|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Lenkám vše nejlepší k svátku 
Sluní - držím palce, aby Ti bylo brzo dobře a hlavně aby bylo všechno v pořádku 
Není tady
holky tohle jsem dočetla na podzimňatech
Holky, Kikinecek psala k nám do snažilek ohledně Slunicka prý zakrvácela, je v nemocnici, protože prý pořád nic neviděli.. Vypadá to špatně Tak jen abyste to tu taky věděli... snad to nevadí, že jsem to sem napsala..
a ještě tohle
jj, diky, ale moc nadeji nam nedavaji, rano mi udelaji všecky testy a nejspíš pošlou na revizi a to jsem na pokoji s paní, co jde zitra na cisaře ... nemam s sebou nic nez skoro vybitel telefon tak si to uzivam
chjo... kéž by se něco stalo, změnilo...
Upravil(a) mufina1 (21. 2. 2010 20:28)
Není tady
ojoj
co to čtu... Sluní, posílám hromadu síly...
Není tady
Hezký večer, i já moc děkuji za přání
jste zlatíčka
a ostatním Lenkám taky přeji všechno nej

Sluni mi posílala SMS, jen vidím, že Mufi je rychlejší s předáním zprávy
ach jo, co k tomu říct... už jsem doufala, že má všechnu smůlu vybranou a teď už bude dobře 
jinak my budem zítra homeless
budem podepisovat prodejní smlouvu na byt a v úterý bychom snad měli mít konečně domek... ale řeknu vám, těch problémů kolem, to je normálně na knížku - něco jako příručka pro ty, kteří chtějí kupovat dům aneb 1000 a 1 rada, jak se nenechat nachytat a podvést
tak snad už se (zase) nic nepos..., když jsem to tu tak hezky veřejně napsala 
Není tady
Niw, jooo, napíšem to společně
to už bude 1000 a 1000 rad
(protože se bojím, že Tvůj doslov k mé knížce by mohl být stejně objemný, ne-li objemnější, než samotná knížka
)
Není tady
lenkaB napsal(a):
Niw, jooo, napíšem to společně
to už bude 1000 a 1000 rad
(protože se bojím, že Tvůj doslov k mé knížce by mohl být stejně objemný, ne-li objemnější, než samotná knížka
)
no comment ... 

Není tady
Sluní
Ještě že má krásnýho Lukáška, jinak by to bylo už na zbláznění
Posílám moc moc síly!
Lenino, Lenko .. všechno nej k svátečku 
Není tady
Niw, máš SZ - předmluva ke knize 
jinak prakticky to bude tak, že do konce dubna můžeme zůstat v bytě, takže co nejdřív projdeme dům, necháme tam kuknout odborníky, co je potřeba akutně opravit (jakože doufáme, že nic
) a pokud nebude nic vysloveně hořet, tak bychom vymalovali, udělali opravdu to nejnutnější a co nejdřív se postupně stěhovali (hlavně si tam zařídit net
) - snad do konce března až půlky dubna? většinu oprav budem nechávat asi až na příští a další rok(y), podle toho, jak na tom budem pak s penězma atd....
takový je náš plán, uvidíme, jaká bude skutečnost
s naším štěstím doufám, že se to moc nezkomplikuje a na konci dubna nejpozději opravdu opustíme definitivně králíkárnu

rozhodně teda nečekejte takovou bleskovou akci, jak tu nedávno předvedla Dita
Ti to i se sehnáním domu zvládli snad za týden 
Upravil(a) lenkaB (21. 2. 2010 22:07)
Není tady
Děkuji za přání a taky přeju všem Lenkám krásný svátek a hezkou oslavu. My dneska slavili Máťův svátek s jeho kamarády, tak tu bylo veselo - dospělé svátky neslavíme.
Leni držím palce ať je domeček ve stavu ideálním k nastěhvání a vše klapne dle plánu.
Sluní vím že jsou to jen řeči a odžít sii to musíš ty, ale jsi mladá, máš doma zdravého Lukáška a určitě budeš mít ještě spoustu dětí a to brzy.
Včera jsme byli na karnevalu a Málinka první hodinku nechtěla z náruče, ale pak řádila na parketu jak divoška.
Není tady
Sluní, to néé
třeba se ještě stane nějaký zázrak..achjo, Sluni, drž se 
Leni, no tak přeju nulový překvápka ať už může Dorča v létě lítat nahatá na zahradě 
A dobré ránko všem.
Ahojky,
je mi to moc lito, takove spatne zpravy. Slunicko, myslim na tebe, jsi silna holka. Posilam 
Není tady
Sluní, je mi to líto, drž se beruško 
Leni, konečně se hnete.....asi budu o krok napřed....budeme psát spolu knihu o rekonstrukcích
a hlavně vyřizování stavebního povolení.....hrůza a děs.

Není tady
volala mamka, ze muj bracha s pritelkyni o to taky prisli
co se to deje sakra? proc je toho tolik kolem? to driv preci nebyvalo .. to jsme uz tak zdegenerovany lidi, ze je takovy problem mit deti? je mi z toho smutno a porad bulim .. chjo 
Není tady
Leni, držím palce ať nemusíte nic na baráčku dělat, jen se připravovat na jaro
Sluni, Ivča mi řekla, co se děje
to mně mrzí !!!! myslím na Vás a doufám snad ještě v nějakej zázrak
posíláme hubana a hodně sil

Není tady
Ahoj holky,
Leni - dodatečně vše nejlepší k svátku, ať vše klape 
Aktuální info o Sluni se dozvíte na těhulích - v podzimňatech
Snad to bude ok....
Upravil(a) Andri (22. 2. 2010 20:25)
Není tady
Ahojky 
Tak jsem zdárně dočetla a hledala jsem info o Sluni v jiných chlívkách. A našla
16:40
Tak ted mi to rikala sestrička, včera mi brali HCG a bylo dobrý a rano jeste stouplo, tak zitra nebo po zitřku utz, Beru ascorutin a kanavit, pry jist mam normlane, tak zatim se nic nedeje, ale zas jsem měla na kalhotkach šmouhu. Teď už zase nic ... a byl za mnou Luky, tak jse se trochupotěšila. mám takový smíšený pocity, když uz jsem se tak smirila s osudem, je tu nějakej zablesk a ja se bojim toho chytat. ach jo ..
jo a pani, co tu se mnou byla ma chlapečka Ondraška a v kazdym serialu je těhotna (minimálne jenda) nebo se znazi o mimco .. jsou všici normalni ???
Tak snad to bude vše ok. Držím palečky 
Není tady