29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
akar napsal(a):
andulka napsal(a):
Já jsem v šoku že se někde druhorodičky nechávají u kp bez císaře
jj - Maha s tim prisla z minule kontroly v PV, v porodnici a ja jsem se na to minuly tyden ptala sveho Dr. na KO, taky mi potvrdil, ze je to u druhorodicek mozne - zalezi pry na porodnici, odhadni vaze a dalsich okolnostech. Prvorodicky jdou na CS.
No a já budu mít určo mimi menší - takže bych se tomu asi fakt nevyhla, pokud si to vyloženě nedomluvím
Není tady
Holky mám takovej dotaz,ta kolegyňka jak byla dneska na ozvách tak mi teď volala jestli nevím co znamená -mírně progresivní nález-uvnitř- vůbec netuším,nevíte co to múže znamenat?Díky
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky mám takovej dotaz,ta kolegyňka jak byla dneska na ozvách tak mi teď volala jestli nevím co znamená -mírně progresivní nález-uvnitř- vůbec netuším,nevíte co to múže znamenat?Díky
tak to netuším. a týká se to těch ozev nebo vag.vyšetření?
Není tady
no že už mimi sestupuje
jinak holky já vím e nechávají děti pod 3kg rodit kp normálně ale je to hnus
většinou jsou pak poporodní problémy-vojtovka a tak
ale raději se o tom nebavme
Není tady
Jinak jsem zas slaměná vdova, manža jel do přerova zapíjet narození dcerky svého nejl.kámoše (a mé dobré kámošky), mrzí mě, že jsem nemohla jet...a to už jsem přišla o hodně zapíjení, protože během ledna a února porodilo strašně moc kámošek děti.
Nejdřív kamoška z anglie chlapečka, pak druhá kámoška chlapečka, pak sousedka chlapečka, potom švagrová chlapečka, předevčírem spolužačka holčičku a dneska taky kámoška holčičku a všechny kromě sousedky přenášely.
Tak já jenom pořád odepisuju sms, že gratuluji
Není tady
andulka napsal(a):
no že už mimi sestupuje
jinak holky já vím e nechávají děti pod 3kg rodit kp normálně ale je to hnus
většinou jsou pak poporodní problémy-vojtovka a tak
ale raději se o tom nebavme
No radši ne, protože to vypadá, že mě to čeká...já si taky musím v tomto těhu vyžrat snad úplně všechno
No vím, že všechno ne, jsem ráda, že jsem fakt neporodila dřív, ale i tak mám pořád něco
Není tady
ahoj holky, dočíst nestihnu-)
vždyt říkám, že ta lékárnice je divná-)))) sirup si na žáhu koupit holt jinde-)
moje známá rodila druhé dítko KP a prý měla lehčí porod, než první...to je ale asi vyjímka....
Není tady
Holky zdravím a přeji hezký večer ...
Jen tady jeden den nejsem a vy skoro prokecáte chlívek
U mě dneska kontrola dopadla dobře. Malej má už 3050g, zatím se stále nic nemění, nezkracuje, neotvírá ... takže prý minimálně do termínu vydržím
Jinak chci pogratulovat všem dnešním kontrolám
Katko, to teda koukám a gratuluju ke kontrole, tak v pondělí už do porodky ...
Gábi, taky gratuluju ke kontrole.
Mefi že je cukr
Any a Mefi, jste mě navnadily na ty brambory, asi je zítra udělám ... Já teda dělám v troubě indický brambory - oloupaný buď na plátky, nebo kostky - já radši kostky, manža plátky
, to dám na plech, osolím, opepřím, přidám trochu sladké papriky, chilli - dle chuti, kurkumu, majoránku, oregáno, kurkumu, římský kmín a černé hořčičné semínko, zakápnu olejem a na 180-200 stupňů peču zhora dola do křupava asi těch 25 minut. V půlce času trochu poobracím ... a je to mňam, mňam, mňam
Není tady
Jinak akce dneska od manži z práce po dlouhé době jsem se fakt bavila
nejdřív hráli bowling a pak slavili dvoje narozky ...
Manža a ještě jeden kolega nepili, řídili a na ostatní byl po třech hodinách pěkný pohled
, to budou mít zítra těžké ráno
A já se přetůtala jahodkového, hruškového a meruňkového Cappy
Není tady
KOukám dva tu nejsem a už abych zase dělla nový chlíveček ..no tak jdu na to.
Není tady