|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj ženský,
nemáte někdo zkušenosti se zavařováním čehokoliv do skleniček od dětských přesnídávek, příkrmů?
O co mi jde: Závity jsou tam teď takové jiné než bývaly dříve - chytne to při sterilizaci?
Předem díky za rady a postřehy....
Není tady
používáme skleničky od jogurtů nebo některé přesnídávky (včelka mája) mají ještě klasický závit Dávam do nich jídlo pro malou do mrazáku....
Není tady

Vždyť by ti výrobci byli sami proti sobě, ne? Když zavaříte, tak nekoupíte... 
Není tady
janička25 napsal(a):
používáme skleničky od jogurtů nebo některé přesnídávky (včelka mája) mají ještě klasický závit .

máma do nich dělala v létě přesnídávky a chytly všechny bez problému
Upravil(a) yellow108 (19. 2. 2010 8:50)
Já dávám do skleniček od marmošky
přesnídávky jsou pro nás už malé... ani nezavařuju, naliju horké jídlo do skleničky, zavřu a otočím... do týdne to sbaští. Víčko normálně lupně jako při zavaření.
Není tady
hmmm.... tak je můžu vyhodit..... teda spíš ekologicky zlikvidovat 
i když to mojí mamce nedá a stejnak to vyzkouší, vždycky totiž začátkem léta "likviduje" letní jablíčka a dělá vnučkám "výživy"....
díky moc
Není tady
Ahojky KAtjí
no jasně, Hami, Hipp Allete z německa... a všechny když otevřu tak cvaknou, takže to je asi OK
a taky se mě mamka ptala, jetsli cvakají, že nemaj okolo tu gumičku jako měli když sem byla já malá
a já jo cvakaj a už vaří o sto 6 
Není tady
teď zrovna v nich mam mrkev+brambor+kuře
normálně mi to naplní a hodí do vodní lázně s utěrkou víčkama nahoru a vaří to...nevim ja dlouho...pak to vyndá otočí a nechá vychladnout a klapou. Před tim sem tam měla polívku (mrev+petržel+brokolice+rýže) zkus to 
Není tady