6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
Petji, jejda, já myslím, že ta odchylka je fakt hrozně malá. Osobně bych taky nešla. Nedávno na tom byla kamarádka, který to vyšlo hodně blbě..měla 3 neděle nervů, že nespala, nejedla a nakonec mimčo je samozřejmě zaplaťpánbů zdravé, takže byla ona i to malé vystavené hroznému stresu. Přitom ten NT měla taky v normě. Asi bych se trochu řídila tím, co mě řeknou v té genetické poradně a hlavně spíš asi vlastním pocitem. Moc držím palce!
Niw, no týjo, máš fakt smůlu a klidně si stěžuj..tohle je fakt na ránu. Snad to stihnou.
Adi, takže já za chvíli přisvištím
Ahojky kočky
Tak Aduš, slaměná vdova, ju?? Tak to já večer taky dorazím...akorát musím juknout do lednice, zda budu mít co pít
Petji, gratuluji k zasnoubení . Co se týká plodové vody... ono je to těžké rozhodování. Záleží asi na tom, jak to sama cítíš. Já osobně si myslím, že bych v tvé situaci na odběr šla, protože bych nevydržela být v klidu až do konce těhotenství. A než se nervit a trápit tím i miminko, asi bych raději zvolila ten odběr. Ono to zase tak velké riziko potratu není. Ale to víš, já jsem těžký případ. Mamina na genetice pracuje, takže jsem tímto asi trošku poznamenaná . Takže pokud víš, že to ustojíš psychicky, zkusila bych se v tvém případně ještě poradit o míře rizika na genetice a pak se případně rozhodla odběr neabsolvovat A mimochodem, to ti vyšel blbě ten NT screening?? Asi ano, že?? Trippl testy se dělají mám dojem až v 16TT a to ty ještě nejsi...
Niw, tedy to je trápení s prstýnkama . Ještě že už mám svatbu za sebou, ty přípravy jsou náročné
Není tady
Holky já jedu k Adi domů, takže na net se asi nedostaneme
Jestli budete pařit, tak si to užijte, já budu asi koukat na nějaký film..sama bo A. se rozhodl, že od dnešního večera naučí spát Matyho v pokojíčku v jeho posteli..takže jsem se s ním pro dnešek už taky rozloučila
Ahojá,
tu som....
Mám vínko v lednici a mám dilemato,jestli si dám....ani nějak nemám chuť či co....jěště ale třeba dorazí.....
Mish.,čekám.....jen doraž.....klidně i na týden....alespoň se ženich a nevěsta poznají osobně......
Není tady
Akorát jsem objednala Domíčkovi botky. Bude je mít jako druhé, spíše na písek a na odrážedlo a tak. A jelikož jsou látkové, tak i na léto . Pokud z nich tedy nevyroste hned
Házím vám se link, jako tip. Jsou totiž s atestem, i když jsou to jen "hadráky" http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32428889&tab=1
Není tady
niwek napsal(a):
adavok napsal(a):
Jéé,Pet botky jsou parádní.........
Tak já si taky sklenku dám,ať v tom nejsi Niw sama,jo?Adi, díky za solidaritu - bych ti nabídla šáňo, ale jsi daleko
Není tady
Jak ti jde Niw.hubnutí?Mě už kurz skončil,tak mám dole -6.4kg.ale chce to jěště min.-10kg.Jak nad sebou ale nemám kontrolu,tak je odhodlání a pevná vůle pryč.Musím zase zamakat....ach jo....
Není tady