29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Anísku, jak to, že ještě nejste přestěhovaný?
Není tady
Moni, už má období, kdy se bojí cizých lidí, může to být tim. Vanesska se zase strašně začala bát vysavače, mixéru, no všeho hlučnýho. Na ní bych odsávačku na vysavač použít nemohla.
Není tady
TAkže myslíš Tiff, že plakal pro to? On moji sestru zná i její dvě holky, vždycky se s tou malou objímali, ale je fakt, že tam bylo i hodně lidí a nové prostředí.
Není tady
Všem děkuju za názor
No nejsme ještě nastěhovaný protože se stěhujeme do bytu po starým chlapovi kterej tam žil sám. Holky do teď nechápu jak mohl olejem poprskat celý kachličky a futra od všech dveří v kuchyni. Asi to byl děsnej narcis protože měl vkáždý místrnosti zrcadlo a když říkám v každý tak myslím opravdu v každý
Upravil(a) anisek0 (11. 2. 2010 13:37)
Není tady
No to je pěkný tak já uspím malou a on už tu nidko není asi to trvalo dýl než jsem myslela.
Není tady
Oni v tomhle věku nemají rádi změnu prostředí Moni.
Anísku, já tady jsem, ale musim pořád odbíhat. Dala jsem teď Venessku taky spinkat, ale zatim si v postýlce hraje.
Není tady
Holky a chtěla jsem se pochlubit, že jsme skoro bez dudinka... už ho kolikrát nechce ani na spaní
A začínáme skoušet na nočník ... no zatím tam moc dlouho nevydrží
Není tady
No já už se těším až budem bydlet sami, tak začnu učit usínat malou sama ... teď to nejde, když bydlíme s rodičema
Není tady
No holky tak já musím jít zase něco dělat, tak se mějte hezky a jak budu moc tak se zase ukážu
Není tady
Anííííí, prosím tě, teď jsem si všimla, že máš trochu morbidní metr jako obrázek je hezkej, ale význam trochu morbidní
nebo to má znamenat, že před 7 měsící 2 týdny a 4 dny jste se rozloučili s bříškem?
Není tady
Nazdárek povídalky upovídaný .....
Lusi my se s holkama někdy koupeme, i stou velkou.
do nového chlívečku také přiji hodná a pohodová miminka.... holky a víte že ten příští už možná bude narozeninový!!!!
Není tady
Tiff jestli to takhle povedete dál, tak asi fakt nééééé
Není tady
Jani Filik ma rad ovocne presnidavky, jakekoliv. Na obed byla ryze s cuketou a zase se u toho nadavoval.
Na zuby mam nejaky gel, ale jak mu s tim dam prst do pusy, tak to vcucne a ji to ani to nestaci zapusobit, jak masirujete dasne vy?
Není tady
Paulí, u nás je problém, že mě Vanesska ani nechce nechat do pusinky šáhnout.
Jinak si chudák předevčírem u našich utrhla tu úzdičku v pusince o dudlík, prý řvala půl hodiny a nešlo plakání zastavit.
Není tady
Tiff to mě mrzí co se stalo Vanesce, chudinka malá, muselo jí to bolet. Elišce tu uzdičku nastřihovali ve 3 letech.
Není tady
Jé, chudinka, to jsou úrazy - no jo no, už to není, že kam je položíme tam poslušně leží to bude furt něco
Já mám tu startovací sadu z Dm na učení čištění zoubků. Zatím sice zoubky nemáme, ale už masírujeme tím prvním, aby si zvykla, děláme to když si čistím zuby já a baví jí to, já čistím jí a ona mě
Není tady
Proč Pavlí?
Není tady
lulana napsal(a):
Proč Pavlí?
Lu protože uzdička musí být krátka aby se dalo s jazýček dobře manipulovat. Ona to měla srostlé, měla jí krátkou...nevím jak to správně vyjádřit...Janička to bude asi vědět....a špatně by potom mluvila, tak to museli nastříhnout. Prý se to stává.
My máme taky tu startovací sadu a Jůlinka jí má celý den u sebe ... když zrovna nespí ..... a vždycky když to najde tak si to strká do pusinky a masíruje, parádně to kouše a strašně u toho slintá
Není tady
Holky ja jsem tady z toho jidla pro deti spatna, vsude je cukr nebo sul, dnes sem chtela koupit jogurt, ve vsech pro deti byl cukr, pak jsem objevila normos dospelacky-bez cukru, ale zase tam je obsazena smetana
Nemate nektera recept na dort k 1.narozeninam? Chci Filikovi udelat nejaky doma ze surovin, co muze jist. Budou to JEHO narozeniny, tak at se v nem poradne porochna
Není tady
Tak na ten nástřih uzdičky po jazykem jsem s Miškou byla taky. Ale už v jejím půl roce. Je to kvůli výslovnosti v mluvení, kdyby se to nenastřihlo, tak by špatně mluvila nějaké písmenka.
Pauli, co něco takového??? http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3776
Není tady
Zanet diky, akorat si nejsem jista, jestli tady maji zakysanou smetanu..teda muzou deti vubec smetanu a ten puding?
Není tady
Pauli, tak pak nevím z čeho bys ten dort chtěla udělat? Z přesnidávek??? Zrovna koukám do tabulky, tak od roka se pudink se smetanou už dětem může nabídnout. A to máš dortík na první narozeninky ne?
Já třeba Mišce a první roček nechala udělat klasický dort - čokoládového ježka, jen se v něm pohrabala ručičkama - něco olízla a pak jsem ho rozkrojila pro rodinu.
Není tady