|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dobrý den, beru HA Logest pravidelně. Dnes je to 8. den a MS stále nikde.Už se vám to někdy stalo, že vám vynechal cyklus? Vždy jsem dostávala pravidelně MS 4. až 5. den a teď nic.
Sex jsem měla před měsícem a MS byla sice silnější, ale byla. Nachlazená jsem nebyla ani ATB jsem nebrala. Co užívám vitamíny a minerály, ale to už jsem brala i před tím.
Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho dostanete MS při užívání HA?
Moc děkuji za odpovědi Kamila
Není tady

Beru Logest už spoustu let a nikdy se mi to nestalo. Mohla bych si podle menses řídit hodinky.
Moc jsem tě nepotěšila, viď?
Není tady
Ahoj holky, zapomněla jsem si vzít 17. tý prášek Logestu.Vzala jsem si ho po 22,5 h a hned na to v pravidelný čas další pilulku. Dobrala jsem posledních pět a udělala pauzu 7mi denní. A teď MS nikde a blbá jsem se šla podívat do letáku a já měla buď udělat pauzu a nebo pokračovat dál v braní HA.
Myslíte, že jsem si takhle rozhodila MS a až doberu toto načaté pondělní plato a v další pauze se mi dostaví MS?
Byla jsem na týdenním školení bez letáku , ale toto mi samozřejmě neomlouvá.
Děkuji za odpovědi.
Není tady