29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mefi, no ti chlapi jsou někdy troufalí, co?
Ten můj by měl jet 31.3. a to mám termín 4.4., no a už si to samozřejmě stihnul i zaplatit, ale já už jsem mu domluvila, aby to někomu prodal, kdo bude mít zájem...
Není tady
akar napsal(a):
jeee Mefi my jezdivame podobne terminy
ale manza beze me nejde. Loni jsme byli na Vltave a mala byla na prodlouzeny vikend u nasich
letos vynechame a doufam, ze pristi rok jedem zas
Vazne? To je nahoda. No, ja jela s nim dvakrat. Poprve bylo hodne vody a to me malem umlatil padlem, hehe a podruhe bylo malo vody a byla zima a ja zkuhrala ve stanu celou noc, ze jsme se rano sebrali a jeli domu . Pro me dobre, on byl na tom hur a par dnu se mnou nemluvil
. A od te doby jezdi sam. Ja do vody vlezu, kdyz je permanentni slunicko nebo kdyz je proste teplo a ne, kdyz rano je zatazeno a je treba i jen 15°C a mrznu ve dvou mikinach. To kdyby jezdili v cervenci, srpnu, tak bych mozna jezdila i dal... Ale takhle, at si to uzije sam. Me to nevadi... Jsou vlastne dve aktivity, ktere dela ciste beze me (kdyz pominu panske jizdy, ze jo
): sjizdeni vody a hory.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Ten můj by měl jet 31.3. a to mám termín 4.4., no a už si to samozřejmě stihnul i zaplatit, ale já už jsem mu domluvila, aby to někomu prodal, kdo bude mít zájem...
To teda jsou pekne troufali . Tvuj manza je taky dobry, kdyz by odjizdel na 4 dny 31.3. Si panove asi mysli, ze ty terminy jsou platne na 1000% a prckove nemuzou vylezt o par dnu driv ci pozdeji, ci co...
Není tady
ad streptokok....
jojo dělali mi ho už ve 20tt protože streptokok může způsobit infekci a předčasné prasknutí plodové vody nebo to otvírání
pak se chodí kolem 31tt....to půjdu znova
Není tady
Maharishi napsal(a):
Any mě taky dělali testy na streptokoka už v tom 28 tt v nemocnici kvůli tomu,aby zjistili jestli to otevírání není kvůli infekci. A Andulce ho beztak taky dělali kvůli tomu, zvlášť, když už jedno předčasně rodila.
Aha,tak to bude asi kvůli tomu,já půjdu poprve až v tom 36tt.
Není tady
mefinka napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Ten můj by měl jet 31.3. a to mám termín 4.4., no a už si to samozřejmě stihnul i zaplatit, ale já už jsem mu domluvila, aby to někomu prodal, kdo bude mít zájem...To teda jsou pekne troufali
. Tvuj manza je taky dobry, kdyz by odjizdel na 4 dny 31.3. Si panove asi mysli, ze ty terminy jsou platne na 1000% a prckove nemuzou vylezt o par dnu driv ci pozdeji, ci co...
vidim, ze je to vsude stejne... to u nas se milostpan rozhodl, ze pojede s klukama koncem brezna do Alp lyzovat, ze pak uz se dlouho nikam nedostane domluvil si to pred ctrnacti dny, kdyz mi u Dr rekli, ze to s terminem vypada spis na 2.4., ale ze to neni nijak smerodatne (druhou pulku vety samozrejme jakoby neslysel) ted ve stredu mi rekli, ze spis 20.3. a on jak to krasne vychazi, ze koncem brezna proste rodit nebudu, ze muze jet...ja ho hnala!!! at rikaji doktori co chteji, ja se porad ridim terminem podle puvodniho UTZ a podle MS a to je 25.3. a to rozhodne nikam nepojede!!!
nakonec jedou na prelomu unora a brezna
Není tady
Toša napsal(a):
vidim, ze je to vsude stejne... to u nas se milostpan rozhodl, ze pojede s klukama koncem brezna do Alp lyzovat, ze pak uz se dlouho nikam nedostane
domluvil si to pred ctrnacti dny, kdyz mi u Dr rekli, ze to s terminem vypada spis na 2.4., ale ze to neni nijak smerodatne (druhou pulku vety samozrejme jakoby neslysel) ted ve stredu mi rekli, ze spis 20.3. a on jak to krasne vychazi, ze koncem brezna proste rodit nebudu, ze muze jet...ja ho hnala!!! at rikaji doktori co chteji, ja se porad ridim terminem podle puvodniho UTZ a podle MS a to je 25.3. a to rozhodne nikam nepojede!!!
nakonec jedou na prelomu unora a brezna
U vas taky, jo? To je vazne
Není tady
tak to u nas nehro, manza rekl i kolegovi v praci, ze si nema planovat operaci na konec dubna nebo zacatek kvetna, ze si bere dovolenou, podle toho jak se dite narodi na tyden a taky nahlasil, ze nejede od brezna na zadnou sluzebku, protoze nevi, kdy se to narodi a chce byt doma
Není tady
...tak jsem si dala s banánem a čokoládou...výborná-) srazík byl fajn-)
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a strašně tloustnu-všude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)
Není tady
Holky,tak to já mám přesně naopak-ten můj by nejel nikam ani náhodou-on teda nejezdil nikdy sám,buď já s ním nebo nic a můžu ho posílat ať jede
Jinak mi dneska přišla neschopenka-tak jsem taky nechápala-za leden-hledím,asi fakt se něco na sociálce děje,že to už poslali,ale jsem pěkně vytočená(hodně slabé slovo!!!!!!! ) o čtyři tisíce míň než dosud-to je mazec,takové snížení
Není tady
meryblue napsal(a):
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a strašně tloustnu-všude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)
Nic si z toho nedělej,tloustneme všechny!!Pak budem všechny hromadně shazovat
Není tady
akar napsal(a):
tak to u nas nehro, manza rekl i kolegovi v praci, ze si nema planovat operaci na konec dubna nebo zacatek kvetna, ze si bere dovolenou, podle toho jak se dite narodi na tyden a taky nahlasil, ze nejede od brezna na zadnou sluzebku, protoze nevi, kdy se to narodi a chce byt doma
Jj.tak je to i u nás
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky,tak to já mám přesně naopak-ten můj by nejel nikam ani náhodou-on teda nejezdil nikdy sám,buď já s ním nebo nic a můžu ho posílat ať jede
Jinak mi dneska přišla neschopenka-tak jsem taky nechápala-za leden-hledím,asi fakt se něco na sociálce děje,že to už poslali,ale jsem pěkně vytočená(hodně slabé slovo!!!!!!!) o čtyři tisíce míň než dosud-to je mazec,takové snížení
![]()
Any, z toho si nic nedělej, já jak viděla jaký mi udělali denní výměr na matečskou, tak jsem to skoro obulela. Né že by šlo až tak o prachy, ale o tu nespravedlnost a bezmoc. Dělá mi to přes 4 měsíčně míň, než kdyby byla tak jak loni Nejlépe se obírá rodiny s dětmi a maminky, to těm našim pos.ancům jde dobře.
Není tady
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Jinak mi dneska přišla neschopenka-tak jsem taky nechápala-za leden-hledím,asi fakt se něco na sociálce děje,že to už poslali,ale jsem pěkně vytočená(hodně slabé slovo!!!!!!!) o čtyři tisíce míň než dosud-to je mazec,takové snížení
![]()
Any, z toho si nic nedělej, já jak viděla jaký mi udělali denní výměr na matečskou, tak jsem to skoro obulela. Né že by šlo až tak o prachy, ale o tu nespravedlnost a bezmoc. Dělá mi to přes 4 měsíčně míň, než kdyby byla tak jak loni
Nejlépe se obírá rodiny s dětmi a maminky, to těm našim pos.ancům jde dobře.
Jako to je fakt síla a to nechci vidět kolik budu mít mateřské!!Přesně jak píšeš-nejlépe se bere rodinám s dětmi ............k nelze nic víc napsat!!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
meryblue napsal(a):
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a strašně tloustnu-všude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)Nic si z toho nedělej,tloustneme všechny!!Pak budem všechny hromadně shazovat
Tak já mám zatím v těhu o 4,5 kila míň než výchozí váhu
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
![]()
Any, z toho si nic nedělej, já jak viděla jaký mi udělali denní výměr na matečskou, tak jsem to skoro obulela. Né že by šlo až tak o prachy, ale o tu nespravedlnost a bezmoc. Dělá mi to přes 4 měsíčně míň, než kdyby byla tak jak loni
Nejlépe se obírá rodiny s dětmi a maminky, to těm našim pos.ancům jde dobře.
Jako to je fakt síla a to nechci vidět kolik budu mít mateřské!!Přesně jak píšeš-nejlépe se bere rodinám s dětmi
............k nelze nic víc napsat!!
No mě to dělá o 3,5 míň než nemocenská před snížením. takže to vychází, že nižší než nemocenská za leden
Není tady
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
meryblue napsal(a):
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a strašně tloustnu-všude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)Nic si z toho nedělej,tloustneme všechny!!Pak budem všechny hromadně shazovat
Ježiši a jak to děláš
to mít já,tak mám čtyřicet kilo i s postelí
ale aspoň nemusíš nic shazovat
Není tady
Sita napsal(a):
Teda, jak jsi to udelala?
Ja mam 5-5,5 kg nahore od puvodni vahy...
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Ježiši
a jak to děláš
Any, ty se taky muzes "prevlekat za lampou" a nebudes videt, ze?
Upravil(a) mefinka (12. 2. 2010 15:09)
Není tady
mefinka napsal(a):
Sita napsal(a):
Teda, jak jsi to udelala?
Ja mam 5-5,5 kg nahore od puvodni vahy...
Já za první tři měsíce dala dolu 7 kilo, a to jsem jedla a neměla nevolnosti. No a od té doby jsem přibrala necelá dvě a půl kila. Za poslední dva měsíce jsem přibrala 0,3 kg. Doktor říká, že jsem jeho rarita, že ženský přiberou v průměru za těhu 13 kilo, jen já mu je zhubnu. No, ale já jsem vorvaň, tak mě to nevadí, hlavně že malej roste
ale dneska mám strašný chutě ... kdybyste viděli co jsem ssi udělala před chvílí ... Sladký loupák s máslem, namazaný smetanovým Bobíkem
a jaká to byla dobrota
Není tady
mefinka napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Ježiši
a jak to děláš
Any, ty se taky muzes "prevlekat za lampou" a nebudes videt, ze?
![]()
Tak to bylo před těhu,teď mám zadek a boky ,ale to jsem měla i u dcerky,takže to nijak neřeším
snad to půjde rychle dolů
břicho mám malé-v žádném případě ne na osmý měsíc
Není tady
Tak já přibírala od začátku-což bylo štěstí jelikož mudr.byl už tak na kapky s toho kolik jsem vážila a ještě něco shodit-to by byl asi malér.Mám k dnešku +9,5 kg-což si myslím,že neni tak moc
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Tak já přibírala od začátku-což bylo štěstí jelikož mudr.byl už tak na kapky s toho kolik jsem vážila a ještě něco shodit-to by byl asi malér.Mám k dnešku +9,5 kg-což si myslím,že neni tak moc
To je ideální
Není tady