6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a do třetice - jetě jsem se chtěla zeptat holek, co u prcků bojují s atopem - čím maete? malé teď vyskákal úplně ílený i v podpaí a na trupu a místy to má popraskané skoro do krve vůbec nevím, jestli je to reakce na něco, nebo to prostě vyskočilo jen tak, protoe jídlo dostává pořád stejné, práek jsem neměnila snad rok... snad krom obličeje, kde jsou jen náznaky, to má úplně vude...
Není tady
Já tak nějak vnitřně vím, e bych si stejně potrat vyvolat nenechala, kdyby zjistili nějaké postiení, take .. jak píe Lenka.
Není tady
Ahojky
Já věděla, e to chce jen udělat ty, ty, ty a Nika dorazí Tak Niku, má tedy těstí, es dorazila A letí to tedy hrozně, vdy ty u za 8 týdnů rodí
Petji, pokud ví, e bys stejně do potratu v případně prokázání vady nela, tak to bych asi také do plodovky nela... Ale v tvém případě si také myslím, e je riziko vady velmi malé, ale to oni s tebou určitě proberou na genetice. Nehledě na to, e ti jetě budou dělat klasické tripple testy a ty kdy vyjdou ok, tak u bude v pohodě. Ono je to s těmito krevníma screeningama těký, stačí, kdy se krev nabere v jiném týdnu ne má (např.kdy byla posunutá ovu a oni ti to počítají dle poslední MS) a hned je výsledek faleně pozitivní .
Leni, maeme Lipikarem Baume AP od La Roche a myslím, e je nás tu víc. Je to fakt super mazadlo, Domíkovi drí atop pěkně pod kontrolou...akorát ta cena teda . Jo a hlavně nekoupat s obyč.mýdlem. Od La Roche je i Syndet, který se pouívá místo mýdla...
Není tady
Pet, moc díky
já ji mýdlem neumývám u dlouho, v lékárně mi doporučili mýdlo s konopím, které je určené pro atopiky a alergiky, to je dobré, nevysuuje... pak maeme Excipialem, ale ádný super efekt nepozoruju no a jetě jsem zkouela krém s konopím, kdy nám tak sedlo to mýdlo, ale to mi taky přijde bez velkého účinku....
řeíte to nějak i s Dr? ta nae současná to řeí asi stejně jako ABKM (take vůbec se slovy "ale maminko, prosím vás, vy pořád něco hledáte" - ale jak jsem tak slyela v okolí, tak spokojení jsou jen ti, co u ní řeí maximálně občas nějakou rýmu, jinak je dítě úplně bez problémů a hlavně jsou ochotní nechat si naočkovat vechno a za co nejvíc peněz a kupují dětem vechny jí doporučené vitamíny - nejlépe rovnou v ordinaci, aby z toho měla provizi )
no a kolik to stojí? jako upřímně jsem ochotná zaplatit téměř jakoukoliv cenu, hlavně kdy to pomůe
Není tady
Leni, my chodíme na alergoligii. No a řeíme to tak, e si dávám pozor co mu dávám jíst, nedávám drádivá jídla a kdy dávám novou potravinu, sleduji reakci ekzému. Ale jak ríkám, Domča to má teď celkem v pohodě. Má teď asi jen dvě loiska. Jedno na boku a to u je skoro ok a druhé na lýtku a to měl tedy nedávno do krve, ale u se to hojí. U nás hlavně platí to, e se ekzém horí po nemoci a po očkování. Take teď po tom zánětu průduek, to měl právě do krve. No ale kadodenním mazáním, se to zase vyhojí . Jinak mau tedy kadý den po koupání (i kdy je bez ekzému) a samozřejmě hned po vylezení z bazénu. Lipikar stojí kolem 400 Kč a máme ho cca. na 1-1,5 měsíce . Ale jako fakt Domčovi hodně pomáhá. Ten Excipial jsme měli také na začátku, ale bez účinku. Pak mi na Koní klinice řekli, apouívám ten Lipikar, e v Excipialu je přítomná močovina a ta můe citlivějí děti i drádit. Excipial prý doporučují spíe a dospělým
Take tolik moje slohová práce na téma péče o atopickou pokoku
Není tady
Jo a jetě jsem chtěla říct, e máme napsané slabé kortikoidy v mastičce (můou je mimča u od 4.měsíců) a v nouzi nejvyí párkrát mázneme. Za ten rok a půl jsme je pouili nejvýe 5x (vdy tak 3-4 dny), spí asi i méněkrát. A to hlavně na začátku, ne jsme začali pouívat ten Lipikar . Teď u jsem je cca. půl roku nepouila
Není tady
Leni, tady je ten Lipikar http://www.lekarna-zdravi.cz/eshop/deta … -m0136100/
Není tady
A nebo jetě lépe. Tady to mají levněji a jetě ti přibalí ten Syndet http://www.lekarna.cz/la-roche-lipikar- … det-200ml/ Já u nás v lékárně kupuju jen to mazání a asi za 408 Kč
Není tady
holky s atopem... zítra má být ve vizitě právě atop nějaký tým, který se zabejvá přímo tímto bude léčit malinkatou holčičku... sama se na to taky chystám, jeliko jsem zvědavá...
Není tady
Čus autobus,
Petji, myslím, e má správný přístup, bude to dobré
Nikikulele, jetěe jsi se omluvovala, budi ti odputěno Néé, je fajn, e jsi se ozvala a hlavně, e jste v pořádku Tak Domík je takovej u velkej ikula..my začali včera, noc úplně v pohodě, teda vzbudil se ve 4 na mlíko, zato teĎ bojujeme, ale pozitivní je, e kdy z postele uteče a já na něj zavolám, a mae do postýlky, tak utíká do tý svojí, tak snad to půjde..no couvnout u nemůeme
Jináááč teda já si pohlaví říct nenechám, tak snad jen přijdu s tím, e je ve oukej
Tak já zas letím uspávat toho naeho pučmelouna
Holky jen upravím svůj posl příspěvek a doplním o info z utz - vechno je ok Zda to bude holka nebo kluk se dozvím a na porodním sále..vydrela jsem se nezeptat
Upravil(a) mishasha (13. 4. 2010 18:52)
čau holky
jak se máte??
Nikule já tu mluvím svatou pravdu
Leni, co baráček??
gratuluju ke změně dr. a na alergu jste byli nebo nee?? já vlastně nevím, jak to dopadlo..
jinak my maeme ve, jak píe Pet la roche baume, lipikar a huile - to je jetě do koupele tento http://www.lekarna.cz/lrp-lipikar-huile-200ml-m0137800/
excipial nám byl taky nedoporučen tak Pet díky u vím proč teda..
Mish, super rozhodnutí já bych si u taky nenechala říct,co bych čekala,můet to být taky fajn vydret.
Mufi, to je fajn, e to píe, zrovna jsem si chtěla hledat ,kdy to dávají.. to je nova,vid?? po desáte??
holky u nás se nic výmečného neděje, holky jsou zlatíčka, Lále jsem dala dnes dudlíka po roce co s ním jako bude provádět, tak do něj začla pískat a foukat to je mimino, Aje jsme dudlíka trahali od pusy a takhle z něho má prtču..
jinak děsně miluje ségru, bere jí jako vzor, je to krásný na to koukat a Aja je taková opatrovnická, och..se furt kochám jaký to jsou miláčkové
Není tady
Ahojky.....no jasné, e Lenička mluví vdycky pravdu a jenom pravdu
Jinak se omluvuju, ale nestíhám, pořád jsem někde v luftě, dneska jsme konečně podali ádost o stavební povolení....zamilovala jsem se do zděné kuchyně, tak si nechávám dělat návrh, jsem jak malá holka, v zařizování kuchyně mám povolenou volnou ruku
Zítra a ve čtvrtek máme v práci daňovou poradkyni, přijde i s půlročním prckem a tříletým druhým, to bude docela mazec , do toho já s Aničkou, od kolegy ena se čtyřletým klučinou.... no hotová kolka.
Niw, zaregistrovala jsem blíící svatbu, tak pevné nervy, aby vechno vylo, jak si přeje a ten krásný den si nenechej nikým a ničím zkazit.
Není tady
Mish ty jsi teda dobrá nezeptat se. To já bych nevydrela - i kdy na tom vůbec nezáleí. Moc gratuluju ke zprávám z kontroly. Uívej pohodové těhu.
Ivet to se má - volnou ruku při zařizování. A jde stavba rychle od ruky. A dělá v dobré firmě - takový dobrý přístup pro práci s dětma se jen tak nevidí.
Není tady
Mishi!!! No, to jsou mi teda nápady fakt!!!
Ví jako co mně - eně na MD a jetě ve vysokém stupni těhotenství dálo za práci v hlavě udret termín tvýho utz... a ty si prostě potom jen tak sdělí, e si pohlaví nenechá říct...
kruci... Jsem ti chtěla dát číslo a je vlepí drovi, e mi má napsat sms..
Moc a moc gratuluju k dobrým výsledkům...
Leni... jo, jo.. dríme se dobře.. tak snad budeme i dál.. chtěla bych rodit tak v 38tt.. No, ale to e já něco chci..
Jinak on právě Domča je úplně na vechno... i auta i kuchyně... a jak umí uklízet.. ikula... A mě někdy fakt děsí... jakmile něconeudělám na co je zvyklej nebo to prostě vynechám, dělám jinak... hned jako mi to připomene a "musí" se to uděla správně.. A jetě si u toho řekne "táááák"...
Ale trpělivost... tak tohle slovo u nás teda neexistuje!!
Lenďoui... vak já vím... bych ti taky dala co proto, kdyby to bylo jinak!
a počkej, take holky ví, jak jsi mě zkazila a naučila aukčit?
Ivi, jo jo.. a volnou ruku jsem měla ve volbě kuchyně taky.. akorát teď bych ji udělala úplně jinak..
Není tady
Jo a Pet.. určo to bude dřív ne za 8týdnů.. Mám sice metřík podle ms... ale u na začátku mi dr říkala, e podle toho se určo řídit nebudeme, e to bude dřív.. Jsme o týden starí.. take teď 34tt. v pátek začínám 35tt. No, prostě to valí!!
Dnes jsem si po těch divokých poslících, který jsem u Domči teda fakt nezaila byla koupit aspoň kalhotky do porodnice.. to má první věc tam..
Není tady