18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, beru HA Logest pravidelně. Dnes je to 8. den a MS stále nikde.U se vám to někdy stalo, e vám vynechal cyklus? Vdy jsem dostávala pravidelně MS 4. a 5. den a teď nic.
Sex jsem měla před měsícem a MS byla sice silnějí, ale byla. Nachlazená jsem nebyla ani ATB jsem nebrala. Co uívám vitamíny a minerály, ale to u jsem brala i před tím.
Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho dostanete MS při uívání HA?
Moc děkuji za odpovědi Kamila
Není tady
Beru Logest u spoustu let a nikdy se mi to nestalo. Mohla bych si podle menses řídit hodinky. Moc jsem tě nepotěila, viď?
Není tady
Ahoj holky, zapomněla jsem si vzít 17. tý práek Logestu.Vzala jsem si ho po 22,5 h a hned na to v pravidelný čas dalí pilulku. Dobrala jsem posledních pět a udělala pauzu 7mi denní. A teď MS nikde a blbá jsem se la podívat do letáku a já měla buď udělat pauzu a nebo pokračovat dál v braní HA.
Myslíte, e jsem si takhle rozhodila MS a a doberu toto načaté pondělní plato a v dalí pauze se mi dostaví MS?
Byla jsem na týdenním kolení bez letáku , ale toto mi samozřejmě neomlouvá.
Děkuji za odpovědi.
Není tady