|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 31 32 33 34 35 … 40
akar napsal(a):
teda takovy maly drobek, to musi byt sileny - hlavne, ze se drzi
stejne jsou doktori v dneskni dobe uz pekny machri, ze to kolikrat umi i rozehnat nebo i tak mala ditka zachranit
mas jeste vyhodu, ze tam nemusis celou dobu lezet, ze muzes lezet doma
No to jo...pustili mě tenkrát pod podmínkou, že budu opravdu ležet, ono bylo pozitivní, že se mi to začalo zlepšovat a neměla jsem žádny kontrakce, takže jsem už nepotřebovala kapačky. Jinak holky, co je právě mají a otvíraj se musí většinou ležet v nemocnici a jen tak je nepustí.
Ale je fakt zvláštní, že ta holka prý taky vůbec neměla žádný potíže (jak Nickaveru), šla jen do poradny na kontrolu, neměla ani bolesti břicha ani špinění a zjistili, že je otevřená na 5 cm! a už s tím nic neudělali, porod se jí do pár dnů rozjel. A na druhou stranu existují žensky, co maj stahy pomalu celej den a žádnou změnu na čípku to neudělá.
Není tady
akar napsal(a):
Sluni jak to vubec mas skrz tu cukrovku - budou ti to vyvolavat, kdyz do nejakeho tt neporodis?
Malého jsem nosila až do termínu, přesně na den mi porod vyvolávali. Ale nevím, jak to bude teď, v podstatě zažívám první "normální" těhu, takže uvidím. Jen vím, že přenášet mě nenechají, a podle velikosti mimi by mi případně porod vyvolávali dřív než v termínu. Malý měl 3460. Takže tak akorát.
Není tady

Ahoj holky,
ostuda ostudná se hlásí, že ještě žije 
Co je tu nového..nezvládám Vás dočíst, můžete mi někdo ve zkratve shrnout co se tu událo? D9ky
U nás celkem nic nového. teda v pátek v noci jsem myslela,že užpojedem...najednou docela pravidelné bolesti břicha i zad, ale do rána to přestalo a od té doby nic. Asi to bylo varování, abych už měla opravdu všechno nachystané ( což myslím že mám)
Není tady

mefinka napsal(a):
akar napsal(a):
No a pak jsem brzo zacala mluvit a byla straaasne ukecana (coz mi zustalo) a jelikoz jsem byla desne zvedava, vsechno jsem poslouchala a pak vsecho vsude vykecala
Hihi, tak to ja ukecana jsem taky a mam fotku, kdy jsem byla asi 2,5 leta, jak jsme byli s nasima na Vaclavaku a mama zrovna cekala brachu (je o necelych 2 a pul roku mladsi) a byla zima a ja chodila po Vaclavaku a tahala jsem lidi za kabaty a rikala jim, ze maminka ceka brasku
Zrovna včera odpo jsme byli nan ákupu anaše Anička tam na nějakou paní s kočárkem hulákala, že budeme mít taky miminko 

Ty děti jsou asi všechny stejné
Není tady
Sigi, to je těžký, my tady toho nakecáme 
Ale shodli jsme se na tom, že je lepší rodit o trochu dřív (třeba ve 37tt) než přenášet!! Tak škoda, že se ti to zastavilo
, už jsi mohla trumfnout Verču a Katku
a dvě zimňátka.
Není tady

Maharishi napsal(a):
Sigi, to je těžký, my tady toho nakecáme
Ale shodli jsme se na tom, že je lepší rodit o trochu dřív (třeba ve 37tt) než přenášet!! Tak škoda, že se ti to zastavilo, už jsi mohla trumfnout Verču a Katku
a dvě zimňátka.
No MAhar popravdě jsem ráda, že se to zastavilo..mám pocit, že jsem na to ještě nebyla připravená... teď už myslím jsem( za ty tři dny už jsem se s tím nějak srovnala, že už to pravdu jej en otázka pár dnů) . Jo jo to bych holky ze zimních asi pěkně naštvala, kdybych je předběhla 
Není tady
ahojky, no, je fakt, že my kojili v noci každé 2 hodky-)a z toho skoro půl hodky kojení a půl hodky znovu uspátávní, takže za tu noc to hodilo tak 4 hodiny spánku-) ted to máme tak, že prcek taky tak dvakrát za noc poknourává, tak mám přerušovaný spánek a už vstává kolem 7h.
Tak zkusím Rennie....fajn...
co se týče pohybů, tak to mám podobně jako vy, pravidelně tak 3 krát za den, v noci, když se vzbudim k malýmu tak se vzbudí na chvilku se mnou, ale jinak docela v pohodě , asi jako u prvního....
Není tady
Sigi, ty joooo,. že by? bud ve střehu a všechno raději připrav...držim palce..
Není tady
Sigi, máš SZ 
Any, Mahari, Blue všem gratuluji ke kontrolám

S pohybama to mám podobně, více méně pravidelně. S tím, teda, že vůbec neznám buzení v noci, to chrní se mnou a to vstávám tak průměrně třikrát, někdy i pětkrát na WC. Je akční hlavně dopoledne, pak kolem 15 a pak večeer od 21 do 23, někdy 24. Já chodím spát jak kdy, někdy v jednu, ale i ve tři , čtyři, zvlášť teď jak je olympiáda
,ale občas se mi stane že usnu v křesle, tam taky ještě dopoledne dospávám 

(Akar, dneska jsem už neusnula
)
Dneska mi dorazil konečně monitor dechu, takk už to mám kompletní 
Včera jsme se konečně s manželem domluvili na konečném jménu, tak jsem šťastná jak blecha
Dneska manža běžel hned ráno udělat a potvrdit na matriku oddací list, protože originál z ruky nedám
a taky byl zjistit, jestli námi vybrané jméno je registrované u nás v ČR, tak hurá, je a nemusíme platit 
Meryblue, mě sice žáha nepálí, ale mám těhotenský reflux a užívám ttaky střídavě pastilky Rennie a Gaviscon sirup .
Není tady
Situš a nestačí jenom kopie (neověřená) oddacího listu???
Originál se mi taky nechce tahat, ale zas abych kvůli tomu lítala po úřadech
, já úřady strašně nemám ráda...
Není tady
Maharishi napsal(a):
Originál se mi taky nechce tahat, ale zas abych kvůli tomu lítala po úřadech, já úřady strašně nemám ráda...
Mahari, to fakt nevím, ale my to nechali za 30 kaček potvrdit. Protože přece jenom je to úřední listina a myslím, že jen tak okopírovaný papír by nám nemuseli vzít. Tak jsme to vyřešili tak. Manža tam měl stejně cestu kvůli jménu, tak to vzal při jednom 
Není tady
Sita napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Originál se mi taky nechce tahat, ale zas abych kvůli tomu lítala po úřadech, já úřady strašně nemám ráda...
Mahari, to fakt nevím, ale my to nechali za 30 kaček potvrdit. Protože přece jenom je to úřední listina a myslím, že jen tak okopírovaný papír by nám nemuseli vzít. Tak jsme to vyřešili tak. Manža tam měl stejně cestu kvůli jménu, tak to vzal při jednom
No já to asi risknu jen s tou nepotvrzenou kopií, přece mě kvůli tomu nepošlou pryč, když už budu rodit 
Ale zeptám se na to radši na porodnici 
Není tady
Já mám do porodky nachystanej ofocenej rozsudek o rozvodu a nemám ho ověřenej-jak jsem byla tady na matrice kvůli přiznání otcovství,tak si to tam všechno zapisovala,tak to mám s matriky,ale říkala,abych si ten rozsudek jen ofotila a pro jistotu vzala sebou-tak snad ani oddací list nemusí být ověřený-aspoň si myslím.
Sigi,tak snad se ti to už taky rozjdede-už klidně můžeš 
Teď mi volala ta moje těhu kolegyňka,že v poledne zvracela a teď má bolesti po půl hodině,tak to taky vypadá nadějně-už bych jí to taky přála-je o necelé čtyři týdny dál než já-takže už taky může
tak se těším,že za ní půjdu do porodnice se podívat na malou 
Není tady
Já musela mít rozsudek o rozvodu ověřenej,nechávala si ho matrikářka když mi dělala rodný list malýho.A myslím že i rodný list nebo oddací budou chtít ověřený,protože ho vracejí na matrice když si přijdete pro rodný list dítěte.
Není tady
Any no vidíš to, na doklady jsem úplně zapoměla a to mám už nabalený úplně všechno 
No snad to ověření nebude potřeba, já jsem s úřadama fakt katastrofální....jsem vdaná 3,5 let a ještě jsem nebyla schopná vyměnit si řidičák...mám tam pořád starý jméno
, jsem fakt na zabití. No a průkazku do školy jsem si taky za celý 3 roky nevyřídila (byla tam furt fronta). 
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Já musela mít rozsudek o rozvodu ověřenej,nechávala si ho matrikářka když mi dělala rodný list malýho.A myslím že i rodný list nebo oddací budou chtít ověřený,protože ho vracejí na matrice když si přijdete pro rodný list dítěte.
ach jo 
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Rodné listy mám origoš,ale o tom rozsudku mi říkala,že stačí ofotit-tak uvidíme,maximálně tam originál dovezou
Díky Leni 
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Jj Leni, já si to myslím taky. Lidi dneska dokáží doma za pomocí skeneru a různých programů předělat cokoliv, znám osobně z práce co všechno lidi dokáží
. My máme taky pro jistotu ověřený oddací list.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Any no vidíš to, na doklady jsem úplně zapoměla a to mám už nabalený úplně všechno
No snad to ověření nebude potřeba, já jsem s úřadama fakt katastrofální....jsem vdaná 3,5 let a ještě jsem nebyla schopná vyměnit si řidičák...mám tam pořád starý jméno, jsem fakt na zabití. No a průkazku do školy jsem si taky za celý 3 roky nevyřídila (byla tam furt fronta).
Taky to nesnáším,ale co člověk nadělá 
Upravil(a) A-N-Y 1 (22. 2. 2010 18:25)
Není tady
Ahoj holky, jsem ráda že jsou kontroly ok
Andy tak to vypadá že bude mít malý v tp pře 4,5kg.....to je mazec
ad cukrovka.....vyvolává se porod od 38+0tt pokud by bylo mimi velké jinak snad není důvod (já bych musela jít cca o ty 2týdny dříve)
ad předčasný porod.....pokud je to vážné musíš zůstat v nemocnici a pokud je nález jakžtakž jdeš domů a máš už stejně i tak utrum a ležíš
někteří lékaři jsou ale benevolentnější a pustí tě aspoň na víkend domů a pak zase šupajdá do nemocnice
Není tady
jj v 31tt dítko váží přesně polovinu 
určo budeš mít macka......pokud má dr dobrý utz
Není tady
Stránky: 1 … 31 32 33 34 35 … 40