Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 11. 2. 2010 13:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT - duchovní

Kaštanka napsal(a):

Apropo,Jak víš, že jsem kočka, nejsem - li tygřice?

lol   Uz jsem zase valim smichem  tummenupp

Preju vsem aby se dobre bavili.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#127 11. 2. 2010 13:37

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

A co tu děláš ty ? Odpovím ti, protože odpověď na  položenou otázku znám : ryješ a ryješ a  nenecháš toho, dokud  nedde trpělivost úplně všem a to tu pak zůstanete s Mari a Kaštankou úplně samy a budete si duchovně přizvukovat, jak jste všechny pěkně zahnaly ....

Teda BB, na takovouhle vec bych nikdy neprisla, myslim to vazne, ja tomu vubec nerozumim roll
K cemu bysme tohle mely delat? Kde jsi na to prisla? Ty uz jsi to nekde videla?

A co si takhle s nama pocvicit trpelivost? dudlik Myslim, ze Daphne o tom psala, jak se uci ucitel od svych zaku trpelivosti big_smile Tak hura do toho smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#128 11. 2. 2010 13:38

BB
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

BB napsal(a):

Teda Hirondel ... to je vrchol nevkusu  ptát se Wiki, co tu dělá .... usch

A co tu děláš ty ? Odpovím ti, protože odpověď na  položenou otázku znám : ryješ a ryješ a  nenecháš toho, dokud  nedde trpělivost úplně všem a to tu pak zůstanete s Mari a Kaštankou úplně samy a budete si duchovně přizvukovat, jak jste všechny pěkně zahnaly ....

Tak nerej a probud se.  lol  stolt

Jak jsi probůh přišla na to, že spím ?  Někde to snad píšu ? Nebo sis to tak vyložila? A kde přesně .... můžeš mi to ukázat ? yikes

BB

Není tady

#129 11. 2. 2010 13:39

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Largo napsal(a):

hirondel napsal(a):

Largo napsal(a):

Hirondel, větička "jenom dej pozor" pouze říká "buď bdělá"....  big_smile

Vazne Largo?   sjuk

Faktys .... big_smile

No a co Largo ze me vysvetlujes co znamena ta veticka,co se tim myslis zmeni?  Zmenis tim snad muj pohled na vec?   
Zmenim ja snad jen pouhou vetou,ci nejakym tvrzeni zase naopak neci pohled na vec? Ne,takhle to nefunguje. smile

Kazdy si vybral. smile

Není tady

#130 11. 2. 2010 13:42

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Kaštanka napsal(a):

KALIK napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

To mne ale moc mrzí, hjarta jak vnímáš (vnímáte) Hir a Mari. Mně se jejich styl líbí stále. Chápu, že to někoho může vytáčet, ale tenhle váš nájezd na ně je protivný  mému naturelu. Trochu jste mne zklamali, nikdy bych nemohla po někom takhle vyjet. Ano, nikdy godlike

A jak vnímám Hir a Mar? Jak ty to můžeš vědět. Prosím vysvětli smile Tebe snad jejich styl vytáčí? Proč to vůbec píšeš? Proč jsme tě zklamali? Ty bys NIKDY nemohla? Jseš si jistá? Nikdy neříkej nikdy, kočko wink

Hir a mari vnímám jako velmi zralé duše. Velmi přemýšlivé  o smyslu života apod. Jsem tu nová, Hir poznávám až ted z Chatu.
.2. dotaz -nechápu. Mne jejich styl nevytáčí, ale vytočil DaiTerra big_smile
Píšu "to"-teda nevím, co přesně máš na mysli pod tím "to", protože jsem chtěla, aby uživatelé, kteří dávají najevo jisté výhrady vůči Mar a Hir vědíli, že s nimi nesouhlasím a nelíbí se mi necitlivý atak vůči těmto dvěma uživatelkám. Zklamali jste mne, že jste nehodným způsobem tento atak prezentovali a že takto dokážete vystoupit proti člověku..toto jednání  je mi velmi vzdálené. Ano, nikdy.. jsem si jistá a vynasnažím se to dodržet. godlike  Toto "nikdy" neznamená "nikdy" ze rčení "Nikdy nevstoupíš na stejné místo  do řeky"...či jak to je. Apropo,Jak víš, že jsem kočka, nejsem - li tygřice?
storstark

Kaš, je zcela evidentní, že se v Mar a Hir vidíš, takže tvoje odpověď není žádné překvapení smile
2. dotaz nechápeš? Ty si mluvila v reakci na mě o nějaké vytáčení. Nepochopil jsem, kdo koho vlastně vytočil. Usoudil jsem, že pokud nevytočila mě, tak pravděpodobně tebe, když o tom Ty mluvíš. Proto jsem se zeptal smile
To je prostě to, nic jiného v tom nehledej smile
O jakých výhradách to vlastně mluvíš? O jakém necitlivém ataku to mluvíš? Možná sis nevšimla, že tu Hir sama psala, že je to jen hra, nic jiného. Proč tedy mluvíš o jakémsi ataku? Pochopil bych to, kdyby ses Ty cítila atakována, protože Ty o tom píšeš, nikdo jiný smile Zklamali jsme tě? Čím to? Prosím vysvětli.
Označil jsem za kočku. Prostě mi to přišlo trefné. Rozhodně je to lepší, než kdybych tě označil za bubáka, nebo tak něco smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#131 11. 2. 2010 13:42

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

Jak jsi probůh přišla na to, že spím ?  Někde to snad píšu ? Nebo sis to tak vyložila? A kde přesně .... můžeš mi to ukázat ? yikes

A ze jsi to prave Ty ma mala rejpalko lol  budu tak od te dobroty a vysvetlim Ti to.
Je me jedno jestli Te to zajima nebo ne.  smile

Tady jsi v risi divu.  sjuk  lol

Co ty na to? Uz jsi to pobrala?  smile

Není tady

#132 11. 2. 2010 13:43

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Kaštanka napsal(a):

KALIK napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

To mne ale moc mrzí, hjarta jak vnímáš (vnímáte) Hir a Mari. Mně se jejich styl líbí stále. Chápu, že to někoho může vytáčet, ale tenhle váš nájezd na ně je protivný  mému naturelu. Trochu jste mne zklamali, nikdy bych nemohla po někom takhle vyjet. Ano, nikdy godlike

A jak vnímám Hir a Mar? Jak ty to můžeš vědět. Prosím vysvětli smile Tebe snad jejich styl vytáčí? Proč to vůbec píšeš? Proč jsme tě zklamali? Ty bys NIKDY nemohla? Jseš si jistá? Nikdy neříkej nikdy, kočko wink

Hir a mari vnímám jako velmi zralé duše. Velmi přemýšlivé  o smyslu života apod. Jsem tu nová, Hir poznávám až ted z Chatu.
.2. dotaz -nechápu. Mne jejich styl nevytáčí, ale vytočil DaiTerra big_smile
Píšu "to"-teda nevím, co přesně máš na mysli pod tím "to", protože jsem chtěla, aby uživatelé, kteří dávají najevo jisté výhrady vůči Mar a Hir vědíli, že s nimi nesouhlasím a nelíbí se mi necitlivý atak vůči těmto dvěma uživatelkám. Zklamali jste mne, že jste nehodným způsobem tento atak prezentovali a že takto dokážete vystoupit proti člověku..toto jednání  je mi velmi vzdálené. Ano, nikdy.. jsem si jistá a vynasnažím se to dodržet. godlike  Toto "nikdy" neznamená "nikdy" ze rčení "Nikdy nevstoupíš na stejné místo  do řeky"...či jak to je. Apropo,Jak víš, že jsem kočka, nejsem - li tygřice?
storstark

Opět se mýlíš. Kdybys lépe četla, zjistila bys, že jejich styl mne nevytáčí, ale co mne vytočilo je, že jiná osoba na jejich styl doplatila. Osobně je mi jedno, co hrají za hru. Sem tam, když se do ní nechám zatáhnout, je to můj problém. Když nebudu chtít hrát, tak nehraju. U mne je to velice rychlé a jednoduché. Ale to s tou osobou mne fakt dopálilo a napsat jsem to prostě musel. A věř mi, byl jsem na ně opravdu nejmilejší, jak jsem v té chvíli být mohl..

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#133 11. 2. 2010 13:45

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Largo napsal(a):

.....
A zklamat bychom mohli jen nesvobodného pyšného manipulátora - začínajícího, pravda.... stolt

no vzhledem k tomu, že ste mne  zklamali, tak to beru tak, že Ty, Largo, mne vnímáš jako "nesvobodného pyšného manipulátora - začínajícího " wink

Není tady

#134 11. 2. 2010 13:48

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Usoudil jsem, že pokud nevytočila mě, tak pravděpodobně tebe, když o tom Ty mluvíš. Proto jsem se zeptal smile

Ale ale ale...   mas v tom dost chaos. Omlouvam se pretty boy ja jen rikam co vidim. wink

Kalicku zase reaguju vid?,to jsou me ale veci..... lol

Není tady

#135 11. 2. 2010 13:51

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Opět se mýlíš. Kdybys lépe četla, zjistila bys, že jejich styl mne nevytáčí, ale co mne vytočilo je, že jiná osoba na jejich styl doplatila. Osobně je mi jedno, co hrají za hru. Sem tam, když se do ní nechám zatáhnout, je to můj problém. Když nebudu chtít hrát, tak nehraju. U mne je to velice rychlé a jednoduché. Ale to s tou osobou mne fakt dopálilo a napsat jsem to prostě musel. A věř mi, byl jsem na ně opravdu nejmilejší, jak jsem v té chvíli být mohl..

Kdyz Te ctu Dai mam zachvaty smichu. Ja Te vubec nedokazu brat vazne,je to tak spravne ?
Protoze to co pises se neda brat vazne.
Kdo je ten clovek Dai,sver se nam.

Není tady

#136 11. 2. 2010 13:53

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Usoudil jsem, že pokud nevytočila mě, tak pravděpodobně tebe, když o tom Ty mluvíš. Proto jsem se zeptal smile

Ale ale ale...   mas v tom dost chaos. Omlouvam se pretty boy ja jen rikam co vidim. wink

Chaos? Proč chaos? Vysvětli prosím smile
Klidně reaguj, už jsem zvyklej. Jak říkám, jsem chytrej a fešák, tak tvoji reakci zvládnu levou zadní smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#137 11. 2. 2010 13:56

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Wiki napsal(a):

Na toto vlákno jsem se mrkla, a je únavné, i když některé nicky přeskakuju, protože píšou a odpovídají vždy stejně, vlastně už dopředu vím, co tam bude, tak je pro mě o ničem.

To co tady delas Wiki?  Nikdo nic nemusi ,rozumime si? to znamena Ty nemusis byt tady. stolt

Wiki napsal(a):

Rádoby duchovní. škoda.Řekla bych, že těm, kterým chybí uznání, si o něj říkají. Ovšem... takovým způsobem, že se jim ho  nikdy nedostane. sad

Tohle vzeslo z Tve vlastni hlavy(projekce mysli) nebo Ti to nekdo nakukal?,nekdo takovy jako je treba Largo-manipulator ktery si svoji projekci projektuje na ostatni. 
Takovehle zpusoby odvraceni, jeste nikomu na svobodu nepomohly.

Hir, proč tady jsem  ?- vyjádřila jsem souhlas s BB, ale to je srozumitelně napsáno výše , v mém příspěvku. Jen si to jaksi zapomněla zkopírovat... smile

A na druhou část otázky - ta touha po uznání bije do očí. Klidně a ráda kohokoli ocením. Jenže v tomto případě, není proč.  Ačkoliv urputnost je velká.

A Largo?
Mě příspěvky od Largo vesměs pohladí a je z nich hodně cítit pokora - a to opravdu oceňuji.

Upravil(a) Wiki (11. 2. 2010 13:57)

Není tady

#138 11. 2. 2010 13:57

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

hirondel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Chaos? Proč chaos? Vysvětli prosím smile
Klidně reaguj, už jsem zvyklej. Jak říkám, jsem chytrej a fešák, tak tvoji reakci zvládnu levou zadní smile

Ja vim,ja vim Bohumile Ty odpovidas i dyz to vypada ze se ptas...  cool
Sis to vlastne uz vysvetlil a chapes ktera bije.

Ti to fesactvi a chytractvi nejak lize furt paty ,neeee? nebo neee?  lol  Kali Ty fesaku jeden,poceeeeeee....

Není tady

#139 11. 2. 2010 13:58

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Dai, aha, jejich styl Ti  opravdu nevadí ? storstark
Hrají hru, i nehrají, asi záleží, jak se na  Hir a Mari odpovída, zaleží, jak kdo na ně reaguje. Pro mne to hra není. smile

Není tady

#140 11. 2. 2010 13:58

BB
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

BB napsal(a):

A ze jsi to prave Ty ma mala rejpalko lol  budu tak od te dobroty a vysvetlim Ti to.

Spíš bych to nazvala zlým snem  ....   z toho se člověk probudí spocený hrůzou  a je šťastný, že se mu to jenom zdálo .....

BB

Není tady

#141 11. 2. 2010 14:00

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr napsal(a):

Tomu vytucnenemu Dai skutecne nerozumim. Jak je tohle vubec mozne?
A pokud tady Pandora psala, ze ten dotycny je jeste navic "nekde daleko" co se duchovnich veci tyce, jak je mozne, ze se mu tohle stane? Mne tady neco nehraje. A uz vubec nerozumim vete: "jina osoba na jejich styl doplatila". 

Presne jak pises, pokud neco hrajes, je to s Tvym svolenim, naprosto presne jsi to napsal.
A pokud znas sam sebe, mas to pevne ve svych rukou a nic Te nemuze zmast nebo zavest tam kde nechces byt smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#142 11. 2. 2010 14:02

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Ti to fesactvi a chytractvi nejak lize furt paty ,neeee? nebo neee?  lol  Kali Ty fesaku jeden,poceeeeeee....

Nikoliv, já si jen myslím, že vím, která bije. Přirozeně se se můžu mýlit wink
Nic mi paty nelíže, nevím, jak si na to přišla? Je teda pravda, že by se mi to od nějaké kočky líbilo, ale to si asi neměla na mysli, že? smile Jinak si myslím, že není nic špatného na to, si být vědom svých kvalit. Falešná skromnost není pro mě smile

Není tady

#143 11. 2. 2010 14:04

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Hir, proč tady jsem  ?- vyjádřila jsem souhlas s BB, ale to je srozumitelně napsáno výše , v mém příspěvku. Jen si to jaksi zapomněla zkopírovat... smile

A na druhou část otázky - ta touha po uznání bije do očí. Klidně a ráda kohokoli ocením. Jenže v tomto případě, není proč.  Ačkoliv urputnost je velká.

A Largo?
Mě příspěvky od Largo vesměs pohladí a je z nich hodně cítit pokora - a to opravdu oceňuji.

Jasne Wiki ,ja Ti rozumim. smile
Mas svuj nazor a to je vse. A jak nekteri tady rikate-mas pravo. pussa

Ja si o Tobe v pritomnem okamziku take myslim sve ale nebudu Te tim obtezovat.  smile

O tom co si myslim ja Te presvedcovat nebudu.  Protoze vis proc ?  Nejde to a nemam to v programu. Stejne tak to funguje obracene.
Ale jeslti by jsi s tim chtela zacinat ,pak se rozhodnu na zaklade okolnosti. pussa

Není tady

#144 11. 2. 2010 14:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

A pokud znas sam sebe, mas to pevne ve svych rukou a nic Te nemuze zmast nebo zavest tam kde nechces byt smile

smile   Kdo si z tehle slov neco odnese ten ma dvere otevreny ke svobode.  smile

Není tady

#145 11. 2. 2010 14:13

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

hirondel napsal(a):

Nic mi paty nelíže, nevím, jak si na to přišla? Je teda pravda, že by se mi to od nějaké kočky líbilo, ale to si asi neměla na mysli, že? smile Jinak si myslím, že není nic špatného na to, si být vědom svých kvalit. Falešná skromnost není pro mě smile

Kaliku, rekni mi prosim co to je ta falesna skromnost big_smile Ja Ti vubec nevim co to je dudlik Ale vazne to nevim smile Co to obnasi, por favor?

Není tady

#146 11. 2. 2010 14:14

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kdyz Te ctu Dai mam zachvaty smichu.

Jo.. Užívej si, dokud to jde. Taky jsem to tak v jisté době hledání míval wink

Ja Te vubec nedokazu brat vazne,je to tak spravne ?

Je na tobě, jak to bereš, akorát jestli je to správně, nebo ne, to je přece tvůj problém, ne můj.

Protoze to co pises se neda brat vazne.

Ale jdi ty wink Vzhledem k tomu, jak se tu mnohdy prezentuješ, tak by to mohlo vypadat, že "správně" od "nesprávně" ani nerozeznáš wink

Kdo je ten clovek Dai,sver se nam.

No jasně, představ si (ale fakt si to jenom představ.. vážně, beze srandy), že zrovna ty jsi ta pravá,které bych něco takového říkal tummenupp (jak se nebavím, tak se bavím.. to zas fakt že jo..)big_smile

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#147 11. 2. 2010 14:14

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Ano muzes a nemusis. Vsak prijit na to zda se mylis ci ne je velke umeni. smile

Kalik napsal(a):

Tak rozjimej co tim chtel basnik rict a dvere se Ti otevrou.  Na nic neprichazim ja sama. smile
Jinak s tou kockou jsi me dukladne rozchechtal tummenupp  Mam rada tenhle smysl pro humor. stolt

Falesna skromnost je na prd to ano. Jen ta opravdova ma vahu.  smile

Není tady

#148 11. 2. 2010 14:18

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

BB napsal(a):

Vím, že bych neměl, ale:

Proč si myslíš, že BB je rejpalka? Není to snad jen a jen pouze tvoje osobní dedukce?

A když je ti jedno, jestli ji to zajímá, proč to teda vysvětluješ?

Tady že je v říši divů? To mi teda vysvětli, jak jsi přišla na to, že je v říši divů.. Ale vážně, moc by mne to zajímalo.

Takže co na to ty? Už jsi to také pobrala? (Nebo pobabrala?)wink

Upravil(a) DaiTerr (11. 2. 2010 14:32)

Není tady

#149 11. 2. 2010 14:22

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Kaliku, rekni mi prosim co to je ta falesna skromnost big_smile Ja Ti vubec nevim co to je dudlik Ale vazne to nevim smile Co to obnasi, por favor?

Nevysvětlil jsem to to snad už? Nepochopilas to z mých příspěvků? Mám se ti to zopakovat? Pochopíš to? smile
Falešná skromnost v tomto případě znamená, že jsem-li si vědom svých kvalit, tak proč se za to stydět? Proč to nezdůraznit smile Ti to vysvětlím na příkladu. Pokud děvče ví, že je krásné, tak proč to nezdůraznit? Falešná skromnost by byla, kdyby věděla, že je krásná a přitom by říkala, že není smile

Není tady

#150 11. 2. 2010 14:25

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

mariposa napsal(a):

Nevysvětlil jsem to to snad už? Nepochopilas to z mých příspěvků? Mám se ti to zopakovat? Pochopíš to? smile
Falešná skromnost v tomto případě znamená, že jsem-li si vědom svých kvalit, tak proč se za to stydět? Proč to nezdůraznit smile Ti to vysvětlím na příkladu. Pokud děvče ví, že je krásné, tak proč to nezdůraznit? Falešná skromnost by byla, kdyby věděla, že je krásná a přitom by říkala, že není smile

Jo aha, fesaku big_smile
A cim to tedy to devce zduraznuje? Tim, ze to o sobe samo rika? roll Copak nemame vsichni oci abychom videli? Tim, ze to o sobe rekne, krasnejsi nebude dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí