18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
tento rok mě čeká dokončení studia a snad i titul Bc. a také bakalářská práce:-))
Máte někdo zkuenosti jak to ve zvládnout při zaměstnání, domů dorazím tak nejdříve kolem 17hod. kdy se podaří, pak syn.....jeho kola a vrcholový sport, kadý den trénink a o víkendu také:-)) a do práce dojídím, take časová ztráta cca tam a zpět hodina.
Není tady
Já taky pracuji a letos mě čekají státnice a titul Bc. snad :-) Mám toho hodně, ale v práci mi hodně vycházejí vstříc. Teď jsem měla jedno z nejtěích zkoukových, take jsem to řeila dovolenou. BP mám u napsanou, ale taky jsem si musela vzít volno. V létě budu nejspí resp.určitě stále v práci, ale u budu mít hotovo. Co studujete?
Není tady
ekonomka :-) jsem docela ráda, e u to končí. Sice koketuju s mylenkou pokračování, ale chceme s manelem mimčo a nevím, jestli bych to zvládla.
Není tady
ale stejně jako ty si říkám, jetě 5x tam musím jet a pak u "jen" učit na státnice :-)
Není tady
Sára6 napsal(a):
Ahojte,
tento rok mě čeká dokončení studia a snad i titul Bc. a také bakalářská práce:-))
Máte někdo zkuenosti jak to ve zvládnout při zaměstnání, domů dorazím tak nejdříve kolem 17hod. kdy se podaří, pak syn.....jeho kola a vrcholový sport, kadý den trénink a o víkendu také:-)) a do práce dojídím, take časová ztráta cca tam a zpět hodina.
Ty nemá nárok na studijní volno? Dá se to zvládnout i při zaměstnání, je to sice náročnějí, ale jde to. Nejvíce práce stejně udělám o víkendu.
Není tady
aprill napsal(a):
Sára6 napsal(a):
Ahojte,
Máte někdo zkuenosti jak to ve zvládnout při zaměstnání, domů dorazím tak nejdříve kolem 17hod. kdy se podaří, pak syn.....jeho kola a vrcholový sport, kadý den trénink a o víkendu také:-)) a do práce dojídím, take časová ztráta cca tam a zpět hodina.Ty nemá nárok na studijní volno? Dá se to zvládnout i při zaměstnání, je to sice náročnějí, ale jde to. Nejvíce práce stejně udělám o víkendu.
nemám, protoe dělám v soukromém sektoru, párkrát se mi stalo, e jsem do koly ani nela, byla práce, která muselá být udělána, napřl. LS ji začal a já tam jetě nebyla:-))
Není tady