|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pet, díky za přání 
a za info od Sluni i ušetření času vyhledat na podzimnátkách..Andri taky díky
to mám ohromnou radost,chodím nakukovat kvůli Slunince
to krásné zprávy, hned mám lepší náladu, že je všecko na cestě naděje
Slunii, jen tak dál

Není tady
Jé tak to jsem ráda, že aspoň u někoho se to v dobré obrátí. Sluní moc držím palce ať je to vpořádku a brzy tě pustí domů a užíváš si klidné těhotenství.
Ivet s knihou o vyřizování stavebního povolení ti můžu pomoct - a že by to nebylo pěkné čtění.
U nás dneska den hrůzy - mě i manželovi zle - zimnice, zvracení - asi chřipka jak vyšitá. Děti byli dopoledne hodné, dokonce si sami hráli a nechali mě ležet na gauči a chodili mě opečovávat. Odpoledne jsem si s nima šla lehnout a blinkala i Amálka. Za odpoledne celkem 3x, ale pije a má celkem i chuť k jídlu, tak uvidíme jaká bude noc a co zítra.
Není tady
Dostala jsem echo.. tak utíkám... 
Jsem straášně ráda, že můžu psát zrovna tohle..
Sluninko naše, držte se!!!!
Moc, moc držíme všechno co máme!! 
Holky jinak my právě prodělali střevní chřipku.. děsnou... zvracení, kajdění, horečky... děs.. Domča i já... (chudák drobeček)... a včera i táta.. 
snad už bude líp..
Petji, Leni- na fotečky myslím, už je líp, tak se snad k tomu dostanu.. Prosím vás a v jakým programu to mám zaziipovat? Manža ještě není dobrej, nechci ho zatěžovat a já jsem prostě... 
Leni, ohledně baráčku moc držím pěsti! 
JInak my se dnes vrátili z 3D a drobeček prý zas takový drobeček nebude... máme kolem 1kg a 29cm..
Až manža nascenuje, hodím vám ho ukázat, ju? 
dobrý večer všem! 
Není tady
Dobrý ranko,
tak že by přece jen to dobře dopadlo? Kéž by!! Sluni, snad bude dobře 
Hezký den všem !
Sluní, moc držím palečky, tak moc bych si přála, aby to bylo v pořádku !!! 
Nikčo, na zip nepotřebuješ žádný prográmek. Najeď myší na adresář s těma fotkama, pravým tlačítkem klikni, vyber "odeslat" - "komprimovaná složka" a vytvoří se ti ten stejný adresář, ale zazipovaný.
Jinak já se cítím pořád dobře, žádné jiné stavy nebo tak 
U nás už třetí den svítí sluníčko, konečně.
Všem nemocným brzké uzdravení, jen doufám, že to není nějaký opožděný přínos našeho srazíku .. co Dita, nezvrací taky?
My zatím nic .. 
Upravil(a) petjule (23. 2. 2010 9:33)
Není tady
Tak unás noc dobrá. Už se neblinkalo a spala až do půl osmé. dneska snídala už půlku banánu a teď polívku, tak snad to v sobě udrží. Jinak je celkem dobrá. Mě teda ještě nic moc, ale fungovat se dá.
Myslím, že ze srazu to není. Máťa to donesl ze školky - v pondělí chyběla půlka třídy. A ted jsem se stavovala k sousedce a u nich se srajdí a blije taky. Taky to mají ze školky.
Není tady
Něco musí lítat po celý republice, né že bych měla střevní potíže..spíš žaludeční, ale to je jiná story
, ale jsem nachcíplá jako blázen. Nejradši bych byla zalezlá v peřinách, ale copak to jdeee? 
holky, ta střevní chřipka je snad všude, my jsme to prodělali (kupodivu jen já s Pavlem, malá měla jen rýmu, jeden den zvýšenou teplotu a pak jí to zmizelo, myslela jsem, že se to rozjede), nám to oboum plynule přešlo v nachlazení (teplota, kašel, rýma atd.)... a v okolí neznám snad nikoho, kdo by aspoň 2-3 dny v uplynulých 14-ti dnech nelítal na wc
takže všem marůdkům posíláme pusu a ať jste brzo zas jak rybičky 
Není tady
no to je radost, snad se to k nám nedostane, zatím naopak neznám nikoho, kdo by to měl .. bojim, bojim 
Není tady
Petji, buď se vám to vyhnulo, nebo to postupuje k vám ze všech stran 
taky je u vás tak krásně? u nás už druhý den svítí slunko
a teda uznávám, že i když mám zimu ráda, tak je to slunko a takový pomalý nástup jara moooc příjemný 
Není tady
u nás svítí sluníčko už od neděle, je to super, když jsme venku, ve vzduchu už je cítit jaro .. myslím, že Sluníčku teď to sluníčko přinese štěstí a bude svítit hlavně pro ní !!!
Není tady
zdar Bejbizny
hlasim se z domova. Vcera jsme dojeli, vecer, v Chomutove nemame internet, tak jsem se nemohla ozvat. Teda jednou jo, ale to jsem mela starost s nasim tatkou, tak se ani nedalo. No ale musela jsem se smat teda. Co jsme byli v Ostrave, tak panicek s Romanem koupili soucastky na PC a ten den co jsem byla v Brne, tak z toho staveli PC. Kdyz jsem se vratila tak jsem do toho instalovala win 7, to jsem si dala. Cele nainstalovat ve franine a pak je dat do cestiny a pak doinstalovat zbytek. Jsem z toho byla cela hin
Pak jsme to tatovi dovezli, zapojili a ja mu ukazovala, jak na internet a on po me chtel, abych pak vsechno z Oblibenych vymazala aby mu to nezabiralo pamet
Pak se me ptal proc nema Internet ale Googlechrom a ze chce internet, ze ten zna
Tak jsem mu tam pridala Explorer a on se rozciloval, ze mu to delam schvalne, ze chce ten program Internet, ze s explorerem neumi pracovat
No na
Vcera kdyz jsme dorazili dom, tak jsem mu volala na skype apak jsem mu hodinu vysvetlovala, jak seridit mikrofon, abych ho slysela. On me totiz slysel a ja jeho ne. A to bylo zase " jaky Nastroje" jaka "Rozsirena navigace" jakej Zvuk.... No proste, vysvetlujte po telefonu neco nekomu, kdo to v zivote nevidel
Dostal od nas knizku s Cdeckem, tak se snad bude ucit..... No jo, no, kdyz pro nasi generaci je to tak evidentni, ze si ani neumime predstavit, ze by to nekdo neumel chjo.
No ale bavila jsem se uuuuuuzasne.
Ja si z Cech dovezla rymu a kasel, pali me na plicich a ma to i Kolombo, Paja a panicek. Jedina Bara je zdrava, no ale dneska jedli jogurt jednou lzickou s Kolombem.... Kdo chce kam, pomozme mu tam, ze?
Ze sraziku to nebude, spis asi z Beskyd, onemocneli jsme v patek.
Vsem Leninkam preju dodatecne vsechno nej nej k svatecku, myslela jsem na vas, kdyz to rikali vecer v televizi na Prvnim.
Lendi, to je dobre, ze ty alergie jsou jenom docasne, jen tak dal, hlavne aby to opravdu zmizelo. Bara a Kolombo se zase strasne osypali hned druhy den a udelali se jim takova velka cervena svediva mista, tak si myslim, ze to je asi z chloru bo jsme dojeli k Romanovi, vykoupali je a sli spat a rano uz tak vstavali. Chtela jsem v lekarne Fenistil, ale ten mi neprodali. Vzala jsem misto toho nejake kapky Zodac nebo jak a ty jim nastesti pomohli.
Sluni, tobe chci jenom rict, ze jestli to nedopadne dobre, tak to vem z te pozitivni stranky a nebud smutna, ja bych asi i na tvem miste sama chtela aby to skoncilo. Priroda neni blba a vi, co jde dobre a co ne. Sama si to roztridi, vis? Jen bych mmozna na tvem miste pozadala o nejaky geneticky test, treba u nas, jak jsem mela ty 2 potraty a ted ty trable pres Danu, tak mi doktor rekl, ze zrejme (diky Edwardsovi u Kolomba) tomu dava zaklad genetika a priroda s tim zkratka nesouhlasi....
Mufisku, ty matko jedna histericka
no vidis, ze s Berulkou je vsechno v poradku

...a uz nevim na co jsem chtela reagovat, tak si jdu udelat kafe 
Jo a jedna anketni. Taky perete v ramci ekologie papirove kapesniky?
Ja jen, ze by me zajimalo, jak potom ekologicky vycistit pracku a nehlucne zrusit dite, ktere tvrdi, ze ma kapsy prazdne 
Upravil(a) Dita.L (23. 2. 2010 13:35)

Není tady
Dito
vítej zpět doma (na Bb
)
no a papírové kapesníky? samozřejmě, že je peru, jen se pak blbě na sušení rozkládají
a nejraděj je peru s černým oblečením, to je pak jednodušší ty kousky sesbírat a dát dohromady 
Není tady
Holky, našla jsem další pozitivní zprávu od Slundě na podzimňatech:
Ahojky holky ... zdravim vás .. a nesu jen maličkatou zprávičku o Sluníčku psala mi sms že tajne vyčetla, že z neděle bylo HCG 22 tisic a včera ráno už 23 700. takže zatim to vypada nadějně tummenupp
Tak snad se Sluní nebude zlobit, že to tady tak kopíruju 
Papíráky pereme taktéž 

Dito, no jasně, ekologie nade vše
Zrovna minulý týden jsem je vyprala v červeném prádle, to je taky prima 
Slunince držím palce!!!
Není tady
Hezký den všem,
nemocným posíláme pusinky pro bzrké uzdravení, Sluníčku hodně sil a štěstí !!!
My dneska vstávali ve 4h ráno, abysme byli svědky toho, jak naši horko těžko uhráli zápas s Lotyšskem, tak tohle je ten hvězdný tým? 
No a dneska znova s Finskem .. to jsem teda zvědavá. Ve 22h jede Sáblíková 5 km, tak dneska budeme mít sportovní večer 
O víkendu chystáme výměnu podlahy u Patrika v pokoji a o jarňákách mu tam budou dělat komplet nový pokojík, navrhly jsme si ho samy (resp. moje maminka, která to financuje
) a pan stolař nám to vyrobí. Vůbec si nedovedu představit, jak to bude vypadat .. bylo to jen na papíře a to vypadalo hezky
Takže mě čeká dneska a zítra komplet ten pokoj vyklidit. Naštěstí je u nás dneska hnusně, tak se na dlouho ven nechystáme a bude na to čas.
Není tady
Ahojky,
Sluni, držím moc palčáky, abys pro nás měla už jen samé dobré zprávy

Petji, tak to bude fajn - nový pokojík. Dáš pak foto?
U vás je hnusně? To mi neříkej ani ze srandy - dneska se chystám na pár dní k mamce a nabalila jsem si místo zimní - jarní bundu. Mám ji zase vybalit? 
Není tady
niwek napsal(a):
Ahojky,
Sluni, držím moc palčáky, abys pro nás měla už jen samé dobré zprávy![]()
Petji, tak to bude fajn - nový pokojík. Dáš pak foto?
U vás je hnusně? To mi neříkej ani ze srandy - dneska se chystám na pár dní k mamce a nabalila jsem si místo zimní - jarní bundu. Mám ji zase vybalit?
Niw, zase vylezlo sluníčko, hnusně bylo jen dopoledne, takže jarní bunda se hodí .. 
Není tady
Baf babizny
u nas je hnusne. Leje a leje a leje. bleeeeeeeeeee ale mame 14 stupnu pres poledne.
Dneska se nudim, v Cr bylo furt co delat a ted doma je klidek. Nevim co bych. Tak jdu neco asi cist.....

Není tady
ahoj holky, dočtu až večer,
ale přejeme dnešnímu oslavenečkovi vše nej nej, určitě měl krásný den 
a pak taky Slunince stále držím,co můžu 
Dito, no fakt je fenistil na předpis u nás?? to ani nevím i když ho máme..Zodac (taky nevím přesně
) myslím je vyhlášený, znám ho, že se užívá
k antektní : mimojiné pereme i papírové kapesníky
a také se nám blbě věší

Upravil(a) Lenďák (24. 2. 2010 20:59)
Není tady
Ahojky,
holky, tak že by dneska byly 2 medaile za sebou?

Taky mám dnes sportovní noc 
Akorát mě štvou, jak ti moderátoři a novináři vyvíjí tlak na Sáblíkovou, jakoby to byla snad její povinnost 
Matýskovi všechno nejnejnej
Máme tu jen jednoho? 
Sluní, držím pěsti 

Není tady
Koukám, že všechny poctivě fandíte
Jupíjoooooou, kluci jsou borcíííííííí
teda akorát mě málem trefilo, když ve finiši vylítl obraz 
Tak a teď ještě Martinka, držím držím moc moc moc

Není tady
Hezké ránko,
Martinka je super, štafeta taky bomba .. hokejistům jsem nevěřila a šla spát, což jsem udělala dobře 
Všem hezký den !!! Mě dneska čeká ještě vystěhovávání .. až bude pokojík hotový, fotečky dám ..
Není tady