.. prosím, prosím... 
Není tady
čau bambulky,
to je docházka 
Gioo
ale na ten ples nikdy nezapomenete, že 
Nikuško, tak dnes se k šatům snad dostaneme
večer se těším 
Sluniko, jestli dočítáš, přijd na chvilenku, jak Ti je..
myslíme furt na Tebe 
Není tady
Wow... tedy celý jeden nový příspěvek? Nejste nemocné???
Sluníčko
Zkus odpočívat a vyprdněte se chvíli na to...
Holky je to možný? 9 měsíců už nekojim a stejně mám ještě v kozách mlíko. Zmizí někdy??
Není tady
Dobré ráno 
to byla teda docházka o víkendu 
moc děkujeme za všechna krásná přáníčka 
u nás byla v pátek velká premiéra - musela jsem do školy a P.nedostal v práci volno, takže jsme poprvé museli zapojit babičku... no, nervózní jsem byla jak sáňky v létě
ale nakonec to zvládla s malou dobře, jen si teda ráno, když jí ji P.předával a odpoledne, když jsem přijela, neodpustila pár poznámek na téma "co všechno děláte špatně"
ovšem to byl jen takový výkřik do tmy, nepředpokládám, že by se někdy v blízké budoucnosti zas nabídla
Marky, aha...
tak teď už tu SZ fakt pošlu 
Není tady
Hezké ránko,
všem, co měli svátek nebo narozeniny a já to propásla, všechno nej nej nej. Mám teď napilno, zítra přijdou dělat Patrikův pokojík, o víkendu jsme pokládali u něj novou podlahu a vyklízeli a chystali, je tu výbuch 
Sluníčko tu svítí, tak snad už to jaro ..
Všem hezký den !
Není tady
Zdravím všechny, konečně březeeeeeeeeeeeeeeeen
Tak snad už bude tepleji a tepleji!!!
Petji, doufám, že to průběžně dokumentujete a pak se nám hezky pochlubíš, jak jste šikovní
jakou podlahu dáváte? (materiál, barva....)
Mishi, nechci Ti kazit radost, ale: http://www.novinky.cz/domaci/193426-v-b … esice.html
Upravil(a) lenkaB (1. 3. 2010 8:32)
Není tady
Aha
tak to mě asi už fakt ..píp.. 
Ahojda potvůrky...
tak jsem myslela co všechno budu dočítat a ejhe... kde nic tu nic...
Marky jak to vypadá na konci týdne?
holky mám anketní... holky se zubama neměly jediný problém... chybí jim jen špičáky... no a k tomu se váže dotaz.... obě maj docela teplotu a Rozálka i jakoby nateklou hubinu... tak dumám jestli letět k dr. nebo jestli to nemůže fakt být od špičáků... maj tam bouličky.. co vaše dítka? jak to snášela?
Není tady
Ahoj !!!
Ke špičkákům - mám pocit že moje malá je snášela hůře než stoličky. A to jí lezly skoro všechny 4 špičáky najednou. Taky měla u nich teplotku, u předchozích zubů vůbec ne. Dávala jsem Panadol baby sirup.
Vydrž, přejde to !!!
Není tady
Mufi, pokud ta teplota nebude trvat dél, tak to budou asi zoubky, u nás taky špičáky a stoličky probíhají zajímavě... vždycky pár dnů klid a pak několik dnů, kdy se v noci budí, špatně usíná v noci i přes den, asi 2x měla i teplotu - tehdy jsem poprvé zaznamenala bouličky na místě špičáků a asi 2 stoličky už trochu prosvítají, ale nenechá mě moc podívat se do pusy, takže nevím, jaký je aktuální stav
ale pokud k tomu holky nemají nic jiného (kašel apod.), budou to nejspíš zoubky... slyším od hodně mamin, že stolička a špičáky měly mnohem horší průběh, než první zuby (a často říkají, že špičáky jsou nejhorší)... tak ať je holkám brzo dobře 
Není tady
Leni, dáváme plovoučku, co já vím jaká barva
je to ta stejná, co tu máme, takže podle fotek zkus posoudit .. u Patrika, jak tam tenkrát zateklo, byla místy trošku poničená, tak jsme to teď konečně vyměnili. Ten pokojík je nejmenší ze všech pokojíků na světě, takže tam ani nevyfotíš, jak vypadá, protože si není kam stoupnout, aby ti to zabralo větší část pokoje, tak jsem zvědavá, jak Vám to vyfotím, možná z balkonu oknem 

My máme stále jen osm zubů, stoličky ani špičáky nikde, asi rostou, ale vidět ještě nejsou, projevy žádný .. ani teplota, žádný zvláštní podráždění (více než obvykle
), tak nevím, my jsme s těma zubama nějaký pomalí.
Není tady
Tak my jsme se právě vrátili od doktora, Málinka měla přes víkend strašný kašel, ale prý to na průduškách nemá, takže je to jen od rýmy a nic jí vlastně není. Tak jsem ráda. Bere teda dál sirup na ředění rýmy a sirup na kašel, ale hlavně že to nic není.
Petji těším se na foto pokojíku - to má Páťa radost co?
A se zoubkama neporadím - Amálka má už všechny, ale špičáky ne. A občas teplotu měla, ale jestli to bylo k zubům nebo do toho měla virozu to nevím do dneška. Ale pokud nemá vysokou teplotu a bude jen pár dnů, tak bych k doktorce nešla. Já se dneska docela děsila jestli si neodneseme nějakou jinou nemoc. Jedno blinkající dítě a jedno s horečkou - jiné jenom chrmlily. No uvidíme, snad ne.
Není tady
Mufí, měli jsme to podobný..Maty měl boule na dásních, teplotu a celkově byl zpruzený..já teda v těchto případech absolutně neváhám a dávám panadol..jinak stoličky, až na to, že u toho šíleně slintá, takový průběh neměly. Tak se držte.
Leni, Maty má tenhle rýmový kašel skoro celou zimu
ať už je teplooooo ...
Petji, tobě se blíží kontrola..jak ti vůbec je? máš už nějaký příznaky?
ahoj holky
tady u nas jsou teda ambice
Panickovo kmotra ze krtu se lecila s rakovinou patere, trikrat ji prezila, ale ted napotreti ji predepsali nejake silne chemoterapi a musela pri nich lezet v nemocnici. Snad jeste i chodila do nejakeho radioaktivniho pokoje nebo co..... Zakazali ji prisne vstavat, ale ona zrejme neposlechla. Minuly tyden v noci ji nasli lezet na zemi. Zrejme vstala a upadla, uhodila se do hlavy a ma na mozku obrovsky hematom. Uplne ochrnula, ma plinky, vyzivovou infuzi, nemuze mluvit, vydava jenom takove neurcite zvuky a domu z nemocnice uz asi nikdy nedojde. Chteli ji operovat, ale tri doktori to uz odmitli, ze by sla s operaci na jistou smrt. Takhle bude trvat treba pul roku, nez umre. A to mela jit dneska po chemoterapiich dom, kdyby vseqchno probehlo spravne. Rodina o nicem jinem nemluvi tak je to tu na
Deda je z toho na prasky, od 17 let vychovaval a zivil 12 sourozencu, kdyz jim mama umrela u porodu, v pokojicku na policce lezi 30 euro, ktery dala teta malymu at mu neco koupime, nez do te nemocnice sla a panicek ted premejsli, za co ty penize utrati. Chce neco pro malyho, ale ne zadnou hracku. Spis neco, co by vydrzelo a bylo to takovy pamatecni, na celej zivot. Nenapada vas neco, co by se dalo koupit?

Není tady
Zdarec palec,
tak jsme se zasejc vrátili z cestování a vidím, že ani není moc nakecáno. Se hned pozná lepší počasí 
Dito, to je teda pěkně blbá situace - pro všechny myslím..
A s dárkem? Tak to mě teda nic nenapadá, ale třeba mě ještě osvítí a něco mě napadne.
Jsme si přivezli z Česka asi nějakou virozu či co. Malej se včera total po.ral, pozvracel, celý den skoro nic nesnědl, jen jsem se do něj snažila cpát tekutiny. Dneska má teplotu 38.3 je neslanej, nemastnej, pořád spí, jíst nechce nic a naposled vypil ráno trochu mlíčka. Tak nevím, co to má znamenat - jak jste tady probíraly zuby, tak mě napadlo i to, ale fakt nevím. Nedávala jsem zatím nic, pač doktorka minule říkala, že sirupy na teplotu až od 38,5 tak počkám až se probudí a uvidím.
Není tady
Niw, ja bych to videla spis na strevni chripku. U nas v lekarne prodavaji takove sacky pro nejmensi. Nasypes je do vody a je to vyziva a mineraly, kdyz nechteji nic jist. Poptej se v lekarne. A dej mu Smectu. Ten Panadol bych mu klidne dala, od teploty boli hlava a pocitej s tim, ze je to aspon na tri dny.....

Není tady
Jo jo, střevní tu teď řádila. Smecta je super a ten rehydratační roztok se jmenuje Kulíšek. My měli po nemoci za 2 dny. Tak přeju ryhclý průbeh.
Ditu, to je teda strašně blbá situace - rakovinu překoná a pak se stane taková "blbá" nehoda. Na dárek mě napadlo - že kámoška kupovala takový zlatý medailonek (placička s datem a hodinou narození) na řetízek. Tak třeba toto.
Není tady
Dituš, tak to je fakt blbá situace .. s dárkem já moc neporadím, já jsem spíš pro praktický věci a takový ty "na památku" mi nic neříkají, někdy proto vypadám jak necita a cinik, ale tak to není, jen pro mě jsou to zbytečnosti, co k ničemu nejsou a zabírají místo 
Je fakt, že když to řeknu nahlas, většina na mě kouká skrz prsty, tak to asi nebude úplně správně, ale já to tak mám. Kačenka dostala od jedné staré Romanovi tety 500,- se slovy "kup jí něco, ať má na mě památku" .. tak jsem nakoupila hovězí roštěnky, naporcovala na malý porcičky a nafutrovala mrazáku, aby Kačenka měla na obídky
Ale tak já jsem divná, nechodím na hřbitov, nemám žádné talismany ani drobnosti na památku .. všechno mám jen a jen v hlavě. Tak a teď si o mně budete myslet, že jsem příšera příšerná 
Jinak na kontrolu jdu 9. 3., projevy zatím žádný, jen jsem strašně ospalá, spala bych dopoledne, spala bych odpoledne, pořád bych spala
Což dost dobře nejde, jelikož jsem tu celý den s malou sama, ale jinak naprosto v pohodě.
Není tady
Nazdárek..... holky nestrašte s virozama, nám se to zatím úspěšně vyhýbá, i když malá se mnou chodí do práce a úspěšně se mnou oběhla vyřízení podkladů k hypotéce.... 
Leni, já jsem tak četla, se zatajeným dechem, že napíšeš, že malá šla do školy s Tebou 
Jo a musím se pochlubit....zítra neseme dokumentaci na stavební úřad, to zase budou nervy. A protože si myslím, že na ohlášku to nepůjde, tak máme dalších +30 dní a to nemluvím o vyjadřovačkách.
Jaro nás krásně navnadilo a má být zase hnusně, my chodily ven bez kočárku, v ruce broučka a šlapala statečně.

Není tady
Ahojá,
Lůca je taky protivná...taky zuby...teploty tedy nemá....zatím...ťuk ťuk
Ditu,to je tedy s kmotrou blbý....ale tedy říkám na rovinu,že bych to trápené ukončila...vím,že není schválená eutanazie(i když nevím jak ve FR.),ale viděla jsem xy lidí jak pomalu umírali a ze života už stejně nic neměli,jen se protahovalo trápení..hrůza...takhle bych skončit nechtěla.....
Jinak dárek mě taky napadl nějaký medailonek apod.,ale za sebe taky nemám ráda věci na památku....to raději praktické na denní nebo časté používání...žádný schovávání na sváteční chvilky...
Ivet,ať jste na úřadě úspěšní....
Všem marůdkům přejeme brzké uzdravení.....
Není tady
adavok napsal(a):
Ditu,teď mě napadlo,co koupit jako dárek něco hezkého do pokojíčku...myslím doplňky,dekorace atd.?

Není tady
Hezký sluníčkový den 
Šimona hlásím do klubu, lezou mu špičáky, je to protiva vzteklej a ukňouranej
Dito - to je blbý
Tak ať to dopadne pro ni co nejlépe... A co na památku? Holce by se daly koupit náušnice, prstýnek, ale klukovi nevím... Prý je dobrá investice koupě zlata, takže co třeba první zlatou cihličku, ta se mu bude jednou hodit...
Ale přiznám se, že z takových finančních darů jsem taky na rozpacích. My jsme kdysi dostali s Tomem 20 000 od jeho prarodičů a měli jsme si taky koupit něco na památku
Koupili jsme si hrnce, ty nám budou sloužit pořád, praktické, používám je denně, ale jim se to stejně nelíbilo 
Petju - roštěnce se směju už od včerejška 

Není tady
Hezký den, já se taky přidávám k těm "bezcitným praktikům"
Petji, ale roštěnka je dost dobrá, to by asi nenapadlo ani mě a to je co říct
Dito, je mi to líto, co se děje... na pamtáku mě napadla pro malého nějaká knížka, do které by ta osoba třeba vepsala věnování nebo něco takového... třeba nějaká lepší pohádková knížka mu vydrží dlouho a nikdo nemůže namítat nic proti tomu, že je na památku, prootže knížky se dědí v rodinách po generace
Gio
náhodou co se jim nelíbilo na hrncích? každý den si je aspoň připomenete, víte od koho je máte 
Není tady