29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40
Jak to delate, ze nepribirate? Ja sice jsem s vahou v norme - podle doktora, ale pribiram porad...
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
A jak je děláš v mikrovlnce?A jsou křupavý jako ameriky?
Ja si poridila mikrovlnku od Whirlpool, ktera ma funkci crisp. A muzes tam delat hranolky bez tuku, pizzu mas asi za 6 min., apod. Brambory delavam tak (i v troube), ze je nahrajim, dam do misky, posolim, popaprikuju, pokminuju mletym kminem a pridam trosku oleje. Zamicham. V troube jsem to davala na papir na cca 60-80 min. a do mikrovlnky na tu funkci crisp to davam na max. 30 min. A jsou vyborne. Ja miluju, kdyz krupou
Není tady
akar napsal(a):
rajskou (mala ji miluje) - manza sice uz min, ale ma smolika, dneska se mi dve jidla delat nechteji
U nas je to podobne. Manza rajskou taky nejak nemusi. Ale delavam ji tak 1x za rok, tak to bez reci sni
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,já přibírám od začátku pravidelně k dnešku mám +10 kg
ANY, tak to máš super. Já mám teďka + 9 kg, naštěstí mi to vlezlo jenom do bříška a do prsou, jinak jsem všude jinde úplně stejná. Tak čekám, jestli se během těch 3 měsíců ještě nějak rozjedu nebo ne
Není tady
mefinka napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Ja si poridila mikrovlnku od Whirlpool, ktera ma funkci crisp. A muzes tam delat hranolky bez tuku, pizzu mas asi za 6 min., apod. Brambory delavam tak (i v troube), ze je nahrajim, dam do misky, posolim, popaprikuju, pokminuju mletym kminem a pridam trosku oleje. Zamicham. V troube jsem to davala na papir na cca 60-80 min. a do mikrovlnky na tu funkci crisp to davam na max. 30 min. A jsou vyborne. Ja miluju, kdyz krupou
Na plechu je dělám přesně jak ty a jsou super
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
mefinka napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Na plechu je dělám přesně jak ty a jsou super
Jojo a jen v te mikrovlnce to je rychlejsi. Doma jsme meli podobnou takovych let, sama ji mam asi 4 roky a na ty brambory jsem prisla az nedavno
Není tady
mefinka napsal(a):
akar napsal(a):
rajskou (mala ji miluje) - manza sice uz min, ale ma smolika, dneska se mi dve jidla delat nechteji
U nas je to podobne. Manza rajskou taky nejak nemusi. Ale delavam ji tak 1x za rok, tak to bez reci sni
tak to ja ji delam tak cca 1x do mesice (A. strasne chutna, vybere lzickou uplne vse) a manza ma na vyber, bud si da, nebo si vezme rohlik s necim
Není tady
Zoubeček napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,já přibírám od začátku pravidelně k dnešku mám +10 kg
ANY, tak to máš super. Já mám teďka + 9 kg, naštěstí mi to vlezlo jenom do bříška a do prsou, jinak jsem všude jinde úplně stejná. Tak čekám, jestli se během těch 3 měsíců ještě nějak rozjedu nebo ne
to si taky nemas na co stezovat ja to mam snad vsude mozne, jen ne v brise
no a to ze s vahou ted nejakou dobu stojim na +10kg je jen dobre, kdybych uz nanabrala nic, tak bych se vubec nezlobila (ale to je vic nez nerealne), tak snad to poleze trochu rozumne
Není tady
akar napsal(a):
tak to ja ji delam tak cca 1x do mesice (A. strasne chutna, vybere lzickou uplne vse) a manza ma na vyber, bud si da, nebo si vezme rohlik s necim
Tak to by asi muj manza vetsinou sahnul po nejake alternative. On tu rajskou vazne moc nemusi...
Upravil(a) mefinka (23. 2. 2010 13:29)
Není tady
Akar, kdyz te tu vidim, jak probihal ten 3D UTZ u toho doktora v Dejvicich? Povida ti, co vidi? Meri mimco nebo jen ctvrt hodiny prejizdi po brisku, abyses kochala? Ja spis doufam, ze nam i neco povi...
Není tady
čus holky,
tak já čučím že jste u porodu neřvaly
já každé tlačení řvala z plna hrdla.....dohlížející dr si zacpával uši
jenže já koza tlačila špatně proto mi to nešlo....
já už 6týdnů nepřibrala nic
holky a ráno jsem se vzbudila s ohromným pícháním vaječníku.....naštěstí to trvalo cca minutu ale opět jsem vystresovaná
a ještě jsem nevylezla z postele
Není tady
andulka napsal(a):
čus holky,
tak já čučím že jste u porodu neřvaly
já každé tlačení řvala z plna hrdla.....dohlížející dr si zacpával uši
jenže já koza tlačila špatněproto mi to nešlo....
já už 6týdnů nepřibrala nic
holky a ráno jsem se vzbudila s ohromným pícháním vaječníku.....naštěstí to trvalo cca minutu ale opět jsem vystresovaná![]()
![]()
a ještě jsem nevylezla z postele
Vsak jen odpocivej, stejne bys mela
Ja vim, ze si to ted budu krasne malovat, ale uz ted rikam manzovi, ze doufam, ze az budu mit kontrakce a budu trpet, tak si vzpomenu prave na ty americke filmy a zacnu mu nadavat
. Ale ze pak na to musi zase rychle zapomenout
. Tak se jen smeje
Není tady
mefinka napsal(a):
Akar, kdyz te tu vidim, jak probihal ten 3D UTZ u toho doktora v Dejvicich? Povida ti, co vidi? Meri mimco nebo jen ctvrt hodiny prejizdi po brisku, abyses kochala? Ja spis doufam, ze nam i neco povi...
on se nejdriv koukne, jak je miminko ulozene (rikal, ze v nekterych polohach nelze ditko natocit)
a jojo povidal (je celkem ukecanej ) on do toho krafal i manza, ma vzdycky milion sest dotazu a pripominek
ale jestli nam rekl vahu a miry, to fakt nemam tuseni, asi ne (to mi rika muj Dr. na kazde prohlidce).
jo a rovnou mu nahlas, ze nechces znat pohlavi, protoze nas se ptal, zda zname pohlavi
Není tady
akar napsal(a):
jo a rovnou mu nahlas, ze nechces znat pohlavi, protoze nas se ptal, zda zname pohlavi
K tomu se chystam hned - jeste nez se dotkne briska
Me taky rika muj doktor vahy a miry. Jenze ted mi UTZ nedelal, jen mi zkontroloval cipek a poslechl odezvy. A vubec nevim, jak bude probihat pristi KO, kdyz je to predposledni navsteva pred velkym UTZ. Ale zeptam se ho a treba mi ho zmeri a urci pribliznou vahu...
Není tady
Andul jen odpocivej, vyuzivej toho, ze nemusis nic delat, "jen" udrzet miminko u sebe co nejdyl
Není tady
mě tedy dělá utz pokaždé ale míry mi nikdy neříká.......vždy tvrdí že je to nesmysl takhle odhadovat
kařdé dítko má jinak velkou hlavu a jinak dlouhé končetiny takže se to pak strašně zkresluje a prý ty váhové přírustky bývají ohromné.....třeba jeden den nic a pak druhý den by mu to ukázalo třebas o 400g víc
ale zítra mi ten odhad řekne protože jdu na lepší utz který umí 3d
Není tady
me dela vysetreni a pak UTZ taky pokazde, meri brisko, hlavu a steheni kost, kouka, jestli ditko roste dobre a pak mu to teda hodi tu vahu, tak ji zapise do prukajdy
Není tady
andulka napsal(a):
kařdé dítko má jinak velkou hlavu a jinak dlouhé končetiny takže se to pak strašně zkresluje a prý ty váhové přírustky bývají ohromné.....třeba jeden den nic a pak druhý den by mu to ukázalo třebas o 400g víc
Ja myslim, ze je to hlavne spis pro nasi predstavu. Aspon vime, jak plus minus roste. A jsem spokojena, kdyz mi rekne, ze ma napr. 30 cm a ja si reknu: no, tak to je vlastne velke jako pravitko . A vim, ze je to odhad. Je to spis asi pro predstavu, jak velke muze mimco byt... Me by mrzelo, kdyby mi to doktor nerikal...
Není tady
já nad tou váhou zatím nepřemýšlím
doufám že se dohrabu k tomu 34tt
Není tady
Tak to mě teda doktor míry nehlásí nikdy. Ani UTZ mi nedělá pokaždé. A odezvy taky nikdy neposlouchá Kdyř nedělá UTZ tak mě jenom prohmatá, přeměří bříško a hotovo. Zrovna včera jsem tam byla a sestřička mi povídá - vidím, že tady máte manžela, tak ho můžete vzít podívat na UTZ, ten se ve 28. týdnu dělá. A pak se velice divila, že mi ho doktor nedělal. Ale tak říkám si na druhou stranu - naši rodiče s námi neabsolvovali ani jeden UTZ a taky jsme se jim narodili zdraví
Není tady
Holky kurnik člověk tady jednou chvíli není a vy nakecáte 3 strany
A vidím, že řešíte porody a vaření...hm dobry
Já jsem u porodu taky moc neřvala...určitě ne tak, jak žensky v amerických filmech
Akorát jsem hystericky křičela na manžu a doktora, že chci nějaký drogy...a to taky bylo slyšet až na chodbě prý
Jinak já jsem měla holky dneska pěknej záhul...po 2 měsících ležení jsem se musela chovat normálně - asi jak vy každý den , takže po ranním úklidu jsem jela s niki do obchodu, tak teda než jsem vytáhla tchýnino auto z garáže a průjezdu, tak jsem se pěkně zapotila. Mezitím mi zdrhl pes, tak jsem ho naháněla po celé ulici a najednou vidím, jak začal obskakovat nějakou háravou fenu...no ale řeknu vám, že to byl pěknej mazec, odtrhávat 60kilovýho nadrženýho psa zrovna když byl v nejlepším!
Pak jsme jeli do obchodu a z toho popřát mojí babičce k narozkám. A já jsem byla tak vyřízená, že jsem musela jet domů a malou jim tam- přes její protesty- nechat
Takže teď ležím doma jak lazar, záda úplně odvařená, doufám, že z toho neporodím
Není tady
Zoubeček napsal(a):
Tak to mě teda doktor míry nehlásí nikdy. Ani UTZ mi nedělá pokaždé. A odezvy taky nikdy neposlouchá
Kdyř nedělá UTZ tak mě jenom prohmatá, přeměří bříško a hotovo. Zrovna včera jsem tam byla a sestřička mi povídá - vidím, že tady máte manžela, tak ho můžete vzít podívat na UTZ, ten se ve 28. týdnu dělá. A pak se velice divila, že mi ho doktor nedělal. Ale tak říkám si na druhou stranu - naši rodiče s námi neabsolvovali ani jeden UTZ a taky jsme se jim narodili zdraví
Mě taky nedělal pokaždé ultrazvuk-jen vyšetření spodem a hotovo.Až teď na konci ho dělal minule a včera taky,každej mudr.to má jinak a taky záleží na tom jestli je všechno v pořádku při vyšetření
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40