29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před 14 dny jsme byli na Mušketýrech a moc mě to nenadchlo, neříkám , že se mi to nelíbilo, ale čekala jsem víc. Zatím nejlepší se mi zdál Drákula.
Chystáme se na Tajemství od Landy. Už na tom někdo byl?
Není tady
Já na tom byla ..moc se mi to líbilo.Pokud máš ráda Landu a jeho muziku..superrr.V hlavní roli Lucka Vondráčková-moc mile mne překvapila,byla výborná.Je to netypický příběh,ale hezký.
Není tady
Ja byl pred lety na Johance z Arku, to se mi moc libilo... Evita uz min, taky uz hodne let naspatek. A na neco dalsiho jeste, a to si uz ani nepamatuji nazev, ale nic moc. Bylo to v Ta Fantastika, jako Johanka...
Jo, taky Hamlet se mi libil...
Z Drakuly jen co jsme slysel hudbu, tak se mi to zdalo dobry...
Není tady
Diego, nebyl to náhgodou ELixír života? na tom jsem byla a zrovna nadšená jsem neodcházela....
naprosto souhlasím s poblinkou, že Landa umí dobré muzikály - jeho běžné CD neposlouchám, ale např. Krysař mě zcela nadchnul
Není tady
My jsme dostali lístky na Noc na Kalštejně.Byl někdo?
Není tady
Ahoj Lucko,byla jsem minulý rok, představení probíhalo venku někde v centru Prahy,teď si nemohu vzpomenout,kde to přesně bylo.Líbilo se mi to.Hlavní roli hrála K.Brožová a V.Vydra.
V neděli jsem byla na muzikálu Netopýr-hudební divadlo Karlín /nyní v kongresáku/.Jediné co mě překvapilo, byla strašně malá návštěvnost.Přeji hezký zážitek a ať se Ti to líbí.
Není tady
lenulka napsal(a):
Diego, nebyl to náhgodou ELixír života? na tom jsem byla a zrovna nadšená jsem neodcházela....
naprosto souhlasím s poblinkou, že Landa umí dobré muzikály - jeho běžné CD neposlouchám, ale např. Krysař mě zcela nadchnul
Ano, to bylo ono, Lenulko...
Není tady
Diego, kdo tam zpíval hlavní ženskou roli? Bílá nebo Fišarová? když jsme tam byli s manželem, tak zpívala Fišarová a to bylo pro mě asi jediné pozitivum, protože nevím, nevím, co bych měla z uřvané Bílé... nic proti ní, ale když jsem v rádiu slyšela jednu písničku z Elixíru v jejím podání, bylo to fakt uřvané...
Není tady
Já byla na muzikálu Kočky a naprosto super. Bídnici se mi moc nesedly. Neříkám, že to nebylo hezky udělaný, ale pro mě nic moc. Na to Landovo Tajemství se chystáme. Tak jsem zvědavá
Není tady
Viděla jsem Bídníky a moc se mi to líbilo,nedávno jsem zhlídla Tajemství a taky jsem byla překvapena z Lucky Vondráčkové,do té doby jsem jí nemusela.Krysař nemá chybu,ale stejně nejvíc vzpomínám na Ježíše,to byl fakt zážitek,Střihavka,Bárta naprosto super.Taky se teď chystám s dcerou na Noc na Karlštejně,napište někdo jaké to je.
Není tady
My jsme byli na Elixíru života a odcházeli jsme vysmátý a nadšený, bohužel tam nebyla Lucka. Mam doma CD Elixír života a tak když jsem to srovnávala s Luckou, tak na ni Fišarová nemá ani náhodou, ale je to simpaťanda. Příští neděli se chystáme na muzikál Láska je láska, známí říkali, že je to bomba a dost se u toho nasmáli, tak jsem zvědavá!!!
Není tady
Ahoj, v neděli jsme byli na muzikálu Láska je láska a bylo to víc jak bomba. Krásné staré známé písničky a neuvěřitelná sranda. Všichni co jsme tam seděli jsme řvali smíchy. Ještě ted když si na to vzpomenu se musim smát.
Není tady
Já viděla nejdříve Draculu... z toho jsem byla učarovaná, protože jsem z malého města, kde té kultury moc není.... pak jsem šla na Monte Christo, taky šel, ale ten děj už mě tak nenadchnul... A loni jsem byla na Bídnících... A padla mi čelist - Helena Vondráčková, ač jí jinak moc nemusím, mě dostala, Jiří Korn taky skvělý, báječné obsazení, skvělé téma, výborný děj, super udělané... už se těším, kdy zase na něco vyrazím...
vaše tipy uvítám
Není tady
Ahojky, já viděla Johanku, Kleopatru, Krysaře, Bídníky, Rebely, Romeo a Julie /na ledě/ a naposledy Tajemství. Naprosto mě uchvátila Johanka a Krysař a i Tajemství je úžasné, Romeo a Julie bylo zase úplně něco jiného... Co mě moc nechytlo byli Bídníci a Kleopatra (ale na DVD se mi líbí víc než Johanka.... a na DVD se mi líbí i Galileo a Mušketýři)... Každopádně Tajemství bych hned zopákla.... teď mi přišlo mailem, že mají slevy pro přátele divadla Kalich /registrace na jejich stránkách/ prodávají v červnu lístky za 50% a je posledních 100 repríz Tajemství.... Každopádně mě dostalo.... p. Pošta byl coby Temný opravdu temný a Lucie Vondráčková byla excelentní a něžně dojemná. Docela mě překvapilo, že se mi nepovedl odhadnout konec.... totálně jsem byla vedle a to se mi moc časo nestává. Určitě bych na to šla, být Tebou....
Není tady
Ahoj. Mohl by mi někdo doporučit nějaký muzikál, který teď frčí a stojí za to ho skouknout? Ráda bych zašla na něco kulturního, hudebního, odpočinkového. Obletovala jsem teď různé koncerty, hudební tělesa a ráda bych změnu. Díky!
Upravil(a) AndreaP. (7. 10. 2011 14:41)
Není tady
Ahoj, zajdi si do hudebního divadla karlín na "vražda za oponou".
Není tady
Viděla jsem Tři mušketýry, Kleopatru, Drákulu, Monu Lízu ( jedno s posledních představeních s Mukem - byl úžasný), Jacka Rozparovače , Zpívání v dešti ( sice opereta, ale úžasná !), Jeckyho a Hadeho, Angelliku ( taky skvělé).
Není tady