|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

mariposa napsal(a):
Skutecna laska neni nic k chapani. Je to neco co predevsim je treba citit. My jsme tou laskou, muzeme ji proto citit, nikdy vsak chapat. To je velky omyl, snazit se pochopit lasku. Nikdy se nam to nepodari, protoze chapat lasku neni mozne.
Obycejni lide, kteri citi detskou nezaujatou radost ze zivota, kteri miluji zivot sam o sobe, kteri se mu nebrani, zazivaji lasku. Neni to nic sloziteho, ani vedeckeho. Je to "pouhe" byti. A meditace neni nic jineho nez byt plne pritomen, plne si vedom sam sebe, zivota a jeho plnosti. Meditace je cokoliv co delame bdele, pritomne. Meditaci je pohled na kvetinu, na ranni rosu, na vecerni cervanky, je to naslouchani ptacimu zpevu, je to pohled do oci druheho cloveka. Tohle vsechno je laska - zivot, byti. Vsichni jsme soucasti toho druheho a ten druhy je soucasti nas. A vsichni jsme soucasti zivota.
Laska se nachazi uvnitr nas, jejim domovem je nase srdce. Tam je treba hledat, tam je treba vstoupit.
Ano všechny tyto okamžiky znám a chápu co jsi popsala. Jenže já mám pořád pocit, že je zatím víc, že je tam závěs, který mi není dovoleno odhrnout...cítím to, vím to....
Není tady