|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Maha, je fajn, že už je princezna ok....
mám 168cm a vážim se raději ráno...od začátku....
Není tady
Mery já mám taky 168 cm 
Není tady
Holky, potřebuji pozvat tchýni příští týden v Pv někam na oběd, poradíte mi něco dobrého, jiného než Kovárna a ten druhý podnik co má sklena na plumlovské, tam už jsme také byli 100x.
Není tady
Sluni, tak ještě mě tak napadá Hobit, tam vaří celkem dobře a je to tam takové klidnější...jinak pořádně nevím, kde tak můžou ještě dobře vařit s příjemným prostředím... Snad ještě poradí něco Any a Toša.
Není tady
holky tak jsem hodila na rajče do adresáře těhotenství aktuální fotenu břicha...jsem fakt jak prase...je to rozdíl oproti té minulé fotce před 3 týdny 
Není tady
ahoj pri sobote,
koukam, ze jako kazdy vikend je tu docela vymreno.....
tak ja mam uz navic +16 kg a zacinala jsem o hodne vys nez 60 
ale co se da delat, ze jo....... doufam, ze to zase po tehu shodim.
tak ja pujdu neco uvarit - nejspis nadivku a kure a zitra se chystam na jahodove knedliky. A sladkeho taky sporadam spoustu....
tak hezky pohodovy vikend 
Není tady
Mahar, brisko

Po obede jsem vyndala z mrazaku pytlik jahod, ze az rozmrznou, ze se rozhodnu, co s nimi. A vite, jak to dopadlo? Chodila jsem na polorozmrazene tak dlouho, dokud jsem je cele nesnedla
. Jsem se pak musela chodit zahrivat k topeni, jaka mi z toho byla zima 
Není tady
Ahoj 
musím přiznat, že se mi po vás stýskalo 
Konečně jsme dnes dovezli opravený NTB.
Dočítat vás, holky, nezvládnu, ale poprosím, jestli se tu něco důležitého událo, někdo mi to napište.
U nás spousta novinek. Zdraví už je na 80% v pořádku, což už je brnkačka.
Dali jsme se do té rekonstrukce ložnice, tak tu žijeme jako bezdomovci, všude spousta prachu, ale už to vypadá nadějně - mohlo by se zítra malovat a pak mě čeká uklízet, uklízet,.....
Já a miminko taky v pořádku. Vypadá to, že se možná stanu maminkou o něco dřív, protože byl ve 30tt na UTZ prcek větší a vzhledem k prvnímu císaři jdu za týden na další UTZ a když by to byl větší drobek, tak nebudeme čekat podle dr do 40tt a vyndají mi ho dřív. Máme to teda s tím bordelem tady za minutu dvanáct, ale snad se vše stihne a malej přijde do čistého.
Snad se máte všechny dobře.
Zatím se loučím, pa
Není tady

Maharishi to je dobre, ze je male uz lip, tak at to vydrzi a zitra muzou na hory odjet 
Katko super, ze uz se muzes pripojit
tak ty se chystas predbihat, jo?
- hlavne dej vedet, jak to s tebou po kontrole vypada, jestli ti naplanuji cisar na driv 
Mefi, tak hlavne, ze ti jahody chutnaly 

Není tady

tak jsem vyfotila konecne kresilko (chtelo by v lete pretrit, ale uvidim, mozna se na to vykaslu, taky ma uz 30let ), ale zas neco vydrzi, sedel v nem synovec s A. v naruci a houpali se spolu
To vybracni jsme s A. uklidily, rekla jsem ji, ze ma jine, tak to jedno, ze nechame pro miminko, tak rekla, ze ano a schovaly jsme ho
http://www.totsites.com/totimages/34627 … esilko.jpg

Není tady

Sita napsal(a):
akar napsal(a):
Sita napsal(a):
Akar, nenašla jsi někde jak pít to lněný semínko? Mám ho už koupený, ale nikde jsem nic nenašla jak na něj. Plííííís
jj Sito nasla, ale musis pockat do zitrka, mam to ulozeny ve svem PC
jsem to prolitla, ale pamatuju si houby, tak ti to zitra sem zkopirujuAkar
to víš že počkám. Děkujuuuu
tohle mi predloni nekdo posilal (uz netusim, kdo)
Semínka se dává polívková lžíce na hrnek vody - pripravíš jako čaj,necháš 10min
a vypiješ i s tím semínkem,já se ho ješte snažím rozkousat.Mužeš si to i ochutit
jako caj.Upozornuju,že je to trošku slizovitý,ale dá se to.
Piješ 1x denne.Já přidávám med.Piju od 34.tt

Není tady
Sluni,tak jděte k Ječmínkovi-tak taky dobře vaří,ale nevím jestli budou mít volno-lepší zamluvit stůl-jinak u mě vítězí Kovárna,ale je fakt,že jsme tam pořád-takže by to chtělo taky změnu 
Mahari,máš krásný těhu bříško 
Veru,určitě to shodíš rychle 
Katu,jsem ráda,že jsi opět tady
a neskutečně se ti pohnul metřík
ty už budeš rodit za pár dní a ještě jestli to bude dřív........ 
Tak jsem byla ve Sparu a dnes jsem nakoupila bodýčka-jsou docela dobrý a za ty prachy 
Není tady
meryblue napsal(a):
Andulko, vždyt říkám, že jsi štíhlíik-)
COOOO JAKÝ ŠTÍHLÍK?
mě příjde 53kg na 168cm akorát
Není tady
andulka napsal(a):
meryblue napsal(a):
Andulko, vždyt říkám, že jsi štíhlíik-)
COOOO JAKÝ ŠTÍHLÍK?
mě příjde 53kg na 168cm akorát
To je dobrá váha na tu výšku 
Akar,křesílko ještě udělá spoustu služby 
Není tady
jé Mahar ty máš krásně malé bříško.....jde vidět že je tam princezna 
Není tady
holky já jdu 24.2 nahrávat velký utz tak se taky bojím odhadované porodní váhy 
příští týden už si asi zajdu na cukrovku...
Není tady
Holky, na fotce vypadá břicho menší...jinak jsem jak kdybych čekala dvojčata 
Andulko, tak to ti ty kila závidím...to já mám nějak 168-170cm (podle toho jak moc se narovnám
) a mám 59kg, chtěla bych to časem stáhnout na 55...ale pochybuju, že se mi to podaří. Jsem tak měla naposledy asi před 10 rokama. V pubertě jsem měla i 48kg, ale to už asi nikdy nedám 
Katko, tak to je fajn, že už máš spravený notebook! A porod už máš taky za pár, tak držím pěstičky:)
Mefi, taky jsem se shodou náhod dnes cpala jahodama
, a teď jsem to završila pizzou - na to, že jsem si říkala, že si musím dát trochu očistec s jídlem (kvůli té střevní chřipce, co měla niki), tak to moc nedodržuju.
Any, a pořád tam ve Sparu měli ty malý bodýčka? Ještě nebyly vyprodaný??
Není tady
Mahari,měli-ale už jen pár kousků z dlouhým rukávem a zbytek s krátkým-tak jsem vzala jen s dlouhým-nedovedu odhadnout velikost na léto-tak za padesát korun je to zadara,ikdyž mám prádla hrozně moc,tak jsem opět neodolala 
Upravil(a) A-N-Y 1 (13. 2. 2010 18:48)
Není tady
Ahoj holky!
nestíhám, je toho jaksi moc.. Jdu vás jen pozdravit a říct, že je vše v pořádku..
Doufám, že u vás všech taky.. nedočítala jsem ani nepamatuju.. 
Hodil by se nějaký "reportér", který by vždycky za den shrnul to nejdůležitější, co se tu odehrálo.. Já to fakt nedávám. 
Zítra razíme na karneval... tak uvidíme, jaký to bude.. 
Krásnej víkend všem.. 
Není tady
Katko, tak držím palce, aby vše dobře dopadlo...
Andulko, tak to já jsem teda proti tobě fakt tlustoch se svejma 59-60kg.... já když měla 52 kg, tak jsem se lámala ve větru, neměla na nic sílu, hlavně na zpívání a tak a neměla jsem žádný prsa.....je to i podle typu postavy, ale těch 56 KG by byl asi pro mě ideál....uvidíme, ono možná pak při 2 dětech-)
Verčo, myslim, že jsi přibrala akorát.....já zas budu mít určitě kolem 18 kg nahoře, možná i víc-)
Není tady