6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A co se týče váhy, tak u mám zase jen 9 navrch, min.týden to bylo u i 10, fakt to nechápu. U Niki jsem v této době měla u asi 14kg! A to jsem pěkně kmitala na přestavbě bytu...a teď jen leím a eru.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Zoubeček napsal(a):
Tak to mě teda doktor míry nehlásí nikdy. Ani UTZ mi nedělá pokadé. A odezvy taky nikdy neposlouchá Kdyř nedělá UTZ tak mě jenom prohmatá, přeměří bříko a hotovo. Zrovna včera jsem tam byla a sestřička mi povídá - vidím, e tady máte manela, tak ho můete vzít podívat na UTZ, ten se ve 28. týdnu dělá. A pak se velice divila, e mi ho doktor nedělal. Ale tak říkám si na druhou stranu - nai rodiče s námi neabsolvovali ani jeden UTZ a taky jsme se jim narodili zdraví
Mě taky nedělal pokadé ultrazvuk-jen vyetření spodem a hotovo.A teď na konci ho dělal minule a včera taky,kadej mudr.to má jinak a taky záleí na tom jestli je vechno v pořádku při vyetření
No pokud je člověk bez problémů, tak se utz moc často nedělá...já u si jich můu připsat za toto těhu kolem 30 i víc.. u to ani nepočítám
Není tady
mahari,ty jsi teda nenechá si chudáka pesana ani uít no to musel být teda záitek
umím si to představit-měli jsme doma a máme znova psa,tak vím co umí,kdy feny hárají
Tak teď le a odpočívej-je jasný,e jsi unavená
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
mahari,ty jsi teda nenechá si chudáka pesana ani uít no to musel být teda záitek
umím si to představit-měli jsme doma a máme znova psa,tak vím co umí,kdy feny hárají
Tak teď le a odpočívej-je jasný,e jsi unavená
Any nechala bych ho, ale vi jak by vypadaly chudácí těňata? To byla taková malá vyhublá dalmatinka a do ní najíděl ten ná obrovský chundelatý pes , ta by se při porodu pěkně dotrhala
Není tady
Maharishi to je jasny, kdyz takovou dobu jsi zvykla na jiny rezim, ze te to pak "odrovna" jen hezky zas lez, at jeste nejaky ten tyden vydrzis
Není tady
akar napsal(a):
Maharishi to je jasny, kdyz takovou dobu jsi zvykla na jiny rezim, ze te to pak "odrovna" jen hezky zas lez, at jeste nejaky ten tyden vydrzis
presne tak, prece jsme se domluvili ze zadny predbihani
Není tady
Toa napsal(a):
akar napsal(a):
presne tak, prece jsme se domluvili ze zadny predbihani
Hehe, no snad to nebude tak havy, ale potřebovala bych si zase nějak posílit svaly, ale mám strach cvičit...holky vy cvičíte v těhu? u NIKY jsem normálně cvičila a do porodu podle kníky FIT MaMINKA.
Není tady
tybláho já čučím...
u nás vichni doktoři dělají kadou kontrolu utz....neexistuje jen nějaké prohmatání a e je ve ok
Mahar co mám říkat já...já budu leet jak lazar jetě hoodně dlouho k porodu příjdu asi uplně ochablá
Není tady
andulka napsal(a):
tybláho já čučím...
u nás vichni doktoři dělají kadou kontrolu utz....neexistuje jen nějaké prohmatání a e je ve ok
Mahar co mám říkat já...já budu leet jak lazar jetě hoodně dlouho k porodu příjdu asi uplně ochablá
A dělají UTZ úplně u vech? Mě právě příjde, e dělaj jen u rizikových...co ty jsi na rizikovym,ne?
No mě úplně zmizely z těla vechny svaly a zbyl jen tuk s povislou kůí
Není tady
NO JASNĚ E VEM!!!!!
NÉ JEN RIZIKOVÝM
KONROLY TU JSOU CO 3-4TÝDNY JAK U KTERÉHO DOKTORA
Není tady
ale dr mi minule dělal utz tak cca ani né 30sekund
kontroloval polohu, pohyby a srdíčko nic víc
Není tady
Mahari,neříkal mi ádné hodnoty čípku a v průkazce to po něm nepřečtu,ikdy u mě to bude asi jiné,jeliko mám tu plastiku-tak fakt nevím!!Zkusím se ho zeptat přítě,pokud ovem nezapomenu
Já necvičím,ani jsem předtím jsem necvičila a břicho jsem po porodu měla super.
Tady mi dělal ultrazvuk teď asi po páté-pak jsem byla 2x na genetice a jinak bez UTZ.
Kontroly jsem měla jednou za čtyři týdny,pak jsem la jednou za tři a teď po dvou týdnech a pak jednou za týden monitor.
Není tady
andulka napsal(a):
ale dr mi minule dělal utz tak cca ani né 30sekund
kontroloval polohu, pohyby a srdíčko nic víc
No mě zas kontrolovali nejdřív pořád placentu a pak později hrdlo. Na mimíska jako tak v celku se dívali max. 6x.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,neříkal mi ádné hodnoty čípku a v průkazce to po něm nepřečtu,ikdy u mě to bude asi jiné,jeliko mám tu plastiku-tak fakt nevím!!Zkusím se ho zeptat přítě,pokud ovem nezapomenu
Já necvičím,ani jsem předtím jsem necvičila a břicho jsem po porodu měla super.
Tady mi dělal ultrazvuk teď asi po páté-pak jsem byla 2x na genetice a jinak bez UTZ.
Kontroly jsem měla jednou za čtyři týdny,pak jsem la jednou za tři a teď po dvou týdnech a pak jednou za týden monitor.
Tak to jo...
Není tady
Ahojte, tak jsem byla dnes malého zapsat do kolky ! Take září 2011 je domluvené, jsem ráda, e u mám o starost míň. Myslím, e dnes se i mimi přetočilo hlavou zpět nahor, bezva...snad se mu bude chtít jetě znovu hlavou dolů..
Není tady
akar napsal(a):
BLUE napsal(a):
HOlky mě se normálně zblázniloo dítě, nevím jestli u podvědomě cítí e brzo přestane být jedináček, ale najednou nám v noci leze do postele, odmítá spát u sebe, v noci pořád vyaduje aby jí někdo drel za ruku, a kdy jí přeneseme tak se do hodiny probere a bulí....no peklo :-( taky se teď dvakrát po sobě v noci počůrala
Já u jsem zoufalá, umíte si představit jak se asi v noci vyspíme :-( u jsem úplně grogy....soucitim s tebou, ja to mam doma v blede modrem (s tim rozdilem, ze ji nikam uz neprenasime, proste tam s nama spi, vrti se a neustale se bud ke men nebo manzelovi tiskne) a jak nikdy nebyla na mazleni tak posledni dva mesice, je to same "tuli, tuli", pusinkuje nas atd. - jsem si taky rikala, ze to asi citi.
Hásím se do klubu!!! Malého drím skoro celou noc za ruku a jakmile ji oddělám, je stres!!!
Není tady
Holky, ja vim, ze mam jeste cas, ale nejak me strasite tou polohou mimca. Kdy by se melo pretocit hlavickou dolu?
Není tady
mefinka napsal(a):
Holky, ja vim, ze mam jeste cas, ale nejak me strasite tou polohou mimca. Kdy by se melo pretocit hlavickou dolu?
Mefi,mě na kontrole ve 28+2 řekl,e je hlavičkou dolu
Není tady
mne se teda jeste nestalo, ze by mi nedelali utz... vetsinou je to teda jen takova rychlovka, ale polohu a srdicko kontroluji vzdycky... jo a cipek... ale zadnou konkretni hodnotu snad taky nikde napsanou nemam... nevim...
Není tady
Mefi, u mě jsou ty polohy jak na houpačce...jak jsem tenkrát leela v nemocnici, tak jsem měla 3x utz a pokadé byla malá v jiné poloze.
Ve 31tt byla pak u pěkně hlavičkou dole, no a od minulýho týdne je zase pr... dolů...a bohuel to tak zatím je
Sluni, tak snad se ti malej taky jetě přetočí!
Any, no je to moný, e má takovou hodnotu čípku...ale hlavní je, jestli se ti nezkracuje hrdlo...dělal ti vag.utz?
Já jsem měla ten min.týden CS 3 a 4, mám to v papírech.
Není tady
Toa napsal(a):
mne se teda jeste nestalo, ze by mi nedelali utz... vetsinou je to teda jen takova rychlovka, ale polohu a srdicko kontroluji vzdycky... jo a cipek... ale zadnou konkretni hodnotu snad taky nikde napsanou nemam... nevim...
jak na to pořád hledím,tak to asi taky nebude čípek-nejde přečíst ani písmenko jen ty číslovky
ale co hledím,e ti dělal vdy utrazvuk
Není tady
Me jen naposledy nedelal UTZ a udelal poprve od prvni kontroly v tehu kontrolu zespodu kvuli cipku. Rekl, ze je pekne velkej a to jsem se zdesila , ze pak budu rodit hrozne dlouho. Tak me uklidnil, ze to tak neni, ze zalezi i na jinych okolnostech nez na velikosti cipku .
Ale kdyz neudelal ten UTZ, tak si poslechl alespon odezvy a nebylo to jen o tom, ze by slysel a odlozil to. Poslouchal to tak pul minutky, aby se ujistil, ze je vse OK.
Jak rikala Any, kazdy doktor to dela jinak. Ale je taky fakt, ze jsem si vsimla, ze predminule mi UTZ udelal taky jen kvuli tomu, ze jsem mu rikala, ze me nekde bolelo. Tak rikal, pro jistotu. Takze pokud asi neni vyslovene duvod (tim myslim, ze kdybych si na beznych KO nestezovala na nic), tak asi ani neni duvod delat UTZ...
Upravil(a) mefinka (23. 2. 2010 15:32)
Není tady