Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 11. 2. 2010 11:23

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT - duchovní

DaiTerr napsal(a):

To, že nemůžeš z podstaty věřit, že lidé odcházejí kvůli jiným - klidně nevěř. Já bych to nazval "sebeobranný klam", ale to je můj názor, takže ho neřeš.

Ty take resis muj nazor-napsal jsi ze by jsi ho nazval >sebeobranny klam<. V tom pripade poresim Tvuj at jsme si fifty fifty.  smile
Sebeobranny klam (podle mne naopak) je to u tech co prave odchazi "kvuli jinym" a jeste tomu iluzorne veri,neb jinak tojeste videt zatim nedokazali.  Nikdy neni jen jeden pohled na vec. To vis nebo?

"Co ty si myslíš a jak ty si vše zdůvodníš, je tvoje věc. Napsal jsem ti "pomůcku", vyber si z toho co chceš. By ta pomůcka byla drsná."
-------------------------------
Napodobne=co Ty si zduvodni s tak ci onak je Tvuj zivot. Pisu Ti neco z ceho bud ber nebo nech byt=volba.

Mimojine ,zadnou drsnou pomucku nejenom ze nevidim,ja ji ani nevnimam (Tak to vidis ci vnimas Ty) smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#77 11. 2. 2010 11:33

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

I kdyby jsi tohle vsechno psala schvalne nic Ti to nepomuze at veris nebo ne. Mozne je totiz vsechno a proto to pisu. Pro pripad ze by ses me ptal jak jsem na to prisla. wink

PsalA?? A jej..

Co ty víš, co mi pomůže, nebo ne? Jak ty můžeš vědět, na co bych se tě ptal?

Dai,
Ty jak vidim svym zrakem ,nejsi zatim schopen prehlednou iluzi vnimani.

Kde jsi, prosím, přišla na to, co jsem a nebo nejsem schopen? Napsal jsem snad někde, že "něco nejsem schopen"??

Tvuj zakladni omyl je uz jen v tom ze nechapes ,ze jakmile Ti pisu ze me svedomi je ciste,znamena to ze nemam si co vzit z toho co me predkladas.

Jak ty víš, co já chápu a co ne? Kde píšu, že nechápu to, co popisuješ? Kde jsi na to přišla?

Ani tu vetu o Kalikovi a te hypoteze jsi to nepochopil ,jinak by jsi me ted neodpovidal ,ze Ti Kalik nikde nepise a nestezuje si.

Jak ty víš, co jsem pochopil a co ne? Odkud bereš tu jistotu?

A pokud jsi to sice pochopil ale delas ze sebe hloupeho (jak se recnicky rika) to je to co k nicemu nevede,to nepomuze,jak jsem psala na zacatku. smile

Znovu se ptám, kde bereš jistotu, zda jsem to či ono pochopil, nebo nepochopil a zda ze sebe dělám, či nedělám hloupého? Psal jsem ti to snad někde? A jak víš, zda to něčemu povede, nebo nepovede? To všechno přece říkᚠty. Odkud bereš tu jistotu?

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#78 11. 2. 2010 11:34

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

To, že nemůžeš z podstaty věřit, že lidé odcházejí kvůli jiným - klidně nevěř. Já bych to nazval "sebeobranný klam", ale to je můj názor, takže ho neřeš.

Ty take resis muj nazor-napsal jsi ze by jsi ho nazval >sebeobranny klam<. V tom pripade poresim Tvuj at jsme si fifty fifty.  smile
Sebeobranny klam (podle mne naopak) je to u tech co prave odchazi "kvuli jinym" a jeste tomu iluzorne veri,neb jinak tojeste videt zatim nedokazali.  Nikdy neni jen jeden pohled na vec. To vis nebo?

"Co ty si myslíš a jak ty si vše zdůvodníš, je tvoje věc. Napsal jsem ti "pomůcku", vyber si z toho co chceš. By ta pomůcka byla drsná."
-------------------------------
Napodobne=co Ty si zduvodni s tak ci onak je Tvuj zivot. Pisu Ti neco z ceho bud ber nebo nech byt=volba.

Mimojine ,zadnou drsnou pomucku nejenom ze nevidim,ja ji ani nevnimam (Tak to vidis ci vnimas Ty) smile

Co myslíš, mám pokračovat otázkami? wink

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#79 11. 2. 2010 11:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

DaiTerr napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Takze Ti uz z podtaty nemuzu verit ze lide odchazi kvuli jinym i presto ze si to mysli,ze je to kvuli jinym.   smile
Ten pristup lezi v nich.
Zkus nad tim rozjimat priteli.  wink

Naprostý souhlas stolt
Zásadně nechodím například do putyk, kde životní ztroskotanci plýtvají siláckými kecy nad pullitrem piva.
A jest naprostou pravdou, že tam nechodím kvůli sobě. Vím naprosto jistě, že takovou společněost si fakt nezasloužím, nic mi to nedá, leda bych snad začala o některých věcech pochybovat, tak maximálně nakouknu wink
Silácké a hloupé kecy různých mimoňů fakt ale nemusím lol

Daí, nebuď smutný, ona osoba se zase vrátí, je to ale těžké pro někoho, kdo "cyhtá" i to, o čem takový mimoň ani neví, že v něm sídlí.....

Celkem beru některé věty, ale zkus , prosím, vysvětlit následujíci: je to ale těžké pro někoho, kdo "cyhtá" i to, o čem takový mimoň ani neví, že v něm sídlí....."

Daí,
mám tam přesmyčku - překlep: CHÝTÁ, tedy CÍTÍ, VNÍMÁ...
A tenhle člověk má hodně rozšířené vnímání a některé věci ho přímo "bolí".
Fyzicky bolí...
A pochopitelně taky má svoje vlastní lekce smile

Jak tobě asi bude v putyce, kde brečí do piva chlap, jak je na něj svět nespravedlivej, že se mu chudákovi nedaří, lidé mu házejí klacky pod nohy a jeho šéf, ten blbec neschopnej, neumí ocenit jeho přednosti bla bla  a přitom ty víš, že ten "borec" ani nedostudoval vysokou školu, lidé kolem něj si ho nijak zvl᚝ nevšímají a jeho šéf jen chce, aby odváděl práci, za kterou dostává plat,  přestal chlastat a začal chodit do práce konečně včas?
Asi se ho budeš nejprve snažit povzbudit a ukázat mu, že by měl dodělat školu a sám se sebou něco udělat. A když tě nebude poslouchat, tak se zvedneš a z té putyky odejdeš někam, kde jsou lidé příjemní a ty si s nimi mᚠo čem popovídat.
Udělᚠto kvůli sobě, protože nač ztrácet svůj drahocenný čas s někým, kdo jen běhá v kole jako veverka. A ještě to vydává za vrchol duchovního poznání a bůh ví jak humornou hru?

Ber to tak, že v té putyce zůstane vždycky jen ten, komu to něco dá.
Každý rozumný člověk změní lokál, pokud má piva a keců  v tom stávajícím už dost smile Je to normálka stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#80 11. 2. 2010 11:39

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

A jest naprostou pravdou, že tam nechodím kvůli sobě.

Kvuli sobe. Je to volba. stolt

Není tady

#81 11. 2. 2010 11:41

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Proc tam mas ten otaznik? smile

Není tady

#82 11. 2. 2010 11:44

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

I kdyby jsi tohle vsechno psala schvalne nic Ti to nepomuze at veris nebo ne. Mozne je totiz vsechno a proto to pisu. Pro pripad ze by ses me ptal jak jsem na to prisla. wink

PsalA?? A jej..

Dai,

Kde jsi, prosím, přišla na to, co jsem a nebo nejsem schopen? Napsal jsem snad někde, že "něco nejsem schopen"??

Tvuj zakladni omyl je uz jen v tom ze nechapes ,ze jakmile Ti pisu ze me svedomi je ciste,znamena to ze nemam si co vzit z toho co me predkladas.

Jak ty víš, co já chápu a co ne? Kde píšu, že nechápu to, co popisuješ? Kde jsi na to přišla?

Ani tu vetu o Kalikovi a te hypoteze jsi to nepochopil ,jinak by jsi me ted neodpovidal ,ze Ti Kalik nikde nepise a nestezuje si.

A pokud jsi to sice pochopil ale delas ze sebe hloupeho (jak se recnicky rika) to je to co k nicemu nevede,to nepomuze,jak jsem psala na zacatku. smile

Znovu se ptám, kde bereš jistotu, zda jsem to či ono pochopil, nebo nepochopil a zda ze sebe dělám, či nedělám hloupého? Psal jsem ti to snad někde? A jak víš, zda to něčemu povede, nebo nepovede? To všechno přece říkᚠty. Odkud bereš tu jistotu?

Jak jsem rekla- na sve otazky si najdi odpoved. Nejlepe je na vsechno prijit sam. stolt smile

Není tady

#83 11. 2. 2010 11:48

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Naprostý souhlas stolt
Zásadně nechodím například do putyk, kde životní ztroskotanci plýtvají siláckými kecy nad pullitrem piva.
A jest naprostou pravdou, že tam nechodím kvůli sobě. Vím naprosto jistě, že takovou společněost si fakt nezasloužím, nic mi to nedá, leda bych snad začala o některých věcech pochybovat, tak maximálně nakouknu wink

Daí, nebuď smutný, ona osoba se zase vrátí, je to ale těžké pro někoho, kdo "cyhtá" i to, o čem takový mimoň ani neví, že v něm sídlí.....

Celkem beru některé věty, ale zkus , prosím, vysvětlit následujíci: je to ale těžké pro někoho, kdo "cyhtá" i to, o čem takový mimoň ani neví, že v něm sídlí....."

Daí,
Fyzicky bolí...

Jak tobě asi bude v putyce, kde brečí do piva chlap, jak je na něj svět nespravedlivej, že se mu chudákovi nedaří, lidé mu házejí klacky pod nohy a jeho šéf, ten blbec neschopnej, neumí ocenit jeho přednosti bla bla  a přitom ty víš, že ten "borec" ani nedostudoval vysokou školu, lidé kolem něj si ho nijak zvl᚝ nevšímají a jeho šéf jen chce, aby odváděl práci, za kterou dostává plat,  přestal chlastat a začal chodit do práce konečně včas?
Asi se ho budeš nejprve snažit povzbudit a ukázat mu, že by měl dodělat školu a sám se sebou něco udělat. A když tě nebude poslouchat, tak se zvedneš a z té putyky odejdeš někam, kde jsou lidé příjemní a ty si s nimi mᚠo čem popovídat.
Udělᚠto kvůli sobě, protože nač ztrácet svůj drahocenný čas s někým, kdo jen běhá v kole jako veverka. A ještě to vydává za vrchol duchovního poznání a bůh ví jak humornou hru?

Každý rozumný člověk změní lokál, pokud má piva a keců  v tom stávajícím už dost smile Je to normálka stolt

Ano, to chápu, děkuji.

Není tady

#84 11. 2. 2010 11:49

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

KALIK napsal(a):

Dai, děkuji za podporu, vážím si takových lidí, co dokáží nezištně pomoci smile Přesto si buď jistej, že tahleta "přestřelka" je z mého pohledu jen ta hra, jak psala tuším Hir a jinak to ani neberu. Nečekám od toho nějaká duchovní moudra a už vůbec si to neberu osobně smile Já jen zkouším, jestli z Hir či Mar vypadne taky něco hodnotného, ne jen přihlouplé plky. Je to zkouška i trpělivosti smile Zatím mě to baví. Těžko říct, jak dlouho. Přece jenom je to přihlouplá zábava big_smile..............smile

Dobrý, Kaliku, tummenupp  hezky jsi to  napsal,má to každý ve svých rukách.

Není tady

#85 11. 2. 2010 11:49

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Proc tam mas ten otaznik? smile

Protože se tě ptám big_smile

Není tady

#86 11. 2. 2010 11:51

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

PsalA?? A jej..

Dai,

Jak jsem rekla- na sve otazky si najdi odpoved. Nejlepe je na vsechno prijit sam. stolt smile

Takže až se mne příště na něco zeptáš, uvidíš ode mne tuto větu: "Jak jsem rekl - na sve otazky si najdi odpoved. Nejlepe je na vsechno prijit sam"

Takže vlastně se mne už nikdy na nic nemusíš ptát wink

Není tady

#87 11. 2. 2010 11:57

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

KALIK napsal(a):

Docela však chápu, že to některé lidi dokáže znechutit až k odchodu. To je mi moc líto, ale co se dá dělat. Nejsnazší je některé lidi prostě ignorovat, nevšímat si jich, nereagovat na jejich přihlouplé příspěvky. Kdyby to udělali všichni, tihle "šotkové" by přestali dostávat tolik potřebnou energii z druhých a velice brzy by buď odešli, nebo by se změnili. Je to utopie, vím, ale máme to každý ve svých rukách smile

To mne ale moc mrzí, hjarta jak vnímᚠ(vnímáte) Hir a Mari. Mně se jejich styl líbí stále. Chápu, že to někoho může vytáčet, ale tenhle vᚠnájezd na ně je protivný  mému naturelu. Trochu jste mne zklamali, nikdy bych nemohla po někom takhle vyjet. Ano, nikdy godlike

Není tady

#88 11. 2. 2010 12:00

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

KALIK napsal(a):

Docela však chápu, že to některé lidi dokáže znechutit až k odchodu. To je mi moc líto, ale co se dá dělat. Nejsnazší je některé lidi prostě ignorovat, nevšímat si jich, nereagovat na jejich přihlouplé příspěvky. Kdyby to udělali všichni, tihle "šotkové" by přestali dostávat tolik potřebnou energii z druhých a velice brzy by buď odešli, nebo by se změnili. Je to utopie, vím, ale máme to každý ve svých rukách smile

To mne ale moc mrzí, hjarta jak vnímᚠ(vnímáte) Hir a Mari. Mně se jejich styl líbí stále. Chápu, že to někoho může vytáčet, ale tenhle vᚠnájezd na ně je protivný  mému naturelu. Trochu jste mne zklamali, nikdy bych nemohla po někom takhle vyjet. Ano, nikdy godlike

Je možné, že "duchovnost jednoho" končí tam, kde "trpělivost druhého"... wink
A nikdy neříkej nikdy..

Není tady

#89 11. 2. 2010 12:04

BB
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

BB napsal(a):

Hir ... můžu tě ujistit, že pokud někde vidím tvůj a mariprosin nick, tak normálně mizím, protože  zaplevelíte ještě s dalšími rejpalkami kde co ....  myšlenka pořádná žádná, jen plané plácání. Pokud ti dělá dobře, že  osud kdekoho vypudíš, tak to je tvoje věc. Naprosto souhlasím s Daiem. Je mi moc líto, že filozofické dušičky odsud zmizely ... ráda jsem je četla ....  hmm

I pro Tebe je BB prispevek 68. pokud si ho budes prat cist.  smile

Jestlize se divas takhle nikdy neuvidis jinak ,ale jak jsem rekla kazdy voli jak koho vidi a proc.Kazdy voli i to koho ma rad a koho ne. 
Nicmene ta volba neni svobodna je ovlivnena okolim,podvedomim,minulosti,nevedomosti,nepochopenim sebe sama.

Krásný příměr od Pan o  té hospodě.tummenupp  Ráda jsem sem chodila, byla to tu moje oblíbená útulná hospůdka, ve které bylo příjemno, než se tu objevili otravní rejpalové a otrávili vzduch....  usch

BB

Není tady

#90 11. 2. 2010 12:05

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Naprostý souhlas stolt

Daí,
Fyzicky bolí...

Pan, chodila jsi někdy opravdu do putyky? Promin, ale asi ne smile Spíš bude muset odejít ten fnukálek. wink

Není tady

#91 11. 2. 2010 12:05

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Takže až se mne příště na něco zeptáš, uvidíš ode mne tuto větu: "Jak jsem rekl - na sve otazky si najdi odpoved. Nejlepe je na vsechno prijit sam"

Dai ,ja neverim ze jsi tak natvrdlej jak se to tvari.   lol  Ale ani tuhle moznost neni mozne vyloucit. smile

Rekla jsem uz vcera= na vsechny otazky ktere pokladam znam odpoved. Zapomnel jsi,prehlednul jsi to,to nevadi presto to tam je a je to i tady. smile

Zdani muze klamat ale reknu Ti ze me se zda ,ze s tim mas dost fusku ze pokladam otazky a pritom se neptam,ze na ne znam odpoved. 
Jeste jsi se s tim mozna nesetkal ale to nemeni nic na tom ze to existuje a co clovek odmita to mu lezi v zaludku.
To neni prca tohle vsechno. neutral

Muzes me tak odpovidat,ale tim se nic nezmeni. Ja odpoved budu vedet,ty se nad ni ani nezamyslis. smile
To je take zivot. smile

Není tady

#92 11. 2. 2010 12:10

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

A nikdy neříkej nikdy..

Dai smile já vím, že to tady na foru nemáte rádi. Víš, já už to mám tak nastavený. Já to mám nastavený na "nikdy" jen v zásadních hodnotách, prověřených mými mantinely. Vím, je to riskantní, ale zase udělám, co budu moci, abych to  "nikdy" dodržela. (to mám ambice big_smile )

Není tady

#93 11. 2. 2010 12:11

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

BB napsal(a):

hirondel napsal(a):

BB napsal(a):

Hir ... můžu tě ujistit, že pokud někde vidím tvůj a mariprosin nick, tak normálně mizím, protože  zaplevelíte ještě s dalšími rejpalkami kde co ....  myšlenka pořádná žádná, jen plané plácání. Pokud ti dělá dobře, že  osud kdekoho vypudíš, tak to je tvoje věc. Naprosto souhlasím s Daiem. Je mi moc líto, že filozofické dušičky odsud zmizely ... ráda jsem je četla ....  hmm

I pro Tebe je BB prispevek 68. pokud si ho budes prat cist.  smile

Jestlize se divas takhle nikdy neuvidis jinak ,ale jak jsem rekla kazdy voli jak koho vidi a proc.Kazdy voli i to koho ma rad a koho ne. 
Nicmene ta volba neni svobodna je ovlivnena okolim,podvedomim,minulosti,nevedomosti,nepochopenim sebe sama.

Krásný příměr od Pan o  té hospodě.tummenupp  Ráda jsem sem chodila, byla to tu moje oblíbená útulná hospůdka, ve které bylo příjemno, než se tu objevili otravní rejpalové a otrávili vzduch....  usch

A BB asi taky nechodí do putykýýýý big_smile

Není tady

#94 11. 2. 2010 12:12

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

BB tak prosim te nefnukej a zamysli se . Neni to rozkaz je to vyzva na kterou muses reagovat jen podle sve volby-bud vedome ,nebo nevedome-slepe.

Podivej Tva mysl si to vyprojektovala  a pritom nevnima to co se deje okolo.

Není tady

#95 11. 2. 2010 12:21

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Dai ,ja neverim ze jsi tak natvrdlej jak se to tvari.   lol  Ale ani tuhle moznost neni mozne vyloucit. smile

Rekla jsem uz vcera= na vsechny otazky ktere pokladam znam odpoved. Zapomnel jsi,prehlednul jsi to,to nevadi presto to tam je a je to i tady. smile

Zdani muze klamat ale reknu Ti ze me se zda ,ze s tim mas dost fusku ze pokladam otazky a pritom se neptam,ze na ne znam odpoved. 
Jeste jsi se s tim mozna nesetkal ale to nemeni nic na tom ze to existuje a co clovek odmita to mu lezi v zaludku.
To neni prca tohle vsechno. neutral

Muzes me tak odpovidat,ale tim se nic nezmeni. Ja odpoved budu vedet,ty se nad ni ani nezamyslis. smile
To je take zivot. smile

Proč vlastně pokládᚠotázky, když znᚠodpověď? wink

Pozor, zdání fakt klamou... hodně..wink

Upravil(a) DaiTerr (11. 2. 2010 12:22)

Není tady

#96 11. 2. 2010 12:22

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Je možné, že "duchovnost jednoho" končí tam, kde "trpělivost druhého"... wink..

V tomto případě to bude platit big_smile achich,bohužel.
Když člověka něco baví, čas se neměří na trpělivost.

Není tady

#97 11. 2. 2010 12:23

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

A nikdy neříkej nikdy..

Dai smile já vím, že to tady na foru nemáte rádi. Víš, já už to mám tak nastavený. Já to mám nastavený na "nikdy" jen v zásadních hodnotách, prověřených mými mantinely. Vím, je to riskantní, ale zase udělám, co budu moci, abych to  "nikdy" dodržela. (to mám ambice big_smile )

Šikovná tummenupp

Není tady

#98 11. 2. 2010 12:24

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Je možné, že "duchovnost jednoho" končí tam, kde "trpělivost druhého"... wink..

V tomto případě to bude platit big_smile achich,bohužel.
Když člověka něco baví, čas se neměří na trpělivost.

Jak kdy a jak v čem. Vše je relativní. wink

Není tady

#99 11. 2. 2010 12:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

hirondel napsal(a):

Dokud nedokazes milovat kazdeho stejne,zpusobi Ti to takovy pohled na vec jaky mas prave ted.

Milovat každého stejně je nesmysl. Možné je jen milovat (třeba i různě). Druhá možnost je nenávidět smile

Nebo spíš pochopíš, když napíšu, že jak si přišla na to, že nemiluju lidi stejně? Jaky pohled mᚠna mysli? Jak můžeš vědět, že mám takový pohled na lidi?

Jakej styl odpovědí si vybereš Hir? Pokud první, čekám, že mi oplatíš stejně wink Pokud druhý, tak ten první zapomeň, je určen pro jiné lidi smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#100 11. 2. 2010 12:26

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

..... protože nač ztrácet svůj drahocenný čas s někým, kdo jen běhá v kole jako veverka. A ještě to vydává za vrchol duchovního poznání a bůh ví jak humornou hru?"

Srsi z toho pohled na vec urciteho cloveka ktery tenhle pohled voli na zaklade mnoha okolnosti z minulosti i ze soucastne volby jit zivotem s timto pohledem.
Jak je libo.  Kazdy to nejak uvidi a mel by jednou pochopit proc zrovna takhle.

Z takoveho cloveka citim nesnasenlivost k cloveku.Dela rozdili jakoby nevedel ze i v tom mimoni v hospode je kus jeho  sama ,at podtsta nas vsech.
Takovy clovek ktery nejde do putyky protoze ty mimone k zivotu si nezaslouzil ten je tim kdo nic zatim nepochopil a svadi to na ty druhy. Jak prosta hra pro Ty kdo vidi do karet. Horsi vsak pro Ty co se neprobudili. neutral

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí