29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sigi, jsem ráda, že je to lepší!
Mahari - ufs...to mě moc mrzí, snad nebude tak zle..každopádně blinkání je nepříjemné vždy , tak přeji aby bylo rychle lépe!
Gabu, super poradna, a s oparem...no do porodu ještě daleko, do té doby jistě bude vše ok!
Není tady
Sigi, super, ze mame novy chlivek a ze se tvuj tlak trosku umoudril... Preci jenom, kdo by chtel dobrovolne do nemocnice, vid??
Mahari, snad bude male brzy lepe
Gabu, uvidis, ze se ten opar zlepsi.....
tak ja dneska setrela pulku baraku, a zitra se vrhnu na druhou. najednou to nejak nezvladam
Není tady
Sluní já vím,spíš se bojím,že příjde další tenhle je druhý v pořadí po 7 týdnech...ten první byl prcek
no nic budu doufat ale stačí,stres,viroza...
Není tady
Verco hnízdící sydrom poklid dům,omyj okna
už se těším až nám ukážeš malou
Není tady
Holky ještě jednou díky za podporu jste sluníčka
GAbu ten opar musí být fakt opruz...tohle naštěstí neznám, ale do termínu máš opravdu ještě daleko tak se to do té doby určo spraví a nový už se neudělá.
Veru já tvůj metřík vidím. Je až neuvěřitelné, že ti zbývá pouhých 16 dní do termínu
Upravil(a) Sigi (11. 2. 2010 18:17)
Není tady
tak ja to nechapu, ja ho proste nevidim, je pryc. no to je jedno, aspon nevidim, ze mam 16 dni - treba je to naschval, aby se clovek tak neleknul
Není tady
Holky tak dík za povzbuzení, doufám, že se z toho do soboty dostane a že nenakazí zbytek rodiny.
Dnes jsem měla pěknej záhul teda, a musím vám tady začít skuhrat, protože mám úplně odvařený záda
Jak jsem dlouho ležela, mezitím mi pěkně vyskočilo bříško a teď jak jsem začala poletovat, tak mi kapitulovali bedra.
Sigi, tak s tím tlakem je to fajn
Gabu, taky gratuluji ke kontrole, opar zachvíli zmizí a pak si radši dej preventivně před porodem ty antivirotika.
Veru, tak se doma moc nepředři! Šetři síly na porod!
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky tak dík za povzbuzení, doufám, že se z toho do soboty dostane a že nenakazí zbytek rodiny.
Dnes jsem měla pěknej záhul teda, a musím vám tady začít skuhrat, protože mám úplně odvařený záda
Jak jsem dlouho ležela, mezitím mi pěkně vyskočilo bříško a teď jak jsem začala poletovat, tak mi kapitulovali bedra.
Sigi, tak s tím tlakem je to fajn
Gabu, taky gratuluji ke kontrole, opar zachvíli zmizí a pak si radši dej preventivně před porodem ty antivirotika.
Veru, tak se doma moc nepředři! Šetři síly na porod!
ja si rikam, ze je lepsi se ted trosku hybat, nez furt sedet u PC nebo televize. takze trosku uklizeni neuskodi....
a ty neco povidej, taky tam poletujes a nesetris se
Není tady
Holky já vím,já neřeším tenhle nynější,10 dní a je pryč i se stroupky přesně jako na rtu.
Prostě sem jen sprasená pardon
že je velká možnost,že se udělá v době termínu
no nic,nasadím ty antivirotika tak ve 37tt,ale stejně z nich nebudu mít dobrej pocit
Já mám permanent makeup na rtech a tam se před taky doporučuje užívat Herpesin,aby se zamezilo případným oparům po tetováži...a tenkrát jsme se už snažili a vím,že mi ho moje dr. z Car zakázala,že těžce poškozuje možné těhotenství,tak asi proto to mám takhle zafixovaný
a teda ani ohlasy na netu nejsou nic moc
a už končím,téma opar
Upravil(a) Gabu (11. 2. 2010 18:37)
Není tady
Holky, už se těším na neděli ... jedeme sem http://www.ochodzita.com.pl/index.htm to zas bude bašta
Není tady
Teda,chvíli tady nejsem a novej domeček Tak jen samé dobré zprávičky a Veru,že by i první porod
Gratuluji Gabu ke kontrole,malá už je taky velká slečna a ten opar se ti snad neudělá
Sigi,paráda,že tlak klesá-aspoň o trošku už to bude jen lepší a lepší!!
Mahari,tak to je pech,že malá je nemocná,ale snad to bude jen jednodenní nebo maximálně dvoudenní virozka a na hory bude moct držím palečky!!
Já tu měla celej den dcerku,je taky nemocná má PN,doktorku má tady u nás,takže jsem ji měla celej den tady a teď si ji přítel zase odvezl ach jo,ale snad dojede v pondělí
je nachlazená a celkovně jí není nic moc
teď to zase řádí-ať zvracení tak chřipajzny
Situ,to teda bude bašta-úplně závidím
Upravil(a) A-N-Y 1 (11. 2. 2010 20:52)
Není tady
ahoj holky, vše nej do nového domečkuuuuu-)
já byla dneska na KO, ale zase jen u sestry, příště jdu k dr na uLZ, vše je ok, akorát mám v moči cukr, ....prý co jsem včera jedla sladkého....a přitom nic extra navíc, než obvykle jsem neměla, tak nevím.....snad to nevadí...
hezký večer.,
Není tady
Pro dnesek se loucim, jdu do hajan
dobrou noc
Není tady
teda vy jste se pekne rozpovidaly nevim, jestli stihnu na vse reagovat
Sigi dobre, ze je tlak v ramci moznosti OK
Maharishi to me mrzi, ze je mala nemocna, preji at viroza je brzo pryc
Gabu teeeda takove trapeni s opary, to slysim prvne, tak at ty antivirotika pak zaberou
jinak jsem tu zahledla par kontrol, tak gratuluju
ja mela dneska naprosto pohodovy den, rano jsem skocila k tete, aby male usila potah na kresilko, pak jsme byly u babicky, navarila kolacky se svestkama, tak jsem se nadlabla, po obednim spani si jsme sly i s mamkou na prochazku (a vyzvednout potah), o pul pate si malou vzala druha teta a ja jela s mamkou na kosmetiku. V sedm jsem si malou vyzvedla, navecerela se, vykoupala a sla chrnet (ale u tety byla naprosto uzasna i strejda rikal, ze je moc hodna, hrali si s ni, vubec nejecela - coz dela asi jen me
)
Není tady
Dobre ranko holky, tak mam po snidani, jeste dopiju cajik, pripravim veci a frcim do prace. Jsem rada, ze uz je patek.
Kdo ma dnes kontroly, tak drzim palecky
Akar, to opravdu zni jako pohodovy den :-). A tak to ma byt.
Ja vcerejsek zavrsila schuzi naseho shromazdeni v dome a fascinuje me, jak se tu najdou lidi, co neustale na neco nadavaji a pak se neobtezuji prijit (nebo dat nekomu plnou moc) a pokusili se neco zmenit nebo navrhnout. Takove lidi asi nikdy nepochopim.
Není tady
dobré ránko, za chvilku máme spicha taky s jednou babinetackou-s dětmi, tak se těšíme. jdeme do palačinkárny...hezký den.
Není tady
Kdyz tak slysim neustale o palacinkarne.. Jaaaa chciiii taaaaakyyyyy .
Akar, nevis nahodou, jestli je nejaka v okoli?
Není tady
Dobré ránko babuchy na kontroly držím paluchy
Jooo, palačinkárna, to je super věc , tam někdy zajdi jestli máš v okolí
Mery, tak příjemnej srazík, užij si to a z tím cukrem uvidíš, třeba to bylo jen jednorázový
Mě dneska vzbudil manža, že zapoměl projekt doma, tak rychle k noťasu a posílat ufff, ale zvládla jsem to
a ani mu nic nevymazala
Akar, ty se teda máš, taky bych chtěla mít takový krásný den a švestkový koláč ... mňňňáááámmmm
Gabu, já věřím, že ta antivirotika pak zaberou, takhle ke konci už nebudou tak nebezpečná a opar Ti dá pokoj já když jsem nervní, nebo ve stresu, tak mi vždycky vyskočí na nose beďár, tak vypadám jak africkej válečnej náčelník
Není tady
Sita napsal(a):
Když už jsem vzhoru, tak si razím do krámu pro koblihy
a čerstvý rohlíček s másílkem a kakauíčko
jeee a ja se pred chvili vratila a uz mam dva koblizky v sobe
vsem hezke rano
Není tady
Já už jsem taky zpátky, už mám připravený koblížek a křupavej rohlíček s másílkem. Jen uvařím kakao a jdu se do toho pustit
Není tady
ahoj holky, poctivě jsem dočetla......tak blahopřeju ke kontrolám
MAHAR D mi minulý týden zvracel 2dny taky a pak nic......nevím co to bylo ale zvraceli i naši o týden dříve než on
Není tady