29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 40
mefinka napsal(a):
Tak se raduju
, prave jsem si volala na vysledku tehu cukrovky (jsem to nevydrzela) a mam to v poradku
. Jen ty hodnoty mi uz nerekla, uklidila to driv nez jsem se zeptala, ale to nevadi...
Tak to je super-veliká gratulace
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Teď mi píše ta těhu kolegyňka,že čeká v porodnici na ozvy a už tam sedí dvě hodiny,mají prý nějaký komplikovaný porod,že paní řve jak hrom-takže prý rodit nebude
(ona čeká první)!A já už se taky bojím
![]()
![]()
paneboze!!!! ja taky rodit nebudu!!!!!!!!!!
To by měli mít udělaný,aby to ty těhule neslyšely a ne tam čekat pár dní před porodem a slyšet jak tam chudery ženský řvou
Není tady
Mef, gratuluju
S tím řevem - ležela jsem vedle porodního sálu tři dny - kolikrát nechali otevřené i dveře - ze začátku jsem měla sevřené hýždě, ale pak když se to pořádně rozjelo, jsem nevnímala ani, že tam někdo rodí (a že jich tenkrát rodilo )
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Teď mi píše ta těhu kolegyňka,že čeká v porodnici na ozvy a už tam sedí dvě hodiny,mají prý nějaký komplikovaný porod,že paní řve jak hrom-takže prý rodit nebude
![]()
![]()
To by měli mít udělaný,aby to ty těhule neslyšely
a ne tam čekat pár dní před porodem a slyšet jak tam chudery ženský řvou
![]()
no, to bude teda komedie... teda pro ostatni, pro me asi moc ne
Není tady
Dokonce si pamatuju těhuli, která přišla, dali jí klystýr, ona běhala párkrát na záchod a ani ne za hodinu ze záchodu řvala na PA, bože, já rodím. Měla to snad do dvou hodin za sebou - co víc si přát
Není tady
Katka83 napsal(a):
Dokonce si pamatuju těhuli, která přišla, dali jí klystýr, ona běhala párkrát na záchod a ani ne za hodinu ze záchodu řvala na PA, bože, já rodím. Měla to snad do dvou hodin za sebou - co víc si přát
Tak to je super,takhle rychle by to měla mít každá a ne se trápit třeba dva dny
Není tady
Holky, predstava, ze uz to mate takhle za par dnu... Paaaaani.
Není tady
nika9 napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
![]()
![]()
Jj, to jsem si říkala taky, že chudina ženská, která mě slyšela... ale pak když jsem se ptala na poporodním.. prý dobrý... že si pak zaječely maminy taky..
Ale je fakt, že slyšet to takhle dopředu...
tohle jsem si rikala taky, pak jsem se omlouvala, ze jsem tam tak vyvadela, ale evidentne jsou na to zvykli
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
![]()
![]()
To by měli mít udělaný,aby to ty těhule neslyšely
a ne tam čekat pár dní před porodem a slyšet jak tam chudery ženský řvou
![]()
jj neni to nic moc pocit
ja tu uz psala, ze jak mi davali ten zatezovej test (na oxytocin), pri prijmu na vyvolavacku, tak hned ve vedlejsi boxu (pres tenkou zed), rodila pani - ty pocity nemusim popisovat
Není tady
Holky nechcete naznačit, že při našich porodech budeme řvát a vyvádět jako v těch debilních amerických filmech, že ne? Vždycky si říkám, jak je to trapné, ale jak to tak pozoruju, ono to tak ve skutečnosti vážně asi je
Není tady
Zoubeček napsal(a):
Holky nechcete naznačit, že při našich porodech budeme řvát a vyvádět jako v těch debilních amerických filmech, že ne?
Vždycky si říkám, jak je to trapné, ale jak to tak pozoruju, ono to tak ve skutečnosti vážně asi je
Většinou to tak bohužel je i ve skutečnosti ,ale zase je to individuální-já první porod měla úplně v pohodě,jsem ani hlásku nevydala,ale teď se bojím,že si to vychutnám
Není tady
Zoubeček napsal(a):
Holky nechcete naznačit, že při našich porodech budeme řvát a vyvádět jako v těch debilních amerických filmech, že ne?
Vždycky si říkám, jak je to trapné, ale jak to tak pozoruju, ono to tak ve skutečnosti vážně asi je
treba nebudes ono je to desne individualni
ja bych treba tentokrat byla radsi, kdyby mi dali epidural
no a klystyr a zbytek na pripravce v nejakou normalnejsi fazi porodu (ne v dobe kontrakci po minute) - v tu dobu jsem jecela nejvic a vsechny proklinala, samotny porod-tlaceni byl pohoda (to se mi rozestoupily kontrakce a ja mohla "i odpocivat" )
Upravil(a) akar (23. 2. 2010 12:45)
Není tady
Máte dobré téma
Já rodila 3 krát a ani jednou jsem nevydala ani hlásku.Nedělalo mi dobře slyšet že někdo rodí,to hned člověk dostane strach
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Máte dobré téma
Já rodila 3 krát a ani jednou jsem nevydala ani hlásku.Nedělalo mi dobře slyšet že někdo rodí,to hned člověk dostane strach
Určitě,máš 100% pravdu a téma máme fakt super
Není tady
Tak mozna zmena tematu: co budete mit k obedu
Není tady
No ženský, tady se furt jen rodí!!! nechte toho, stejně tomu neutečem, tak proč se tím dopředu stresovat...
já byla dnes na KO, tak jsem za poslední tři týdny nabrala jen 1,2kg. Slááva Další KO mám za 14 dní (protože pak jedem na hory) a to prej bude ten poslední kontrolní UTZ. tak se docela těším...
Není tady
mefinka napsal(a):
![]()
![]()
Já už naštěstí jedla-měla jsem kuřecí špíz a ameriky a teď mám chuť na čokoládku-miluju Margotku,tak si asi půjdu jednu vzít
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
mefinka napsal(a):
![]()
![]()
Já už naštěstí jedla-měla jsem kuřecí špíz a ameriky
a teď mám chuť na čokoládku-miluju Margotku,tak si asi půjdu jednu vzít
Ja mela takovou nevsedni kombinaci, ale byla jsem vcera uz lina neco delat, kdyz jsem si k snidani delala Misa rezy , tak jsem si udelala kureci rizek a v mikrovlnce opekla brambory. Jsem zjistila, ze je to rychlejsi nez v troube a jsou stejne dobre
Není tady
Gabi gratuluju ke KO
to je super, ze vaha neskace moc rychle nahoru ja mam cca pet tydnu furt stejnou, tak cekam, kdy tam jednoho krasneho dne vlezu a bude tam zas o dve kilca vic
(no, co nadelam)
Jinak vcera jsme zaznamenaly uspech s kadenim do nocniku, po par zas marnych pokusech, sedani a zvedani jsme to tentokrat vychytaly a tlaceni se ji povedlo v sede ne ve stoje. Doufam, ze se ji to v hlavicce ulozilo a bude to jen lepsi
Není tady
Gabrielle napsal(a):
já byla dnes na KO, tak jsem za poslední tři týdny nabrala jen 1,2kg. Slááva
Další KO mám za 14 dní (protože pak jedem na hory) a to prej bude ten poslední kontrolní UTZ. tak se docela těším...
Jojo, ten se dela mezi 30.-32. tydnem. Me to ceka prespristi kontrolu...
A gratuluji ke KO
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
mefinka napsal(a):
![]()
![]()
Já už naštěstí jedla-měla jsem kuřecí špíz a ameriky
a teď mám chuť na čokoládku-miluju Margotku,tak si asi půjdu jednu vzít
ja delala bramboracku a rajskou (mala ji miluje) - manza sice uz min, ale ma smolika, dneska se mi dve jidla delat nechteji
Není tady
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 40