|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 32 33 34 35 36 … 40
Andulko, no je fakt, že každý doktor to vidí jinak - třeba vím, že v PV porodnici jsou benevolentnější a spíš tě nechají doma, než třeba v OL. A taky záleží, jestli se má o tebe kdo postarat a jeslti už nějaký dítě máš a tak.
Any, no ty jsi byla taky pěkně těžký mimino
, a teď na tu tvou muší váhu musí být malej pěknej záhul 
Já teda budu mít asi drobečka, ve 32tt teprv 1500g, to moc není. A dnes mě vůbec doktor na UTZ neposlal. Jak jsem se zmínila, že chci už do PV, tak mě pomalu ani nevyšetřil 
Není tady
Mahari,já té váze až zase tak nevěřím-jsou to jen odhady.Ale jak jsem tu už jednou psala,tak švagrová rodila v 35tt a malej měl tři kila a pár deka!!
To je jasný,že se doktoři začnou hned chovat jinak,když přecházíš jinam,ale tak ti udělají ultrazvuk tady 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,já té váze až zase tak nevěřím-jsou to jen odhady.Ale jak jsem tu už jednou psala,tak švagrová rodila v 35tt a malej měl tři kila a pár deka!!
To je jasný,že se doktoři začnou hned chovat jinak,když přecházíš jinam,ale tak ti udělají ultrazvuk tady
No v pátek mám domluvenou schůzku s primářem, tak třeba mě i vyšetří.
A s tou váhou je to fakt orientační, protože jak jsem psala o té holce, co porodila tu 490g holčičku, tak prý měla den předtím odhad na UTZ kolem 700g! a vidíš takovej rozdíl.
Není tady
Určitě tě vyšetří a udělá i ultrazvuk-budeš mít tu nejlepší péči,oni si tě pěkně pohlídají 
Však já té váze až zase tak nevěřím,ale uklidňuji se,že kdybych rodila dřív,takže váhu už budeme mít- 
Není tady
Ahoj holčinky! 
Všem
k úspěšným kontrolám!
My na 3D nakonec jeli... vše v pořádku, malej se teda nechtěl moc ukázat.. pořád si schovával obličejík, cpal si tam ručenky i noženky... ale jelikož tam byli velice ochotní a trpělivý nakonec se nám něco podařilo natočit.. Byli jsme tam teda 3x (pokaždé jsem procházela chodbu sem a tam) a pak se vracela ... ale dr byla moc fajn, tak dobrý!
Málej prý nebude žádnej drobek.. má kolem 1kg a 29cm a vypadá stále o o týden starší.. 
Jinak my taky ze začátku kojili v noci každý 2-3hoďky.. a od 4měsíců do 7spal celou noc (podávání dudu několikrát za noc).. no ale pak zase začal vstávat.. Teď párkrát za noc chce dudu a někdy se vzbudí a chce jít za náma do postele.. 
Není tady
holky, já si někdy u nás připadám jak blázen, nedávno jsem šla do lekárny, že jsem těhu a pálí mě žáha, myslela jsem, že mi dají právě nějakou novinku, jako je třeba ten gaviskon sirup, nebo tak a lékárnice mi řekla, že kromě sody v tabletách nic nemůžu......-)))
Není tady
Mery, jj
taky u nás máme takovou výbornou lékárnu, kde nic nemají, ale do dvou-3dnů objednají.. a když .. tak je to tak drahý, že
A ještě tam jsou stráášně příjemný paní lékarnice, který strašně rády a ochotně vždycky poradí.. 
Není tady
já jdu na 3d ve středu-taky jsem zvědavá kolik vážíme
dr ke kterému jdeme má nejnovější utz a u Davida se nespletl
měl v 28tt asi 1550g
Není tady
ale gaviskon je i pro těhotné né?
Není tady
meryblue napsal(a):
holky, já si někdy u nás připadám jak blázen, nedávno jsem šla do lekárny, že jsem těhu a pálí mě žáha, myslela jsem, že mi dají právě nějakou novinku, jako je třeba ten gaviskon sirup, nebo tak a lékárnice mi řekla, že kromě sody v tabletách nic nemůžu......-)))
To je asi
ta lékarnice. Na Gavisconu je psané vhodné i v těhotenství a v Reniee taky, spíš co vím ze sama doma, tak se absolutně nedoporučuje jedlá soda 

Není tady
andulka napsal(a):
já jdu na 3d ve středu-taky jsem zvědavá kolik vážíme
dr ke kterému jdeme má nejnovější utz a u Davida se nespletl
měl v 28tt asi 1550g
Tak to měl taky hodně!
A to jsem si myslela, že má Domča dost..
Není tady
Niki, gratuluju k ultrazvuku
, dej nám sem pak někdy fotenu na omrknutí ... 
Jj Andulko i pro těhotné.
Není tady
A kolik měl Domča při narození?
já myslím že je to fuk ale rozhodně není dobré cukrové miminko a přenášené-to ty děti strašně moc přibírají
po 36tt přibírají 250-300g týdně.....což je úplně neuvěřitelný zázrak
Není tady

holky ja den pred vyvolanim mela odhadovanou vahu male 4.2 (nastesti mela "jen" 3.87), kdyby byla v terminu tak ma cca 3.5
S. ma odhadovanou vahu ted minuly tyden 1.64kg a A. mela ve stejnem tydnu 1.72kg, tak pocitam, ze porodni bude tak nejak podobna 

Není tady
jojo taky moc na ty utz nedám
je to hrozně individuální a záleží i na kvalitě utz
Není tady
Holky, já přeji všem krásné sny a kdo má zítra kontroly, tak držím paluchy 
Já tu zítra celý den nebudu, jedu už v sedm ráno do práce, pak jdu na kontrolu a monitor a odpoledne jdu s manžou a jeho partou z práce na Bowling - já jako fanoušek 

Takže se sem zítra dostanu až večer, tak zatím
a
a sladké sny 
Není tady

Dobré ráno
Všem kdo mají dnes kontroly držím palečky
a jdu vás pozdravit
byla jsem se přihlásit skrz SZ
dnes mě čeká sedánek s Pavkou a jejím Štepánkem a dorazí Muf s holčičkami
dvojky sem viděla naposledy když jim byl měsíc
tak se na ně všechny moc těším 
Holky mě malá začala tak bolestivě kopat až se mi vlní celé břicho(to je asi normál,ale)
vždycky nejdříve vytřeštím oči a pak nekontrolovaně vyjeknu
a H. je ze mne na nerv,ale já to fakt nedramatizuji
já tohle s klukama vůbec neznám..to jsou normálně takový surokopance

Není tady
Ahoooj holky :-)
Merblue - gaviscon normálně můžeš, to je ta lékarnice koza...já se celý těhu cpu Rennie nebo Gavisconem, bez toho bych to nepřežila 
HOlky mě se normálně zblázniloo dítě, nevím jestli už podvědomě cítí že brzo přestane být jedináček, ale najednou nám v noci leze do postele, odmítá spát u sebe, v noci pořád vyžaduje aby jí někdo držel za ruku, a když jí přeneseme tak se do hodiny probere a bulí....no peklo :-( taky se teď dvakrát po sobě v noci počůrala
Já už jsem zoufalá, umíte si představit jak se asi v noci vyspíme :-( už jsem úplně grogy....
Není tady
Stránky: 1 … 32 33 34 35 36 … 40