|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, holky Sáblíková úžasná co??
jsem málem měla infark když ta němka jela tak super čas.
A hokejisti jsou matlové 
Není tady
Sluníčko, moc držím palce, snad to dopadne dobře 
Leni prosím můžeš mi poslat ještě jednou vaší adresu? nevím kam mám teda poslat dárek pro nevěstinku 
Matýskovi přejeme vše nej, opožděně
Nám negratulujte, my máme až v květnu 
Není tady
Já jsem ostuda - doma Matýska slavíme a tady mu zapomenu popřát. Tak dodatečně všechno nejlepší.
A Marketko jaktože slavíte až v květnu - já v kalendáři žádného Matyáše nemám.
Jinak k anketní - kapesníky papírové taky peru a asi jako většina, nejraději s černým prádlem. To se pak člověk doma nenudí.
Sáblíková je naprosto úžasná - ta jede jak stroj.
Není tady
Děkujeme za přání a Leni, také jsem na tom stejně
, tak dodatečně ještě tvému Matýskovi vše nej 
Já viděla jen štafetu a to byl taky boj, až ta ten vypadnutý obraz před dojezdem do cíle
Jinak Sáblice je skvělá, fakt bezva bojovnice..hokejisti..no comment..už na to prostě nemáme..to ty Slováci jsou na tom fakt líp 
Snad se Sluni brzo ozve s dobrou zprávou.
Jo ták - dík za vysvětlení. Švagrová mi totiž říkala, že v Německu je Mathias na Matouše - takže někdy na podzim. Tak jsi mě zmátla.
Není tady
tak mi to nedalo a hledala jsem. A nakonec prý i Mathias v německu slaví 24.2. - občanský svátek, 14.5. slaví církevní.
Takže je to nakonec jedno - mě to hlavně zaujalo, že v květnu už by to bylo lepší - venku už bývá krásně a oslavu by mohl mít na zahradě, tak jsem si myslela, jestli ho nakonec do kalendáře nedali a právě někam do května. :-))
Není tady
Ahoj holky...tak pro info...sem doma (teda u tchánovců), manža je v nemocnici (s mandlema) a naše mamka je na Slovensku a vrátí se zítra, tak ji stáhnem k nám, aby sme konečně mohli domů....včera na utz byl zvětšenej žloutkovej váček, tak mě dr ještě nechala do příštího pátku, kdy mám jít ke své dr (ta u toho taky byla)...ale na 95% půjdu na revizi...teď bych byla asi radši, kdyby to začalo krvácet samo...fakt nevím, čekat celej týden, aby mi prostě řekli, co už dávno vím....
takže:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 5#p2395805
Není tady
Kukuuuuu
No nemam ja se lip? OH nesleduju, ani nevim, kdo je Sablikova
a na hokej u nas kouka akorat panicek, na Fr samozrejme. No, jeste ze mame doma 4 televize a nemusim koukat s nim

My jsme sledovali zato fotbalek. To nas bere oba, no ale ten se blbe hraje, na snehu 
Lendi,mi to nedalo, je to Zodak. Zabral spolehlive a po trech dnech uz decka byli bez pupinku. Pak zase Kolombovi ale vyskakali potnicky a ty mel celej pobyt v Cr, protoze u nas mame studenej odchov. 20 stupnu pres den a 18 na noc
Ten fenistil mi nabizeli jako gel, ten jsem nechtela no a ty kapky fakt prej jenom na predpis. Jsem byla docela zmatena, protoze ten Fenistil znam jako jedinej.
Matyskum prejeme vsechno nej nej
jsme ostudy ze az dneska, no ale aspon neco prece,

Jo a papirove kapesniky nevesime, my je obcas jeste davame susit do susicky

Není tady
Slundisku ahoooj 
Zkousela ses ptat na tu genetiku? Obcas se to taky stava proto, ze haprujou hormony. To se ale miminko objevi. Je to divny, ze uz podruhy se neobjevilo. Ja bych sla po ty genetice.

Není tady
Hezké odpoledne 
Sluni, co dodat..
je mi to moc líto a moc Ti přeju, ať už je všechno za Tebou... osobně bych si teď na Tvém místě dala min. půlroční pauzu, přece jen v tak krátkém období 3 těhotenství musely dát tělu pěkně zabrat a možná nemá sílu na to o těhotenství "bojovat", osobně si myslím, že Ti můžou trochu zlobit hormony (docela dlouho jsi i kojila...)... prostě před dalším těhotenstvím se dát dohromady, nechat tělo odpočinout a případně si nechat udělat i genetiku a při té příležitosti i vyšetření na trombofilní mutace... je mi to fakt moc líto, začínala jsem hodně doufat, ale někdy se prostě všechno spikne
posílám moc sil a kdybys potřebovala dostat ze sebe emoce atd. ven, klidně piš, myslím, že nebudu mluvit sama za sebe, ale tady určitě vždycky najdeš nějaké to rameno na pobrečení, nebo vrbu

Marky, posílám SZ
a já jsem si teda myslela, že slavíte v srpnu
ale nevím proč....
já teda všem Matýskům přeji všechno nej nej nej 
Není tady
baby, kde jste???? sice vysvitlo slunko, ale meze jsou ještě studené

Není tady
Hezké ránko všem,
Sluní, všechno už tu bylo napsáno .. posílám 
Docházka katastrofální, tak já zas jdu

Není tady
Dorotko, všechno nejlepší k svátku 
Ahojky,
Dorotce všechno nejlepší. Posíláme hubánka 

Není tady
Dorotce pocilame hubanka a prejeme vse nej nej nej.... 

Není tady
Dorotko naše, všechno nejlepší k tvému svátku a krásnou oslavu.
Není tady
Dorotce vše nejlepší k svátku
a opožděně gratuluju Matýskům 
Zítra se chystáme na ples letců do Lucerny
Normálně v Praze nejsou žádné plesy... jenom spousta maturáků, krize asi došla i na taneční parkety... Nic jiného jsme trapně nesehnali. Snad to bude lepší akce než když jsme byli před pár týdny na Moravě na plese pro starší a pokročilé. Většina účastníků byla jednou tak starší než jsme byli my:D
Vybrali jsme si to proto, že jsme jeli zrovna na Moravu kvůli manželově služební cestě a byl to jediný ples poblíž. Aspoń jsme nemuseli shánět hlídání 
Není tady
Ahoj, hezký večer...
Milá Dorinko, přejeme ti k tvému svátku, hodně zdravíčka, lásky, pochopení rodičů pro blbiny a spousty zubatých úsměvů, Máme Tě moc a moc rádi Matýsek a tchýně 
PS: až nebude maminka trumpeta a opravdu nám tu adresu pošle, pošleme i my dárek 
Mufíííí... potřebuju Tě
ach jo... víš co, viď?
Není tady