29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Akar, nenašla jsi někde jak pít to lněný semínko? Mám ho už koupený, ale nikde jsem nic nenašla jak na něj. Plííííís
Není tady
mefinka napsal(a):
Kdyz tak slysim neustale o palacinkarne.. Jaaaa chciiii taaaaakyyyyy
.
Akar, nevis nahodou, jestli je nejaka v okoli?
ty tak to fakt nemam tuseni, ja se po tom nikdy ani nepidila, kdyz mam chut na palacinky, udelam si z litru mlika, k obedu se spenatem a kurecim, zbytek namazu marmeladama od babicek (merunkova, rybizova, jahodova atd.) a pak si na to hodim slehacku
Není tady
Sita napsal(a):
Když už jsem vzhoru, tak si razím do krámu pro koblihy
a čerstvý rohlíček s másílkem a kakauíčko
jen si dej
u nas bude babick delat plnene koblihy zitra, je masopust, tak se zas nadlabnu, k tomu mamka udela par rizku na cestu a pojedu zpet ku Praze
Není tady
Sita napsal(a):
Akar, nenašla jsi někde jak pít to lněný semínko? Mám ho už koupený, ale nikde jsem nic nenašla jak na něj. Plííííís
jj Sito nasla, ale musis pockat do zitrka, mam to ulozeny ve svem PC
jsem to prolitla, ale pamatuju si houby, tak ti to zitra sem zkopiruju
Není tady
akar napsal(a):
Sita napsal(a):
jj Sito nasla, ale musis pockat do zitrka, mam to ulozeny ve svem PC
jsem to prolitla, ale pamatuju si houby, tak ti to zitra sem zkopiruju
Akar to víš že počkám. Děkujuuuu
Není tady
ahoj holky,
tak monitor a vsechno ostatni dobry, na nejaky predcasny porod to teda nevypada.......
ale mam streptokoka. pry je to normalni a pri porodu dostanu antibiotika, aby to nedostala mala..... mate s tim nekdo zkusenosti???
Není tady
Verco, gratuluji ke kontrole. Zkušenost vlastní se streptokokem nemám,mám ho negativního, ale prý ho má 60-80% těhulí. Při porodu dostaneš antibiotika do žíly pro ochranu mimča, nic víc, neboj
Není tady
Sita napsal(a):
Verco, gratuluji ke kontrole. Zkušenost vlastní se streptokokem nemám,mám ho negativního, ale prý ho má 60-80% těhulí. Při porodu dostaneš antibiotika do žíly pro ochranu mimča, nic víc, neboj
dekuji za uklidneni, juknu na net, co k tomu pisou. Ja kdybych se nezeptala, tak mi to ta doktorka ani nerekla.... ujistila me, ze to maji v me slozce napsane a ze mi pak daji rovnou antibiotika pri porodu, ze to ted uz nema cenu..... hruza, co clovek muze vsechno mit
Není tady
Ahoj holky,
Veru gratuluji ke kontrole, tak možná to fakt vydržíš až do toho března
Holky, vy mi teda děláte chutě s koblížkama a palačinkama!
Já mám dnes těžký fofry, nemám hlídání a už od rána lítám kolem malé. V noci ještě 2x zvracela a dnes ráno to přešlo v průjem...jenže to chudina nevydržela, tak pokadila poslední povlečení co doma mám. Od včera peru pátou pračku...no katastrofa. Ikdyž jsem vždy pod ní dala podložku na jedno použití, tak stejně se trefila na místa, které chráněné nebyly. Navíc manža tento týden chodí z práce kolem 20hod a ještě pak pracuje a ráno chodí už v 6, tak vůbec nepomůže
A odjezd na hory se kvůli malé posunul až na neděli, tak doufám, že bude aspoň trochu dobrá.
Teď mi každý říká, že hodně řádí střevní chřipky apod.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Teď mi každý říká, že hodně řádí střevní chřipky apod.
Jojo, to je pravda. Je toho ted opravdu hodne...
Není tady
Verca01 napsal(a):
ahoj holky,
tak monitor a vsechno ostatni dobry, na nejaky predcasny porod to teda nevypada.......
ale mam streptokoka. pry je to normalni a pri porodu dostanu antibiotika, aby to nedostala mala..... mate s tim nekdo zkusenosti???
jj Verco to je hodne caste, ma to hodne tehuli, ja ho nemela, ale znam vic holek, co to mely, dostanes jen ATB pri porodu, aby bylo ochranene ditko, jinak se s tim nic nedela
Není tady
Veru, kontrola . Kamaradka taky dostala pri porodu antibiotika, mela to same co ty a v pohode
. Je to hlavne kvuli miminku, aby hned nebylo nemocne...
Mahar, snad male bude uz zitra lepe a v nedeli se vydaji na ty hory . Urcite se podari
.
Není tady
Maharishi jj radi to, ale vetsinou je to do dvou dnu pryc, tak drzim palce, at i u vas, at muze mala na hory hlavne at to taky nechytnes, to by ti jeste k tomu vsemu schazelo
Není tady
dobré dopoledne,
tak my máme za sebou návštěvu u doktorky, Bibi pořád pokašlává a nikam se to nehejbe. Naštěstí nemá nic na průduškách, takže to je fakt jen kašel z rýmy.
Já včera upekla piškot s pudinkovo-jahodovým krémem, tak se na něj těším po obědě. Na zítra peču tvarohovou buchtu bez těsta (takovou tu sypací z MMB), to se zas napucnu. A na neděli silně uvažuju o vdolečcích... S povidlama a šlehajdou... mlask. Pak nemám kynout, co...
MAHARI, teď je toho všude plno, těch střevních chřipek Chuděrka malá, to si teda užíváte... S tím manželem je to nepříjmemné, ale ber to tak, že tobě manža chodí takhle domů jen týden a brzo zas bude doma častěji. U nás je celý týden v kuse pryč a domů vůbec nejezdí.
Není tady
dekuji za uklidneni, ted jsem cetla, ze to ma kazda treti az ctvrta...... no tak hlavne, ze ted tohle vysetreni uz delaji automaticky....
jdu neco uvarit, tak zatim papa
Není tady
Holky díky za podporu, no taky doufám,že to brzo přejde..no ale myslím,že to taky asi chytnu, už mám od rána žaludek jak na vodě , ale snad to bude jen psychicky.
Gabi a ty býváš úplně celý týden sama a manža jezdí domů jen na víkendy? No s tím mým je to těžky, to už říkal před vánocema, že od ledna bude práce míň, ale zatím je to stejný, spíš čím dál horší...pak v termínu porodu ještě chtěl jet z firmou na hory na 4 dny, ale to už jsem mu zatrhla, jsem hrozná co?
Gabi, tak ať se malá taky už brzo vyhrabe z té virozy!
Není tady
Ahojky,tak jsem vás dočetla
Veru,gratulace ke kontrole a ten Streptokok fakt nic není-vím o pár holkách,který ho taky měly.
Mahari,tak snad už se malé uleví a bude OK
Já byla dneska na gyndě ukončit PN a poslat zaměstnavateli ukončení a nástup na mateřskou-jsem zvědavá,kdy mi přijde první mateřská vidím to tak na konec dubna
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Já včera upekla piškot s pudinkovo-jahodovým krémem
Muzu poprosit o recept na ten kremik? To zni uzasne a mam v mrazaku celkem dost mrazenych jahod, tak ze bych udelala, kdyz se mi ma zitra vratit muzik s hor
Upravil(a) mefinka (12. 2. 2010 13:27)
Není tady
Maharishi napsal(a):
paak v termínu porodu ještě chtěl jet z firmou na hory na 4 dny, ale to už jsem mu zatrhla, jsem hrozná co?
Vubec. Na me zase manza zkousel, ze by jel letos jako kazdy rok na vikend sjizdet Sazavu. Jenze ten, kdo to zarizuje vybira vzdycky takove terminy - a nejlepe posledni vikend v mesici a vetsinou v kvetnu. Takze jsem manzovi rekla, ze ma letos smulu, ze bych mohla klidne rodit, takze bude pekne po ruce a ne, ze bude nekde na vode, kde bych se mu ani nedovolala...
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Veru,gratulace ke kontrolea ten Streptokok fakt nic není-vím o pár holkách,který ho taky měly.
Já byla dneska na gyndě ukončit PN a poslat zaměstnavateli ukončení a nástup na mateřskou-jsem zvědavá,kdy mi přijde první mateřskávidím to tak na konec dubna
ANY mne uz fakt prisla, prijde ti taky brzo, uvidis
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
vidím to tak na konec dubna
Treba se pochlapi a budes mile prekvapena...
Není tady
já byla na streptokokovi před 3ma týdnama a vše ok.....je to nebezpečné když máš toho tipu B ale někdy kolem 22tt
pak už né a léčí se to až u toho porodu kapačkama
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Veru,gratulace ke kontrolea ten Streptokok fakt nic není-vím o pár holkách,který ho taky měly.
Já byla dneska na gyndě ukončit PN a poslat zaměstnavateli ukončení a nástup na mateřskou-jsem zvědavá,kdy mi přijde první mateřskávidím to tak na konec dubna
ANY mne uz fakt prisla, prijde ti taky brzo, uvidis
![]()
No mohla by ,snad když mě vypláceli tak dlouho neschopenku,tak s tím nebude velkej problém a dočkám se toho
Měla jsem tam i výsledky krve co mi brala v pondělí a vše mám OK-streptokok mě teprve čeká,na stěry se chodí kolem 36 týdne.
Andulko,ty jsi na tom byla tak brzo?
Není tady
Any mě taky dělali testy na streptokoka už v tom 28 tt v nemocnici kvůli tomu,aby zjistili jestli to otevírání není kvůli infekci. A Andulce ho beztak taky dělali kvůli tomu, zvlášť, když už jedno předčasně rodila.
Není tady
mefinka napsal(a):
Maharishi napsal(a):
paak v termínu porodu ještě chtěl jet z firmou na hory na 4 dny, ale to už jsem mu zatrhla, jsem hrozná co?
Vubec. Na me zase manza zkousel, ze by jel letos jako kazdy rok na vikend sjizdet Sazavu. Jenze ten, kdo to zarizuje vybira vzdycky takove terminy
- a nejlepe posledni vikend v mesici a vetsinou v kvetnu. Takze jsem manzovi rekla, ze ma letos smulu, ze bych mohla klidne rodit, takze bude pekne po ruce a ne, ze bude nekde na vode, kde bych se mu ani nedovolala...
jeee Mefi my jezdivame podobne terminy ale manza beze me nejde. Loni jsme byli na Vltave a mala byla na prodlouzeny vikend u nasich
letos vynechame a doufam, ze pristi rok jedem zas
Není tady