29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
tento rok mě čeká dokončení studia a snad i titul Bc. a také bakalářská práce:-))
Máte někdo zkušenosti jak to vše zvládnout při zaměstnání, domů dorazím tak nejdříve kolem 17hod. když se podaří, pak syn.....jeho škola a vrcholový sport, každý den trénink a o víkendu také:-)) a do práce dojíždím, takže časová ztráta cca tam a zpět hodina.
Není tady
Já taky pracuji a letos mě čekají státnice a titul Bc. snad :-) Mám toho hodně, ale v práci mi hodně vycházejí vstříc. Teď jsem měla jedno z nejtěžších zkouškových, takže jsem to řešila dovolenou. BP mám už napsanou, ale taky jsem si musela vzít volno. V létě budu nejspíš resp.určitě stále v práci, ale už budu mít hotovo. Co studujete?
Není tady
ekonomka :-) jsem docela ráda, že už to končí. Sice koketuju s myšlenkou pokračování, ale chceme s manželem mimčo a nevím, jestli bych to zvládla.
Není tady
ale stejně jako ty si říkám, ještě 5x tam musím jet a pak už "jen" učit na státnice :-)
Není tady
Sára6 napsal(a):
Ahojte,
tento rok mě čeká dokončení studia a snad i titul Bc. a také bakalářská práce:-))
Máte někdo zkušenosti jak to vše zvládnout při zaměstnání, domů dorazím tak nejdříve kolem 17hod. když se podaří, pak syn.....jeho škola a vrcholový sport, každý den trénink a o víkendu také:-)) a do práce dojíždím, takže časová ztráta cca tam a zpět hodina.
Ty nemáš nárok na studijní volno? Dá se to zvládnout i při zaměstnání, je to sice náročnější, ale jde to. Nejvíce práce stejně udělám o víkendu.
Není tady
aprill napsal(a):
Sára6 napsal(a):
Ahojte,
Máte někdo zkušenosti jak to vše zvládnout při zaměstnání, domů dorazím tak nejdříve kolem 17hod. když se podaří, pak syn.....jeho škola a vrcholový sport, každý den trénink a o víkendu také:-)) a do práce dojíždím, takže časová ztráta cca tam a zpět hodina.Ty nemáš nárok na studijní volno? Dá se to zvládnout i při zaměstnání, je to sice náročnější, ale jde to. Nejvíce práce stejně udělám o víkendu.
nemám, protože dělám v soukromém sektoru, párkrát se mi stalo, že jsem do školy ani nešla, byla práce, která muselá být udělána, napřl. LS již začal a já tam ještě nebyla:-))
Není tady