|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
čus holky, mě vám je taaak zle
![]()
![]()
asi ten obalovaný květák a navíc prťata se taaak vrtí či co, div nemám slzy v očíchBlavi, nechci tě strašit, ale je to teprv začátek.
![]()
To ten můj prďolka si tam už snad na tajno propašoval trampolínu.
To je něco, jak mi břicho pořád poskakuje. A to je ještě malý, ještě nemá tolik síly. Za pár týdnů mi s takovou skopne i noťas, co mám na břiše.
no Denny i já se snažím utěšit, že tohle je teprve čajíček a procházka růžovou zahradou oproti pozdějším měsícům nebo porodu ale ufufuf, je to teda dílo 

Není tady
No a já se musím taky pochlubit dnešní kontrolou. Přišla sem do čekárny a už tak byly čtyři maminky, tak sem si řekla, že to je super. Posledně sem tam čekala skoro tři hodiny. Nějak se ale doktorovi nechtělo přijít.U něj je teda zvykem, že chodí i pozdějc, protože je zároveň ředitel polikliniky. Tak sme trpělivě čekali skoro hodinu, než nám sestra z vedlejší ordinace řekla, že neordinují. Všechny maminy obvolali, akorát na nás pět zapoměli. Takže super. Tak doufám, že zítra v Brně na genetice nebudou mít sanitární den. 
Není tady
DENNY9 napsal(a):
No a já se musím taky pochlubit dnešní kontrolou. Přišla sem do čekárny a už tak byly čtyři maminky, tak sem si řekla, že to je super. Posledně sem tam čekala skoro tři hodiny. Nějak se ale doktorovi nechtělo přijít.U něj je teda zvykem, že chodí i pozdějc, protože je zároveň ředitel polikliniky. Tak sme trpělivě čekali skoro hodinu, než nám sestra z vedlejší ordinace řekla, že neordinují. Všechny maminy obvolali, akorát na nás pět zapoměli. Takže super. Tak doufám, že zítra v Brně na genetice nebudou mít sanitární den.
jeeee, tak to naštve že
a ještě v tomhle hnusném počasí

Není tady
Leninka41 napsal(a):
Karal jdu ti poslat hodně síly,i já měla zvýšené hodnoty a riziko věku a plodovka byla OK a podívej jakého mám broučka
Dopadne to dobře uvidíš a uklidní tě ten podrobný ultrazvuk
Leni moooc gratuluji k Matýskovi
ať vám dělá jen samou radost a pěkně vám roste.
Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
jeeee, tak to naštve že
No to teda, ještě že sem si letos POPRVÉ dala intuitivně zimní gumy. Tady je jinak sníh tak tři dny, max. týden za zimu. Teť se drží pěkně dlouho a dneska padal celý den. 
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
jeeee, tak to naštve že
No to teda, ještě že sem si letos POPRVÉ dala intuitivně zimní gumy. Tady je jinak sníh tak tři dny, max. týden za zimu. Teť se drží pěkně dlouho a dneska padal celý den.
ty jsi teprve dávala letní gumy??? to jako fakt 

Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
jeeee, tak to naštve žea ještě v tomhle hnusném počasí
ty jsi teprve dávala letní gumy??? to jako fakt
Blavi ZIMNÍ. 
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
No to teda, ještě že sem si letos POPRVÉ dala intuitivně zimní gumy. Tady je jinak sníh tak tři dny, max. týden za zimu. Teť se drží pěkně dlouho a dneska padal celý den.ty jsi teprve dávala letní gumy??? to jako fakt
Blavi ZIMNÍ.
teda zimní, jasný
no i taaak ne?

Není tady
teda těhuleeee, já tak potřebuju útěchu na duši i těle a vy jste skoro všechny fuč 
tak si asi vezmu deku a lehnu k tv

Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
ty jsi teprve dávala letní gumy??? to jako faktBlavi ZIMNÍ.
teda zimní, jasný
no i taaak ne?
No u nás nikdy nebyli potřeba. za celou loňskou zimu sem jela dvakrát do práce na snihu a jednou dokonce vydržel i do odpoledne. 
Není tady
Blavuska,co ta trapi na dusi?
karal,zajtra na teba myslim 
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Blavi ZIMNÍ.teda zimní, jasný
no i taaak ne?
No u nás nikdy nebyli potřeba. za celou loňskou zimu sem jela dvakrát do práce na snihu a jednou dokonce vydržel i do odpoledne.
fakt jo??? tak to jooo 

Není tady
Karal, Adri... 
nadávám si, že jsem si ten květák smažila
děti v břiše navíc solidně blbnou, pálí mě žáha, začala mě bolet hlava, chjoooo...
vím, že bude hůř a utěšuju se tím, ale nějak to nepomáhá!
Upravil(a) Blava (11. 2. 2010 20:38)

Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
teda zimní, jasnýno i taaak ne?
fakt jo??? tak to jooo
No jo. Když mi sme tady už pomalu v tropickém pásmu.

Není tady
Mojaa
to prejde:) parkrat vecko a vsetky problemy vyfucia 
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
No u nás nikdy nebyli potřeba. za celou loňskou zimu sem jela dvakrát do práce na snihu a jednou dokonce vydržel i do odpoledne.fakt jo??? tak to jooo
No jo. Když mi sme tady už pomalu v tropickém pásmu.
![]()
![]()
ahaaaaa 

Není tady
U dětí mně taky hoodně pálívala žáha, tak to taky očekávám. To je ale normální. Zvlášť u dvojčátek. Už ti asi začínají tlačit na orgány.
Není tady
DENNY9 napsal(a):
U dětí mně taky hoodně pálívala žáha, tak to taky očekávám. To je ale normální. Zvlášť u dvojčátek. Už ti asi začínají tlačit na orgány.
A co az se nam to zacne tlacit na mozek!! 

Blavus, a mas neco na zahu? V lekarne prodavaji takove cucaci pastilky, chutna to jako krida, ale pomaha to..

Není tady
DENNY9 napsal(a):
no jooooo... asi joooo...
se jim nedivím, rostou a halt potřebují místo, ale ... ale ... ale .... no nic, fňukat nebudu
to přejde
ale díky vám všeeem 

Není tady
Karal napsal(a):
Blavus, neboj, mas naskok tim ze jsou dve, ale casem tu budeme skucet vsechny!!! Takze te v tom nenechame..
ne že bych vám to přála, ale mohla bych mít nějakého "sparingpartnera" 

jojo, mám rennie a pomáhají... asi jsem i unavená... ráno jsem dřív vstávala a pak se vydala ještě na návštěvu... možná jsem se měla zachumlat do deky a pospat si 

Není tady
Téma zavřeno