29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj!!
Angel, dovču na Krku závidím ...my letos pojedem jen někde u nás, ještě ani nevím kam, musím něco vybrat...jaksi se peněz nedostává...Jo a malej je šikula...Jonáš teprve kolem 7 měsíce začal rotovat...teď je teda v rotaci už přeborník, kam chce, tam si prostě dorotuje...
vždy pozoruju jeho styl a nestačím se divit....zatím se neplazí ani dozadu a na kolínka sem tam zkusí, ale nejde mu to ještě, tak to nedělá..zvedne se tak, max. na stehýnka..je to prostě můj malej knedlík...
asi nás ta rehabka nemine...
A odsavačka na vysavač je nejlepší!!! Nedám na ni dopustit...Jonášek sice u toho brečí, ale je to za pár vteřin hotovo..neumím si představit nějakou manuální, to by řval asi tak 1000x víc a dýl!!!
Není tady
Jo, a jak Jonášek furt říkal mamama, baba, nene, tak od půlky minulého týdne je ticho...prostě maximálně výzká nebo vyluzuje neidentifikovatelné zvuky...ještě že to mamama stihl předvést minulý týden paní doktorce
Není tady
Anisku-teda Anetka je ukecana
Libu-gratulace k plazeni
Angi-at jste brzy bez rymy a dovca vyjde
Nase dovolena je navsteva rodiny v CR, planujeme tam jet na 3 tydny v srpnu, z toho 1 tyden chceme vyrazit nekam do Ceskeho raje, za barakem mame lazne, tak nejaky relax a pod. A uz se tesim na more, s Fildou to bude uz sranda, koupime lopaticky a kyblicky a budou se stavet hrady z pisku.
Keksi-to znam, Filik driv rekl i mama a ted porad dokola keca jenom "kobm" minuly tyden delal jakoby pa pa a paci paci, ale spis jen tak nahodile.
Není tady
Paulí ani nevíš jak ti to moříčo permanetne závidím to musí být božánkový!!! Doufám, že si ty 2-3 týdny užijeme... a pak možná v září ještě Zakynthos - teda podle Řecké politocké situace a našich financí.. Keksí v Čechách je taky nádherně, my část projeli na motorce...letos se snad taky posadíme a vyjedem...jen mi bude smutno po malym, byť jen na 2-3-4 hodinky.
Jinak malej taky vyluzuje jen neidentifikovatelný zvuky a jak začne dělat gagagaaa tak je průšvih - většinouv postýlce..to už je jako naštvanej a začne brečet
Není tady
ahoj holky,
tak já od půl osmý pochoduju, občas sednu na chvilku a zase chodíme. Díkybohu za šátek jináč by mi ruce asi upadly.
U nás zase uhodili zoubky, teda aspoń myslím, byla mrzutá, uplakaná, trošku teplejší a hrozně slintala. Do pusinky si nedá šáhnout. Dala sem jí trošku panadolu na bolest. Uspala a za půl hodinky se začala s pláčem budit a plakala pořád vždycky usne na chviličku v náručí. Achjo
Snad to není nic jinýho, mám strach, že nepoznám nemoc a udělám něco blbě. H.je v práci
nějak nevím co vše sem chtěla
tak jen zdravím Aníska, to je dobře, že už bydlíte a malá je fakt šikulka
Dneska sem koupila Kristýnce kšiltovku. MOc jí sluší. V obchodě se nosila v šátku a všichni na mě koukali, postupně se setkáváme s víc a víc pozitivním přijetím. Obdivujou. A když někdo blbě čumí tak já se na něj taky tak blbě kouknu.
Kristýnka si vyndala ze šátku ručky a dělala na lidi pápá, paci paci a jak je veliká, zdá se mi velice společenská, hned by se se všemi spřátelila, kření se na cizí lidi a nedávno by brečela.
na mamama se těším moc, ale Týninka se rozpovídala tepr v sobotu, ještě si počkám. Zatím jede to jajaja vavava a s tím si vystačí celý den.
my máme odsávačku hadičkovou, zatím sme ale rýmu neměli, balonková letěla rovnou
víc asi nestihnu a pořádně vás dočtu až zítra
Není tady
Jani, neboj, taky se žvatlání dočkáš!! A doufám, že to Tobíkovi vydrží déle, než Jonáškovi!!
Paulí...to známe...Jonášek to, co se právě naučí, dělá furt dokolečka třeba týden a pak z ničeho nic to zase dělat přestane a vrátí se k tomu většinou zase až později...lumpík...
Angel, to jo, v Čechách je taky krásně, ale moře je moře...ale nestěžuju si, budu ráda, když vůbec někam vyrazíme....
Není tady
Lusí, podle příznaků to vypadá na zoubky, ale já nemám zatím zkušenost, Jonáš je pořád bezzubý....to je trápení... chudinka Kristýnka...a ty si fakt "užíváš"...nejdřív prdíky, teď zuby...furt něco....
Není tady
já už se taky těším na výletění po naší zemi i na ty naše kopečky, už aby slezl ten sníh
ale na moře se taky moc těším
Není tady
Ať už je aspoň 15-18°C abych mohla vyrazitjen tak v šáááááátku ale budu si k němu muset pořídit i novej outfit asi
jinak muj chlap má 28 narozky a já sem zase v háji s nápady....
Není tady
Krásné ráno všem
Lulana a Angel - děkuju za upozornění ... docela trapas
My jsme už nasadili na vycházky sporťák, protože naše princezna začala v hlubokým vstávat
Taky chcu bezvětří a něco nad nulou ... hrozně ráda chodím na procházky ale s takovou to nejde
Lusinko - nemoc poznáš úplně stejně jako jsi poznala že budeš rodit, já se taky bála a nakonec jsem to poznala jak nic... Anetka měla v únoru zánět stř. ucha
Rýmu máme taky ... to je tím podělaným počasí... jednou nad nulou podruhé pod
Není tady
My šátek nemáme, ale máme ten babyvak... no byla jsem za něj moc ráda, protože když nasněžilo tak jsem nemohla s kočárkem ven, pro malou by to bylo jako tankodrom
Teď když bylo hezky párdní, tak jsem s kamarádkou a jejím 5měsíčním chlapečkem vyrazila na procházku a Anetka spinkala 4hod., pořád jsem kontrolovala jestli dýchá
Upravil(a) anisek0 (16. 3. 2010 7:48)
Není tady
Dobré ránko,Štěpánek se už zase vrtá v motorce.Strašně ho láká,přeplazí k ní i půl pokojíku.
Tady ráno pršelo,ale už vykukuje sluníčko.Snad už se počasí umoudří a bude hezky.
Co se týče dovolené,tak my vyrážíme do Podkrkonoší.Máme objednanou chalupu v Poniklé.Zjistila jsem,že je to pár kilometrů od Horních Mísečků,kde jsem byla na střední na horách.Takže určitě podnikneme výlet i tam a já trochu zavzpomínám.Jinak máme v plánu zkouknout Prachovské skály,Safari ve Dvoře Králové atd.
Jen jsem zvědavá,jak Štěpík zvlídne cestu.Takhle daleko jsme s ním ještě nejeli.
Není tady
Ahoj holky!!!
Anisku, to je fajn, že už bydlíte - teď za náma musíš zaskočit častěji.
U nás zase po ránu bílo!!! No děs. Na večer to vždy staje a přes noc znovu nasněží!!! Ta zima je letos nějak neuvěřitelně dlouhá!!! Jinak my už sporťák vytáhli minulý měsíc a Simonce se v něm moc líbí a je spokojená. Má větší kola, tak i v tom sněhu není problém jet. Jinak Simča taky hezky slabikuje a to tata, mama, nene, baba, mňam mňam, ham, au ...... Začla chodit za obě ručky, všude se staví, všechno si chce okoukat. No holky, letí to jak nic....
My letos na dovču pojedem nejspíš na Horní Bečvu a pak budu čas trávit s holkama na zahradě. Už se na léto moooc těším.
Jinak informace o mém hubnutí. Dala jsem dolů pět kilo a nějak se to zastavilo.... Jen mám zase dobrou motivaci, sestřenka nás na září pozvala na svatbu, tak musím makat, ať do něčeho hezkého vlezu.
Není tady
Ahojky holky
Anísku, koukám, že jste holky šikovný
Vanesska neříká mama, ale říká mi mamam a když se jí něco nelíbí, tak dost důrazně křičí nenenene, jinak klasicky žvatlá slabikuje.
Angel jak jsi spokojená s kočárkem? Manži bratránek ho už 2x reklamoval.
Já myslela že máš chlapa staršího? Docela koukám že je ještě mladší jak já
Jsem zvědavá, jestli se opravdu tolik oteplí, přijde mi neuvěřitelný, že už sundam z kočárku konečně fusak.
Za hoďku jdu na kosmetiku, dneska budu za krasavici
Není tady
Ahoj kočandy.... tak my jdem ve 12 k mudr....včera odmítal příkrmy, ráno vyblinkal všechno mlíčko...a rýma se nelepší takže em zvědavá....pak napíšu...
Není tady
Angel tak ať se to u vás zlepší
Tiffi sice nejsem Angel ale taky mám teutonii a max spokojenost
tak u nás se zase baští i v noci, dnes v 1 130mlíka a 5 160ml mlíka, pak nemohl usnout a v 6 byl zase vzhůru
jinak dnes vařím indickou cizrnovou polívku- je velmi netradiční ale je to mňamka
na oliv. oleji se zpění cibule. česnek a nastrouhaný zázvor, pak se přidá lžička garam masaly, po minutě se zalije zeleninovým vývarem, přidá se namočená cizrna a vaří se do měkka, pak se přidá nakrájená mrkev a zelené fazolky, povaří , pak se tak půla polévky rozmixuje ať je hustá a zbytek se nechá s kouskama
a na druhé bidou nové brambůrky a meruňkové kuře- poprvé, tak uvidíme jaké bude
Není tady
Jani, paráda, že jste s kočárkem spokojeni, oni jsou úplně nešťastný. Při 3 reklamaci by jim měli už vrátit peníze a jdou jiný značky.
Polívka vypadá dobře, i když mi určitý názvy nic neříkají , ale to kuře bych nedala, nemam ráda maso s ovocnou chutí.
Není tady
Teda Jani, ty mi zase dáváš Cizrnu miluju a recept zní božsky
Já právě moc nemám ráda maso v kombinaci se sladkým, nebo pizzu s ananasem a tak. Ale ta polívka - mňam mňam
Anisku, metr Tamten byl náhodou hezkej, ale moc smutnej
Angel, tak ať to nic není
Žanet, posílám nega pochvalu za 5 kilíček dole a držím pěsti na pokračování
A zima je teda letos kur.. dlouhá Tady je zas bílo a chumelí dál... Já už se fakt taky nemůžu dočkat jara
Lusinko, snad vás zoubky brzo přestanou trápit
Není tady
Tiffi a proč ho reklamují ? co se sním stalo, já když vybírala kočárek, tak právě teutonky byly z těch , co mají vůbec nejmenší poruchovost
a co ti nic neříká ?
Není tady
Strašně jim vržou kolečka, ale prý je to opravdu velký rámus, že to ruší i jejich malou a ještě nějaký problém, ale nemůžu si vzpomenout co. Musí mít chudáci kočár od kámošky. Buď ráda, že vy kočár máte v pořádku. Mě jen zajímalo, jak jste na tom vy, co ho máte, jestli je to normální, nebo prostě jen měli smůlu.
Nevim co je to garam masala a ani cizrna
Není tady
Tak já jdu dnes poprvé od porodu s kámoškou na kafe. A bez holek Takže od čtyř bude hlídat tatínek, s tím, že ho čeká i večerní koupání a ukládání. Jak já se těším!!!!
Luli díky za držení palečků - budu je potřebovat!!!
Není tady
ahojky holky
Tifffi - 28.3. má narozky, ne že mu je 28, letos už 36
Teutonka - naprosto bezvadný a to fakt jezdim i rally na vesnici ve sněhu a tak...
Malej: než sem šla, 3x se pokadil - jen voda z něj lítala plíce ok - to je jen rýmička, chraptění má prý z nedostatku pití - z toho sem nešťastná...na průjem dostal hylak - FUJ se málem poblil a má pít heřmánkový čajík ...to nevim jak, když se to nezlepší zítra zas chjo....sem zvědavá zda do něj dostanu nějaký jídlo
aspoň rejži....kdyby chtěl....
Není tady