18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Od roka se u můe normální plnotučné mléko - třeba na přípravu br. kae............. - u je větí výběr potravin..... Více ovoce atd....
Není tady
Prochazim recepty na MMB a je tam spousta tipu, neco vymyslim Tento mi prijde dobry http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=4516
Není tady
No jo Zanet, ja mam nejakou averzi na ten puding
Není tady
No tak vidí, ten co jsi nala je o moc lepí! Uloím si ho! Není tam ten pudink
Není tady
Pěkný večer přeju,
snad nic nezakřiknu, e dnes se u nás spinká docela pěkně.
na koupání sem se ptala, protoe sem s Týnkou včera vlezla do vany prvně a přilo mi to hrozně přirozený, byla sem si jistá jak sem jí drela, tak sme různě plavali v naí pidi vaně
H. se s ní koupat nechce a ani nebude, příčí se mu to, protoe Týnka je holčička. Tak ho nutit nebudu.
Dneska sme se tak koupali zase, ale beruka si pořád stoupala o kraj vany, e sem jí skoro nemohla umýt.
to jsem ráda, e se ukázala Anisek
Kristýnka mě do pusinky nepustí, dřív si nechala ochotně a teď jak roste druhý zubítko tak vůbec. Take dát jí ten gel je pořádný boj. Máme kartáček od Mam, tak si ráno chodíme čistit zuby spolu a večer jí ve vaně čistím tím prsáčkem.
Jinak chladící kousátka jsou na nic, Týnka je nechce, jsou moc měkký, ona radi tvrdý kousací klíčky a tak.
Nejradi stále koue mě.
přemýlím o kojení, původně sem chtěla do roka a pak moná do dvou, ale teď to kolikrát u bolí jak má ten zub, mám strach a jí naroste i horní, no uvidíme..
Pauli já podobný dort dělám i nám doma, zrovna včera sme ho měli. Prokládám pikoty, banány a zakysanou smetanu, kterou osladím. Je to mňamka. Původně sme dávali i 1sladkou smetanu, ale bez ní nám to víc jede, ale je to variabilní,někdy dám bílý jogurt, někdy tvaroh. Přes noc to krásně ztuhne. A i ovoce můe dát jaký chce.
Zrovna sem viděla v časopise jak vyloili misku kiwi do toho vrstvit ten dort a pak vyklopí, nohy z banánů, hlavu z citronu a krásná elva
Tak sem si říkala, e Kristýnce k prvním narozeninkám udělám tenhle a neosladím ho, oni ty pikoty a banány jsou sladký dost.
Moná jetě pro vzhled potáhnu marcipánem ale ten jí nedám a bude
Holky to není moný jak to letí, e brzy budou mít ti nai prci narozeniny!!!
Není tady
holky ta nae mamba dneska pořád honí jazyk, ale tak hroznym způsobem e vypadá jak mlsnej kocour
a obě čubiny místo aby chrněly tak tu kravěj a to doslova .... se tady musim tlemit
Není tady
Pavlí, to má doma veselo.
nae beruka si taky pořád jazykem jezdí přes ty zoubky a velijak ho vyplazuje.
Jen aby se taky u vás nějakej neklubal
holky co bych si měla dát na zabloklej krk? já sem na dneek nějak zajímavě spala a na pravou stranu otočit hlavu prostě nemůu H. mi to zkouel rozmasírovat a nic. Take to dneska s Týnkou bylo veselý, kdy sem se nemohla ani otočit.
Chtěla sem horkou sprchou, ale H. tvrdí, e mokrý teplo by to spí zhorilo tak nevim...
Není tady
Ahoj holky, jsem tu par dni nebyla, makam na zaverkach, meli jsme jet v nedeli na tyden na lyze a hadejte co... vcera mel Marta 3 pupinky na zadech, rano osypanej na zadech, na brise, obliceji a nohou, si rikam, sand to bude alergie a ne nestovice.......a hadejte: dr. rekla 14 dni doma a jsou to nestovice (se z nej doma zblaznim, udela mi tady z toho kulnicku na drivi)
K veceru jsem sla na pokec s kamoskama a vecer po koupani se objevily u Davidka 3 pidi-pupinky, tak jen doufam, ze to ty nestovice nebudou....... ach jooo
Není tady
Adul to natve na druhou stranu to kluci budou mít u za sebou, ale mohli si to nechat a po lyích vid. Kamarádky holčička měla netovice u ve 3 měsících a nikdo nechápal kde je mohla chytit, nebyla nikde v dětskym kolektivu.
Není tady
jaj Lusi suché teplo je dobré, mokré ne , to má H. pravdu
a netovice ani nebvpomínejte- mám je v ivé památce před 4 roky, fuj
Není tady
já jsem se dnes poprvé zastavila a to u oběda haluky se zelím a slaninou
měli jsme jednu návtěvu včera, dnes dalí, k tomu jsem nachlazená, přes den dobré a sotva ulehnu tak kalu jak starý tuberák take se moc ani nevyspím
jinak dnes mi psala kamarádka, e se ji narodil dalí syn
Není tady
Ahojík!
Tak já se taky teprve teď zastavila. Ráno do kolky, pak nákup, úklid, vaření. Za chvíli čekám návtěvu - dojedou nai.
Jani, já Simonce říkám baky. Ne ne říkám, kdy něco bere co nesmí. Ale ona moc toho do pusy nedává.... Ani kousátka.
Jinak nám roste dalí zub, u třetí den průjem, večer zvýená teplota a omrzelost. Natěstí noci jsou jak tak dobré.
Není tady
Já říkám třeba kdy jde ke krbu tytyty, tam pálí a ona se zaství. Kdy bere něco do pusiny, tak říkám e je to ble, nebo ee.
Vanesska má taky dneska průjmík, e by u rostl nějaký zoubek?
Není tady
Ahoj holky
Jo, tak to jo s touhle uzdičkou, já jsem myslela, e se bavíme o tý mezi horním rtem a horní dásní. Myslela jsem, e tu si Vanesska poranila, proto jsem vás nechápala...
Já se vdycky musím smát, jaký máte na Moravě jiný výrazy - třeba snoplit, těrchátko, teď bak nebo baky To jsem v ivotě neslyela Já říkám nenene, nebo e je něco fuj (to zní jak na pejska co )
Holky, my dneska měly kakací premiéru, do týhle doby jsme do nočníčku jenom čůraly Měla jsem takovou radost, e jsem to vyfotila a poslala tatínkovi No jsem jasná Ale měl taky radost a napsal mi, e sluná práce A jak u toho beruka parádně tlačila soustředěně, jsem se jí musela smát
Tiff, a malá u normálně teda chodí sama?
Upravil(a) lulana (12. 2. 2010 15:27)
Není tady
Lulan, vdy ona si utrhla tu nad hornim rtem
Sama jetě nechodí, chodí jen za ruce a s tim vozíčkem.
Kdy se holky prvně vykajdili do nočníku, taky jsme hned ve fotili
Není tady
Tak jsem to pochopila správně Oni pak začly holky probírat nastříhání té pod jazykem, ví.. Tak mi bylo divný, e by se stříhala ta, o který jsi mluvila ty
No jo, důleitý věci se musí zdokumentovat Tak nejsem jediná
Není tady
tak my do nočníku kakáme kadý den
Luli já fuj říkat nemůu protoe se hned psina lekne, co e je to fuj, co nesmí ví, tak právě nevím jak říkat
a dalí výraz třeba trample - punčochy
Není tady
Ty trample u jsem snad i slyela ale některý výrazy jsou buď lehce pozměněný - třeba soplí x snoplí a některý úplně neznámý
My jsme právě do nočníku předtím jenom čůraly a to bylo tak, e spí náhoda, e jsem to zrovna trefila, kdy se jí chtělo - ne e bych přesně poznala, e se jí chce a e se určitě vyčůrá.. To kadění nepřipadalo v úvahu, kdy jsem jenom kojila, tak je to takový nevypočitatelný ty míchaný vejce Ale teď to byl krásnej bobeček Nejradi bych ho sem lípla, ale to u by bylo moc velký maso
Není tady
NAZDÁREK
my kakáme do nočníku taky kadý den.
Lu já sem to popletla, já myslela e Tiff mluví o té uzdičce po jazykem ikdy mi teda bylo divné jak by si jí mohla dudanem poranit. Ale nevím, mohla si ho třeba celý nacpat do pusinky sem blbá co
moje tchýně říká kobzole - brambory
sopl - nudle v nose - já tomu říkám vrkanec
kolikrát na ní čumim jak holá prd.el z angretu a vůbec jí nerozumim, ale posluně kývám
Není tady
Pavlí nejsi Mě jen nelo do hlavy, jak by to tam mohla ovlivňovat výslovnost.. No ale to musí bejt teda masakr nějakej takovejhle zákrok Kdy si nenechají pomalu áhnout do pusinky ani jen tak, nato kvůli něčemu takovýmu, neumím si to představit.. mám husí kůi jako třeba u proplachování těch očiček
tak kobzole jsou taky sluný
Není tady
Lu my sme měli těstí, oni jí v té době trhali mandle tak sem je poprosila aby jí to udělali při jednom. Byli moc hodní a udělali to, take sme s tim nemuseli bojovat.
Není tady
Tak aspoň, e se to udělalo jednou vodou načisto, chudinka malá
Jei, já doufám, e se nám takovýhle věci budou vyhybat, já jsem straná cía pokud jde o bolest druhých Bych to asi nepřeila Jetě e rodíme my, kdyby měl rodit J., tak snad u porodu omdlím
Není tady