|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jani, ty máš spoustu zajímavých receptíků, které já nevařím
kuskus zkusím příště podle tebe. Musí to být dobrý.
Četla sem, že bych ho mohla uvařit i Týnce, to asi ale jenom ve vodě?
Jani, myslíš, že Kristýnce nějak škodí, když chce všechno jíst jen studený, nejlíp z ledničky? Já nad tím pořád přemýšlím. Snad je to tím, že jí rostou zuby a studený jí na to prostě dělá dobře...
holky zmrzlina fuč a sbíhají se mi sliny z toho co si tu píšeme 
Není tady
já myslím, že by jí to škodit nějak nemělo,
já kuskuk znám sladký i slaný z čajoven, tak jsme to pak zkoušeli i doma
jinak já občas koupím nějaký časopis o vaření, teď jsem dělala vepřové kotlety na hořčici a pomerančích podle apetitonline
nějak mi pomeranč zhořkl a nebylo to nic moc, zbyl jeden kousek, druhý den jsem si to z nouze dala a bylo to výborné, chutě se nějak propojily a fakt to byla mňamka
Lusi já si vytáhla k BB, zbytek od oběda- rýži s kuřecíma nudličkama
Není tady
tak Kristýnka se napucla a spinká dál jak andílek
taky občas kupuju nějaký časopis,naposledy jsem zkoušela vepř.plátky zapečené v cibuli a se sýrem, nebylo špatný, ale žádný zázrak.
Nejhorší pokus co sem kdy zkoušela byly kuřecí křídla na medu snad dle babici, nikdy víc.
KOtlety zní dobře.
Když u nás je to těžký, H. spoustu věcí nemá rád, takže skoro nemáme rýži, těstoviny. už se těším že aspoň týnka tohle se mnou bude jíst, snad.
Není tady
tak to se pak blbě vaří, já jsem sice milovník brambor, ale i rýži a těstoviny mám moc ráda, a R. taky- ten moc nemusí brambory, ale sní je
a bez trouby bych se taky neobešla, dělám spoustu zapečených jídel a začala jsem péctbuchyt a baví mě to - kdobyto byl řekl 
Není tady
to mě by buchty taky bavili
pekla sem bráchům kdysi. Ale ještě dobře, že tu troubu nemám, bych to jedla a zas z toho tloustla 
mě hrozně baví, když čekáme návštěvu, něco jim chystat, zkoušet nový věci..
Bez trouby jsme už rok a nějak sem si zvykla, i když s ní bysme měli větší repertoár.
tak vás šmíruju na nošencích a je mi líto, že za ten kočárek nám penízky nevrátí
nový šátek nebude. Golfka se Týnce líbí. Tak jedině pak k narozeninám, ale ty mám až za dlouho.
Není tady
Teda holky, vy jste toho nakecaly 
Ja jsem taky doma sama,
s Martikem odjeli k
rodicum a v noci vyrazeji na letiste........jsem normalne Martikuv odjezd obrecela a chudak Martik mi furt tvrdil, ze se tam s tatou budou mit dobre a kdyz jsem mu rekla, ze je tata veze jen na letiste, tak brecel, ze nechce nikam jet 

Teda vy varite, mnammmmmmmmmm
ja ted delala kruti prsicka zapecena s lilkem a fakt mnamka...obcas taky vytahnu nejaky receptik na obmenu...
Jdu
jsem nejak KO 

Není tady
Lusi je mi to taky líto, ale zas ten kočárek prodáš a třeba to na nějaký šáteček vyjde, já mám taky jen jeden , a druhý mi asi není souzený
Není tady
Lusinko, proc vam nevrati penizky za kocarek??

Není tady
Adul, já bych to taky ořvala. Malej to určitě zvládne.
nevrátí, protože výrobce přišel s tím, že nám vymění závadnou rukojeť a dá novou vložnou tašku, mimochodem už to přišlo, vyřešili to univerzální černou barvou. A zítra bude H. montovat tu rukojeť.
Tak hlavně aby ho někdo chtěl koupit.
Jani, třeba se nějaký krásný brzy naskytne 
Není tady
Mne se ho taky nechtelo pustit, ale
a tchanojc do me porad huceli a nasi ho meli na prodlouzeny vikend na horach, tak tchanojc chteli taky a presvedcili Martika a on chtel jet, tak co mi zbylo 

Není tady
Tak já už mám chlapa doma, je kapku veselejší
sem mu ustlala v obýváku a dala pozdní večeři, zmožen hned usnul.
Taky asi půjdu přitulit se k mojí berušce, dneska máme velkou postel pro sebe.
Přeju vám klidnou noc
dobrou
a díky za fajn prokecaný večer
Není tady
holky, kde jste kdo??? 

Není tady
Tak u nás se už konečně spinká, dnešní dopoledne fakt na mrtvici, doufám že odpoledne bude klidnější
Není tady
Koukám dneska mrtvo a to mám chvilku časík pokecat, kdepak se touláte??? 
Není tady
Ahoj holky moje zlatý.. chtěla sem se včera přidat k pokecu, když už sem nakonec kalit nešla...a díky bohu a to... v 9 malej ječl jak viktorka....nemoh zaboha usnout, chrčelo to v něm... takže odsávačka, kapičky do nosu a ke mě do postele. Šla sem s nim, že ho uspim a pudu do obýváku - měla být romantika..no a budil se co půl hodiny... 3x sem v noci odsávala...a dnes už 4x ted sme spali v posteli..dopoledne spal na balkoně, ten studený vzduch - lépe se mu dýchá, ale ase ho tam asi nemůžu nechat že jo.
Teď má asi i teplotku a kašle - bezvaaaa....co dáváte dětem? Já atim nasivin, horečku nemá, tak panadol ještě ne...musí být do soboty fit... máme oslavu narozek mýho velkýho a malej bude u babičy...chjiooo 
Vařila sem zeleninovou polévku podle mojí babičky a 2 kolena na zelí a cibuli k tomu brambory
asi si pudu dát když o tom tak mluvim :DDD
Není tady
nazdárek, všechny moc zdravím
dnes sem se přišla juknout až ted ... od rána mě bolela hlava a po obědě mi začala zase migréna jako bejk ....
už sem to nevydržela, bylo mi na zvracení tak sem si vzala ibalgin a čekala kdy to přejde .... do toho se vzbudila Jůlinka a V. spinkal a já ho nechtěla budit.
Takže sem jí dala na zem a lehla si na gauč, oči sem držela už málem sirkama, ale vydržela...bolest vůbec nepřecházela
a ta moje malá kočička byla tak zlatá ... 2 hodiny si sama hrála na zemi a potichoučku si brumlala .... je to moje zlatíčko ... asi tušila že mamince není dobře ...
hlava už naštěstí přestala zlobit a tak dělám zapečené brambory s kuřetem a nivou
napovídaly jste toho strašně moc a tak to nestíhám dočíst, jen sem to přelítla.
Lusinko díky za radu, to jsem nevěděla že se nálepky dají použít i samotné, stejně se ještě zajdu optat do optiky jestli by nebyly ty okluzory barevné, ale počkám až co nám řekne dr. Jdeme tam 24.dubna ...taková doba...chjoo
Není tady
Teda holky, vy jste tu takhle vařily
Normálně se mi sbíhají sliny 
Já přes týden nevařím, ale o víkendu jo. Střídáme se, možná i častěji vaří J., baví ho to. Dělá vynikající těstoviny, nebojí se experimentovat a kombinovat
Dneska jsem vařila ale já- zapečený těstoviny. Zítra budu péct krůtu a rýži.
Jani, ten kuskus zní hodně dobře, úplně jsem na to dostala chuť.. Tys pracovala někdy v čajovně? Že znáš kuchyň zevnitř?
Není tady
Ten kusus bych si taky dala, v čajce si ho vždycky dávám a to je mňamka
ale nemám to spešl koření co mi v tom tak chutná.... na sladko jsem ho teda ještě neměla...ale shalep jo 
Jinak nahrávám fotky na Rajče..už asi 10 minut... tak tomu tak 20 ještě dejte a můůůžete omrknout 7 měsíc, zítra ho ukončíme a
už nám táhne na 8mý ...to hrozně letí.... 
Není tady
ahojte
já mám zas kašel jak das, tak jsem si hezky probudila malého
v čajovně jsem nepracovala, ale byla jsem velmi častý návštěvník a jelikož , když někam přijdu dostanu hlad, tak jsem i v čajovně baštila a kuskus byl jedno z jejich jídel, kromě pity nebo humusu, který mi nejede
jinak Tobi už je lepší, sice to není ještě 100%, ale brzy snad bude, dnes poprvé vylezl 4 schody co máme do mezipatra
Není tady