Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 11. 2. 2010 14:26

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Re: CHAT - duchovní

mariposa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Opět se mýlíš. Kdybys lépe četla, zjistila bys, že jejich styl mne nevytáčí, ale co mne vytočilo je, že jiná osoba na jejich styl doplatila. Osobně je mi jedno, co hrají za hru. Sem tam, když se do ní nechám zatáhnout, je to můj problém. Když nebudu chtít hrát, tak nehraju. U mne je to velice rychlé a jednoduché. Ale to s tou osobou mne fakt dopálilo a napsat jsem to prostě musel. A věř mi, byl jsem na ně opravdu nejmilejší, jak jsem v té chvíli být mohl..

Tomu vytucnenemu Dai skutecne nerozumim. Jak je tohle vubec mozne?
A pokud tady Pandora psala, ze ten dotycny je jeste navic "nekde daleko" co se duchovnich veci tyce, jak je mozne, ze se mu tohle stane? Mne tady neco nehraje. A uz vubec nerozumim vete: "jina osoba na jejich styl doplatila". 

Presne jak pises, pokud neco hrajes, je to s Tvym svolenim, naprosto presne jsi to napsal.
A pokud znas sam sebe, mas to pevne ve svych rukou a nic Te nemuze zmast nebo zavest tam kde nechces byt smile

Víš jak to je - věci se nedějou dřív, než se stanou i přes to, že jim něco předchází. Jen jsem tu napsal CO se děje a dal tak najevo, že se mi TOTO nelíbí. Pokud s tím máš problém, je to tvůj problém. Já si svoje problémy řeším po svém. Každý člověk může být jak chce daleko, ale vše má v této realitě své meze. Pokud hledáš někoho, kdo je duchovně daleko, proč se mne na to vůbec ptáš?

K té větě - čemu nerozumíš? Jistá osoba se v SZ vyjádřila, že už zde být nechce, protože jistí lidé (tyvíškdo) všechno akorát zničí svýma "hrama na otázky" Bylo toho tam hodně, ale píšu jen podstatné. Takže se ptám - nerozumíš tomu, nebo si to spíš raději nepřipouštíš? wink

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#152 11. 2. 2010 14:27

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Kdyz Te ctu Dai mam zachvaty smichu.

Jo.. Užívej si, dokud to jde. Taky jsem to tak v jisté době hledání míval wink

Brachu a slysel jsi nekdy o tom ze je to prave to v nas co rozhoduje o tom zda se smat budu jen ted a nebo porad a i ve chvili smrti? 

DaiTerr napsal(a):

Ja Te vubec nedokazu brat vazne,je to tak spravne ?

Je na tobě, jak to bereš, akorát jestli je to správně, nebo ne, to je přece tvůj problém, ne můj.

Podivej ,treba tahle veta kterou pises,z ni citim nevlidnost.  A to co citim nenazyvam problemem ,narozdil od Tebe.   To zda Te beru spravne (tedy s humorem) nebo ne se tyka i Tebe. Neni to nici problem,jen to tu je a muzu ci nemusim se Ti s tim sverit.  Nemusel jsi na to ani reagovat. smile

DaiTerr napsal(a):

Protoze to co pises se neda brat vazne.

Ale jdi ty wink Vzhledem k tomu, jak se tu mnohdy prezentuješ, tak by to mohlo vypadat, že "správně" od "nesprávně" ani nerozeznáš wink

Ale jdi ty... Ty tvrdis ze se nejak prezentuju a pritom ja Ti povim ze to jak me vnimas Ty ,je uz zase Tvuj dil.

Ty beres neco vazne?  O me si dlouho mysleli a zrovna zde na Babinetku ze nemam smysl pro humor a ze jsem vazna jako .......    No a co ,zdani klame. Vid?

Upravil(a) hirondel (11. 2. 2010 14:30)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#153 11. 2. 2010 14:29

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

hirondel napsal(a):

Tak rozjimej co tim chtel basnik rict a dvere se Ti otevrou.  Na nic neprichazim ja sama. smile
Jinak s tou kockou jsi me dukladne rozchechtal tummenupp  Mam rada tenhle smysl pro humor. stolt

Falesna skromnost je na prd to ano. Jen ta opravdova ma vahu.  smile

No, myslím, že rozjímat nemá smysl, páč mě to smysl dává už teď smile Dveře si otevřu, až půjdu z práce. Nechci si udělat bouli, díky smile Že na nic nepřicházíš sama? Máš tam poradní sbor? smile Kočky jsou fajn a když mají smysl pro humor, tím líp wink Vědomí svých kvalit má obdobnou váhu, jako skromnost. Obojí je však vhodné pro něco jiného smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#154 11. 2. 2010 14:31

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Jo aha, fesaku big_smile
A cim to tedy to devce zduraznuje? Tim, ze to o sobe samo rika? roll Copak nemame vsichni oci abychom videli? Tim, ze to o sobe rekne, krasnejsi nebude dumbom

Ano, může to říkat, když je to pravda, tedy když si to opravu myslí smile Na tom přeci není nic špatného, nebo snad je?
Někdo vidí, někdo je zase slepí a neuvidí její krásu. Však víš. Lidé jsou různí smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#155 11. 2. 2010 14:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Vím, že bych neměl, ale:

Proč si myslíš, že BB je rejpalka? Není to snad jen a jen pouze tvoje osobní dedukce?

A když je ti jedno, jestli ji to zajímá, proč to teda vysvětluješ?

Tady že je v říši divů? To mi teda vysvětli, jak jsi přišla na to, že je v říši divů.. Ale vážně, moc by mne to zajímalo.

Takže co ny to ty? Už jsi to také pobrala? (Nebo pobabrala?)wink

Doufam ci preju si ze na sve otazky znas i odpovedi Dai.   smile

Není tady

#156 11. 2. 2010 14:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Dveře si otevřu, až půjdu z práce. Nechci si udělat bouli, díky smile

lol  tummenupp

Není tady

#157 11. 2. 2010 14:41

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Kdyz Te ctu Dai mam zachvaty smichu.

Jo.. Užívej si, dokud to jde. Taky jsem to tak v jisté době hledání míval wink

Brachu a slysel jsi nekdy o tom ze je to prave to v nas co rozhoduje o tom zda se smat budu jen ted a nebo porad a i ve chvili smrti? 

DaiTerr napsal(a):

Ja Te vubec nedokazu brat vazne,je to tak spravne ?

Je na tobě, jak to bereš, akorát jestli je to správně, nebo ne, to je přece tvůj problém, ne můj.

Podivej ,treba tahle veta kterou pises,z ni citim nevlidnost.  A to co citim nenazyvam problemem ,narozdil od Tebe.   To zda Te beru spravne (tedy s humorem) nebo ne se tyka i Tebe. Neni to nici problem,jen to tu je a muzu ci nemusim se Ti s tim sverit.  Nemusel jsi na to ani reagovat. smile

DaiTerr napsal(a):

Protoze to co pises se neda brat vazne.

Ale jdi ty wink Vzhledem k tomu, jak se tu mnohdy prezentuješ, tak by to mohlo vypadat, že "správně" od "nesprávně" ani nerozeznáš wink

Ale jdi ty... Ty tvrdis ze se nejak prezentuju a pritom ja Ti povim ze to jak me vnimas Ty ,je uz zase Tvuj dil.

Ty beres neco vazne?  O me si dlouho mysleli a zrovna zde na Babinetku ze nemam smysl pro humor a ze jsem vazna jako .......    No a co ,zdani klame. Vid?

To víš, že zdáním klame.. Už jsem ti fakt psal několikrát wink

Jak víš, na co musím, nebo nemusím reagovat?

Jak víš, že "to je zase můj díl"? Kde jsi na to přišla?

Jestli beru něco vážně? Představ si, že občas se mi to stane. Každý to zřejmě máme nastaveno jinak, nemyslíš?

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#158 11. 2. 2010 14:45

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Vím, že bych neměl, ale:

Proč si myslíš, že BB je rejpalka? Není to snad jen a jen pouze tvoje osobní dedukce?

A když je ti jedno, jestli ji to zajímá, proč to teda vysvětluješ?

Tady že je v říši divů? To mi teda vysvětli, jak jsi přišla na to, že je v říši divů.. Ale vážně, moc by mne to zajímalo.

Takže co ny to ty? Už jsi to také pobrala? (Nebo pobabrala?)wink

Doufam ci preju si ze na sve otazky znas i odpovedi Dai.   smile

No já ti nevím, nedochází ti nějak dech, že neodpovídáš? Aha... promiň, moc se omlouám... Ty vlastně otázky POUZE dáváš a pak děláš pozorovatele, jak na to budou ostatní reagovat. wink

Není tady

#159 11. 2. 2010 14:45

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr napsal(a):

Víš jak to je - věci se nedějou dřív, než se stanou i přes to, že jim něco předchází. Jen jsem tu napsal CO se děje a dal tak najevo, že se mi TOTO nelíbí. Pokud s tím máš problém, je to tvůj problém. Já si svoje problémy řeším po svém. Každý člověk může být jak chce daleko, ale vše má v této realitě své meze. Pokud hledáš někoho, kdo je duchovně daleko, proč se mne na to vůbec ptáš?

K té větě - čemu nerozumíš? Jistá osoba se v SZ vyjádřila, že už zde být nechce, protože jistí lidé (tyvíškdo) všechno akorát zničí svýma "hrama na otázky" Bylo toho tam hodně, ale píšu jen podstatné. Takže se ptám - nerozumíš tomu, nebo si to spíš raději nepřipouštíš? wink

Veci se deji Dai a je treba byt pozorny, ja vim, ze to neni vzdy jednoduche smile
Nemam problem s tim cos tu napsal, jen jsem se vyjadrila zase ja s tim, ze nerozumim jednani te osoby. Tobe ale rozumim, nevnimam Te totiz stejne jako tu druhou osobu, Ty jsi Dai a Daiem zustavas smile

Dai, vim, ze mluvis o mne, ale ja tu uz x krat napsala, ze otazky miluju nic proti nim nemam, bavi me prichazet na odpovedi. Nekomu to vadi, ale to uz neni moje vec. Ta osoba sama musi (pokud samozrejme chce, je to jeji vlastni volba) prijit na to proc ji vadim. Odpovedet si na to musi (pokud chce) ten dotycny.
Ted se Te ptam naprosto otevrene Dai, co jsem tady svymi otazkami znicila??? Odpovis mi prosim smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#160 11. 2. 2010 14:48

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Ty vlastně otázky POUZE dáváš a pak děláš pozorovatele, jak na to budou ostatní reagovat. wink

Uz se tim Dai prestan tolik zabyvat a tedy trapit (da se to rict i takhle)  pussa

Upravil(a) hirondel (11. 2. 2010 14:50)

Není tady

#161 11. 2. 2010 14:49

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

mariposa napsal(a):

Jo aha, fesaku big_smile
A cim to tedy to devce zduraznuje? Tim, ze to o sobe samo rika? roll Copak nemame vsichni oci abychom videli? Tim, ze to o sobe rekne, krasnejsi nebude dumbom

Ano, může to říkat, když je to pravda, tedy když si to opravu myslí smile Na tom přeci není nic špatného, nebo snad je?
Někdo vidí, někdo je zase slepí a neuvidí její krásu. Však víš. Lidé jsou různí smile

Kali, lidi si ale mysli spoustu veciiiiiiii big_smile To ale jeste neznamena, ze to je pravda lol
Jestli je na tom neco spatneho nebo snad neni? Co myslis, Ty? wink

Jak pises, nekdo vidi a nekdo je slepy, lide jsou ruzni stolt

Upravil(a) mariposa (11. 2. 2010 14:52)

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#162 11. 2. 2010 14:51

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Ty vlastně otázky POUZE dáváš a pak děláš pozorovatele, jak na to budou ostatní reagovat. wink

Uz se tim Dai prestan tolik zabyvat a tedy trapit (da se to rict i takhle)  pussa

ZabÝvat se můžu přestat, nebo i nemusím. Nemyslíš, že je to na mně? wink

Není tady

#163 11. 2. 2010 14:56

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Nekolikrat jsem to psala ja a nejen Tobe ,Ty jsi to jen zacal po me opakovat.  smile
Takze jakpak bych to nevedela ze zdani klame.  styrka

"Jak víš, na co musím, nebo nemusím reagovat?"  Ja jsem rekla ze neco takoveho vim? To sis vymyslel.

"Jak víš, že "to je zase můj díl"? Kde jsi na to přišla?"  Tak na tohle si odpoved najdi opet sam,jak rikam bude to mit pro Tebe hodnotu. wink

"Jestli beru něco vážně? Představ si, že občas se mi to stane. Každý to zřejmě máme nastaveno jinak, nemyslíš?"
Ja nemyslim. big_smilebig_smile  ale presto nepochybuju ze to ma kazdy jak to ma. smile

Není tady

#164 11. 2. 2010 14:56

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

KALIK napsal(a):

mariposa napsal(a):

Jo aha, fesaku big_smile

Kali, lidi si ale mysli spoustu veciiiiiiii big_smile To ale jeste neznamena, ze to je pravda lol
Jestli je na tom neco spatneho nebo snad neni? Co myslis, Ty? wink

Jak pises, nekdo vidi a nekdo je slepy, lide jsou ruzni stolt

Ano Mar, lidé si myslí spoustu věcí a všechny mohou být pravda. Kdo to rozsoudí? smile
Já si myslím, že říkat něco, co si myslím, čemu věřím je správné wink

Není tady

#165 11. 2. 2010 14:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Timhle jsi o sobe rekl dost. lol    Me se libi jak nekdo musi a pritom nemusi.

A opet si nic nemyslim,to Ty o tom premyslis? big_smile  Tak premyslej.

Není tady

#166 11. 2. 2010 15:01

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Nekolikrat jsem to psala ja a nejen Tobe ,Ty jsi to jen zacal po me opakovat.  smile
Takze jakpak bych to nevedela ze zdani klame.  styrka

"Jak víš, na co musím, nebo nemusím reagovat?"  Ja jsem rekla ze neco takoveho vim? To sis vymyslel.

"Jak víš, že "to je zase můj díl"? Kde jsi na to přišla?"  Tak na tohle si odpoved najdi opet sam,jak rikam bude to mit pro Tebe hodnotu. wink

"Jestli beru něco vážně? Představ si, že občas se mi to stane. Každý to zřejmě máme nastaveno jinak, nemyslíš?"
Ja nemyslim. big_smilebig_smile  ale presto nepochybuju ze to ma kazdy jak to ma. smile

Pokud se podíváš hooodně zpětně, jistě přijdeš na to, jak to bylo s tím "zdáním"..

Kdepak, nevymyslel. Píšeš přece - "Nemusel jsi na to ani reagovat".. Tak jsem se zeptal na to, na co jsem se ptal, jasné?

Jak ty víš, CO bude mít pro mne hodnotu? Kde jsi to zase vzala?

Ty nemyslíš?? A jaj... Zkus to někdy. Nebolí to. Fakt.. pussa

Upravil(a) DaiTerr (11. 2. 2010 15:02)

Není tady

#167 11. 2. 2010 15:03

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Timhle jsi o sobe rekl dost. lol    Me se libi jak nekdo musi a pritom nemusi.

A opet si nic nemyslim,to Ty o tom premyslis? big_smile  Tak premyslej.

A jak jsi, prosímtě, přišla na to, jestli vůbec o tomto přemýšlím? Kde to bereš takové věci? wink

Není tady

#168 11. 2. 2010 15:07

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Jistá osoba se v SZ vyjádřila, že už zde být nechce, protože jistí lidé (tyvíškdo) všechno akorát zničí svýma "hrama na otázky" Bylo toho tam hodně, ale píšu jen podstatné. Takže se ptám - nerozumíš tomu, nebo si to spíš raději nepřipouštíš? wink

Jista osoba nebyla schopna akceptovat toho cloveka ktery dava otazky. To znamena ze jista osoba sama si vybrala, ze nehodla- nedokaze akceptovat toho druheho cloveka takovy jaky je!
Namisto toho si vymyslela ze ten clovek co poklada otazky je ten, co vsechno nici svoji pritomnou prirozenosti a svym konanim. 
Jak proste. Pritom by stacil jiny pohled na vec a trochu tolerance. 
Ten kdo netoleruje druhe,ten to hleda v ostatnich a ukazuje na ne. To je tady bezna vec a zacla s tim Pandora.
Vzdyt ona prece nepotrebuje a nezaslouzi si do zivota nejake mimone.
To je take netolerance z jisteho pohledu.

Není tady

#169 11. 2. 2010 15:10

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Pokud se podíváš hooodně zpětně, jistě přijdeš na to, jak to bylo s tím "zdáním"..

Rikavam to odjakziva.  stolt

Není tady

#170 11. 2. 2010 15:12

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

...Ten kdo netoleruje druhe,ten to hleda v ostatnich a ukazuje na ne...

A ty druhé toleruješ? Neukazuješ též na druhé?

Není tady

#171 11. 2. 2010 15:15

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

hirondel napsal(a):

...Ten kdo netoleruje druhe,ten to hleda v ostatnich a ukazuje na ne...

A ty druhé toleruješ? Neukazuješ též na druhé?

Kaliku mozna ze jestli mas cas a setrvas v naproste nehybnosti a v klidu ,prijde Ti odpoved. 
Tahle moudrost za Tebe rozlusti vsechny otazniky. 
Jsi blizko.  smile

Není tady

#172 11. 2. 2010 15:17

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Jistá osoba se v SZ vyjádřila, že už zde být nechce, protože jistí lidé (tyvíškdo) všechno akorát zničí svýma "hrama na otázky" Bylo toho tam hodně, ale píšu jen podstatné. Takže se ptám - nerozumíš tomu, nebo si to spíš raději nepřipouštíš? wink

Jista osoba nebyla schopna akceptovat toho cloveka ktery dava otazky. To znamena ze jista osoba sama si vybrala, ze nehodla- nedokaze akceptovat toho druheho cloveka takovy jaky je!
Namisto toho si vymyslela ze ten clovek co poklada otazky je ten, co vsechno nici svoji pritomnou prirozenosti a svym konanim. 
Jak proste. Pritom by stacil jiny pohled na vec a trochu tolerance. 
Ten kdo netoleruje druhe,ten to hleda v ostatnich a ukazuje na ne. To je tady bezna vec a zacla s tim Pandora.
Vzdyt ona prece nepotrebuje a nezaslouzi si do zivota nejake mimone.
To je take netolerance z jisteho pohledu.

Jen tak mezi námi, milá Hir - to, že někdo by mohl něco zvládat lépe a snášet "legrácky" jiných, je sice ok, v tom se shodneme, ale nicméně tě to neomlouvá z toho, že se snažíš být z obliga v této věci. Projdi si hezky debaty tady na Babi, projdi si, JAK lidi odpovídají na tvoje dotazy a najdeš tam i takové, které jsou v jistém smyslu "hůře stravitelné".. To vše, ti mohlo naznačit, že NĚCO je ve vzduchu... Obávám se, že to NĚCO není Channel 5..

Pokud bys mohla mít ten názor (jen domněnka, nic více), že "ty nic, ty jen muzikant", tak tě to staví do pozice člověka, který si jde bezohledně za svým cílem přes "mrtvoly".. Sem tam ti někdo napíše, zda by nebylo možné přibrzdit, ale ty vesele svištíš dál.. Je jedno, co a jak se stane dál. Prostě Ty jsi Ty a po tobě potopa... Mám to tak brát? Co myslíš? Pokud mi teď napíšeš, že je to opět jen moje domněnka, pak na to poukazuju v závorce. Ovšem z této hry prostě jen tak nelze odejít. Už proto, že tato hra má své následky..

Upravil(a) DaiTerr (11. 2. 2010 15:28)

Není tady

#173 11. 2. 2010 15:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Jen tak mezi námi, milá Hir - to, že někdo by mohl něco zvládat lépe a snášet "legrácky" jiných, je sice ok, v tom se shodneme, ale nicméně tě to neomlouvá z toho, že se snažíš být z obliga v této věci. Projdi si hezky debaty tady na Babi, projdi si, JAK lidi odpovídají na tvoje dotazy a najdeš tam i takové, které jsou v jistém smyslu "hůře stravitelné".. To vše, ti mohlo naznačit, že NĚCO je ve vzduchu...

Mas ted prave pocit ze si neco neuvedomuju a tak me to radeji vysvetlis? 
Pokud by to tak bylo,pak dodam ze je to Tvuj omyl.
Moc dobre si uvedomuju co se deje a moc dobre citim co je ve vzduchu,proc by snad o tom mohl nekdo pochybovat.

DaiTerr napsal(a):

Pokud bys mohla mít ten názor (jen domněnka, nic více), že "ty nic, ty jen muzikant", tak tě to staví do pozice člověka, který si jde bezohledně za svým cílem přes "mrtvoly".. Sem tam ti někdo napíše, zda by nebylo možné přibrzdit, ale ty vesele svištíš dál.. Je jedno, co a jak se stane dál. Prostě Ty si Ty a po tobě potopa... Mám to tak brát? Co myslíš? Pokud mi teď napíšeš, že je to opět jen moje domněnka, pak na to poukazuju v závorce. Ovšem z této hry prostě jen tak nelze idejít. Už proto, že tato hra má své následky..

Dai probud se ,vzdyt Ty nechapes nic z toho co ja delam a ani nemuzes ,nedokazal jsi to.
Pokud Ty pises neco o mojich domnenkach ,pak ver ,ze ja napisu neco o Tvych.

Ovsem z kazd hry kterou kdokoli znas hral ,nelze odejit jen tak. A kazdy ,uplne kazdy si za ni ponese nasledky.
Zadna akce neni bez rekace.
Ja nesu plne zodpovednost za sve ciny a vis proc? ,protoze chapu  a vim vic nez dobre, ze to jinak nejde.
Stejne tak vim ze kazdy zde si ponese zase ten svuj dil zodpovednosti v tehle spolecne smesi nas vsech.

Znas svet bez hranic Dai? 

O me se nemusis bat,zajimej se o sebe a o to kam miri Tve kroky za ktere si odneses svuj dil.
Amen!
Posilam Ti timto zpet jen to co si vyslal.

Není tady

#174 11. 2. 2010 15:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Kaliku mozna ze jestli mas cas a setrvas v naproste nehybnosti a v klidu ,prijde Ti odpoved. 
Tahle moudrost za Tebe rozlusti vsechny otazniky. 
Jsi blizko.  smile

Aha, takže mi vychází, že neodpovíš, protože já nesetrvám v naprosté nehybnosti. To neumím. Chápu to správně?

Není tady

#175 11. 2. 2010 16:00

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Ano Mar, lidé si myslí spoustu věcí a všechny mohou být pravda. Kdo to rozsoudí? smile
Já si myslím, že říkat něco, co si myslím, čemu věřím je správné wink

Souhlas smile Jasny je, ze pokud tomu veris, je to spravne pro Tebe. Potud neni problem, ze to rikas. V momente, kdy to (co si myslis, ze je spravne) zacnes rikat proto, aby si to mysleli i ostatni, uz to je pruuuuuser dudlik

Hele Kaliku, mozna moc myslis wink

Upravil(a) mariposa (11. 2. 2010 16:06)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí