29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky tak jsme měly bezesnou noc a byly jsme na pohotovosti ... no poslali nás dom a řekli obklady a čípky ... holky to bylo děs a jsem si pobrečela když jsem vyděla malou jak se klepe z toho zábalu
No teď už asi 3 hodky neměly teplotu, trošku se ji začla zvedat tak jsem ji hned šoupla nurofen a je klid aji si hraje:) odpoledne mě hodí děda k dr. tak jsme zvědavá snad už se to nebude opakovat .
Mám ruce jak opičák celou noc mi spala v náručí
Až budu mít čas tak se ozvu ... hezký den a bez teplotu jasný !!!
Není tady
tak holky máme první antibiotika.... máme ten kašel na průduškách.. no to je děs..
Není tady
Ahojky,u nás se taky ještě spí,dneska ale vstaval aly v 5 a v 7 jsem ho uspala jak byl protivny a pak mi usnul venku v 10. Ted ho pujdu vzbudit at jeste usne po oběde.
Žanet tak jak bylo na kafíčku???
Taky mám z těhu.věci a na mmb se mi je nechce prodávat,protože se to prodá vždy pod cenou ,aspo mi....ale zajimave je jak ja něco shánim ,tak pod cenou neseženu nic.
Není tady
Tiffi napsal(a):
Angel, aspoň že něco zbaštil. On nepije ani když mu to dáš po lžičkách?
No 4 lžičky jako sranda velká a pak ječák a nazdar...teď si hraje s netekoucím hrnem..ale tak asi bez úspěchu...
Lulí snad nezboříme vždyť toho nechci tak mooooc
jinak teda já peču, jen když mám náladu a umím pár buchet, míša řezy, pudinkový řezy, vyšňový řezy...bábovku..hmm kupovanej perník a z istovýho jako lulí :DDD
Není tady
ahojky!!
Téda, nemocná miminka - chuďátka malá - všem přeji brzké uzdravení a hodně sil!!!
Žanet, doufám, že sis pěkně odpočinula - ta změna je někdy potřeba...Člověk se pak na děti o to víc těší!!!
Se musím přiznat, že mé pekařské úspěchy jsou hrozné....vaření bez problémů, ale taky jsem začla víc zkoušet až poslední 2-3 roky, navíc M. vaření baví, někdy mě nechce k plotně pustit . Zato to pečení...kdykoliv něco zkusím, tak se to prostě nepovede - i když je v receptu napsáno pro naprosté začátečníky, že nejde na tom nic zkazit - já to vždy zvrtám.....
buď mě nenaskočí sníh, nebo se to zdrcne, nebo to moc přisladím, no katastrofa - není mi to dané
Gran masalu i cizrnu znám, ale poprvé jsem se s tím setkala až v USA, když jsem žila v poloindické rodině - to jsem na věci v jejich kredenci koukala jak blázen - cože to tam mají, já neznala vůbec nic...
Není tady
Ahoj, Azali antibiotika zaberou a bude dobře, Anisku taky se brzy uzdravte
my na poradně taky nedopadli úplně dobře - z výsledk z nem má v moči bakterii, tak máme zkumavky a doufám, že už to bude dobré, že tamto byla jen kontaminace
má jen 8860g, takže ještě nezačal přibírat
a koukla mmu na předkožku, má to tam zúžené a čeká nás v roce urologické vyš. a asi i zákrok - tak z toho jsem špatná
Není tady
Já vařim ráda, pečení mě moc neba, ale jsme doma hodně na sladký, tak musim Už mam v troubě buchty, je mi jasný, že do zítřka nebudou.
Angel, tak držim pěsti aby se rozpil.
Jani, koukám, že malej docela zhubl, ale pořád má z čeho brát, tak snad už bude jen dobře! A ta předkožka, to zvládnete.
Není tady
Ahoj berušky,
co to dnes čtu, samí nemocní prckové. Posíláme velikou pusu a přejem všem brzké uzdravení.
u nás včera udeřil nějaký jednodenní bacil, bylo mi celý den na ale ustála sem to, H. to odnesl hůř, ale šel statečně do práce. Dnes už nic ale pro jistotu sme oba na dietce
Kristýnka to nechytla, má svýho trápení se zouky až až. My taky ještě nebyli nemocní, ani rýma, ale vybíráme si to v těch prdech a zubech v pondělí sem psala, že pochoduju, kolem půlnoci sme se všichni dostali do postele a ve 4ráno pláč, tak sme přesídlili na gauč abysme nerušili taťku a občas trochu dřímli. Přes den byla taková uplakanější, večer trochu taky, ale noc už byla normální, dokonce jedla jen dvakrát!!!
Dnes vstávačka v sedm, je celkově lepší, ale trošku opruzená a pořád šahá do pusiny, žádný nový zubák ale nevidím. Ani nevím kde mazat gelík.
Luli, tak co korálky fungujou, já bych brala cokoli, čím berušce to trápení ulehčit.
Jani, bude to dobrý a Tobi je krásný, vlasatý a šikovný klučík
ju a moc vám to sluší v úvazu na záda
btw. mě by zajímalo to meruňkové kuřátko, napíšeš mi recept třeba do sz, ale až bude čas a nálada ju?
A lasagne - mňam!!!!
Adul, já na MMB nic neprodala a to byly nový klučičí věci, na aukru máme větší štěstí. Teď zrovna sme dost výhodně prodali lehátko. Přesto mi velká spousta věcí zbývá je velká konkurence, zkusím asi jeden bazárek tady. Nakupuju převážně na mma a porovnávám s aukrem.
pečení mě moc bavilo, nejvíc sem dělávala piškot s tvarohem,ovocem a želé - a mí 4 bráchové sežrali dva plechy za 5min. Dělávala sem i dorty, třeba hokejový stadion no ale to je dávno. H.sladký moc nemusí ani na to nejsou podmínky. Dělám max. nepečný dort ze zakys.smetany a bebe střechu. Se sladkým se nebojím experimentovat jako s normálním jídlem.
Pauli neboj péct se dá i v provizorních podmínkách, já v našem prvním bytě válela těsto na štrůdl flaškou od vína
Luli, tak nejsem sama, kdo má jen remosku, můžeš mi říct jak tam ten štrůdlík nacpeš, já už nad tím taky přemýšlela, ale nevymyslela.
žanet, doufám, že sis kafíčko užila
jinak Týninka začína konečně víc spát a místo dvou půlhodinek spí alespoň jednou za den hodinku, abych to zas nezakřikla. Taky bere pomaličku na milost teplejší jídlo, ale pořád vede studený jogurt z ledničky. Najednou jí zachutnali přesnídávky. Pěkně pije, dává 140ml, což mi přijde jako úspěch.
A včera večer jsem se otočila a ona vylezla na otočenou krabici na hračky. Normální na ní byla na čtyřech a pak si spustila nožičky a zase slezla jakoby to uměla odjakživa. Fakt nám z ní roste asi kaskadérka.
tak sem se zas vykecala tady a jdu pověsit prádlo, než se malá vzbudí
snad večer ještě nakouknu
Není tady
Jani, Tobík měl opravdu těžké střevní problémy a tělo se s tím musí srovnat. Určitě nabírat zase začne, hlavně že nejde už s váhou dolů...a navíc tu váhu má krásnou!!! Jonášek je furt proti Tobíkovi drobek, před týdnem v 8.měs. měl jen 7,540 kg...s tím druhým problémem mi je to líto, ale zase - jsou i horší věci....příjde mi, že prostě každá maminka má s něčím trápení...
Jonášek má stále křivé patičky, tak jsem zvědavá, co mi příští týden řeknou na ortopedii..a asi budem muset na tu rehabku, tak z toho taky nejsem dvakrát odvázaná...
Není tady
já vím, začal mi i víc pít dnes ráno dal poprvé 200ml, tak to by nebylo , aby nezačal přibírat
a toho druhého se bojím, už tak ho to dnes bolelo, a bude to bolet ještě víc a to doufám, že se vyhnem operaci- vím, že to není nic závažného, ale bude ho to bolet a proto z toho mám strach- už aby to bylo za náma a nic horšího před náma
Angel jak je ? pije kulíška- mě ho Tobi vůbec nechtěl, doufám, že Štěpánkovi bude chutnat víc
Není tady
Lusinko, korálky zatím fungujou, ale s jistotou ti řeknu, až najdu zub Ale aby vy už jste neměly do tý doby všechny vyrostlý, než my budeme mít druhej
I když tuším, že už se něco rýsuje, tak pak hned podám hlášení
No jinak my máme tu obrovskou remosku a tak dělám dva kratší a nebo lze udělat takovýho šneka, to dělá moje ségra, ale já ho ještě nezkoušela.. Jinak ty studený zakysaný dělám v létě obden, strašně nám chutnají, jsou jednoduchý a navíc celkem dietní - dělám z bílých aktivií napůl s nízkotučnou smetanou a jsou moc dobrý i v týhle dietní verzi, mňam Jsem na něj dostala chuť.. No já se teď po sladkým můžu utlouct, snad až dokojím, tak mě to přejde
Jani, třeba se to nějakým cvičením trošku roztáhne, ne? Vím, že s tím má problém fakt hodně chlapečků A asi je to přetahování bolí, no, chápu, že z toho máš nerv, taky bych byla nešťastná, kdyby Terinku něco bolelo
Nejlepší na tom jsou židovský kloučci, ti se tomuhle problému vyhnou
Mimochodem nikdo jste nikdy v případě kluka neuvažovali o obřízce?
Žanet, kde se flákáš, snad nevyspáváš kocovimu?
Není tady
nazdárek, všechny moc zdravím
tak sem to stihla taktak ... máte nový chlíveček tak tam pak můžete přeskočit
Není tady
Pěkný večer všem,
já jsem uspala, odešla a za chvíli měla berušku na rukou. Zase jí ty zoubky dávají zabrat a já vůbec nevím který leze.
Holky já se doma normálně bojím a to bydlíme v 6.p na sídlišti a ne na samotě. Už aby byl H. doma.
jdu dočítat
Není tady
Tady mame teda lazaret, vsem brzke uzdravenicko preju
Jani-a ta predkozka se musi pretahovat nebo jak na to dr prisla? Ja sem to nikdy nezkousela, taky ji ma hodne uzkou. Obrizku bych nikdy nenechala udelat, nevidim v tom jedine pozitivum. A s tou moci to snad nic nebude, odebirali jste stredni proud? Pokud ne, tak je klidne mozne, ze tam bylo vic bakterii.
Lusinko-jsem se smala tvemu pecicimu nacini v podobe lahve od vina
Luli-hod sem recept z tech activii a smetany..to bych snad zvladla. Ja jenom pecu satecky z listoveho testa, kdysi sem pekla i pernik. Musim nekdy prosmejdit regaly aspon s polotovarama, neco nespanelskeho tady snad najdu.
Není tady
Pauli no já doma s předkožkou nic nedělám, ale dr. koukala , jestli to není zúžené až moc, aby to třeba nebránilo v močení
no snažila jsem se odebrat stčední proud, ale bylo to v nem. , kdy měl ještě průjem, tak máme odebrat znovu a uvidí se
jo a Lu taky jsem dostala chuť na nepečený dortík
jinak volala tchýně z dovolené - že měla prorocké sny- že se jí zdálo, že jí volá moje mamka, že už se nemůžu o Tobíka starat a nosit ho, protože jsem znovu těhotná a že pak se Tobi rozeběhl ode mě k ní a že k ní pořád natahoval ručičky --no ona si snad myslí , že až budu znovu těhotná, tak , že jí Tobíka odevzdám do péče nebo co
, to se spletla
ani nevím jestli jsem psala jak začala vybírat postýlku k nim domů - vybrala nějakou za 10tis,aby měl, kde Obišek spinkat - ještě nikdy tam nespal, když nepočítám, že spal u mě v šátku
tak jsem jí řekla, že to je zbytečné a pokud mermomocí chce postýlku domů, že jí tam ntěhujem tu naši cestovní
a jak si udělá kurz na čínské babymasáže a udělají i takový rituál z toho
no mám pocit, že mě pořád chce v roli matky nahrazovat a mě to neuvěřitelně s..e
tak se omlouvám, ale musela jsem se vypsat
Upravil(a) janabas (18. 3. 2010 6:46)
Není tady
Jani-jen to ze sebe vypis A porad rika Tobimu Obisek jo ?
nekdy mi to prijde az smesne, co ty tchyne vymysli..ta moje si vymyslela, ze pokazde, kdyz budou volat pres skype, tak Filikovi pousti takoveho panacka se skladbama, aby Filik vedel, ze to vola ona
on se toho chudak boji, vzdycky se na nas prilepi
jo a jeste rikala, ze az prijedeme, tak bude s Fildou jednu noc spat
nedaaaam
Není tady
Ahojky, všem marůdkum přeju brzké uzdravení a posílám sílu maminkám. I Lusince, tam jsou zdravý, ale zase zlobí zoubky
Taky jsem si přišla postěžovat. Včera na skype volala tchýně ( mimochodem její rozhovor vždy když volá je jen že 15minut dělá na Robího pacičky, takže já jsem řekla A., že už u pc sedět nebudu, když je to jeho mamka at si tam sedi on a on to vadrží max. 5 minut ) a dneska odpo se zastaví. Což samozřejmě nevadí, spíš jde o to, že pracuje kousek od našeho bydliště a byla tady naposled před 2 měsící a to jen prot že měl Robí svátek. Pořád se vymlouvala na to, že je zima ( dneska je konečně hezky a ona si myslí že na ní snad budeme čekat doma)přitom ví, že jsme chodili téměř každý den odpo na procházku, mohla jít taky. A zas se bude ptát kdy přijedeme na víkend. Jenže pro mě je to pomoc na prd, já si víc odpočinu doma než u nich. Takže jsem rozhodlá, že už jí to řeknu. Pořád se ptá, co by Robí potřeboval, tak jí odpovím, že babičku, kterou bude znát. že o víkenech jezdit nebudeme, protože máme svoje plány a návštěvy a že může přijít kdykoliv v týdnu( končí v práce ve 14h) a vzít malýho ven, ne být zavřená u nás doma. Jo a ještě si od vánoc stěžuje že jí bolí noha, a nikd nebyla, tak když s tím zase začne, má prostě smůlu, Robí už bude asi v létě běhat a pokud ona nebude moct, tak to se nedá nic dělat.
Jsem se vykecal, doufám že to nevadí, ale štve mě.
Včera jsem v Oresi viděla krásnou kuchyň, tak asi jí budeme mít. Dneska bych si na netu chtěla vybrat myčku troubu a varnou desku.
Holky nemáte některá zkušenost s myčkou ktrá má ty čudlíky na programování zabudovaný přímo v sobě na místě, jak se to zavírá( neumím si dost dobře představit když se ty myčka zavře, že se y čudlíky nedotknout druhé strany)
Není tady