|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 40
GAbu - jinak kopance taky cítím pěkně bolestivě...občas e taky neudržím a vyjeknu protože to jsou rány jako hrom 
Není tady
Ahoj holky,
dneska je pekny den, ze? Ted sice zalezlo slunicko, ale jinak dosud svitilo. Snad je to predzvest teplejsich dnu a nastupu bliziciho se jara.
Jinak ja dneska byla v noci asi hodinu vzhuru a ne ne usnout. Az kdyz odesel manza do prace, tak jsem vytuhla, jenze za hodinu zase muj budik. A to je teprve utery. Chodim spat brzo - v podstate jsem do pul desate v posteli a tento tyden vstavam v 6:15 a je to fakt sila. Nejak nezvladam. Tak jsem se uz na 99 % rozhodla, ze opravdu nastoupim na materskou 8 tydnu pred TP.
Jinak me ten nas Drobek taky pekne stoucha. Zatim to jde. Vlni se brisko a neboli to. Pokud si tedy nevybere za cil neco jineho. To pak taky pekne vykviknu... Asi se mam na co tesit, az bude o neco vetsi.
Me dneska rano 3D UTZ posunuli ze soboty na nedeli. Coz mi nijak nevadi. Jsem zvedava, jakou miru a vahu mi odhadne. Na posledni KO mi UTZ nedelal, tak vlastne vubec nevim, kolik by tak mohl mit... 
PS: Mamca puvodne chtela jit se mnou, aby se dozvedela pohlavi mimca. Ja ale rekla, ze doktorovi reknu jeste nez se dotkne briska, ze to vedet nechci a pochybuju, ze by poslechl budouci babicku nez maminku
. Tak nakonec jde se mnou manza...
. Mamina je vlastne jedina od nas, kdo by to rad vedel...
Je to celkem sranda. Ona mimcu rika Adamek a ja z legrace, ze to bude Emilka 
Není tady
Ahoj holky!
Blue, to víš, že to malá vycítí, že se začíná něco dít, u nás je to podobné, Niki hůř usíná, už chce jít rovnou vždycky spávat k nám a ikdyž ji přeneseme, zachvíli je zase zpět.
Včera jsem jí říkala, že až bude Viki na světě, tak už bude muset spinkat na svojim, aby ji v noci nerušila.
A Niki na to: "Jasně, ale dneska ještě určitě nevyleze, že ne. Tak já přidu v noci ještě za vama" 
Niki je potvůrka největší.
Ad. pálení žáhy, tak se cpu Tumsama, ale zdá se mi, že Rennie je lepší...mě přijde, že tums moc nepomáhají.
Ad. pohyby - tak ty já cítím taky někdy hodně bolestivě...dnes jsem zas byla v noci vzhůru a čekala, že se malá přetočí, už to vypadalo nadějně (cítila jsem hlavičku navalenou úplně naboku, ale zas se vrátila nahoru
). Je to ale pěkně nepříjemné, protože mi jakoby leží pod pravým žebrem a mám ho už pěkně bolestivé. Já nechápu, že jí samotné nevadí, že si odírá hlavu o moje žebro 
Není tady
Niko - super, ze 3D se vam povedl. Urcite dejte fotecky, uz se tesim... 
Add Renie - na krabicce je napsano, ze to je pro tehotne. Lekarnice je vazne 
Add kontroly - kdo je dnes ma, tak drzime s Drobkem palecky 
Není tady
Mefi, to tě teda obdivuju, že se to opravdu nechceš nechat říct...nechápu 
U mě to bylo to první, co jsem chtěla hned vědět 
Niko, taky se těším na fotenu z UTZ!
Není tady
Ahoj,
hlásím se z kontroly. Malej má 3200g, což je super, hlavička taky moc velká není, takže na jednu stranu to vypadá, že by to mohlo jít přirozeně, za což jsem nesmírně šťastná. Ta druhá zpráva je, že jdu v pondělí do porodnice a je možné, že si mě tam už nechají - to mám sedm dní do termínu a prý se dlouho nečeká, jestli se porod rozběhne, takže to mám s porodem 50 na 50. Když jsem se ptala, jak pomoci tomu přirozenému, tak prý pohlavním stykem a sperma "dovnitř". Víte, co mi na to bylo odpovězeno mým chotěm? Prý:"to jsou vyhlídky"......no takže tak.
Dočítat vás nezvládám, snad jste všechny v pořádku - jen prosím Gabu o malé shrnutí svatby 
Není tady

BLUE napsal(a):
HOlky mě se normálně zblázniloo dítě, nevím jestli už podvědomě cítí že brzo přestane být jedináček, ale najednou nám v noci leze do postele, odmítá spát u sebe, v noci pořád vyžaduje aby jí někdo držel za ruku, a když jí přeneseme tak se do hodiny probere a bulí....no peklo :-( taky se teď dvakrát po sobě v noci počůrala
![]()
Já už jsem zoufalá, umíte si představit jak se asi v noci vyspíme :-( už jsem úplně grogy....
soucitim s tebou, ja to mam doma v blede modrem (s tim rozdilem, ze ji nikam uz neprenasime, proste tam s nama spi, vrti se a neustale se bud ke men nebo manzelovi tiskne) a jak nikdy nebyla na mazleni tak posledni dva mesice, je to same "tuli, tuli", pusinkuje nas atd. - jsem si taky rikala, ze to asi citi.

Není tady

Katko gratuluju ke kontrole
- jejda, ty uz jdes pristi tyden rodit 
jinak k tem radam, jak si pomoct k prirozenemu porodu
- ja zkousela snad uplne vsechno, co kde psali/rikali (vcetne sexu), jsem se mohla stavet na hlavu a mala se drzela jak kliste 

Není tady
andulka napsal(a):
A kolik měl Domča při narození?
já myslím že je to fuk ale rozhodně není dobré cukrové miminko a přenášené-to ty děti strašně moc přibírají
po 36tt přibírají 250-300g týdně.....což je úplně neuvěřitelný zázrak
No, měl 3090g, narodil se 36tt. Takže počítám že by byl asi fakt větší, kdybych ho donosila.. Takže tenhle prďolka asi nebude žádnej drobínek taky..
Na jednu stranu jsem ráda, kdybych rodila zase dřív.. jen ať pěkně přibírá, pak se to hodí.. no, ale kdybych měla rodit normál.. tak fakt nevím, jak bych ho rodila..
No, ale uvidíme, že jo..
A ty utz - to je jasný.. je to všechno + - 
Andulko a jak jako cukrové miminko?
Není tady
Akar, teď jsem to studovala na netu (ty zaručené rady) - je fakt, že bych věřila tomu sexu a bradavkám, ale jen za předpokladu, že je tělo připravené, pak to možní urychlit může.
Co se týče dětiček, tak malej spí stále s náma - usíná v pokojíčku a kolem desáté jde do ložnice, už ho nechávám, nemám sílu se s ním kvůli tomu v noci nervovat. Na sourozence se těší, ale to je asi věkem, vaše holčičky jsou daleko mladší...Jinak ale začal strašně zlobit, odmlouvat, sprostej je jak dlaždič, takže si také užíváme. No jo, jenže pak když přijde a řekne, jak moc mě má rád....ach jo 

Není tady
Jinak dobré poledne! 
Blue,Akar, já bych řekla, že to určitě cítí... Už se asi tak trošku snaží upevňovat a ujišťovat se svou "pozicí" u vás.. Dětičky... všechno se doteď točilo kolem nich... to pak bude asi trošku šok...
Maha.. malá je pěknej chytrolínek!

Mefi, máš recht.. jen zůstaň doma pěkně co nejdřív... a už pak v klidu odpočívej!!
to já chci zase na MD co nejpozději.. kvůli penězům.. 
Není tady
Katko tý, jo... tak už příští týden... to je teda něco!
Já si to zatím tak nějak ještě nedokážu představit...
Pořád se mi zdá, že je to za dlouho... ale pak mrknu.. a ono to neskutečně letí.. 
nemám ještě vůbec nic... měla bych začít aspon řešit, co mi chybí.. 
Není tady
Niko myslím tím miminko maminek z těhucukrovnou-cukrové miminko 
já tentokráte cukrovku nemám tak doufám že nebudou komplikace jako minule
ad to spaní....D kdyby byl u nás doma tak určo spí taky s náma
vůbec nevím jak to pak pořešíme...
Není tady
KATI no tobě se to neuvěřitelně blíží 
Není tady
nika9 napsal(a):
Je fakt, ze jsem si to jeste nepocitala, ale urcite by se vyplatilo, kdybych tech pul mesice v dubnu zustala jeste v praci. Jenze si rikam, jestli mi ty penize budou stat za to, kdyz uz budu unavena a nevyspala ... K tomu jeden tyden musim rano MHD a ta predstava, ze i kdyz jen dve zastavky, tak jak se cpu mezi dospivajici, co jedou do Mezinarodni skoly, je taky nic moc - a ze kolikrat jsem namackla az na dverich. Takze to vypada, ze u me vyhraje spis pohodicka pred penezma...
Není tady
Andul aha... tak už jsem v obraze.. 
A to spaní taky jsem děsně zvědavá.. někdy spí Domča celou noc v posteli a za mnou jde až ráno v 6hod.. někdy se vzbudí kolem 3 a chce za náma... Teď je to pěkně na prd... spí s nama v ložnici... chtěla jsem najet na ten pokojíček.. před tím se nám to celkem dařilo... jenže od ledna je pořád něco, nemoci, rýma, stř. chřipka.. prostě jsem se k tomu ještě nedostala.. tak nevím..
Ale uklidňuje mě... že to tu máte podobně.. 
Není tady
Teď mi píše ta těhu kolegyňka,že čeká v porodnici na ozvy a už tam sedí dvě hodiny,mají prý nějaký komplikovaný porod,že paní řve jak hrom-takže prý rodit nebude
(ona čeká první)!A já už se taky bojím

Není tady
mefinka napsal(a):
nika9 napsal(a):
Je fakt, ze jsem si to jeste nepocitala, ale urcite by se vyplatilo, kdybych tech pul mesice v dubnu zustala jeste v praci. Jenze si rikam, jestli mi ty penize budou stat za to, kdyz uz budu unavena a nevyspala ... K tomu jeden tyden musim rano MHD a ta predstava, ze i kdyz jen dve zastavky, tak jak se cpu mezi dospivajici, co jedou do Mezinarodni skoly, je taky nic moc - a ze kolikrat jsem namackla az na dverich. Takze to vypada, ze u me vyhraje spis pohodicka pred penezma...
Mefi, to je jasný.. záleží na všech těch okolnostech, kdo jak to s prací má..
To já to mám jednoduchý... chci brát co nejdýl rodičák.. a pak nástup na MD...
stejně takhle přijdu minimálně o 3měsíce rodičáku... ale co.. 
A ještě... ono vlastně člověk neví.... já nastoupila na MD a za 4dny rodila..
takže pěkně nastup a užívej klidu a spánku.. (relativního spánku, pak už je to takový přetáčení z boku na bok.. )... 
Není tady
Jojo, blíží, taky si neumím představit, že třeba už příští týden budu mít malého v náručí
. Jak sem teď tak často nechodím, tak vám ty metříky taky pěkně poskakujou
O víkendu jsme konečně smontovali postýlku, je moc krásná, vůbec bych nevěřila, že jsem ji pořídila za takové směšné prašule a taky už máme složený přebalovák, ještě chci něco dovyprat a je nachystáno 
Mef, užívej si klidu a pohody doma a nehoň se do práce.
Není tady
Tak se raduju
, prave jsem si volala na vysledku tehu cukrovky (jsem to nevydrzela) a mam to v poradku
. Jen ty hodnoty mi uz nerekla, uklidila to driv nez jsem se zeptala, ale to nevadi... 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Teď mi píše ta těhu kolegyňka,že čeká v porodnici na ozvy a už tam sedí dvě hodiny,mají prý nějaký komplikovaný porod,že paní řve jak hrom-takže prý rodit nebude
![]()
![]()
paneboze!!!! ja taky rodit nebudu!!!!!!!!!! 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
![]()
![]()
Jj, to jsem si říkala taky, že chudina ženská, která mě slyšela... ale pak když jsem se ptala na poporodním.. prý dobrý... že si pak zaječely maminy taky..
Ale je fakt, že slyšet to takhle dopředu... 
Není tady
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 40