6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mefi, no ti chlapi jsou někdy troufalí, co?
Ten můj by měl jet 31.3. a to mám termín 4.4., no a u si to samozřejmě stihnul i zaplatit, ale já u jsem mu domluvila, aby to někomu prodal, kdo bude mít zájem...
Není tady
akar napsal(a):
jeee Mefi my jezdivame podobne terminy ale manza beze me nejde. Loni jsme byli na Vltave a mala byla na prodlouzeny vikend u nasich letos vynechame a doufam, ze pristi rok jedem zas
Vazne? To je nahoda. No, ja jela s nim dvakrat. Poprve bylo hodne vody a to me malem umlatil padlem, hehe a podruhe bylo malo vody a byla zima a ja zkuhrala ve stanu celou noc, ze jsme se rano sebrali a jeli domu . Pro me dobre, on byl na tom hur a par dnu se mnou nemluvil . A od te doby jezdi sam. Ja do vody vlezu, kdyz je permanentni slunicko nebo kdyz je proste teplo a ne, kdyz rano je zatazeno a je treba i jen 15°C a mrznu ve dvou mikinach. To kdyby jezdili v cervenci, srpnu, tak bych mozna jezdila i dal... Ale takhle, at si to uzije sam. Me to nevadi... Jsou vlastne dve aktivity, ktere dela ciste beze me (kdyz pominu panske jizdy, ze jo ): sjizdeni vody a hory.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Ten můj by měl jet 31.3. a to mám termín 4.4., no a u si to samozřejmě stihnul i zaplatit, ale já u jsem mu domluvila, aby to někomu prodal, kdo bude mít zájem...
To teda jsou pekne troufali . Tvuj manza je taky dobry, kdyz by odjizdel na 4 dny 31.3. Si panove asi mysli, ze ty terminy jsou platne na 1000% a prckove nemuzou vylezt o par dnu driv ci pozdeji, ci co...
Není tady
ad streptokok....
jojo dělali mi ho u ve 20tt protoe streptokok můe způsobit infekci a předčasné prasknutí plodové vody nebo to otvírání
pak se chodí kolem 31tt....to půjdu znova
Není tady
Maharishi napsal(a):
Any mě taky dělali testy na streptokoka u v tom 28 tt v nemocnici kvůli tomu,aby zjistili jestli to otevírání není kvůli infekci. A Andulce ho beztak taky dělali kvůli tomu, zvlá, kdy u jedno předčasně rodila.
Aha,tak to bude asi kvůli tomu,já půjdu poprve a v tom 36tt.
Není tady
mefinka napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Ten můj by měl jet 31.3. a to mám termín 4.4., no a u si to samozřejmě stihnul i zaplatit, ale já u jsem mu domluvila, aby to někomu prodal, kdo bude mít zájem...To teda jsou pekne troufali . Tvuj manza je taky dobry, kdyz by odjizdel na 4 dny 31.3. Si panove asi mysli, ze ty terminy jsou platne na 1000% a prckove nemuzou vylezt o par dnu driv ci pozdeji, ci co...
vidim, ze je to vsude stejne... to u nas se milostpan rozhodl, ze pojede s klukama koncem brezna do Alp lyzovat, ze pak uz se dlouho nikam nedostane domluvil si to pred ctrnacti dny, kdyz mi u Dr rekli, ze to s terminem vypada spis na 2.4., ale ze to neni nijak smerodatne (druhou pulku vety samozrejme jakoby neslysel) ted ve stredu mi rekli, ze spis 20.3. a on jak to krasne vychazi, ze koncem brezna proste rodit nebudu, ze muze jet...ja ho hnala!!! at rikaji doktori co chteji, ja se porad ridim terminem podle puvodniho UTZ a podle MS a to je 25.3. a to rozhodne nikam nepojede!!! nakonec jedou na prelomu unora a brezna
Není tady
Toa napsal(a):
vidim, ze je to vsude stejne... to u nas se milostpan rozhodl, ze pojede s klukama koncem brezna do Alp lyzovat, ze pak uz se dlouho nikam nedostane domluvil si to pred ctrnacti dny, kdyz mi u Dr rekli, ze to s terminem vypada spis na 2.4., ale ze to neni nijak smerodatne (druhou pulku vety samozrejme jakoby neslysel) ted ve stredu mi rekli, ze spis 20.3. a on jak to krasne vychazi, ze koncem brezna proste rodit nebudu, ze muze jet...ja ho hnala!!! at rikaji doktori co chteji, ja se porad ridim terminem podle puvodniho UTZ a podle MS a to je 25.3. a to rozhodne nikam nepojede!!! nakonec jedou na prelomu unora a brezna
U vas taky, jo? To je vazne
Není tady
tak to u nas nehro, manza rekl i kolegovi v praci, ze si nema planovat operaci na konec dubna nebo zacatek kvetna, ze si bere dovolenou, podle toho jak se dite narodi na tyden a taky nahlasil, ze nejede od brezna na zadnou sluzebku, protoze nevi, kdy se to narodi a chce byt doma
Není tady
...tak jsem si dala s banánem a čokoládou...výborná-) srazík byl fajn-)
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a straně tloustnu-vude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)
Není tady
Holky,tak to já mám přesně naopak-ten můj by nejel nikam ani náhodou-on teda nejezdil nikdy sám,buď já s ním nebo nic a můu ho posílat a jede
Jinak mi dneska přila neschopenka-tak jsem taky nechápala-za leden-hledím,asi fakt se něco na sociálce děje,e to u poslali,ale jsem pěkně vytočená(hodně slabé slovo!!!!!!! ) o čtyři tisíce míň ne dosud-to je mazec,takové sníení
Není tady
meryblue napsal(a):
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a straně tloustnu-vude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)
Nic si z toho nedělej,tloustneme vechny!!Pak budem vechny hromadně shazovat
Není tady
akar napsal(a):
tak to u nas nehro, manza rekl i kolegovi v praci, ze si nema planovat operaci na konec dubna nebo zacatek kvetna, ze si bere dovolenou, podle toho jak se dite narodi na tyden a taky nahlasil, ze nejede od brezna na zadnou sluzebku, protoze nevi, kdy se to narodi a chce byt doma
Jj.tak je to i u nás
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Holky,tak to já mám přesně naopak-ten můj by nejel nikam ani náhodou-on teda nejezdil nikdy sám,buď já s ním nebo nic a můu ho posílat a jede
Jinak mi dneska přila neschopenka-tak jsem taky nechápala-za leden-hledím,asi fakt se něco na sociálce děje,e to u poslali,ale jsem pěkně vytočená(hodně slabé slovo!!!!!!! ) o čtyři tisíce míň ne dosud-to je mazec,takové sníení
Any, z toho si nic nedělej, já jak viděla jaký mi udělali denní výměr na matečskou, tak jsem to skoro obulela. Né e by lo a tak o prachy, ale o tu nespravedlnost a bezmoc. Dělá mi to přes 4 měsíčně míň, ne kdyby byla tak jak loni Nejlépe se obírá rodiny s dětmi a maminky, to těm naim pos.ancům jde dobře.
Není tady
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Jinak mi dneska přila neschopenka-tak jsem taky nechápala-za leden-hledím,asi fakt se něco na sociálce děje,e to u poslali,ale jsem pěkně vytočená(hodně slabé slovo!!!!!!! ) o čtyři tisíce míň ne dosud-to je mazec,takové sníeníAny, z toho si nic nedělej, já jak viděla jaký mi udělali denní výměr na matečskou, tak jsem to skoro obulela. Né e by lo a tak o prachy, ale o tu nespravedlnost a bezmoc. Dělá mi to přes 4 měsíčně míň, ne kdyby byla tak jak loni Nejlépe se obírá rodiny s dětmi a maminky, to těm naim pos.ancům jde dobře.
Jako to je fakt síla a to nechci vidět kolik budu mít mateřské!!Přesně jak píe-nejlépe se bere rodinám s dětmi ............k nelze nic víc napsat!!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
meryblue napsal(a):
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a straně tloustnu-vude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)Nic si z toho nedělej,tloustneme vechny!!Pak budem vechny hromadně shazovat
Tak já mám zatím v těhu o 4,5 kila míň ne výchozí váhu
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Jinak mi dneska přila neschopenka-tak jsem taky nechápala-za leden-hledím,asi fakt se něco na sociálce děje,e to u poslali,ale jsem pěkně vytočená(hodně slabé slovo!!!!!!! ) o čtyři tisíce míň ne dosud-to je mazec,takové sníeníAny, z toho si nic nedělej, já jak viděla jaký mi udělali denní výměr na matečskou, tak jsem to skoro obulela. Né e by lo a tak o prachy, ale o tu nespravedlnost a bezmoc. Dělá mi to přes 4 měsíčně míň, ne kdyby byla tak jak loni Nejlépe se obírá rodiny s dětmi a maminky, to těm naim pos.ancům jde dobře.
Jako to je fakt síla a to nechci vidět kolik budu mít mateřské!!Přesně jak píe-nejlépe se bere rodinám s dětmi ............k nelze nic víc napsat!!
No mě to dělá o 3,5 míň ne nemocenská před sníením. take to vychází, e nií ne nemocenská za leden
Není tady
Sita napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
meryblue napsal(a):
holky, mě ted během těch 14 dní vyrosto hodně břicho a straně tloustnu-vude a o dost víc jim i to sladký ach jo, jsem zvědavá , na kolika kilech skončim-)Nic si z toho nedělej,tloustneme vechny!!Pak budem vechny hromadně shazovat
Jeii a jak to dělá to mít já,tak mám čtyřicet kilo i s postelí ale aspoň nemusí nic shazovat
Není tady
Sita napsal(a):
Teda, jak jsi to udelala?
Ja mam 5-5,5 kg nahore od puvodni vahy...
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Jeii a jak to dělá to mít já,tak mám čtyřicet kilo i s postelí ale aspoň nemusí nic shazovat
Any, ty se taky muzes "prevlekat za lampou" a nebudes videt, ze?
Upravil(a) mefinka (12. 2. 2010 15:09)
Není tady
mefinka napsal(a):
Sita napsal(a):
Teda, jak jsi to udelala?
Ja mam 5-5,5 kg nahore od puvodni vahy...
Já za první tři měsíce dala dolu 7 kilo, a to jsem jedla a neměla nevolnosti. No a od té doby jsem přibrala necelá dvě a půl kila. Za poslední dva měsíce jsem přibrala 0,3 kg. Doktor říká, e jsem jeho rarita, e enský přiberou v průměru za těhu 13 kilo, jen já mu je zhubnu. No, ale já jsem vorvaň, tak mě to nevadí, hlavně e malej roste
ale dneska mám straný chutě ... kdybyste viděli co jsem ssi udělala před chvílí ... Sladký loupák s máslem, namazaný smetanovým Bobíkem a jaká to byla dobrota
Není tady
mefinka napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Any, ty se taky muzes "prevlekat za lampou" a nebudes videt, ze?
Tak to bylo před těhu,teď mám zadek a boky ,ale to jsem měla i u dcerky,take to nijak neřeím snad to půjde rychle dolů břicho mám malé-v ádném případě ne na osmý měsíc
Není tady
Tak já přibírala od začátku-co bylo těstí jeliko mudr.byl u tak na kapky s toho kolik jsem váila a jetě něco shodit-to by byl asi malér.Mám k dneku +9,5 kg-co si myslím,e neni tak moc
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Tak já přibírala od začátku-co bylo těstí jeliko mudr.byl u tak na kapky s toho kolik jsem váila a jetě něco shodit-to by byl asi malér.Mám k dneku +9,5 kg-co si myslím,e neni tak moc
To je ideální
Není tady