|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Paulí, to musí být fakt na palici. Tohle měla kamarádka, její malej do roka skoro nespal. Po roce se to zlepšilo a ted ve dvou letech už spí normálně. Ona měla takhle obě dvě děti a vim, že si dost užila.
Není tady
Pauli to ti nezávidím, ty si s tim prdolkou taky zkusíš. Ale bohužel s tímhle se asi nic dělat nedá protože spinkat ho nedonutíš když nechce. Já už nato taky rezignovala když se Jůlinka vzbudí v 9 a šaškuje do 11. V. si nejdřív myslel že já nechá uřvat, ale má smůlu. Protože ona by byla schopná řvát ty 3 hodiny v kuse. Takže jí posadim ale nechávám jí v postýlce a když začne plakat tak si jí dám do postele at si hraje.
No snad to u vás nebude mít dlouhé trvání a až zoubky vylezou tak to přejde a bude spinkat jako andělíček.
Není tady
Jasně Pavlí, něčím jí to vyzdob a bude to hned veselejší
Jinak u toho expřítele v rodině taky nikdo tuhle vadu neměl a on jí přesto má.. Takže asi to není vždycky pravidlem. Jeho dvě dcery mají ale oči naprosto v pořádku, takže to nezdědily
Lusi, to jsou teda šmejdi s tím kočárem 
Pauli
Vydrž, bude to snad časem lepší
Jinak chápu jak ti je, já jsem na malou přes týden defacto sama. Přítel hodně pracuje, odjíždí ráno mezi 6h a 7h a přijíždí večer na koupání, někdy to ani nestihne a často je přes noc i mimo domov.. Tak někdy už toho mám taky dost. Ale mě malá krásně spinká aspoň přes den. A v noci spí taky celkem obstojně, ale jenom, když jsem tam s ní já - leží nalepená úplně na mě, nosem se dotýká mýho nosu, jako je to krásný, ale na spánek nic moc, celou noc ležím v jedný poloze, jakmile se od ní odvalím, tak procitá
Vzbudí mě každý silnější zafunění, zakňourání ze sna, do toho 3x kojení... No taky bych se už docela ráda v noci vyspala 
Upravil(a) lulana (12. 3. 2010 11:36)
Není tady
Lu já opomněla včera gratuovat 8 měsíčninám 
Pauli to je velké trápení, já pár dní nespala a už jsem toho měl adost, natož tak celou dobu nespat
Tobík je pořád strašně slabý, už jsem z toho nesvá, kdy konečně bude zase rošťačit
Není tady
Jani dej Tobíkovi čas, musí pořádně nabrat sílu ... proto tělíčko to byl velký záhul. On se s tím popere neboj a brzy ti to ukáže 
Není tady
jani, děkujeme
no jo, už jsme velký ženský 
Není tady
Ahoj holky, zatim nemam docteno.....
Jinak ja byla na KO s Davidkem, nestovice dobry, uzlinky v trislech jsou uzlinky k nestovicim a s plazenim mu dava jeste 14 dni, ted posledni 3 dny je to trochu lepsi, ze zacina krcit a pouzivat i pravou nohu, tak snad to bude OK 
A Martik mi zitra odjizdi s tchanojc do Egypta........bude mi smutno 
Jeste tak dlouho beze me nebyl
Jsem z toho nameko 

Není tady
Lulan, když se chceš tři děti tak to se nevyspíš ještě hodně dlouho 
Mě manžel chodí domu taky pozdě, kolikrát holky ani nevidí, ale mam skvělou mamku, je jak nejlepší kamarádka a ta mi dost pomáhá. Jinak to znam s Týnkou spát v jedný poloze
Ted už se konečně můžu rozvalovat, ale když mi Týnka zase vleze pod peřinu tak se ani nehnu. Vanesska je skvělá, ta spí spokojeně ve svý postýlce. Líbí se mi večer, když jí jdu dát spinkat, jakou má z toho rodost, vyloženě se do postýlky těší, to u Týnky neznam.
Jani a myslíš, že už by mohl probiotika? Ty by mu mohli pomoct.
Není tady
Adul, tak to jsou krásný zprávy!
Já bych to bez holek taky nevydržela. Naši by si chtěli Týnku vzít na podzim na dovču, ale mě by se stýskalo, řekla jsem jim, že si kdyžtak zaplatim poukaz a pojedu taky, tak byli ze mě otrávený 
Není tady
Adul on se rozleze, ted byl i nemocný, tak i na to se musí brát ohled
a je fajn, že uý neštovicím můžete dát sbohem
jinak probiotika dávám, no doufám, že zesílí a bude to zas to moje milované zlobítko
Není tady
Tiffi, tak snad aspoń párkrát mezi dětma se vyspím ne? 
Není tady
No takový abych se mezi nima trochu vyspala
Takže to se teprve uvidí 
Není tady
Ahoj holky,u nás pořad děcka nachlazene,ale snad se to lepší.
Adul,Davídek se určitě rozleze,my ještě nelezem vůbec,ale ja to neřešim,proste je těžký a nechce se mu.
A Martínek to určitě zvládne na dovči líp než si myslíš a ty si aspon trošku odpočineš.
Není tady
Vidiš,to mě nenapadlo,na tom něco bude.Když je terka někde pryč,tak většinou se mnou a pavel hlída malého a vždycky říka že je to záhul,že se mu nic nelíbí.
Není tady
No určitě, mu chybí. Když naši maj na víken Týnku, tak i když Týnka malou má moc ráda, tak se jí ráda zbaví
ale Vanesska zná život jen s Týnkou a tak je bez ní doma neklidná.
Není tady
Ahoj Lusi, Tobi už spí, ani nevím jestli jsem tu psala, že včera v noci Tobi zase blil, snědl dost kaše- 140 g a pak to v noci vyhodil, takže kus koberce, peřin a, polštář, prostěradlo- vše
no celý den byl zase utahaný, po hodině a půl chtěl spát, pořád odříhává, ale kakal už jen jednou a bez bolesti
a teď večer začal lozit jak dřív a blbnout tak snad už bude dobře
Není tady
Jani
to mám radost, že Tobík už začíná zase lozit. Snad už bude jen dobře. Zvládáš to skvěle
já dneska taky zkusila zas dát kaši a teplý fuj to ani neotevřela pusinku, v pokojový teplotě snědla pár lžiček, přece jí to nebudu chladit v lednici, aby snědla všechno 
navíc jsem si dala po dlouhé době čerstvý rohlík, takže jí trošku zlobí bříško a mám jí na sobě, aby klidně spinkala...
Není tady
Ahoj holky,
tak u nás se už taky spinká, manžela mám na noční a tak pročítám internet a půjdu brzy zalehnout.
Jani, zítra už to bude určitě o moc lepší!!!
Není tady
Lusi ani moc dobře to nezvládám, včera jsem to obrečela a dnes na mě vyskakuj samé blbé diagnózy, co mě napadají
ale snad už fakt bude líp
Není tady
Ahojky,tak u nás už to taky všechno spí.
S příkrmy se lepšíme,množství se pomalu zvyšuje.Dneska měl Štěpík na svačinku hrušku s jablíčkem a moooc mu to chutnalo.Ale stejně v noci pořád dohání kojení.Počítám,že za hod'ku se vzbudí.
Jani,vypadá to,že se Tobík dostává zase do formy.Takovej moribundus dokáže pozlobit dospělýho natož pak takovýho prcka!
Adul,to je dobře,že už máš kluky zdravý.A Martíkovi se v Egyptě určitě bude mooc líbit.
Lusi,taky nám tat'ka pláchnul,tak tu sedím.Šel si na jedno nebo více orosených 
Tiffi,naši měli minulej týden děcka na prázdninách a Štěpánek je taky pořád hledal.Je zvyklej,že je okolo něj furt šrumec a najednou nikde nikdo,jenom my dva.
Není tady
Pavlíku, promiň, že se ti do toho tak pletu, když tomu prd rozumím, ale já o tupozrakosti právě náhodou nedávno četla. Ta náplast se dá používat prý samostatně, je prý lepší než ten klasický okluzor, kde má dítě tendenci koukat škvírkama, zato s tou náplastí je oko krytý dokonaleji. Plus vypadají rozhodně líp.
Neboj bude to dobrý!!!
Pauli, je mi líto, že je Filík takový nespavec. Naše Týnka taky přes den moc nespí a večer už z ní bývám dost hotová. Většinou jí nakojím v posteli a hodinku u ní ležím a relaxuju, většinou sebou po půl hodince šije a je neklidná tak tam jsem a hned jí přitulím aby se neprobudila úplně. Kolikrát to tam taky zalomím
a pak až chodím za H. do obýváku. A hlavně, přes den když s ní ležím, tak je schopná spát třeba dvě hodiny, takže když jsem ko, tak si lehneme spolu.
A když špatně spí v noci, tak díky za kojení, dám prso a spí dál naštěstí. Myslím, že kdybych jí dávala do postýlky, tak se v noci nevyspíme vůbec, já jsem spokojená, že jí mám vedle sebe, jak se hne sem vzhůru, nemusí začít brečet abych jí dala jíst, takže kojím tak pěkně v polospánku.
Přeju ti aby to bylo jen takové období a aby tě Filípek nechal vyspat aspoň pár hodin v kuse 
holky co jste s malýma celý den sami obdivuju, já jsem ráda, když přijde H. domů a můžu si bez Týninky asistence dojít aspoň na wc. Když má ranní tak jsme v pohodě, ale ty odpolední jsou náročnější, beruška je večer protivnější a je těžké zabavit jí, zaujmout něčím hlavně poslední hodinu před koupáním.
Adul, samé dobré zprávy 
Není tady