29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni, no právě, stěžovala jsem si ale teď začla taková hezká zima
Ve městě to asi není nic moc a navíc jste marod
ale neboj, dočkáš se
kdypak že už začne stěhování???
K anketní: já ho tam občas zkusím posadit oblečenýho, když si jdem třeba čistit zuby...čakám na ten rok a půl, kdy prý z toho už mají dětičky rozum
Není tady
čau holky,
Leni, jee tak ať je Dorča brzo fit
s ms to mě mrzí, včera večer jsme s Nikou doufaly
k anketní se hlásím já a dobrovolně my nočníkujeme stylem, že když si chce sednout , tak si sedne, stejně tam nic neudělá, řekne čulůlů a jde pryč
já se chystám na jaro - léto právě s aktivním nočníkováním... S Ajou jsem stejně musela chodit na nočník co půl hodku,možná i častěji, aby to fungovalo celodenně bez plíny
ještě se na to necítíme
ba ne,čekáme na teplo
Mish, gratuluju
Niw, nádherný šatky s černýma vlasama uplně to vidím
a budou pak fotky?? pojali jste to určitě jako pořádnou svatbu,vid.. jako Mich
měla všecko do posledního puntíku
Nikouši děkuju..jj parfémky od babiček jsou suprácký
my dostávali ještě takovu tu tygří mast a alpu
a když byly kulatiny , tak ještě pletené bačky
víš takový ty cvičkového tvaru
Není tady
Kde máte sluníčko ? Holky vy bydlíte na jiné planetě ?? Tady je hnus fialovej - zataženo , pošmourno.
Mich, díky za uklidnění, už jsem začala přemýšlet, co se děje
Taky se těším na info ze srazíku!
Děkuju za pochvaly šatů lendi, já právě na to organizování svadby a všechno s tím spojené moc nejsem - těším se na rodinu, kamarády, to moc, ale organizci beru jako nutné zlo - vůbec se v tom nevyžívám
Leni, my nenočníkujeme ani pasivně, natož aktivně. Nočník máme schovaný hluboko pod stolem
Není tady
Ahojá,
u nás bylo též krásně a sluníčko,ale Adélka je opět nemocná,tak trčíme doma.....(to jsme byly nemocný komplet celá rodina před týdnem v době u nás jarních prázdnin a je to tu znova...zatím tedy jen Adél,ale byla se skautem na horách,takže je mi to jasný,jak byla pořád v mokrých botech...i když měla s sebou náhradní,které vůbec z krosny nevyndala)...
Lendi,pokojíček má fialovo-bílý(předtím měla zeleno-žlutý)....a jaký má Ája?To musím nahlásit Adél ....o Šmajdovi....
Mish.,posíláme milion za úspěšnou kontrolu.....jsi šikulka.....ženichovi též milion......
Niw.,šatičky jsou úžasný...to budeš kočka.....a jestli ty jsi droběna,tak to tedy fakt nevím co jsem já......
Jo,jinak já když vysadila prášky(antiko),tak mi taky takhle strašně bolelo břicho a podbřišek při ovu.....
...taky jsi vysadila nebo jsi je vůbec neměla?
Holky jak bylo na Kinderpárty????? těším se na info a foto....
anketní:nenočníkujeme!!!!!!!!!!!!!!!! ....
Není tady
Ahojte !!!
K anketní, my taky nenočníkujem. Ještě to podle mně nemá cenu. Kupuji plínky v Tescu, ty Tescové, a tak je cena perfektní !!!
Zkoušela jsem na nočník, ale ještě vůbec nevydrží na něm sedět. Budu to zkoušet cca tak od 1 a 3/4 roku !!!
Není tady
Ahoj holký, jeli sme zkontrolovat tátu, tak na vás jdem mrknout... dneska m hrozně bolí na té straně co mám cýstu, tak se snažím nehejbat, ale víte jak to je....
mishinko, to je perfektní!!! já už chci taký hlásit takový zprávý
tak se mějte, čekám na fotký a nezlobte
Není tady
Zdravím, až uspím toho mýho draka, dám fotky na rajče, ale jako vždy mám fotky nic moc Já na to focení dobrá moc nejsem, snad se to někdy naučím
Těším se na fotečky, jak Kačenka líbá Kolomba .. tímto se omlouváme Lukášovi, že jsme mu byly nevěrné, ale Kolombo byl prý neodolatelný
Srazík se povedl, příště ho dáme ve Žďáru, říkala Lenina, že tam je super nová herna.
Lení, my nočníkujeme tak nějak nepravidelně .. ale už s tím začínáme. Pořádně chci začít až na jaře - v létě, až bude teplo, prostě vezmu pleny přes den a nějak to dopadne
Sluní, mě bolel pravý vaječník včera, paradoxně víc, než když jsem seděla a nehýbala se Dneska mě jen šíleně třeští hlava, ale to bude asi tím, že jsem dneska málo pila (jako nealko myslím samozřejmě
)
Mish, super zprávy !!!
Upravil(a) petjule (16. 2. 2010 19:27)
Není tady
Holky moc díky..jinak díky za optání - už 3 noc jsem neblindila, takže počítám, že je to na dobré cestě
Adi, posíláme Adélce pusinku na uzdravení..teď je pořád někdo marůdek..už aby ta zima fakt skončila, co?
Na fotky jsem nažhavená
Anketní - nenočníkujeme - jako Maty o něm ví, ale jakmile ho vytáhnu spod toho stolu, tak ho okamžitě vezme a uklidí zpátky
tak nevím co s tím...
Sledujete olympiádu? Já teda ne, ale včera u zpráv mě ta Sáblice normálně rozbrečela
Upravil(a) mishasha (16. 2. 2010 19:40)
Petji, těšíme se na fotky!
Mish, já sleduju poctivě - jen ty noční přenosy mě brzo zničí Sáblíkovou jsem viděla v přímém přenosu, Bauera taky a taky ukápla slza
S tou Sáblíkovou mi to přišlo úplně jako Kokosy na sněhu - ale jako, je fakt třída!!
Není tady
Niw šaty jsou moooc krásný, takový byly můj sen, když jsem se ještě chtěla vdávat
Mish moc gratuluju ke kontrole, jsem ráda, že jde vše o.k.
Nočník?? Tak my čůráme akorát ráno. Jindy nechce. Ale je pravda, že dost často má ráno suchou plínku a když to nepromeškám, čůrá fakt až do nočníku, kakal tam jen dvakrát a pokaždé "omylem" ale jinak to neřeším.
Mish já to občas pustím, tu Sáblíkovou jsem viděla na živo, čekala jsem na ní do noci A teda slzička byla... a Bauera jsem viděla ze záznamu, ale byl to drasťák... jinak mě to moc nebere, ráda se kouknu na krasobruslení, rychlobruslení a hokej, protože bezmezně obdivuji každého, kdo se na bruslích byť jen postaví a nespadne..., tím pádem je skok nebo jízda pozadu pro mě jako ..no... jak to nazvat... prostě neskutečné
Není tady
Těším se na foto....
...olympiádu nějak nesleduji(spíš,že to vidím,když kouká manža), včera jsem viděla zprávy a taky jsem natahovala při Sáblíkové.....
Mish,.děkuji za Lucku,už spí.....
To je fajn,že už je ti líp.....tak už jsi si to vybrala a bude dobře.....
Niw.,tak to tedy nevím s bolestí při ovu.....
Sluni,opatruj se....
No ne Marky...ahooooj
Zasnoubená,ty Tesco pleny vypadají dobře,ale Lůca je cíťa,tak já dala 3 balíky kamarádce...to bylo strašný,jak byla osypaná....ale Adélka taky nesnesla jiný než Pampers....
Není tady
Koukám,máme stejné otázky.....
U nás doma v pohodě.... ...
se snaží,já taky...samo,že si někdy lezeme trošen na nervy...ale v mezích normy...už to není žádný extrém jako dřív.....asi ta krize byla třeba,ale tedy byly to nervy....bylo mi pěkně na h.vno....jo,to je život....občas mě napadne,jaký by to asi bylo,kdyby jsme se odstěhovaly a taky jsem se těšila na nový život,ale kdybych to udělala,tak teď zase budu sedět a řvát,že jsem tomu měla dát jěště šanci....no uvidíme co dál.....
Není tady
Jsem ráda, že se to u vás zlepšilo... u nás ani Ti nevím... někdy horší jindy lepší. Vůbec nejlepší je to když není doma Minulý týden jsme se opravdu ošklivě pohádali, to už vypadalo dost blbě, ale zase se to nějak vyčasilo... Už máme vztah, dá se říci bez lásky, jen kvůli dítěti. Pro oba je Matýsek naše všechno a samo se ho ani jeden nevzdá.
Je dobře, že jste si dali ještě šanci, utéct se dá vždycky.
A malej, čím dál horší, začíná mi do všeho kecat, je vzpurnej, zdrhá... no prostě dítě
Není tady
Markét, že ses ukázala Taky jsem se chtěla zeptat, jak to máš teď doma. Jsem ráda, že se to u Adi zlepšilo .. tak co u tebe? Aha, než jsem dopsala, tak si odpověděla ..
Tak pevné nervy, v tomhle setrvávat není jednoduchý ..
Já olympiádu sleduju akorát, když závodí někdo z našich nebo když na to kouká Roman. Sáblíkovou i Bauera jsem viděla živě a byla jsem dojatá k prasknutí a jak píše Niw, s tou Sáblíkovou mi to taky přijde jak kokosy na sněhu, na to, že tu u nás nemáme žádnou rychlobruslařskou trať, kde by mohla trénovat, tak jako tohle dala exluzivně! Těším se na hokej, jsem zvědavá, co ti hoši předvedou
Jdu na ty fotky, tak chvilku vydržte
Není tady
Tak fotky jsou tam, k některým jsem dala komentář, ale u všech mě to nebavilo, takže jen k několika ..
Není tady
Jo,tak to u vás nic moc.....no vím,jak ti je...posílám sílu.....
Tak to je jen otázka času,až se v tobě něco zlomí,tak pak se budou dít věci...jak do toho jednou řízneš,tak pak už to jede....věřím,že je pro vás pro oba Matýsek všechno a bylo by to hrozně těžký odejít(naschvály přes dítě),ale z vlastní zkušenosti vím,že chlapy rádi vyhrožují přes dítě,protože ví,že tak ubližují mámě a to málokterá zvládne...ten tlak ....to třeba raději zůstává a trpí.... byl do poslední chvíle taky silnej jak silnice a že si Adél nechá u sebe a pak když zjistil,že by neměl šanci,že jdu na sociálku a že nenechám děti od sebe rozdělit za žádnou cenu,tak otočil a pak jen lapal po dechu,když jsem mu řekla,že už mám byt...asi si myslel,že to neudělám,nezvládnu....
Plno lidí mi řeklo,že všude je něco,že každej má doma nějakýho kostlivce ve skříni a kdo tvrdí,že je to ideál,tak kecá a něco na tom asi bude....ale samo musí to být snesitelný....já už se úplně dusila a bála jsem se,že se dostanu do stavů jako deprese atd.
Moc moc držím palce,ať to dopadne pro tebe a malýho co nejlépe....
....kdyby jsi chtěla,napiš sz....mohla bych hodiny vyprávět(psát)....
Není tady
Adi díky Zatím se to dá přežít bez úhony, je málo doma, takže mám klid. Jsou na tom lidi i hůř. Začala jsem chodit na aquaaerobic, od března začnu ještě do bazénu, tam člověk přijde na jiný myšlenky. Za poslední měsíc jsem byla dvakrát na plese a hodlám jet na ten "megasraz"
takže prostě začínám pomalu žít i jinak než mezi 4mi stěnami... snad se to v lepší obrátí.
Není tady
Petju fotky super, ale nevím kdo je kdo, komentář chybí akorát myslím, že jsem poznala naší francouzskou kolegyni
Není tady
markéta napsal(a):
Adi díky
Zatím se to dá přežít bez úhony, je málo doma, takže mám klid. Jsou na tom lidi i hůř. Začala jsem chodit na aquaaerobic, od března začnu ještě do bazénu, tam člověk přijde na jiný myšlenky. Za poslední měsíc jsem byla dvakrát na plese a hodlám jet na ten "megasraz"
takže prostě začínám pomalu žít i jinak než mezi 4mi stěnami... snad se to v lepší obrátí.
Jo,máš bezva plány a aktivity... ...super.....
...jo máš pravdu,mohlo by být i hůř...takže hlavu vzhůru...držím palce....
Není tady