|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý ránko,
teda se přiznám, že Báru jsem si automaticky přiřadila k Dituš a ani mě nezarazilo, že nevypadá na 16 (že bych si jí jako spletla s Pavčou). Ditu, ale teda hustý, musíš být silná ženská.
Mufe, no vidíš! To je super zpráva..a žádná hysterka nejsi 
Hezké dopoledne
Fotky ze srazíku úžasné
no a musím uznat, že mě Luc taky docela dobře zmátl
jsem ho tam nebožátko hledala a říkala si, kam se asi zašil a při tom mi pořád nešlo na rozum, ke komu že patří Barča, nebo jestli je to třeba jen místní kavárenské dítko 
Dito, užila sis pořádně
ale je úžasné, že Ti to nesebralo ani trochu z Tvého humoru a optimismu
holky, pamatujete, jak jsem v těhotenství nechtěla ani vidět Medvídka Pú?
tak hádejte, co nám tu už několikátý den běží téměř nonstop
Dorča se zamilovala do Sloniska 
Není tady
Leni, hahaha 

Odříkaného největší krajíc, co? Ať žije Sloniskoooo!!!!
Není tady
Hlásím se na chviličku, dneska toho máme moc 
Dituš, to jsou teda věci, musela sis užít
Jde mi z toho mráz po zádech .. jsi opravdu silná baba.
Mufi, tak to je super, že jsi hysterická matka
Mám radost 
Není tady
Mufe, tak to jsou dobré zpárvy - s tou hysterií se něco udělá neboj :-))
Nikuš máš v SZ recept na koblížky.
Leni u nás je medvídek Pů všemi milovaný - máme ho doma jako plyšáka, trička, šaty, pohádky a i na zdi. Milujou ho obě děti.
Není tady
Ještě jsem vám chtěla napsat, co se mi přihodilo hezkého :
K vánocům jsem od Romana dostala krásný náušnice - dřevěný obdélníček s ručně namalovaným domečkem, koupili jsme je na trzích v Brně u stánku, kde je prodával přítel té slečny, co je malovala. Ona maluje dřevěné šperky, on je prodává (www.easyodlizy.cz). Jenomže jsem hned zčerstva jednu ztratila
Tak jsem té slečně Líze napsala e-mail a prosila jsem jí, jestli mi tu jednu nenamalovala znova, že jí pošlu penízky předem na účet, dala jsem jí adresu, kam mi pak může tu náušnici poslat. Odpověděla mi, že jí namaluje. Tak jsem čekala, nic se nedělo a jednoho dne jsem měla ve schránce obálku s náušnicí, na obálce byla krásně ručně napsaná adresa a nakreslený ptáček a nahoře místo známky bylo napsáno "0,-Kč". No je to vůbec možný, že jsou ještě tak hodný lidi? Nechtěli jí zaplatit a ještě mi to dovezli až do domu, protože poštou to nešlo .. Teď přemýšlím, jak se odvděčit, poslat peníze mi teď přijde nevhodný, když je nechtějí .. chtěla bych jim jinak než slovy poděkovat .. napadá vás něco originálního?
Udělalo mi to takovou radost, že jsem se s vámi o to musela podělit.
Není tady
čau holky,
Mufííí, to jsou super zprávy z neurologie
to je paráda a paní dr. asi nemá děti nebo bude pěkně zabšklá, že 
Dito, to je teda jako fakt z hororu, pak zlatá Francie pro Tebe, vid.. takový ženský jako Ty s takovu sílou, co jsi všechno musela vzládnout, se rodí jednou za hooodně dlouho
já bych už asi byla v Bohnicích 
holky dnes jsme byli na alergu a máme za sebou první várku testů
máme jasno, co všechno nám vadí a nevadí, příští týden uděláme ještě takový testy vyloženě pro info.. takže prostě víme ABKM plus se nám přidalo vajíčko
ale všechno jsou to alerigie, co mizí do 3 let, což je fajn..klasické alergie na kočky, stromy nemáme,imunitu výbornou, tak budeme ještě chvíli dietařit a snad bude líp 
Leni, kdyby jste nebyli tak daleko, tak bych Vám tu naší alergo doporučila, dr. KONEČNĚ seznační, věděla o čem mluví a co budeme dělat,co chce ona Lále natestovat a i se zeptala,co já bych chtěla..hlavně poslouhala, co jí říkám a zajímalo jí to
testy fakt máme snad uplně na všechno..
dokonce si vzala při tom na parádu i Janka, co se nechce léčit
byl z ní tak v rozpacích, že má zajem o jeho astma, že neuměl reagovat proč to neřeší,proč nikam nechodía lup už má po prvních testech taky

Upravil(a) Lenďák (19. 2. 2010 9:30)
Není tady
a jinak jk válčíme u nás? zítra nás opouští sestra, tak budem muset zmáknout všecko sami
ještě ke všemu táta jede v týdnu na trhání mandlí, tka budeme sami úplně
nevíte někdo, na jak dlouho takový trhání je, bude to mít v lokální anestezii....
Není tady
Sluní a jak je ti, je to už lepší? A jak je to s mandlema nevím - myslíš asi krční viď?
Petji, tak to je příjemné překvapení. Ale co za poděkování nevím, možná další objednávka. :-)
Lendí, tak to je super, že jste s alergo spokojený a i že to vypadá dobře a těhlech dvou alergií se snad brzy zbavíte.
My jsme byli dneska na karnevale a Málinka byla nadšená - ochotně se předváděla na molu a moc se jí líbili starší holčičky princezny a pořád za nima běhala a dělala to co oni.
Není tady
Ahojky holky...
Petju ty jo, ani nevíš jak jsi mě potěšila
Hodní lidé ještě existují, ne že ne... Já minule šla zaplatit (druhý den) do obchodu sýr co Matýsek stopil do kočárku, doma jsem na to přišla, druhý den vzala kód a šla to zaplatit... R. mi řekl, že jsem blbá a ať se stydim... ale chápete? Já tam chodím každý den 
Není tady
Holky a musím vám napsat jakej je ten náš malej společník... byla jsem si s kamarádem sednout ve sportbaru a přišel tam tak 10ti letý kluk s tatínkem a asi strejdou... náš malej se ode mě okamžitě odpojil, běžel za tím klukem a půl hodiny se od něj nehnul
chlapeček měl našeho drzouna na klíně, chodil s nim po baru, dával mu pít džusu
musela jsem se smát, jak na mě Máťa zapomněl... miluje děti, ale že až takhle 
Není tady
No nazdáár Markéét..hele Maty je teda extra společenský typ
Jinak s tím sýrem..já tomu říkám slušně vychovaná
, kéž by taková byla většina lidí, hlavně ty v politice.
Petji, to je bezva vědět, že ještě existujou takový lidi 
Lendí, téda, tak to je radost viď, ale na druhou stranu je dobrý, že jiné alergie nemá..držím palce, ať to do těch 3 let pomine
Krásný víkend!
holký, normálně, najednou ze mě jaksi opadl strach a těším se na kontrolu.....včera sem býla za kamoškou, dělala mi něco do školý a jak sem to s ní probírala (teda ona neví pořádně vo co gou, je jí sotva dvacet) a jak sem to řekla nahlas, tak mi to nepřipadlo tak strašný a je mi nějak líp 
Není tady
Nazárek ve spolek... 
Sluní jsem moc ráda, že je líp... a držíme s holkama všecky palčáky co máme... 
Lendí super, že nejsou žádné další alergie... brácha je má, plus astma a když ho člověk viděl v létě... 
Není tady
markéta napsal(a):
Já minule šla zaplatit (druhý den) do obchodu sýr co Matýsek stopil do kočárku, doma jsem na to přišla, druhý den vzala kód a šla to zaplatit... R. mi řekl, že jsem blbá a ať se stydim... ale chápete? Já tam chodím každý den
Jakože ať se stydíš, že si to tam šla vrátit? No to nebudu komentovat
Kdyby se každý zachoval jako ty i v těchto drobnostech, jako je třeba "jenom blbý" vrácení sýra, bylo by na světě hned o něco líp, no ne?
Dneska jsem měla takový trošku světlounce růžový výtok, tak mám trošku strach
Teď už je to zase dobrý, snad to bude v pořádku.
Hezký večer a celý víkend !! Pa
Není tady
Všem Lenkám přejeme všeeechnoooo nejlepšíííí 

ahoj holky 
děkujeme holky
s těma našema alerigema
a také ke gratulacím k svátku 
a samozřejmě se také připojuji všem Leninkám hezkou oslavu 
u nás je zas fakt oslava, mě příjde, že furt slavíme něco..odpo jdeme k mamině - taky Lenďásková a večer příjdou kamarádi popít za mě, když zas nemůžu.. doma slavíme neslavíme svátky
, manža mě hned ráno sprdnul, že dostal k snídani málo guláše
pak se omluvit, že se prý cítil ošizen 
Sluninko, to je fajn, že je líp a je fajn, že jsi právě to řekla nahlas možná před zezúčastněnou mladou babou, ono to někdy zafunguje,vid..
hlavně, že je líp..my držíme palčáky neustále 
hezkou neděli berunky 
Upravil(a) Lenďák (21. 2. 2010 14:05)
Není tady
Ahojky,
Leničky, všechno nejnejnej k svátku 
A krásný den všem 

Není tady
Lendi
no jo, asi to pomohlo 
Leničkám taký přejem všecko nej a posíláme hubana 
jinak, dneska u nás býla babi a já spala do 11 a je mi zas tak hrozně zle, včera už mi býlo tak fajn celej den a je to zas zpátký 
Není tady