Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1026 17. 2. 2010 18:36

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT - duchovní

PavlaH napsal(a):

maripozo prázdno je všechno.... mᚠpřed sebou ještě mnoho poznání, přeju ti aby k tobě přišlo...

Poznani se nachazi uvnitr nas, v nitru. Nikam nechodi a nikam neodchazi. Je Tvoji vlastni iluzi mi prat aby ke me neco prislo. Nepochopila jsi nic a te to nic ukazujes na odiv - iluze mnoha lidi tohoto sveta

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#1027 17. 2. 2010 18:36

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

Co to je vubec predstava? Je to zivy? Je to mrty? roll

Dai mas tady otazku. big_smilebig_smilebig_smile

A k čemu mi to jako má být? wink

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#1028 17. 2. 2010 18:37

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Kaštanko, já taky nestíhám dudlik big_smile

Se vám připletu do debaty.
Ale nachomítla se mi do ruky (byla mi přibalena s půjčenou knihou navíc) kniha od J. Murphy: I-ing kniha proměn.
Mám přečtených jen pár stránek, ale nevím co si o tom myslet. Píše tam o házení mincemi a o nějakých čárách a já si to nějak neumím dát dohromady. Už jste se někdo s tím setkal a pochopil to ?

Ale jo, setkal, ovšem tady bych to neřešil, tady to zanikne v omáčce..

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#1029 17. 2. 2010 18:38

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Maripozo, ukazuju prázdnotu a to je úplně něco jiného než nic. Jak říkám, svůj k svému.... vybrala sis...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1030 17. 2. 2010 18:38

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Maripozo - Co víš o energiích? co víš o vyzařování lidí? Co víš o zásadách bezpečnosti? CO víš o virtualitě?

Co Te to zajima? Ptam se snad ja Tebe co TY vis o energiich???

Rekni mi (si) uprimne, k cemu Ti budou me odpovedi?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#1031 17. 2. 2010 18:39

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Tlak? No tak on je tlak a "tlak".. wink

Prosim povypravej me o tom.  dudlik  wink

A kdes přišla na to, že bych zrovna tobě měl něco vyprávět? big_smile

Není tady

#1032 17. 2. 2010 18:39

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

ZAVER  - Kdo neprijima moji ruku ten ukazuje svuj vnitrni svet - odmitani. Je to svet v kterem Ti kdo ho ziji nedokazi milovat vsechny stejne.

MODERATORI Prosim laskave o uzavreni toho to vlakna. Dekuju.  smile

Tohle je skutečně tvůj prozatímní vrchol umění manipuilace.Hanba tě fakt nefackuje?

Dalsi se diva sam sobe do tvare a stydi se roll

Není tady

#1033 17. 2. 2010 18:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Miluš napsal(a):

hirondel napsal(a):

PavlaH napsal(a):

manipulace, manipulace a zase manipulace, nestojíš mi za to, nestojíš ani tak vysoko, jak si sama myslíš.... SNažíš se vyvolat dojem, ale jsi to skutečně ty? Jsi to ty, nebo tvoje ego nebo tvoje přání?

Ptam se znovu  a tedy i Tebe. Prisla sis pripit na pratelstvi? Dokazes to ?

Dokazeste to? 

Tohle vlakno melo k necemu slouzit. 
Velice brzy se uzavre.

Chtela jsem se dovedet kolik lidi zde dokaze milovat bez rozdilu.

Testova žudí, či dokážu milova bez rozdielu, to je fakt odvaha.godlike Len neviem, či o to niekto stálkapitulation Áno, to vlákno malo k niečomu slúži, zámer bol možno dobrý, ale zatiaž to vychádza ako lacný alibizmus. hjarta

Kdyby byl záměr dobrý, dopadlo by to jistě jinak.
Jenže ten byl nejspíš černý jako bota....
A přesně podle toho to dopadlo.
Jdu si dát sprchu a pomodlit se za tu pomýlenou "šamanku", co si hraje ve své pýše s ohněm.
Dobrou noc všem.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1034 17. 2. 2010 18:41

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

Proc o tom vubec premyslis budulinku.Lezi Ti to ted v hlave co tim chtel basnik rict?  smile

Jak jsem rekla -vsechno ,vsechno,vsechno ma svuj smysl. 

( Pro Ty kdo se domniva ze nevim co delm.)

Leží mi akorát v hlavě to, jak si vůbec někdo může dovolit tady šachovat se zveřejňováním SZ a používat to jako nátlak. Copak jsi ještě nepochopila, že tím pádem kdokoliv se tady už bude bát napsat tobě SZ, protože nikde není psáno, že bys to nepoužila? Navíc jsi funkci SZ na tomto fóru dost zprofanovala.. Tož jako ale vážně - nemohlas radši vytáhnout jiný argument? Ach jo.. dumbom

Tomu se rika obycejnej strach stolt lol

Se mi ted hned vybavilo to jak tu Hir psala o tom zasveceni u samanu - no to jak si jdou sami big_smile vykopat jamu aby v ni preckali noc. Rano se pak zjisti kdo se posral a kdo ne big_smile

Tomu se spíš říká "pěkná podrazácká prasárma".. Ale jak je libo - ty mᚠsvou iluzi o s trachu, já zase o "pěkné podrazácké prasárně".. wink

Není tady

#1035 17. 2. 2010 18:42

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

mariposa napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Maripozo - Co víš o energiích? co víš o vyzařování lidí? Co víš o zásadách bezpečnosti? CO víš o virtualitě?

Co Te to zajima? Ptam se snad ja Tebe co TY vis o energiich???

Rekni mi (si) uprimne, k cemu Ti budou me odpovedi?

Já vím proč se takhle ptám. K čemu mi budou tvé odpovědi? Možná k tomu, abych tě nasměrovala na nějaké hezké čtení. Jenže ty viditelně nerozumíš. Tak pokud je ti v tom dobře, bud si v tom tak dlouho jak potřebuješ.

Dai, prosím tě, co pro tebe znamená slovo prázdnota? ANo, je to kontrolní otázka wink big_smile A nemusíš odpovídat. Moc by mě zajímal tvůj pohled.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1036 17. 2. 2010 18:43

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

Kuš balvane lol Uz je tady zas s tim balvanem lol

Bodejb by ne ,kdyz to proste musela vysvetlit pani balvanovaaaaa.  lol

Zase je po me ...(prask!)

Proč zrovna paní "balvanová"? Proč ne třeba Pandorraa, nebo pan?? Všímej si dobře svých postojů k druhým.. Ach jo.. sad

Dai, proboha, komu na tom zalezi??? roll Na cem to lpis, na cem stavis?

Bude Ti delat dobre kdyz ti budu rikat pane Dai?
A co to s Tebou udela kdyz Ti reknu zajicku?
Nebo fnukalku?
Deje se pri tom s Tebou neco nebo ne?

Ten kdo to rika je stale stejny, stale Te ma rad. A Ty? Mas stale rad toho kdo rika co ho zrovna napadne? wink

Není tady

#1037 17. 2. 2010 18:43

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

Jsi vedle jak ta jedle .   stolt Jako ty mimoni co rikaji o druhych ze jsou mimoni. lol

Já vím.. Asi fakt čtu blbě viď? Tys to zřejmě napsala v Tatnejštině  a já to čtu po česku, co? Zřejmě to vše s tím SZ byla jen vidina... Taková fata-morgána, či co.. smile

Iluze smile

Můj názor.. Tvoje iluze.. wink

Není tady

#1038 17. 2. 2010 18:44

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

mariposa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Leží mi akorát v hlavě to, jak si vůbec někdo může dovolit tady šachovat se zveřejňováním SZ a používat to jako nátlak. Copak jsi ještě nepochopila, že tím pádem kdokoliv se tady už bude bát napsat tobě SZ, protože nikde není psáno, že bys to nepoužila? Navíc jsi funkci SZ na tomto fóru dost zprofanovala.. Tož jako ale vážně - nemohlas radši vytáhnout jiný argument? Ach jo.. dumbom

Tomu se rika obycejnej strach stolt lol

Se mi ted hned vybavilo to jak tu Hir psala o tom zasveceni u samanu - no to jak si jdou sami big_smile vykopat jamu aby v ni preckali noc. Rano se pak zjisti kdo se posral a kdo ne big_smile

lol  stolt

Dai vis proc se saman neposeure?  pussa

Protože není Hir? wink

Není tady

#1039 17. 2. 2010 18:45

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ale ale ,zase vidiny Pan? 

Ty jich muzes mit kolik se Ti jen zraci,jsi tim proslavena,ale to vis,tak se omlouvam ze musim.  big_smilebig_smilebig_smile

Plácej si tu do vody jak chceš, třebas i celým pohořím, mně úplně stačí, že jsi se poznala winklol

Tobe ma mila muze skrze Tve domnenky stacit co chce. Jak je libo prosim. stolt
Nejake Tve plane poudacky ojojjoooooj tech uz tu bylo a samaaa voda ,samaaa voda.  stolt

Co když to samé někdo napíše tobě? Je to příjemné? neutral

Není tady

#1040 17. 2. 2010 18:46

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr napsal(a):

mariposa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Nebo jinými slovy - "pokud neuhneš a nehodíš se do lajny, tak budeš mít se mnou velký problém"?

Bohužel neuhnu.. (i když klidně si řekni, že je to jen zase moje iluze)

Dai, ctes pozorne? Hir nepsala nic o Tobe, psala o svych vlastnich hranicich-limitech, tam neni rec o Tobe, ale o ni o Hirondel, o jejim rozhodnuti neco udelat-konat. Stale jsi to jeste nepochopil a sledujes tu stejnou lajnu neutral

Tak si to přečti ještě jednou a pořádně.. "za jistou hranici Te jit uz nenecham" - to fakt nebylo o mně ani náhodou, vi´d? tummenupp

A kdyby to rekla mne? A kdyby to rekla Kastance? Stale to bude rikat Hir, protoze jde o jeji hranice. Nejde o Tebe. Ty taky vidis vsude jen SAM SEBE.

Není tady

#1041 17. 2. 2010 18:47

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

mariposa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ejhle Hoher, jen se ti nějak nevyvedl, je mimo jako jeho stvořitelka. Kolikpak jich tu máš, abys tu nebyla tak sama?

Nezeres maso, nerozumis vtipu big_smile Knoflikaaaari, to ne ja vissla

Já chápu, že děláš, co můžeš, ale můžeš toho teď opravdu jen hodně málo.
Je jen jeden způsob, kdy bys toho mohla moc, ale na ten ty nejspíš ještě hodně dlouho nepříjdeš.

Pan, prosim a rekni mi jeste co mam ted na sobe? Ty proroku jeden lol

Není tady

#1042 17. 2. 2010 18:47

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Tobe ma mila muze skrze Tve domnenky stacit co chce. Jak je libo prosim. stolt
Nejake Tve plane poudacky ojojjoooooj tech uz tu bylo a samaaa voda ,samaaa voda.  stolt

Koukám, jak se v té vodě topíš děvče roll.
Že bys měla strach, aby ti tu tvou bludu obludu nepodemlela a neodnesla? Nu, mohlo by se stát.
Zvl᚝ když ty nejsi ani náááhodou šaman, jen mᚠsilácké kecy v kleci, viď ty Růženko Šípková lollollol

Ty povidam mazej pro to pivo a neblafej ptakoviny (bludy).

Ty poudacky si nech na doma.  Jo jo na doma. cool

A musíš chlastat?? neutral nebo snad chceš... neutral

Není tady

#1043 17. 2. 2010 18:48

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

grater grater grater

Nic si z toho nedělej. Založ to jako nové téma a je to. A doufej, že ti to tam nikdo nezaplevelí.. pussa

Není tady

#1044 17. 2. 2010 18:49

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Maripozo, ukazuju prázdnotu a to je úplně něco jiného než nic. Jak říkám, svůj k svému.... vybrala sis...

Prazdnota promluvila lol

Není tady

#1045 17. 2. 2010 18:50

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Bodejb by ne ,kdyz to proste musela vysvetlit pani balvanovaaaaa.  lol

Zase je po me ...(prask!)

Těší mne, že právě vy dvě jste se až tak cítily osloveny mým vysvětlením, že jste ho nenechaly bez odezvy wink
A jistě v tom nezůstanete samy, nebojte.
Je jen dobře, že se berete o to své. Ale žádný strach, tady vám to nikdo nevezme lolvissla

Ooooo ano, ovsem slovo oslovit neni to prave orechove, osobne bych volila vystiznejsi slovo. Predne pobavit a rozchechtat - to ti jde baaaaajecne tummenupp.
Nechces chodit castejc, nosis s sebou perly, perlorodko tummenupp A diky Ti za ne, kaspare big_smile

neutralneutralneutral

Není tady

#1046 17. 2. 2010 18:51

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Téma na přání zakladatelky, a také s ohledem na překročení tisícovky příspěvků, uzavírám.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí