6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PavlaH napsal(a):
maripozo prázdno je vechno.... má před sebou jetě mnoho poznání, přeju ti aby k tobě přilo...
Poznani se nachazi uvnitr nas, v nitru. Nikam nechodi a nikam neodchazi. Je Tvoji vlastni iluzi mi prat aby ke me neco prislo. Nepochopila jsi nic a te to nic ukazujes na odiv - iluze mnoha lidi tohoto sveta
Není tady
hirondel napsal(a):
mariposa napsal(a):
Co to je vubec predstava? Je to zivy? Je to mrty?
Dai mas tady otazku.
A k čemu mi to jako má být?
Není tady
pomněnka napsal(a):
Katanko, já taky nestíhám
Se vám připletu do debaty.
Ale nachomítla se mi do ruky (byla mi přibalena s půjčenou knihou navíc) kniha od J. Murphy: I-ing kniha proměn.
Mám přečtených jen pár stránek, ale nevím co si o tom myslet. Píe tam o házení mincemi a o nějakých čárách a já si to nějak neumím dát dohromady. U jste se někdo s tím setkal a pochopil to ?
Ale jo, setkal, ovem tady bych to neřeil, tady to zanikne v omáčce..
Není tady
Maripozo, ukazuju prázdnotu a to je úplně něco jiného ne nic. Jak říkám, svůj k svému.... vybrala sis...
Není tady
PavlaH napsal(a):
Maripozo - Co ví o energiích? co ví o vyzařování lidí? Co ví o zásadách bezpečnosti? CO ví o virtualitě?
Co Te to zajima? Ptam se snad ja Tebe co TY vis o energiich???
Rekni mi (si) uprimne, k cemu Ti budou me odpovedi?
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Tlak? No tak on je tlak a "tlak"..
Prosim povypravej me o tom.
A kdes přila na to, e bych zrovna tobě měl něco vyprávět?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
ZAVER - Kdo neprijima moji ruku ten ukazuje svuj vnitrni svet - odmitani. Je to svet v kterem Ti kdo ho ziji nedokazi milovat vsechny stejne.
MODERATORI Prosim laskave o uzavreni toho to vlakna. Dekuju.Tohle je skutečně tvůj prozatímní vrchol umění manipuilace.Hanba tě fakt nefackuje?
Dalsi se diva sam sobe do tvare a stydi se
Není tady
Milu napsal(a):
hirondel napsal(a):
PavlaH napsal(a):
manipulace, manipulace a zase manipulace, nestojí mi za to, nestojí ani tak vysoko, jak si sama myslí.... SNaí se vyvolat dojem, ale jsi to skutečně ty? Jsi to ty, nebo tvoje ego nebo tvoje přání?
Ptam se znovu a tedy i Tebe. Prisla sis pripit na pratelstvi? Dokazes to ?
Dokazeste to?
Tohle vlakno melo k necemu slouzit.
Velice brzy se uzavre.
Chtela jsem se dovedet kolik lidi zde dokaze milovat bez rozdilu.
Testova žudí, či dokáu milova bez rozdielu, to je fakt odvaha. Len neviem, či o to niekto stál Áno, to vlákno malo k niečomu slúi, zámer bol mono dobrý, ale zatiaž to vychádza ako lacný alibizmus.
Kdyby byl záměr dobrý, dopadlo by to jistě jinak.
Jene ten byl nejspí černý jako bota....
A přesně podle toho to dopadlo.
Jdu si dát sprchu a pomodlit se za tu pomýlenou "amanku", co si hraje ve své pýe s ohněm.
Dobrou noc vem.
Není tady
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Proc o tom vubec premyslis budulinku.Lezi Ti to ted v hlave co tim chtel basnik rict?
Jak jsem rekla -vsechno ,vsechno,vsechno ma svuj smysl.
( Pro Ty kdo se domniva ze nevim co delm.)Leí mi akorát v hlavě to, jak si vůbec někdo můe dovolit tady achovat se zveřejňováním SZ a pouívat to jako nátlak. Copak jsi jetě nepochopila, e tím pádem kdokoliv se tady u bude bát napsat tobě SZ, protoe nikde není psáno, e bys to nepouila? Navíc jsi funkci SZ na tomto fóru dost zprofanovala.. To jako ale váně - nemohlas radi vytáhnout jiný argument? Ach jo..
Tomu se rika obycejnej strach
Se mi ted hned vybavilo to jak tu Hir psala o tom zasveceni u samanu - no to jak si jdou sami vykopat jamu aby v ni preckali noc. Rano se pak zjisti kdo se posral a kdo ne
Tomu se spí říká "pěkná podrazácká prasárma".. Ale jak je libo - ty má svou iluzi o s trachu, já zase o "pěkné podrazácké prasárně"..
Není tady
mariposa napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Maripozo - Co ví o energiích? co ví o vyzařování lidí? Co ví o zásadách bezpečnosti? CO ví o virtualitě?
Co Te to zajima? Ptam se snad ja Tebe co TY vis o energiich???
Rekni mi (si) uprimne, k cemu Ti budou me odpovedi?
Já vím proč se takhle ptám. K čemu mi budou tvé odpovědi? Moná k tomu, abych tě nasměrovala na nějaké hezké čtení. Jene ty viditelně nerozumí. Tak pokud je ti v tom dobře, bud si v tom tak dlouho jak potřebuje.
Dai, prosím tě, co pro tebe znamená slovo prázdnota? ANo, je to kontrolní otázka A nemusí odpovídat. Moc by mě zajímal tvůj pohled.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
mariposa napsal(a):
Ku balvane Uz je tady zas s tim balvanemBodejb by ne ,kdyz to proste musela vysvetlit pani balvanovaaaaa.
Zase je po me ...(prask!)Proč zrovna paní "balvanová"? Proč ne třeba Pandorraa, nebo pan?? Vímej si dobře svých postojů k druhým.. Ach jo..
Dai, proboha, komu na tom zalezi??? Na cem to lpis, na cem stavis?
Bude Ti delat dobre kdyz ti budu rikat pane Dai?
A co to s Tebou udela kdyz Ti reknu zajicku?
Nebo fnukalku?
Deje se pri tom s Tebou neco nebo ne?
Ten kdo to rika je stale stejny, stale Te ma rad. A Ty? Mas stale rad toho kdo rika co ho zrovna napadne?
Není tady
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jsi vedle jak ta jedle . Jako ty mimoni co rikaji o druhych ze jsou mimoni.Já vím.. Asi fakt čtu blbě viď? Tys to zřejmě napsala v Tatnejtině a já to čtu po česku, co? Zřejmě to ve s tím SZ byla jen vidina... Taková fata-morgána, či co..
Iluze
Můj názor.. Tvoje iluze..
Není tady
hirondel napsal(a):
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Leí mi akorát v hlavě to, jak si vůbec někdo můe dovolit tady achovat se zveřejňováním SZ a pouívat to jako nátlak. Copak jsi jetě nepochopila, e tím pádem kdokoliv se tady u bude bát napsat tobě SZ, protoe nikde není psáno, e bys to nepouila? Navíc jsi funkci SZ na tomto fóru dost zprofanovala.. To jako ale váně - nemohlas radi vytáhnout jiný argument? Ach jo..Tomu se rika obycejnej strach
Se mi ted hned vybavilo to jak tu Hir psala o tom zasveceni u samanu - no to jak si jdou sami vykopat jamu aby v ni preckali noc. Rano se pak zjisti kdo se posral a kdo ne
Dai vis proc se saman neposeure?
Protoe není Hir?
Není tady
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Ale ale ,zase vidiny Pan?
Ty jich muzes mit kolik se Ti jen zraci,jsi tim proslavena,ale to vis,tak se omlouvam ze musim.Plácej si tu do vody jak chce, třebas i celým pohořím, mně úplně stačí, e jsi se poznala
Tobe ma mila muze skrze Tve domnenky stacit co chce. Jak je libo prosim.
Nejake Tve plane poudacky ojojjoooooj tech uz tu bylo a samaaa voda ,samaaa voda.
Co kdy to samé někdo napíe tobě? Je to příjemné?
Není tady
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Nebo jinými slovy - "pokud neuhne a nehodí se do lajny, tak bude mít se mnou velký problém"?
Bohuel neuhnu.. (i kdy klidně si řekni, e je to jen zase moje iluze)Dai, ctes pozorne? Hir nepsala nic o Tobe, psala o svych vlastnich hranicich-limitech, tam neni rec o Tobe, ale o ni o Hirondel, o jejim rozhodnuti neco udelat-konat. Stale jsi to jeste nepochopil a sledujes tu stejnou lajnu
Tak si to přečti jetě jednou a pořádně.. "za jistou hranici Te jit uz nenecham" - to fakt nebylo o mně ani náhodou, vi´d?
A kdyby to rekla mne? A kdyby to rekla Kastance? Stale to bude rikat Hir, protoze jde o jeji hranice. Nejde o Tebe. Ty taky vidis vsude jen SAM SEBE.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ejhle Hoher, jen se ti nějak nevyvedl, je mimo jako jeho stvořitelka. Kolikpak jich tu má, abys tu nebyla tak sama?Nezeres maso, nerozumis vtipu Knoflikaaaari, to ne ja
Já chápu, e dělá, co můe, ale můe toho teď opravdu jen hodně málo.
Je jen jeden způsob, kdy bys toho mohla moc, ale na ten ty nejspí jetě hodně dlouho nepříjde.
Pan, prosim a rekni mi jeste co mam ted na sobe? Ty proroku jeden
Není tady
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Tobe ma mila muze skrze Tve domnenky stacit co chce. Jak je libo prosim.
Nejake Tve plane poudacky ojojjoooooj tech uz tu bylo a samaaa voda ,samaaa voda.Koukám, jak se v té vodě topí děvče .
e bys měla strach, aby ti tu tvou bludu obludu nepodemlela a neodnesla? Nu, mohlo by se stát.
Zvlá kdy ty nejsi ani náááhodou aman, jen má silácké kecy v kleci, viď ty Růenko ípkováTy povidam mazej pro to pivo a neblafej ptakoviny (bludy).
Ty poudacky si nech na doma. Jo jo na doma.
A musí chlastat?? nebo snad chce...
Není tady
pomněnka napsal(a):
Nic si z toho nedělej. Zalo to jako nové téma a je to. A doufej, e ti to tam nikdo nezaplevelí..
Není tady
PavlaH napsal(a):
Maripozo, ukazuju prázdnotu a to je úplně něco jiného ne nic. Jak říkám, svůj k svému.... vybrala sis...
Prazdnota promluvila
Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Bodejb by ne ,kdyz to proste musela vysvetlit pani balvanovaaaaa.
Zase je po me ...(prask!)Těí mne, e právě vy dvě jste se a tak cítily osloveny mým vysvětlením, e jste ho nenechaly bez odezvy
A jistě v tom nezůstanete samy, nebojte.
Je jen dobře, e se berete o to své. Ale ádný strach, tady vám to nikdo nevezmeOoooo ano, ovsem slovo oslovit neni to prave orechove, osobne bych volila vystiznejsi slovo. Predne pobavit a rozchechtat - to ti jde baaaaajecne .
Nechces chodit castejc, nosis s sebou perly, perlorodko A diky Ti za ne, kaspare
Není tady
Téma na přání zakladatelky, a také s ohledem na překročení tisícovky příspěvků, uzavírám.
Není tady