|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Adri,vecer se Ti vyjadrim k tomu psovi v domacnosti a malemu diteti, myslim,ze uz jsi se na to ptala a ja to nejak ne uplne umyslne zasklila,takze se omlouvam a az dite uspim,protoze jsem dnes na nej sama, manzel jdu na "zurku" tak se objevim opravdu az okolo pul devate.
Není tady

holky já jsem dneska tak blažená z toho ultrazvuku:-) už jsem oficiálně maminka s průkazkou:-) dneska jsem sama doma, tak sio večer udělám ten metřík a budu se tady tetelit:-))

Není tady
papsi, blahoželám 
slni, v pohode 
cieska, tak som zatočila s puklicou
dúfam
dala som juku do vane,urobila ten maglajz, poumývala všetky lístky, nedostupné miesta som ešte postriekala a som zvedavá čo sa udeje 
Není tady
Blahopreju ke kontrolam..
Tak zitra nas to ceka, tak drzte palce..snad jeste vic nez na jaro se tesim na porod az tohle tehotenstvi budu mit zdarne za sebou..
Sakuro, zrovna vcera mi rikala Souris, ze u Kacenky (tj.druhe ditko) si pockala az do 20tt..a to je jako ty vyzablina!! Tak nesil..ja neco citim tak jednou za den tak ob tri dny, ale stoprocentne bych za to ruku do ohne nedala, jen to velmi slabounke, muze to byt i cokoliv jineho..
Adri, puklice bohuzel vlastnim tez, osidlily mi abutilon a stvou me hodne..uz mi sezraly citronik nez jsem si jich vsimla..:-(

Není tady

budeme na Tebe myslet Karal:)
Není tady
Gabu, diky..
Oliii, vysly mi hranicni tripple testy a jsem stara :-)) to je ten hlavni duvod..cely tyden o tom premyslim, verim, ze je to hlavne pitoma zbytecnost, na druhou stranu znam svoje mantinely, a vim,ze postizene dite bych nezvladla..takze se budu modlit, ze budeme patrit k te vetsine kde zakrok probehne bez nasledku s dobryma zpravama na konci..koneckoncu v zivote neni nic jiste a ja ac se bojim zakroku tak se vic bojim nejit a nevedet..

Není tady
Ahojky,Karal držím pěstičky na zítřejší konzultaci.Já jsem byla včera na odběru na tripl tak jsem taky nervní,jestli v pondělí budou volat nebo ne.
Není tady
Tak jsme po nákupu z Olymie docela to stim našim pobertákem šlo ani si moc nevymíšlel.Jen jsem lehčí o 3200kč,ale zase má oblečení na lyže. 
Není tady
Nazdar holky. Gratuluju ke kontrolám. Karal, pokud budeš klidnější, tak se píchnout nechej .Hlavně ale nic nehledej na netu jak já. Pak sem z toho první noc hrůzou ani nespala. Přeju hooodně štěstí. To bude dobrý, nebuj. 
Upravil(a) DENNY9 (11. 2. 2010 19:28)
Není tady
Denny, diky..trochu jsem pocourala po netu, ale od rana jsem si disciplinovane dala STOP..vim, co potrebuju, i to co jsem vedet nepotrebovala 
Dekuju za drzeni palcu, az dorazime domu, urco se ozvu..jen budu muset vyhadat pc do postele 

Není tady
čus holky, mě vám je taaak zle

asi ten obalovaný květák a navíc prťata se taaak vrtí či co, div nemám slzy v očích 

Není tady
Karal napsal(a):
Denny, diky..trochu jsem pocourala po netu, ale od rana jsem si disciplinovane dala STOP..vim, co potrebuju, i to co jsem vedet nepotrebovala
Dekuju za drzeni palcu, az dorazime domu, urco se ozvu..jen budu muset vyhadat pc do postele
já na tebe budu taky moooooc myslet 

Není tady
Karal napsal(a):
Blavi, kvetak docela nadyma, asi maji malo mista..at to brzo prejde!!!..nezapomen, ze prozivas nejhezci obdobi v zivote zeny!!! :-)))
no to je opravdu krááásné období... 
pálí mě žáha, píchá mě v boku, začala mě bolet hlava, chce se mě bulet a vůbec jsem ufňukaná jak nějaký malý rozmazlený mimino či co 

Není tady
Karal jdu ti poslat hodně síly,i já měla zvýšené hodnoty a riziko věku a plodovka byla OK a podívej jakého mám broučka
Dopadne to dobře uvidíš a uklidní tě ten podrobný ultrazvuk 
Není tady
Blava napsal(a):
čus holky, mě vám je taaak zle
![]()
![]()
asi ten obalovaný květák a navíc prťata se taaak vrtí či co, div nemám slzy v očích
Blavi, nechci tě strašit, ale je to teprv začátek.
To ten můj prďolka si tam už snad na tajno propašoval trampolínu.
To je něco, jak mi břicho pořád poskakuje. A to je ještě malý, ještě nemá tolik síly. Za pár týdnů mi s takovou skopne i noťas, co mám na břiše.
Není tady
Téma zavřeno