|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sito, tak to tu váhu máš fakt super, mít míň než před těhu 
Any, na tu tvou muší váhu i před těhu nemám slov, tak těch tvých 9,5 kg je u tebe potřeba.
A já mám úplně stejně, taky jsem se dnes vážila a mám 9, 5! Jsem za měsíc přibrala 3kg, jsem zvědavá kolik ještě stihnu před porodem.
Není tady
To se tady někomu řeší co si dát sladkého!!!! Když já kvůli té blbé cukrovce nemůžu!!!!!!!!! Ach jo, no ještě to vydžím!! Mám výčitky, když sním nějaké ovoce, natož že bych si dala palačinku či banánek v čoko..ach jo...
Není tady

ty jo Sito, jak ty to delas, takhle si dopravat a mit min nez pred tehu
to se mi fakt nemuze stat, uz mam +10kg a Dr. se minule 2x ujistoval, jestli jsem se ve vaze nespletla, tak jsem mu akorat rekla, ze mam stejne, jak pri male - nic, nic a najednou tri kila nahore 

Není tady
slunicka napsal(a):
To se tady někomu řeší co si dát sladkého!!!! Když já kvůli té blbé cukrovce nemůžu!!!!!!!!! Ach jo, no ještě to vydžím!! Mám výčitky, když sním nějaké ovoce, natož že bych si dala palačinku či banánek v čoko..ach jo...
To už vydržíš a pak si všechno vynahradíš
a když si dáš občas nějaké ovoce,tak myslím,že to nijak zvlášť nevadí-takže nemusíš mít žádné výčitky 
Není tady

A-N-Y 1 napsal(a):
Akar,to taky není na třicátej týden deset kilo moc-taková normálka
ale ty moje finise 

Není tady
holky vy se tu bavíte o kolik příjdete peněz....
já díky předčasnému porodu přišla o 100tis kč!!!!!!!! nedovolili mi zvolit si 2letou variantu, chybou v zákoně---no prostě děs
Není tady
andulka napsal(a):
holky vy se tu bavíte o kolik příjdete peněz....
já díky předčasnému porodu přišla o 100tis kč!!!!!!!! nedovolili mi zvolit si 2letou variantu, chybou v zákoně---no prostě děs
Tak to je teda fakt masakr
to snad není pravda!!
Já se teď vrátila z Tesca a cesta byla hrozná-sněží a neskutečně to klouže-jsem ráda,že jsem doma!!
Není tady
Any a co jsi nakoupila? Měli tam nějaky slevy v oblečkách?
Já jsem si teda dneska užila pěknej záhul, doufám, že to můj čípek ustojí 
Pečovat o nemocny dítě je dost vyčerpávající...no a manža ještě furt v práci 
No nic, jdu si konečně lehnout a pustit nějakej pěknej seriál...asi sex ve městě 
Není tady
Ja asi neodolam Mumii na Prime. Videla jsem to snad 100x, ale muzu to videt zas a zas. 
Any, jsem zvedava, coz nakoupila :-). Odolalas oddeleni pro miminka? 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Gabi a ty býváš úplně celý týden sama a manža jezdí domů jen na víkendy?
No, je to tak, že
bývá v práci vždy od pondělka do neděle v kuse a pak je zas celý týden doma. Už jsem si zvykla, ani mi to tak nevadí. Jak to bude doma vypadat, až se narodí prcek, nevím. Asi to budu muset zvládnout jako přestím s jedním 
Není tady
mefinka napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Já včera upekla piškot s pudinkovo-jahodovým krémem
Muzu poprosit o recept na ten kremik? To zni uzasne a mam v mrazaku celkem dost mrazenych jahod, tak ze bych udelala, kdyz se mi ma zitra vratit muzik s hor
Mefi, je to úplně primitivní. Upečeš klasický piškot (nebo v nouzi klidně kup nějaký hotový korpus v krámu). Než vychladne, uvaříš si vanilkový pudink a do něj rozmixuješ jahody. Já používám kompotovaný - a vychází to 1 cca kompot na 1 pudink. Pak celou tu hmotu vyleješ na piškot a necháš v lednici ztuhnout. Piškot dělám do kulaté dortové formy, hezky to v tom pak s pudinkem tuhne.
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Mefi, je to úplně primitivní. Upečeš klasický piškot (nebo v nouzi klidně kup nějaký hotový korpus v krámu). Než vychladne, uvaříš si vanilkový pudink a do něj rozmixuješ jahody. Já používám kompotovaný - a vychází to 1 cca kompot na 1 pudink. Pak celou tu hmotu vyleješ na piškot a necháš v lednici ztuhnout. Piškot dělám do kulaté dortové formy, hezky to v tom pak s pudinkem tuhne.
To nezni vubec zle :-). Piskot delavam, takze s nim problem nebude. Tdn krfmik muxim zkusit, urcite bude dobrouckej. Dekuji za recepis 
Není tady
ahojky, Situš, jůůůůů, teda , tak to je zvláštní, že máš ještě mín, než před těhu, ale supeeeeer-)
Tak já jsem zatím asi přibrala z vás nejvíc....dnes ráda jsem byla na plus 9,7kg....to je nářez co? vzhledem k metříku-), ale ty 2 kg jsem přibrala za těch 10 dní, jestli to takhle půjde dál, tak tu hranici, co jsem nabrala u Štěpíka-18kg hravě překročim....už ted si připadám jak nemotora-)
jste tu samý štíhlý holky...začínal tu někdo víc jak na 60kg?
Sluní, já sice těhu cukrovku nemám, ale mám cukr v moči, tak bych taky neměla.....tak se hlídám,, krom, tý palačinky jsem měla dneska už jenom jednu sušenku-)))
dobrou.
Není tady

Gabi to zni jednoduse a moc dobre, to musim taky nekdy zkusit 
Mery gratuluju ke stovce, ted uz to pujde rychle 

Není tady

meryblue napsal(a):
tak tohle fakt neni muj pripad
ja zacinala na 68 a bohuzel uz mam +10 - vaha mi jde nahoru skokove
minule tehu jsem zacinala na 66 a touhle dobou jsem byla +12
no, vahu mam uplne stejnou 

Není tady
meryblue napsal(a):
Tak to taky rozhodně není můj případ 

Není tady
dobré ránko, Akar, já začínala na 60kg a mám tedy skoro 70kg-) tak alespon si tu nepřipadám jako tluštoch-)))))
Není tady
Sita napsal(a):
meryblue napsal(a):
Tak to taky rozhodně není můj případ
Muj rozhodne taky ne

Jinak dobre ranko holky, po mrknutiven jsem zjistila, ze v noci opet snezilo...
No nic, k snidani jsem si dala 3 muffiny pernikove, co jsem si vcera vecer jeste delala a ted si pujdu s cajikem sednout do kresilka a doctu knizku. Uz mi toho moc nezbyva. Jen se divim, ze jsem vstala tak brzo (na sobotu) 
pekny den
Není tady
Čau holky, také zdravím do sobotního rána...Niki je už naštěstí dobře (za to já mám od včera žaludek jak na vodě
).
Holky, váhu neřeště, já jsem začínala na 59kg, ale taky záleží na tom, kolik měříte... Jenom podle váhy se nedá nic usuzovat. Navíc mám pěkně rozdíl ve váze ráno i večer. Včera večer jsem se vážila a měla 69,5 a dnes ráno 67,8 - takže mě to pěkně kolísá.
Mery, já jsem během jednoho měsíce přibrala 4kg!! Prostě někomu to leze nahoru postupně, a někomu skokově, s tím nic člověk nenadělá. Ale je fakt, že já totálně žeru sladky, mám na to strašnou chuť...tak to je každý den nějaká ta čokoládka, k tomu pak ještě buchetka nebo koláček a sladky jogurty...teď ujíždím na karamelové mléčné rýži. Obden si dělám palačinky nebo krupici...hrůza. A k tomu pojídám hory ovoce, takže jsem zvědavá, jeslti se mi nerozjede ještě cukrovka 
Není tady
Mahar, super, ze je male uz dobre. To zitra odjede uz jako ciperka :-)
Ja to mam se sladkym podobne. Neni den, kdy bych nemela neco sladkeho. A kdyz jsou dny, kdy se drzim, tak mam aspon k snidani buchtu ci kolac.
Tak ja mam dneska instantni den
. Prave jsem dojedla slepici polevku z pytliku a v troube se mi zapeka kureci se syrovou omackou take z pytliku. Tohle zkousim poprve, tak snad to bude dobre 
dobrou chut, kdo se chysta obedvat
Není tady
Ahojky 
Mahari,super,že malá už je OK,ale snad tobě nic nebude 
Já jsem na sladký taky ujetá,ale až tak poslední dva měsíce-předtím jsem na nic sladkého neměla chuť!A mléčná karemelová rýže-to je dobrota
taky bych si dala 
Není tady