6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kaštanka napsal(a):
To mne ale moc mrzí, jak vnímáš (vnímáte) Hir a Mari. Mně se jejich styl líbí stále. Chápu, že to někoho může vytáčet, ale tenhle váš nájezd na ně je protivný mému naturelu. Trochu jste mne zklamali, nikdy bych nemohla po někom takhle vyjet. Ano, nikdy
A jak vnímám Hir a Mar? Jak ty to můžeš vědět. Prosím vysvětli Tebe snad jejich styl vytáčí? Proč to vůbec píšeš? Proč jsme tě zklamali? Ty bys NIKDY nemohla? Jseš si jistá? Nikdy neříkej nikdy, kočko
Není tady
Kaštanko, nemá tě co mrzet.... a že se ti ten styl líbí je i poznat - přejímáš ho a začíná ti vyhovovat. Jenom dej pozor - je v něm spousta plev..... a jakési zrno jen tehdy, když přijde ke slovu to, co člověkem vládne.
A zklamat bychom mohli jen nesvobodného pyšného manipulátora - začínajícího, pravda....
Není tady
hirondel napsal(a):
BB napsal(a):
Krásný příměr od Pan o té hospodě. Ráda jsem sem chodila, byla to tu moje oblíbená útulná hospůdka, ve které bylo příjemno, než se tu objevili otravní rejpalové a otrávili vzduch....
BB tak prosim te nefnukej a zamysli se . Neni to rozkaz je to vyzva na kterou muses reagovat jen podle sve volby-bud vedome ,nebo nevedome-slepe.
Podivej Tva mysl si to vyprojektovala a pritom nevnima to co se deje okolo.
Má mysl taky projektovala.
BB souhlasím s tebou. Mám to stejně, proto to píšu. Na toto vlákno jsem se mrkla, a je únavné, i když některé nicky přeskakuju, protože píšou a odpovídají vždy stejně, vlastně už dopředu vím, co tam bude, tak je pro mě o ničem.
Rádoby duchovní. škoda.Řekla bych, že těm, kterým chybí uznání, si o něj říkají. Ovšem... takovým způsobem, že se jim ho nikdy nedostane.
Není tady
Wiki napsal(a):
Má mysl taky projektovala.
BB souhlasím s tebou. Mám to stejně, proto to píšu. Na toto vlákno jsem se mrkla, a je únavné, i když některé nicky přeskakuju, protože píšou a odpovídají vždy stejně, vlastně už dopředu vím, co tam bude, tak je pro mě o ničem.
Rádoby duchovní. škoda.Řekla bych, že těm, kterým chybí uznání, si o něj říkají. Ovšem... takovým způsobem, že se jim ho nikdy nedostane.
Není tady
Pan, chodila jsi někdy opravdu do putyky? Promin, ale asi ne smile Spíš bude muset odejít ten fnukálek. wink
Ano, protože slušný člověk radši ustoupí a agresor má pocit, že vyhrál .... jeho pocit ... ale jestli ve skutečnosti vyhrál ... to je otázka.....
A ano Kaštanko, máš pravdu, nechodím do putyky, protože v dochůzném okolí našeho bydlíku jsou pouze zahulené čtverky ... ale třeba do nezahulené pizzerky nebo kavárničky s příjemnýma osůbkama ráda zajdu. Ale putyky .... putyky fakt nemusím .... a blekotající opilce ... taky nemusím. Chápu, je uřčitě něco z nich i ve mně ... a to to, že jsem si dobrovolně vybrala, že jejich způsob zábavy mě nebaví ... je to jejich volba a moje zase je ta, že do té putyky s nima prostě chodit nebudu. A je mi tak dobře .....
Není tady
KALIK napsal(a):
hirondel napsal(a):
Dokud nedokazes milovat kazdeho stejne,zpusobi Ti to takovy pohled na vec jaky mas prave ted.
Milovat každého stejně je nesmysl. Možné je jen milovat (třeba i různě). Druhá možnost je nenávidět .
Pises ze mozne je jen milovat. Pak ale pises taky ze milovat kazdeho stejne je nesmysl. V tech slovech vnimam rozpor.
Kalik napsal(a):
Nebo spíš pochopíš, když napíšu, že jak si přišla na to, že nemiluju lidi stejně? Jaky pohled máš na mysli? Jak můžeš vědět, že mám takový pohled na lidi?
Tady mam trochu za to ,ze si opet delas legraci. V takovych pripadech pak reaguju stejne s legrackama.
Navic me neni jasne proc znas jeste moznost druhou coz je -nenavist,jak pises. Existuje neco takoveho vubec,nebo je to je v mysli cloveka?
"Nejsnazší je některé lidi prostě ignorovat, nevšímat si jich, nereagovat na jejich přihlouplé příspěvky. Kdyby to udělali všichni, tihle "šotkové" by přestali dostávat tolik potřebnou energii z druhých a velice brzy by buď odešli, nebo by se změnili. Je to utopie, vím, ale máme to každý ve svých rukách "
A co tohle? To jsi nemohl psat vazne,nebo snad ano. Nechce se me verit ze nekdo jeste v dnesni dobe takhle premysli .
Kde jsi prisel k tehle myslence? (zase se ptam a pritom se neptam,zkus to prijmou takove jake to je.
Premyslel jsi nekdy nad tim proc rikam ze vse muze by t jeste uplne jinak ?
Není tady
Largo napsal(a):
Kaštanko, nemá tě co mrzet.... a že se ti ten styl líbí je i poznat - přejímáš ho a začíná ti vyhovovat. Jenom dej pozor - je v něm spousta plev..... a jakési zrno jen tehdy, když přijde ke slovu to, co člověkem vládne.
A zklamat bychom mohli jen nesvobodného pyšného manipulátora - začínajícího, pravda....
Tak Largo ,podivej neco Ti na tohle povim ze sveho pohledu.
To co se zde pokousis delat je manipulace z Tve strany a dost do nebe volajici.
Jestlize Te napadlo rikat (psat ) Kastance neco o tom ze zacina neco prijimat (styl) a ze ji neco vyhovuje,ja k tomu dodam ze je to opet volba kdo co ,ci koho prijima a co mu vyhovuje. Neni -liz pravda.
Je zde mnoho tech co prijimaji zase nekdoho jinaho a prijimaji velice zretelne styl zase nekoho jinaho.
Vsimla sis Largo take tohoto pohledu?
A co na tom.? Kazdy si preci zvoli. Neni to jeste dosta jasne?
Není tady
To Hir:
Za prvé, nevím, proč reaguješ na moji reakci na Kaš?
Za druhé, rozpor tam vidíš ty. Je to tvůj pohled na svět.
Za třetí, nevím, jak si přišla na to, že si dělám legraci? Nejsou to jen tvé domněnky? Jak to můžeš jisto jistě vědět?
Za čtvrté, myslel jsem to vážně. Myslíš si snad, že lidi nemohou mít jiné názory než ty?
Za páté, myslíš, že jsem nepřemýšlel na tím, že věci můžou být jinak?
Hir, věř mi, já odpovídám, i když to vypadá, že se ptám. Zkus to přijmout takové, jaké to je
Není tady
Hele ..DaiTerr tak jsem se Tě chtěla zeptat, ale nemohu, musím odpovědět na aktuální dění.
Není tady
Wiki napsal(a):
Na toto vlákno jsem se mrkla, a je únavné, i když některé nicky přeskakuju, protože píšou a odpovídají vždy stejně, vlastně už dopředu vím, co tam bude, tak je pro mě o ničem.
To co tady delas Wiki? Nikdo nic nemusi ,rozumime si? to znamena Ty nemusis byt tady.
Wiki napsal(a):
Tohle vzeslo z Tve vlastni hlavy(projekce mysli) nebo Ti to nekdo nakukal?,nekdo takovy jako je treba Largo-manipulator ktery si svoji projekci projektuje na ostatni.
Takovehle zpusoby odvraceni, jeste nikomu na svobodu nepomohly.
Není tady
KALIK napsal(a):
mariposa napsal(a):
Tak Kaliku, vezmeme si to pekne po poradku, jo? A bud pozorny a soustredeny Jo a je to silena sranda, uvidis sam, ze se pobavis
Tak co Kaliku, pobavil ses?Je to dlouhý a nemíním to tedy číst.
Zkus mi to říct vlastními slovy. Třeba se taky zasměju
Tva volba, respektuju ji.
Tak to nech plavat, vzdyt o nic nejde
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
A nikdy neříkej nikdy..
Dai já vím, že to tady na foru nemáte rádi. Víš, já už to mám tak nastavený. Já to mám nastavený na "nikdy" jen v zásadních hodnotách, prověřených mými mantinely. Vím, je to riskantní, ale zase udělám, co budu moci, abych to "nikdy" dodržela. (to mám ambice )
Šikovná
No jo ..šikovná, ale co máš na mysli ?
Není tady
KALIK napsal(a):
To Hir:
Za prvé, nevím, proč reaguješ na moji reakci na Kaš?
Za druhé, rozpor tam vidíš ty. Je to tvůj pohled na svět.
Za třetí, nevím, jak si přišla na to, že si dělám legraci? Nejsou to jen tvé domněnky? Jak to můžeš jisto jistě vědět?
Za čtvrté, myslel jsem to vážně. Myslíš si snad, že lidi nemohou mít jiné názory než ty?
Za páté, myslíš, že jsem nepřemýšlel na tím, že věci můžou být jinak?
Hir, věř mi, já odpovídám, i když to vypadá, že se ptám. Zkus to přijmout takové, jaké to je
Opravdu Kaliku? Mam to jen zkusit?
Tvuj zajem se inspirovat se neda prehlednout,faaaaakt Kali.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Tady už nejde o to, jestli se "bere, nebo nebere" někdo vážně, ale o to, že pokud ti někdo napíše SZ, že to tu balí kvůli té a té osobě a navíc je to člověk, který tu dost přispíval, tak to už jednoho fakt nadzvedne ze židle. Zkusil jsem s tím něco udělat. Toť vše. Chápeš? Ta tvá "humorná" stránka věci dokázala akorát to, že znechutila a odpálkovala člověka z fóra.. Máš opravdu skvělý smysl pro humor. A vůbec - když ti něco někdo napíše upřímně, jak se věci mají, tak už vytahuješ že rypká a rypká? Nezdá se ti, že je čas se zamyslet?
Dai, uprimne me tohle velmi zarazi. Nemam stejne mysleni jako ta osoba co Ti poslala SZ s tim, ze to tu bali . Podle meho vnimani veci a sveta, ta osoba mela jedinecnou moznost zjistit, proc ma problem a proc z toho problemu odchazi, misto toho aby mu prisla na kloub.
Protoze pokud odesla, odesla ona, neco ji tu nevonelo. Ja bych se (takova jsem proste ja ) jednoznacne ptala sama sebe co se to deje, proc reaguji odchodem. Co se to se mnou deje. Kazdy jsme ale jiny, to je jasna vec
A Ty co udelas Ty? Premyslel jsi o tom?
Není tady
Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
Dai já vím, že to tady na foru nemáte rádi. Víš, já už to mám tak nastavený. Já to mám nastavený na "nikdy" jen v zásadních hodnotách, prověřených mými mantinely. Vím, je to riskantní, ale zase udělám, co budu moci, abych to "nikdy" dodržela. (to mám ambice )Šikovná
No jo ..šikovná, ale co máš na mysli ?
Že děláš, co můžeš, abys to dodržela.
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
Na toto vlákno jsem se mrkla, a je únavné, i když některé nicky přeskakuju, protože píšou a odpovídají vždy stejně, vlastně už dopředu vím, co tam bude, tak je pro mě o ničem.
To co tady delas Wiki? Nikdo nic nemusi ,rozumime si? to znamena Ty nemusis byt tady.
Wiki napsal(a):
Tohle vzeslo z Tve vlastni hlavy(projekce mysli) nebo Ti to nekdo nakukal?,nekdo takovy jako je treba Largo-manipulator ktery si svoji projekci projektuje na ostatni.
Takovehle zpusoby odvraceni, jeste nikomu na svobodu nepomohly.
Teda Hirondel ... to je vrchol nevkusu ptát se Wiki, co tu dělá ....
A co tu děláš ty ? Odpovím ti, protože odpověď na položenou otázku znám : ryješ a ryješ a nenecháš toho, dokud nedde trpělivost úplně všem a to tu pak zůstanete s Mari a Kaštankou úplně samy a budete si duchovně přizvukovat, jak jste všechny pěkně zahnaly ....
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Je možné, že "duchovnost jednoho" končí tam, kde "trpělivost druhého"... ..
V tomto případě to bude platit achich,bohužel.
Když člověka něco baví, čas se neměří na trpělivost.Jak kdy a jak v čem. Vše je relativní.
Vse je volba
Není tady
hirondel napsal(a):
Largo napsal(a):
A zklamat bychom mohli jen nesvobodného pyšného manipulátora - začínajícího, pravda....Tak Largo ,podivej neco Ti na tohle povim ze sveho pohledu.
Jestlize Te napadlo rikat (psat ) Kastance neco o tom ze zacina neco prijimat (styl) a ze ji neco vyhovuje,ja k tomu dodam ze je to opet volba kdo co ,ci koho prijima a co mu vyhovuje. Neni -liz pravda.
Je zde mnoho tech co prijimaji zase nekdoho jinaho a prijimaji velice zretelne styl zase nekoho jinaho.
Hirondel, větička "jenom dej pozor" pouze říká "buď bdělá"....
Není tady
mariposa napsal(a):
Tva volba, respektuju ji.
Tak to nech plavat, vzdyt o nic nejde
OK, děkuji
Není tady
BB napsal(a):
Pan, chodila jsi někdy opravdu do putyky? Promin, ale asi ne smile Spíš bude muset odejít ten fnukálek. wink
Ano, protože slušný člověk radši ustoupí a agresor má pocit, že vyhrál .... jeho pocit ... ale jestli ve skutečnosti vyhrál ... to je otázka.....
A kdo je kdo?
Chlapek nad pivem je kdo z tehle dvou?
A Pandora, ktera ho nazyva mimonem a nechce s nim ztracet svuj drahocenny cas je kdo?
Není tady
BB napsal(a):
Teda Hirondel ... to je vrchol nevkusu ptát se Wiki, co tu dělá ....
A co tu děláš ty ? Odpovím ti, protože odpověď na položenou otázku znám : ryješ a ryješ a nenecháš toho, dokud nedde trpělivost úplně všem a to tu pak zůstanete s Mari a Kaštankou úplně samy a budete si duchovně přizvukovat, jak jste všechny pěkně zahnaly ....
Tak nerej a probud se.
Není tady
KALIK napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
To mne ale moc mrzí, jak vnímáš (vnímáte) Hir a Mari. Mně se jejich styl líbí stále. Chápu, že to někoho může vytáčet, ale tenhle váš nájezd na ně je protivný mému naturelu. Trochu jste mne zklamali, nikdy bych nemohla po někom takhle vyjet. Ano, nikdy
A jak vnímám Hir a Mar? Jak ty to můžeš vědět. Prosím vysvětli Tebe snad jejich styl vytáčí? Proč to vůbec píšeš? Proč jsme tě zklamali? Ty bys NIKDY nemohla? Jseš si jistá? Nikdy neříkej nikdy, kočko
Hir a mari vnímám jako velmi zralé duše. Velmi přemýšlivé o smyslu života apod. Jsem tu nová, Hir poznávám až ted z Chatu.
.2. dotaz -nechápu. Mne jejich styl nevytáčí, ale vytočil DaiTerra
Píšu "to"-teda nevím, co přesně máš na mysli pod tím "to", protože jsem chtěla, aby uživatelé, kteří dávají najevo jisté výhrady vůči Mar a Hir vědíli, že s nimi nesouhlasím a nelíbí se mi necitlivý atak vůči těmto dvěma uživatelkám. Zklamali jste mne, že jste nehodným způsobem tento atak prezentovali a že takto dokážete vystoupit proti člověku..toto jednání je mi velmi vzdálené. Ano, nikdy.. jsem si jistá a vynasnažím se to dodržet. Toto "nikdy" neznamená "nikdy" ze rčení "Nikdy nevstoupíš na stejné místo do řeky"...či jak to je. Apropo,Jak víš, že jsem kočka, nejsem - li tygřice?
Není tady
Largo napsal(a):
Vazne Largo?
Není tady
hirondel napsal(a):
Largo napsal(a):
A zklamat bychom mohli jen nesvobodného pyšného manipulátora - začínajícího, pravda....Tak Largo ,podivej neco Ti na tohle povim ze sveho pohledu.
Hir, že ty zrovna mluvíš o manipulaci Bacha, ať neuklouzneš...
Není tady
hirondel napsal(a):
Largo napsal(a):
Vazne Largo?
Faktys ....
Není tady