29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte co je na tom pravdy, že kočičí srst je podpůrna k laringitidě i přesto, že nemusíte být alergici na zvířecí srst. Náš syn na laringitidu dost trpí a teď je to od lonského září každý měsíc. Jsem už z toho zoufalá. No a teď mi někdo řek, že to může být z koček. Máme dvě. Jsou jen doma. Já vůbec nevím co mám dělat Vzhledem k tomu, že syn neustále kašle a smrká, jsme byli na různých testech a mezi těmi testama jsme byli i na alergenich testech, ale vše měl v pořádku.
Není tady
nesmysl, z kocek urcite ne; nase deti na laryngitidy trpi taky a cicu jsme v zivote nemeli.
Není tady
Já to nemyslela tak, že kdo nemá kočky netrpí ani na laryngitidu. Ale třeba, že kdo kočky má a tak jí má častějs než kdo kočky nemá. Ale i tak, já sama si myslím taky, že je to nesmysl. Jinak děkuji.
Není tady
my kočku také máme a přes zimu je skoro pořád doma a Karuška neměla laryngitidu nikdy...a tarší syn ji míval a tehdy jsme kočku neměli...
Není tady