Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 12. 2. 2010 20:44

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

začaly mě bolet kyčle...co s tím?

Poslední týden mě začaly bolet kyčle.Nejvíc když ležím.Občas,když stojím.Vůbec nechápu co se děje.Přitom beru colafit.Je mi 35 let tak si myslím,že mám ještě na takový bolesti čas:-))
měly jste to taky někdo?KOlikrát se bolestí budím.
Mám jít k mudr?Ale jaký praktik nebo počkat?

Není tady

#2 13. 2. 2010 12:51

miaa
♥♥♥♥♥--

Re: začaly mě bolet kyčle...co s tím?

To mám občas najedou taky. Vždycky zabíral gelandrink, ale když nic, tak natírám ice gelem, nebo ibalginem krémem přímo na místo bolesti. Jenom na chvíli to přejde.
Nejsi po nemoci? Nebo si nedělala nějaký nový sport? Nespadla jsi ve sněhu? nebo nějaký smyk či
nekotrolovaný pohyb?
Tohle řeší ortoped, jestli to nepřejde, tak zkus dr.

Není tady

#3 13. 2. 2010 15:29

keny
♥♥♥♥♥--

Mám to taky jednou jse mi chřipka vrazila do kyč,kloubu a od tý doby bolí je mi 29...jíst Chondrosulf nic jiného neni prý tak učinné a pak na spaní a tak si dávat polštář mezi kolena a menší mezi kotníky třeba,ale to neni tak až důležitý ale ten mezi koleny jo a s tím se i otáčet a tak já bez se bez něj nevyspím....
jinak samozřejmě pak otoped....

http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

#4 13. 2. 2010 21:39

Bublina
♥♥♥♥♥--

hmmm...jinak po nemoci nejsem.cvičím pořád stejně a to moc nepřeháním.A prostě to tak přišlo:-) no snad to zas odejde...jinak fakt ortoped.Chvíli počkám co bude.
Díky

Není tady

#5 14. 2. 2010 11:00

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Kyčle by neměla/y bolet! Pokud se nejedná o nějakou jednostrannou zátěž,když  bolí i v klidu, je problém uvnitř! Pokud nějaká nemoc/většinou viry, bakterie/ "sedne" na kosti/ kloby, pak nebyla správně léčená a může to mít nedozírné následky! Syn má bolesti kyčlí od boreliozy,zacystované bakterie jsou i na kloubech z neléčení, má i osteoporozu. Takže nenchat to tak, udělat rtg, sono, ale hlavně krevní obraz s diferenciálem! Dle mého názoru je tam neléčený zánět, měl by být v celém těle!

Není tady

#6 14. 2. 2010 12:19

miaa
♥♥♥♥♥--

Pravda, boreliozu mám za sebou a osteopenii mám také. To je poslední stupeň před osteoporozou. Dr. to prý léčí oficielně až od 65-ti let! a mne to našly o 20 let dřív, tak se mohu vycpat.

Není tady

#7 15. 3. 2010 11:57

Nikiniki26
♥♥-----

Holky, borelku mám taky a kyčel mě začala zlobit asi před půl rokem...je mi 26, takže si na to připadám hooodně mladá. Léky na tlumení bolesti se mi brát nechce, mazání taky zatím žádné nemám...prostě trpím smile

Není tady

#8 15. 4. 2010 17:38

monísek8
♥♥-----

Mě zase křupou kyčle když chodím big_smile připadám si jak chodící kostra (ale nejsem jako tak hubená) jen ty kostičky křupou, doktorka mi na to dala Geladrink a nějaky tablety s výživou, když jsem si po čase všimla, že je bere i moje babička big_smile nevim teda co na to budu brát za 50 let big_smile

Není tady

#9 15. 4. 2010 18:13

saletka
♥♥-----
Místo: Brno

mám stejný příznaky, bolí mě klouby hlavně v noci až se bolestí i probudím. Byla jsem u dr. - rentgen ok a je to prý od páteře, takže cvičit na posílení pánevního dna a kříže.

Není tady

#10 15. 4. 2010 18:33

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Bublina napsal(a):

Poslední týden mě začaly bolet kyčle.Nejvíc když ležím.Občas,když stojím.Vůbec nechápu co se děje.Přitom beru colafit.Je mi 35 let tak si myslím,že mám ještě na takový bolesti čas...

Člověk je tvor přírodní - a jako takovému, by mu měly stačit čistě přírodní věci...
Já třeba, jako první prostředek na jakékoli bolesti kostí či kloubů, použiju to, že si otevřu krabičku sardinek v oleji.
Namažu na chleba s máslem - obvykle je do druhého dne po bolesti.

Jinak ovšem, pokud jsi žena-matka, máš nárok na nějakou tu ztrátu vápníku apod. takže nezaškodí obrátit se na MUDra. stolt - neměl by ale jen napsat nějaké prášky - měl by tě poslat na odborné vyšetření - a to ukáže...

Není tady

#11 15. 4. 2010 18:37

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Nikiniki26 napsal(a):

Holky, borelku mám taky a kyčel mě začala zlobit asi před půl rokem...je mi 26, takže si na to připadám hooodně mladá. Léky na tlumení bolesti se mi brát nechce, mazání taky zatím žádné nemám...prostě trpím smile

Borelioza je sfiňa... Znám jednoho pána, dostal ji a prý je hotový (ve 40), nemůže prý skoro nic...
Na organismus může působit jako chřipka, tedy může napadnout svaly, klouby...
Tady je rada drahá... (řešit s doktorem) - ale snažit se řešit - jen trpět je blbost!

Není tady

#12 15. 4. 2010 21:34

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

taky se chystám na nějaké vyšetření. při chůzi mi vystřeluje bolest z kyčle do nohy. Boreliozu jsem také měla, ale je to už 10 let, tak od toho to snad není... po těch letech.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#13 16. 4. 2010 19:40

Bublina
♥♥♥♥♥--

TAk sem si dala balení Colafitu...ještě měsíc po dobrání mě to občas bolelo a ted je docela klid.TAk snad.No a trocha se víc hýbu s jarem:-)

Není tady

#14 17. 4. 2010 13:18

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Na jaře ožívají i bakterie jako borelie, chlamydie a pod, já bych raději udělala western blok na ty potvory! Elisa je k ničemu. Takto se můžeš poléčovat desetiletí, stejkně se to bude zhoršovat a ve 40-50ti  už nic nezmůžeš. Zdraví máš jen jedno. Také jsem ve 30ti brala Colafit, ve 40ti kdo co a v 50 jsem lehla totálně. Syn je ve 30ti na umřití díky boreliím.....a osteopenie se mění v osteoporoza  právě díky infekcím, špatnému imunitnímu systému, nerovnováze hormonů,minerálů, obzvláště pak i Déčka D3/D4 ! Zapeklitá věc a začne to jen bolestí kloubu grater

Není tady

#15 17. 4. 2010 13:21

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Lamino, borelie se musí hlídat, jen málokdo se jich zbaví. Snad?!?!? jen . když se na ně přijde rychle a zaléčí se, nedostanou se do krevního oběhu, všech orgánů, kde páchají zlo. Takže já bych udělala borelie i chlamydie.

Není tady

#16 17. 4. 2010 18:49

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Aneri napsal(a):

Lamino, borelie se musí hlídat, jen málokdo se jich zbaví. Snad?!?!? jen . když se na ně přijde rychle a zaléčí se, nedostanou se do krevního oběhu, všech orgánů, kde páchají zlo. Takže já bych udělala borelie i chlamydie.

vyšetřením se tenkrát zjistilo, že mám boreliozu přechozenou a slabou mononukleozu. Myslíš, že by mě to mohlo i po těch letech zlobit?

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#17 17. 4. 2010 23:38

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

V každém případě to může mít souvislost. Mononukleozu způsobuje EB virus z řady herpes virů, také pěkná potvora/ ted ho má tenista Štěpánek/. Léky na mononuklozu nejsou /snad antivirotika/ jen klid a dieta, hlídat játra!  Ale ta borelioza přechozená....hmmm, tomu bych nevěřila, ta je třeba hlídat! Borelioza, pokud je přechozená /není dobře vyléčená v akutní fázi/ - t.j. dobře zabydlená v těle, se jí už nikdy nikdo nezbaví, záleží jen na stresu a imunitním systému, nakolik se probudí!  Borelií je  méně, či více, zlobí nebo nezlobí, ale pořád v těle jsou a škodí !

Není tady

#18 4. 5. 2011 19:24

jenja
♥------

Ahoj všem trpícím...tak i já k vám patřím..Je mi 34 let a poslední asi 2-3 roky mě bolí kyčle(hlavně pravá,levou už ani nák necítím naštěstí).. a to už po chvilce chůze..nikdy dřív mě kyčle nebolely ,došla jsem i 15 km a nic mě nebolelo...nadváhu jsem nikdy neměla,spíš naopak...ale!...zjistili mi nedávno také pozitivní EB..!...myslíte, že by to mohlo mít souvislost?..je to příšerný..nikam už nedojdu ..nejsem schopná dojít do města a z5, abych po 15 minutách chuze nekulhala...a rtg jsem ještě nebyla...co se to s náma děje?:-((..v tomhle věku mít problémy tohoto typu???!!!...:-((

Není tady

#19 4. 5. 2011 19:59

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Jistěže to může s EB virem souviset, ale tato infekce nechodí sama, vždy jde ruku v ruce ještě s nějakou potvorou, třeba s nějakou i bakterií /chlamydie, borelie, syfilis a pod./ To byc chtělo rtg kyčle, krev s diferenciálem a možná i infekční. Něco se nejde, jen horší pak léčba, to doktorům moc nejde, protože standardy jsou nevyhovující.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí