|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
lenin, je to parada, ja mam velikonoce rada od te doby, co jsem tady. Kluci a holky maji stejne, radost je uzasna a neni zadne trapne mlaceni maminek 
u nas chcije a chcije 

Není tady
Dituš, tahle tradice se mě taky líbí..hlavně pro děti
. Šupanda je trapárna na entou
Gio, tož jsem ráda, co jsi tu napsala, mě to nebudeš věřit, ale jaksi mě to trochu uklidnilo bo z toho začínám mít malinko strach..M. je teď v šíleným mama období..si nedovedu představit, že do toho ještě třeba jako musím obstarávat druhý mimčo
Tak snad ho to do toho porodu přejde 
Ahojky,
já vás jdu taky konečně pozdravit 
Lehla jsem s angínou, Martínek se ještě doléčuje s tou rýmou a kašlem, Martin to chytil taky, takže u nás bída bída
díky bohu za ty naše hlídací babičky 
Marky, tak zprávu o tvém těhotneství bych tu tedy nečekala
každopádně gratuluji
já teda o tebe strach nemám, myslím, že to zvládneš levou zadní, i kdybys měla třeba dovjčátka
takže žádný strachy 
Mish, k anketní: za ruku nechce chodit ani náhodou a lítá si, kde chce, občas poslechne, ale většinou ne 
Leni, k anketním: míry zatím neznáme, ale rosteme každým dnem, že se ani nestačím divit 
Co se mluvení týče, tak toho nablábolí dost, nicméně regulérních slov moc neumí. Famozně říká aháááááááá, tááááááááta a ňamňam. Ostatní jsou takový poloslova o více významech, cca 10-20, víc ne. Slova nespojuje. Samozřejmě slovo mááááma, jakoby neexistovalo, ačkoli ho piluju od rána do večera
on vím, že to umí, jenže nechce 

Není tady
Adí - děkuju 
Oslava jak vyšitá, sedím u počítače,
je na návštěvě u kamarádů, aspoň že děti spinkají...
Není tady
Giu, ty mas dneska narozky?
Ja je mela vcera 
Co pijem?

Není tady
Ahojá,
hezký den všem......
K anketní:
....nevím kolik Lucka měří,ale když jsem jí před cca měsícem vážila,tak měla 10kg......
Jinak procházky máme též veselé......
...hneme se o kousek a je to na dlouho......
Říká asi tak cca 20slov,co vím co znamenají,ale jinak si mele po svým......akorát,když jí
řekne "kam jdeš",tak mu Lucka odpoví - "čo chčeš"...tak to se řechtáme.....jinak se snaží vše opakovat,ale komolí co to dá.....takže je veselo......
Dito,malej je šikula......
Taky máme takový zvyk,že děti hledají čokoládový vajíčka po zahradě,ale u nás je tam dává zajíček.....s hvězdičkou je to taky hezký.....
Jak se mají naše těhulinky?
Není tady
Jukněte na moje nové albíčko na rajčeti, jmenuje se "páteční příběh
".
Všem přeji krásný víkend, i když u nás je takové aprílové počasí .. prší a pak zase svítí ..
Nemocným brzké uzdravení.
Dituš, Kolombo je šikulka, mám radost.
Už nevím, na co všechno jsem chtěla reagovat, tak nic 
Není tady
Ahojky,
teeeeda, Petji, moc gratuluju!!!!
Je to nadhera.
A vsem oslavenkynim preju dodatecne vsechno nejlepsi 
Není tady
Dito - gratuluju!!! ať žijí beraní ženy
, žejo?
Petju - to je paráda! Krásné... moc gratuluju...
Není tady
Dituš, Gio dodatečně všechno nej k narozeninám.
Petji to je krásný - moc gratuluju.
Není tady
Ahoooj,
zdravím z víkendu..ze Šumavy, kde jako sněžilo? 
mám toho počasí faaaaaaakt dost 
Gio, Dituš, vše nejlepší k narozeninám 
Petji, moc krásný!
Gratuluju
(a ještě pro ty zatvrdlejší...to je zasnoubení? )
Petju
to je parádní zakončení takovejch dobrot 
Jiak nám sněžilo na srazu
já měla 3/4 gatě a tričko
jinak zdravá, nebojte.
Není tady
Mish, ano, to je zasnoubení .. svatba nejdříve příští léto 
Dneska bylo hnusně, tak jsme si udělali super výlet do termálních lázní do Laa v Rakousku. Děti se tam vyblnuly, já tomu moc nedala, ale lenošila jsem a papala dobrůtky 
Není tady
Ahojky,
Gio, Dito tak dodatečně taky přeju všechno nej nej nej, hodně štěstí, zdraví a hodný dětičky a manžílky
a 
Petji, jůůůů, krásný, gratuluju moc
a ty rybí specialitky, bomba
a to jsi všechno snědla, jo?

Není tady
Hezké ránko všem,
Mich, kdepak .. to všechno neslupla já
Něco z toho i Roman 
Opožděně oslavencům všechno nejlepší k narozeninám !
Není tady
Ahojá,
ženy kde jste?
Jsem od včera slaměná vdova.....
odjel do lázní.....
Hned jsme si včera s holkama udělaly hezký den a konečně vyrazily do solné jeskyně.Byla to paráda.....půjdeme určo zase.....
Lucka má hnisavý očičko a už se jí to nelíbí jak pořád vytíráme a kapeme,takže Leni klobouk dolů,když měla Dorinka dlouhé trápení s očkama.Jak vůbec teď,už asi v pohodě,ne?Operaci jste se vyhnuly,že?
No jo ani nevím,jestli to bude číst(LenkaB),když je teď baráčnice a makají co to dá......
Hezký den všem a doražte....mohly by jsem dát dnes nebo některý jiný večer vínko......
Kocour vyrazil z baráku,tak myšky mají pré.....
Upravil(a) adavok (12. 4. 2010 11:22)
Není tady
Ahooooj,
tady chčije a chčije...
Adi, tak slaměná vdova říkáš, jo? Jsem na tom stejně, i když jen na pár dní. Takže večer tady s vínkem, ju?
Petji, teda, to je paráda, gratuluju 
Marky, 3/4 kalhoty jsou do sněhu bomba! Aspoň nemáš mokré nohavice.. 
Ditu, Gio, dodatečně vše nej k narozkám - koukám, že je nás tu dost dubnových! Paráda.
Holky, musím si postesknout - myslím , že nejsem takovej ten typ věčnýho ztěžovatele, ale mám pocit, že poslední dobou, co koupím, to reklamuju a nic není bez problémů.. Vyvrcholilo to v sobotu prstýnkama. Objednali jsme si je tady na Slovensku na svat. veletrhu. Firma je sice z Brna, ale prý není problém. Začalo to tím, že místo slíbených max. 4 týdnů dodání je poslali po 6 týdnech. Ani já, ani příťa je nedostaneme na prst, takže je udělali menší a mě tam jaksi náhodou zapomněli osadit briliant, který jsem samozřejmě zaplatila. Ale jinak , abych byla klidná, tak mi poslali rozměry briliantu i certifikát pravosti
Říkám si, jsme jen lidi, stane se, ale já poslední dobou mám na takové věci vyloženě štěstí. Takže příťa musí sednout do auta, jet 300 km, prstýnky odvést zpátky do Brna a já se můžu modlit, aby je stihli udělat včas...
Upravil(a) niwek (12. 4. 2010 12:46)
Není tady
Tady taky chčije a chčije .. 
Byla jsem dneska u doktora, dal mi do ruky žádanku na tu genetickou konzultaci a výsledky. Nejsou nijak drastický, ale o malinko vyšší riziko, než je záhodno vzhledem k mému věku, tam je. Normální riziko pro můj věk je 1:400, mně vyšlo 1:380, což není o moc víc. Zvažuju, že na odběr plodové vody nepůjdu, tam mi říkal, že je riziko cca 1:200, že po tom můžu potratit. Jsem z toho na nervy, co vám budu povídat. Ale nedokážu si představit, že po tom všem, co už jsem na ultrazvuku viděla-nožičky, ručičky, nosánek ..
, bych si nechala vyvolat potrat, i kdybych věděla, že to malý bude postižený .. vůbec teď nevím, co mám dělat. Bojím se, že když si nechám udělat odběr, zjistí se, že je mimčo v pořádku a já pak po tom díky tomu odběru potratím. A když si ho nenechám udělat, že se nám narodí down. No je to boj teda ..
Ale asi jsem se už rozhodla. Vzhledem k tomu malýmu rozdílu, co ve výsledkách vyšel, na odběr nepůjdu. 21.4. jdu na tu genetickou konzultaci, tak se tam ještě poradím, ale .. trošku jsem se vypsala, jsem z toho trošku špatná.
Není tady
Petji,
když je to jen tak malá odchylka,tak bych nešla......
...no uvidíš co ti řeknou na konzultaci.....
....a co ten NT utz?To je jak se platí,já už nevím přesně jak se to jmenuje.....
....ale mám pocit,že jsem na tom byla okolo 12tt.,tak jestli už není pozdě....platila jsem 1000kč a je to přesnější než ty triple testy(či jak se to jmenuje a píše).....
Niwek,když se daří,tak se daří,že????????????Neboj,to už jsou jen poslední karamboly za svobodna.....pak už to bude ok,budeš mít vybráno na dlouho dopředu.....
Není tady