29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiffi, jsme na tom stejně - taky tyto potraviny neznám. Názvy mi něco říkají, ale jinak jsem je asi ani neviděla
Není tady
Angel, chudák malý, tak ať je brzy lépe. Jen s tím pitím - to je asi na nic co? A z jaké láhve mu dáváš UM? že bys tam místo mlíka zkusila dát ten čaj, to jste už ale asi zkoušeli že? U nás s čajíkem problém není, vypije v pohodě jakýkoliv.
Není tady
Angel, když měla Týnka střevní problémy, tak Hylak, vždycky pomohl. U těch prcků je na prd, že jim hned hrozí hydratace. Dávej mu to po lžičkách a snad bude v pohodě!
Žanet, tak v tom aspoň nejsem sama, kdo to nezná Užij si dnešek! Já byla pařit v pátek. Nejdřív s holkama a pak za mnou přišel Taťka
Není tady
Zanet, moc si to uzij Taky bych hned nekam sla, ale ja muzu jen na chvili, kdyz jeste kojim a ani si tam nemuzu dat nic do nosu
Angel, chudak malej, tak halvne at je mu co nejdriv lepe...
Teda holky, zamestnat Davidka bez Martika je fakt nadlidskej ukol....porad ho odnekud vytahuju a nez azklidim jednu vec, rozkramari druhou
Není tady
Žanet pěkně si to užij, garam masala je směs koření, běžně dostupná - mám ho myslím od katányho
cizrna je luštěnina, římský hrách
maso bylotaky celkem dobré, takové pikantní , kyselkavé díky těm meruňkám
ANgel nám na průjem řekli, že má jíst mrkev , a rýži- samotnou nemléčnou rýžovou kaši mi nejdel, natahovalo ho z ní, tak říkali dát do každého mlíka ( 150ml) 2 odměrky nemléčné rýžové kaše, no a čaj - když byl celý den jen na mrkvi - místo mlíka sklenička čisté mrkve, tak mi začal pít i čaj, sušilo ho
Není tady
holky tak jsme tu jen na skok
malá měla teplotu 39,6 ale už ji leze dolů, konečně usnula a já mám ruce jak opičák, snad ji už nahoru nepoleze
Vypadá to na zoubky, hajá mi v náručí zabalené nožky do oblkadu a zaduclaná do své hajánkovské dečky, je mi ji hrozně líto pr...ínky moji
Tak se tu holky mějte, ukážu se zítra snad už to bude dobrý a budem o zub bohadší
Není tady
Holky, chci se zeptat, potrebuju se zbavit par veci, tehotenske obleceni, odsavacka mleka,... je lepsi to prodat pres MMB ci Aukro? Mate s Aukro zkusenosti?
Není tady
Angi-at je z toho Stepanek brzy venku a je zdravy
Anisku-Anetka at je uz bez teplotek a je to ten zoubek
Zanet-gratulec k vahovym uspechum jen tak dal a uzij si kaficko
Tady uz se konecne probouzi jaro, dnes 15 stupnu, tak jsem byli venku a odpoledne jsem si s Filikem dala 2h siestu
Jani-ja tady slintam nad tema tvyma receptama. Chtela bych se naucit pect buchty, manza to moc neji, ale ja jooo kdybych chtela upect treba babovku, co na to budu potrebovat za pecici vybavu? Nemam zadneho robota a pod, ani zadne formy...videla jsem nejake ty silikonove a klasiky.
Není tady
Pauli já mám silikonovou formu i skleněnou a R: nemá bábovku z té silikonové rád, že to nemá takovou kůrčičku
záleží jakou bábovku chceš péct, na některé buchty mixér nepotřebuješ, stačí jen mísa a vařečka, event. metlička na sníh , resp. já si pamatuju, jak babička hnětla kynuté těsto , já to dělala ručně jednou a au au moje ručičky, jsme ráda za mixér , takže stačí mísa, suroviny , forma a trouba
já nikdy nepekla, až teď asi poslední 2 roky a dost mě to baví
Upravil(a) janabas (16. 3. 2010 22:32)
Není tady
Adule napsal(a):
Holky, chci se zeptat, potrebuju se zbavit par veci, tehotenske obleceni, odsavacka mleka,... je lepsi to prodat pres MMB ci Aukro? Mate s Aukro zkusenosti?
já prodávám věci na MMB a dobrý, už sem se zbavila docela dost věcí ... na Aukru se nevyznám, ale jde o zvyk
Není tady
Angi ,Anisku,at' jsou prt'ata brzy zdraví!!!!!
Holky,taky hodně peču obzvlášt' poslední dobou.Děcka mají rádi buchty na snídani.Nejraději mám takový rychlovky,kdy to jenom smíchám dohromady a naliju na plech.Manžel má zas rád řezy plněné krémem,což je trošku pracnější.Ale co by člověk pro své miláčky neudělal!!!
Jinak peču v klasických plechových formách.
Na MMB jsem taky zkoušela něco prodat,ale zadařilo se jenom pár kousků těhu oblečení a z dětskýho jenom boty po Elišce.Je toho tam strašně moc!!!! Ale aukce by mohla mít větší úspěch.Vidím to sama u sebe.Raději přihazuju a na MMB mám věci vyhlídnutý,ale čekám jestli se něco za lepší cenu neobjeví na MMA.Zrovna jsem tam vyhrála malýmu džisku a bundičku na jaro.
Není tady
Ahojky,
tak se přidávám do klubu.. jsme nemocný.. dnes v noci měl horečku máme kašel a děsnou rýmu.. dnes jdeme k dr. vůbec nemám ponětí kde to na něho skočilo.. nikde jsme nebyli a měl by mít imunitu ode mne.. ach jo
je mi ho líto jak ho to trápí.. v noci ho ta horečka vzbudila měl 39,2 (bez odečtu) díky bohu to po nurofenu slezlo a ted si hraje bez teploty...
Není tady
Ahoj Azalko to je mi moc líto, je to děs jak jsou ty dětičky nemocné
přeju brzké uzdravení
jinak jsem přidala pár foteček na rajče
a dnes jdem do poradny, tak jsem zvědavá jestli už Tobi něco přibral
Upravil(a) janabas (17. 3. 2010 7:49)
Není tady
Ahojky holky, tak v noci sme spinkali klidně - až moc na muj vkus, teď nechtěl nic zase...skočim do lékárny pro kulíška, kvůli tý dehydrataci, kakal zatim ráno...už ne vodu možná hylak zabral. teď dostane 3x jen mrkev....hraje si míň ale zatim je veselej. A trochu víc unavenej. jinak rýmu má furt....a píská, jak chraptí a děsně se mu to líbí tak to v sobotu do letňan asi nepojedem...
a Janí - hezký fotky, líbí se mi to tričko s kočičkou )) ale teda Tobí je moc krásný mimčo
ty kukadla
Upravil(a) Angel (17. 3. 2010 8:34)
Není tady
Azalko-at je nemoc brzy pryc
Tak ja koupim nejakou tu formu a snad se mi neco poradi upect. Tady totiz neprodavaji klasickou mouku-hladkou nebo polohrubou, maji tady mouku na sladke veci nebo na smazeni, no a ja vzdycky nevim a zkoumam to, kterou z nich vybrat.
Jani-mrkla jsem na fotky, tak Tobi ma stejnou zalibu jako Filik v ponozkach a kolickach na pradlo A ty lasagne hmm mlask.
Není tady
anisek0 napsal(a):
holky tak jsme tu jen na skok
malá měla teplotu 39,6 ale už ji leze dolů, konečně usnula a já mám ruce jak opičák, snad ji už nahoru nepoleze
Vypadá to na zoubky, hajá mi v náručí zabalené nožky do oblkadu a zaduclaná do své hajánkovské dečky, je mi ji hrozně líto pr...ínky moji
Tak se tu holky mějte, ukážu se zítra snad už to bude dobrý a budem o zub bohadší
Anísku, takhle velý horečky nejsou ze zoubků, taky jsem si to myslela, ale dr mi řekla, že zvýšená teplota ano,ale 39,6 ( nevím jestli po odečtění nebo před, každopádně je to jedno, je hodně vysoká) není od zoubků.
Není tady
Já jsem dala těhu věci na MMB a neprodala jsem nic, asi mam moc malou vel. Taky když mam kalhoty za 3000Kč, se mi je nechce prodávat za 3 stovky. Měla jsem tam i kočár a nikdo se mi neozval. Když jsem ho dala na jiný bazárky, byl pryč ani jsem nemrkla. Pak mě mrzelo, že jsem ho neprodala za víc, měla jsem opravdu hodně zájemců. Teď mam na MMB sedačku po Vanessce a zatim, se mi nikdo neozval, tak uvidim do konce týdne a když tak podam inzeráty i jinde.
Já oblečení ještě neprodávám, mam těhotnou ségru, tak čekáme co bude mít. Zatim se jí mimčo nechce ukázat. Když to bude kluk, tak hadříky prodam přez kámošku, na net to dávat nebudu.
Anísku, mě to taky nepřijde od zoubků.
Není tady
Teda tady je to fakt jak v lazaretu
Ať jsou všichni marůdci brzo zdraví
Terda krom jedný rýmy ještě nikdy nic neměla, ťuk ťuk ťuk...
Na fotky všem kouknu snad o víkendu, chystám se k našim, tady s tím mým internetem je to na pytel, stahuje se mi to věčnost a akorát se u toho naprdnu.. Už se těším Tak hezky dodejte, at to máte aktuální
Žanet, jaký bylo kafíčko? Neříkej, že sis k němu nedala i něco ostřejšího
Tak co Angie, stačila si při těch starostech kliknout na ND na trigreena?
Není tady
děkujem za pochvaly, lasagne dělal nakonec R. sám, byly výborné
kolíčky, ponožky , ostatní běžné věci ho zajímají více než hračky
a Pauli já bych zkusila tu mouku na sladké a uvidíš
já budu asi zítra dělat zase hrk hrk buchtu
Není tady
Já asi dneska upeču buchty, mam na ně chuť, ale jsem nějaká líná. Týnka se ve 3h. vzbudila, že nám lítá v ložnici včelička a já jí musela (jako) odehnat, pak měla problém usnout. Když konečně zabrala, začala se budit Vanesska.
Není tady
Tak já zatím nemám troubu a pořádně ani kuchyň, ale kupuju si v lidlu připravený listový těsto, který už je i rozválený a dělám v remosce štrůdlíky na slano nebo na sladko a tím moje pečící umění prozatím hasne
Není tady
Aha Angel, tak na tebe budu v 8 myslet A nezbořte to tam tý Věrce
Malýmu posíláme uzdravující
Není tady