3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
ja ten caj taky piju, a kdyz se osladi medem, tak neni tak zly, po obede frcim pro tu rourku, tak snad to zabere
romi, basket je muj nejoblibenesi sport, ja hrala taky hazenou, vidim ze na tom sletu carodejnic by jsme meli vzit balon:-)
maminka2904: ja mam koupeny gel flatulin, jak tu byl doporucovany a zaber vzdycky jen na chvili
Není tady
Teda holky, já asnu, jaké máte problémy s piivorama!! malá spí celou noc od sedmi do sedmi, se dvěma krmeními, někdy s jedním. Prdíky nemá, tedy má, ale jde to samo, řachá jako táta - občas se ptám, který z nich to byl . Tak se nemůu ani pořádně zapojit do debaty
Tak jinak , byli jsme předevčírem na kyčlích, tak jsme se polepíli o jedne stupínek, máme teD´2b, pořád máme poctivě cvičit a pořád trojí balení. Doktor říkal, e asibohuel něco po mně podědila, ale e by to nemělo být tak hrozné jako u mne . Malá se smála na doktora, jí příjde k smíchu snad úplně vechno, je to smíek po mně a asi optimista po tátovi
Není tady
Ja chci taky smiska!!!!!!!!!!! Ale to asi nebude jednoduche - manzel je flegmatik s cholerikem a ja cholerik s melancholikem. Chtelo by to nejakeho sangvinika....
Není tady
No Romi já jsem sice smíek, ale těký pesimista..... tak nevím
Není tady
tak to ja jsem taky cholerik s melancholikem ale muj je pesimisticky sangvinik, ale mala se moc nesmeje
a predstavte si, ze jsem byla v te lekarne a zapomnela jsem koupit tu rourku, no nejsem ja uplne blba?? hlavne ze jsem tam pro ni sla a koupila jsem fenyklovy caj. husa hloupa.:-((((
kamci my na kyclich dobry, za 2 mesice na kontrolu, doufam ze tam ten doktor bude!
Není tady
Tinu nemá to nějak popletený?? V posteli by měl tvrdnout
Není tady
V pohodě, chtělo to troku erotiky aspoň v éteru, kdy vy tady pořád nic
Ale dámičky ................
Není tady
Makči dostala jsi včera ten mail se rekem? A dnení striptíz??
Není tady
tino moná tě to překvapí (haha) ale můj manel je taky flegmou jak má být. A bych ho za to někdy kopla a na druhou stranu mu to závidim
Není tady
Makči, tak já ti to polu, je to úasné, jak kreslený rek, tak svalnatý chlapík!!
Není tady
Makči myslí reka nebo toho svalovce?? To je teda kus co??
Není tady
na svalovce se radsi nebudu ted divat, mam chlapa za zady.-))) snazi se uklidnit malou, kazdy den od desiti rve, dneska to vidim tak do ctyr do rana, jako vcera:-(
Není tady