Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 10. 2. 2010 21:02

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT - duchovní

KALIK napsal(a):

Optat se ale tak, aby z ptaní bylo zřejmé, na co se ptᚠa co tě zajímá, je bez ptaní umění. Prostě ptát se není jen tak.  Už tomu rozumíš?

A na co se to teda ptas?   lol  To zde neni zrejme.  cool

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#52 10. 2. 2010 21:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

hirondel napsal(a):

A na co se to teda ptas?   lol  To zde neni zrejme.  cool

No, obšírněji to už popsat neumím. Zkus zase něco pro změnu ty. Jak říkám, ptát se není jako ptát se smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#53 10. 2. 2010 21:07

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Já doufám, že sis všimla, že jsem si vybral smile Jak říkáš, je to hra. Ty se snažíš dělat, že víc víš a já zase, že nic nevím a že potřebuji poradit. Ty, jako správný učitel, bys měla svému žákovi, jak si k tomu došla, protože se může stát, že si žák najde jiného učitele, třeba tělocviku smile

Kali vis preci ze bez vsimavosti to ma clovek o poznani tezsi. 
Vsimla jsem si a prave proto rikam ze si muze kazdy vybrat. smile

To ze Ty delas ze nic nevis toho jsem si vsimla taky  lol ale to ze ja delam ze vim vic,to je chyba v Tvem pozorovani. Pozoruj lepe pokud si to prejes vsak.

Ale do telocvicny muzes jit taky ,jak jsem rekla -jak je libo. Muzeme si vybrat.  smile

Není tady

#54 10. 2. 2010 21:08

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Jak říkám,  ptát se není jako ptát se smile

Ano ,presne tak.  tummenupp

Není tady

#55 10. 2. 2010 21:14

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Kali vis preci ze bez vsimavosti to ma clovek o poznani tezsi. 
Vsimla jsem si a prave proto rikam ze si muze kazdy vybrat. smile

To ze Ty delas ze nic nevis toho jsem si vsimla taky  lol ale to ze ja delam ze vim vic,to je chyba v Tvem pozorovani. Pozoruj lepe pokud si to prejes vsak.

Ale do telocvicny muzes jit taky ,jak jsem rekla -jak je libo. Muzeme si vybrat.  smile

Jistě, když člověk není všímavej, musí se furt dokola ptát na věci, které už byly vysvětleny, že? smile
Nikoli, jelikož jsem chytrej a fešnej kluk, co se neztratí, tak jsem zjistil, že ty děláš, že víš víc. Krásná hra, však? smile

Do tělocvičny bych měl jí, abych si rozpohyboval střeva, potřeboval bych to smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#56 10. 2. 2010 22:13

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

No Kali ,zatim jsi nezjistil moc.  tongue

Není tady

#57 10. 2. 2010 22:35

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Tak Kaliku, vezmeme si to pekne po poradku, jo? A bud pozorny a soustredeny wink Jo a je to silena sranda, uvidis sam, ze se pobavis big_smile

KALIK napsal(a):

mariposa napsal(a):

KALIK napsal(a):

Hir, nezáviď, ju? Já za to nemůžu, že jsem takovej wink

Hele Kaliku, jak Te vlastne napadla zavist?
Jak Te tohle napadlo?

Mar, nechtěla si se spíš zeptat Hir, proč píše v reakci na to, že jsem se pochválil a vyzdvihnul své přednosti, to co napsala? Možná by ses mě ani nemusela ptát, proč mě napadlo slovo závist smile
...Pokud něco mám, co druhý nemá a chtěl by to, tak se buď snaží to všemožně získat a nebo toho druhého o to připravit a to třeba i zavrženíhodnými způsoby. ...

mariposa napsal(a):

Kaliku, veeeeeelice zajimavy wink

Muzu se Te zeptat jeste na neco? Tys uz Hir nekdy videl? Osobne? Vis ci nevis jak vypada - fesna ci nikoliv? big_smile

KALIK napsal(a):

Neviděl, proč se ptáš?

mariposa napsal(a):

Preci jako reakce na tu Tvoji zpoved o zavisti, Kaliku wink

KALIK napsal(a):

Aha, já myslel, že něco chceš vědět, tak nic no smile

mariposa napsal(a):

Aha, kdybych neco nechtela vedet proc bych se tedy ptala, Kali?
Jak tak nic no? big_smile

KALIK napsal(a):

A na co KONKRÉTNĚ jsi se ptala?

mariposa napsal(a):

Jestli jsi se osobne videl nekdy s Hir? Takova byla moje otazka. Dekuju za odpoved, ze nevidel smile
Zajimalo me to v souvislosti s tim, ze jsi ji psal: zavidis, vid? Takze potom co jsem se Te zeptala jak Te napadla zavist a potom co jsi mi odpovede co jsi mi odpovedel me zajimalo jestli Hir osobne znas. Uz je Ti to jasny, jak to bylo? wink

KALIK napsal(a):

Mně je jasný jak to bylo, ale na co se ptáš? smile

mariposa napsal(a):

Ted uz preci na nic wink
Ted se ptas Ty smile Je Ti to jasny nebo neni?

KALIK napsal(a):

Jasná Mar, tak to ber, jako když se neptám, ju? smile

mariposa napsal(a):

ALE Ty se ptas, Kali. Tak proc to mam brat "jako ze se neptas"? va
Tohle je fakt dobryyyyyy

KALIK napsal(a):

Já že se ptám? Já přece napsal, že to mᚠbrát, jako když se neptám. To, že se ptám v tomto smyslu znamená, že se neptám. Jestli si přesto myslíš, že se ptám, tak se ptám, proč si myslíš že se ptám. Ono není se ptát jako se ptát.

Tak co Kaliku, pobavil ses? big_smile wink

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#58 10. 2. 2010 22:38

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

A na to jsi přišla jak? Že kalik nezjistil moc?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#59 11. 2. 2010 6:14

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Zato já jsem z této debaty zjistila, že mi chybí kličkování a uhýbání ve slovní přestřelce. Ale učit se to nemíním!

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#60 11. 2. 2010 7:31

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Tak Kaliku, vezmeme si to pekne po poradku, jo? A bud pozorny a soustredeny wink Jo a je to silena sranda, uvidis sam, ze se pobavis big_smile

Tak co Kaliku, pobavil ses? big_smile wink

Je to dlouhý a nemíním to tedy číst.
Zkus mi to říct vlastními slovy. Třeba se taky zasměju smile

Není tady

#61 11. 2. 2010 7:38

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Kaliku, kašli na to, za sto let po tomhle ani psoča neblafne..

Hir, nešlo by změnit název fóra? Třebas na "Duchovní rypkání a slovíčkaření"?

Kalik se asi moc nebavil, baví se zde jen jistí lidé a to tím, že vychrlí na dotyčného spoustu "rádoby vtipných dotazů", když se jich na něco zeptá dotyčný, pak samozřejmě (jak jinak, to je neuvěřitelné, že?) odpoví zase jen dotazy a jako třešnička na dort se pak použije: "Tak pane XXX, vezmeme si to pekne po poradku, jo? A bud pozorny a soustredeny wink Jo a je to silena sranda, uvidis sam, ze se pobavis big_smile"

To, že kvůli jistým lidem a speciálně kvůli takovému rypkání postupně mizí lidi z fóra, protože na tohle nemají žaludek - tak to pomineme. Dy o nic nejde, že..

Hir, Mar, jste v pohodě? Máte doma vše v klidu? Netrápí vás něco? Nepotřebujete pomoci? Nejste moc ve stresu? Nechybí vám pocit sounáležitosti? V práci vás nic netrápí? Protože jak tak sleduju tu vaši názorovou polemiku směrem ke Kalikovi, tak to není debata, ale debakl.. Bylo by možné, že si něco kompenzujete? Opravdu vás nic netrápí? Fakt? Nebo fuck? No neke..  Opravdu.. Tý jóó..

Takže: Milé dámy, vezměme to hezky na rovinu. A hlavně buďte soustředěné a pozorné. Fakt se pobavíte. Slibuju.
Uvědomujete si, že hodně lidí mizí z fóra díky vám a dalším podobným, jako vy? A že zmizela zrovna jedna osoba, která tomu fóru docela dost dala.. Že je to sranda co? Co? No? Usmějte se.. Je to legranda.. Bžunda..  Super.. A užijte si to. Akorát to má takový malinkatý "hack" - až jednou se někdo řáádně pobaví za tohle na vᚠúčet, tak jsem zvědavý, zda budete stále vysmáté..

A proč vám tohle píšu? Protože mne rozesmutnil dopis od dotyčné osoby. Vysvětlila mi i proč se tak rozhodla. A není to jediná osoba, co se tak rozhodla. Takže jen dál a jen houš.. Slovíčkařte si, hrajte si na to jak dokážete "vyotázkovat" lidi a hlavně - ro_ze_bí_rej_te kaž_dé_ slo_vo do_ne_ko_neč_na tak, jak va_še svě_do_mí ká_že vám..

Tak co, milé dámy... Pobavily jste se? big_smile

Upravil(a) DaiTerr (11. 2. 2010 7:45)

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#62 11. 2. 2010 8:07

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Dai, děkuji za podporu, vážím si takových lidí, co dokáží nezištně pomoci smile Přesto si buď jistej, že tahleta "přestřelka" je z mého pohledu jen ta hra, jak psala tuším Hir a jinak to ani neberu. Nečekám od toho nějaká duchovní moudra a už vůbec si to neberu osobně smile Já jen zkouším, jestli z Hir či Mar vypadne taky něco hodnotného, ne jen přihlouplé plky. Je to zkouška i trpělivosti smile Zatím mě to baví. Těžko říct, jak dlouho. Přece jenom je to přihlouplá zábava big_smile Docela však chápu, že to některé lidi dokáže znechutit až k odchodu. To je mi moc líto, ale co se dá dělat. Nejsnazší je některé lidi prostě ignorovat, nevšímat si jich, nereagovat na jejich přihlouplé příspěvky. Kdyby to udělali všichni, tihle "šotkové" by přestali dostávat tolik potřebnou energii z druhých a velice brzy by buď odešli, nebo by se změnili. Je to utopie, vím, ale máme to každý ve svých rukách smile

Není tady

#63 11. 2. 2010 8:12

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Dai, děkuji za podporu, vážím si takových lidí, co dokáží nezištně pomoci smile Přesto si buď jistej, že tahleta "přestřelka" je z mého pohledu jen ta hra, jak psala tuším Hir a jinak to ani neberu. Nečekám od toho nějaká duchovní moudra a už vůbec si to neberu osobně smile Já jen zkouším, jestli z Hir či Mar vypadne taky něco hodnotného, ne jen přihlouplé plky. Je to zkouška i trpělivosti smile Zatím mě to baví. Těžko říct, jak dlouho. Přece jenom je to přihlouplá zábava big_smile Docela však chápu, že to některé lidi dokáže znechutit až k odchodu. To je mi moc líto, ale co se dá dělat. Nejsnazší je některé lidi prostě ignorovat, nevšímat si jich, nereagovat na jejich přihlouplé příspěvky. Kdyby to udělali všichni, tihle "šotkové" by přestali dostávat tolik potřebnou energii z druhých a velice brzy by buď odešli, nebo by se změnili. Je to utopie, vím, ale máme to každý ve svých rukách smile

Nikdy bych tohle nenapsal a hlavně bych nikdy neměl ani potřebu se do "někoho navážet", ale té osoby, co mi psala, si dost vážím a dost mne to naštvalo.. Pokud tě to baví, jsem rád za tebe i za ony dvě dámy, ale dost lidí to už rozhodilo, proto jsem to jednou fakt napsat musel.. Lepší teď a být za darebáka, co je napadá, než aby to někdo napsal později, kdy už by to bylo ještě horší..

Nehledejme dokonalých květů.. nebo všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#64 11. 2. 2010 8:17

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Dai godlike pussa

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#65 11. 2. 2010 8:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Nikdy bych tohle nenapsal a hlavně bych nikdy neměl ani potřebu se do "někoho navážet", ale té osoby, co mi psala, si dost vážím a dost mne to naštvalo.. Pokud tě to baví, jsem rád za tebe i za ony dvě dámy, ale dost lidí to už rozhodilo, proto jsem to jednou fakt napsat musel.. Lepší teď a být za darebáka, co je napadá, než aby to někdo napsal později, kdy už by to bylo ještě horší..

Já tvé pohnuty Dai chápu. Chápu to moc dobře a je mi líto, že B upadá co se týče osazenstva, ale holt je to vývoj. Navázaná přátelství však nezanikají, ty zůstávají. Mám pár přátel právě odtud, kteří odešli ze stejného důvodu. Navíc, B není jediná diskuze smile

Není tady

#66 11. 2. 2010 10:35

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Pokud by se Ti Kalik sveril ze mu lezu napriklad. ja na nervy,ze ho stvu,pak bych pochopila ze mu pises at na to kasle. 
Zatimco Ty sis mozna jeho situaci vybavil ,projektoval podle sebe,skutecnost byla jeste trochu jina. Kalik sam napsal ze to bral jako hru.  Zda to tak skutecne bral vi jen jeho svedomi.
Me svedomi vi ze hra to byla a vznikla spontanne. smile
Byla to hra a ten kdo nechtel ji hrat,ten nemusel,nebot nikdo nic nemusi ,ale muze a to na zaklade sve vlastni volby.

Tohle vlakno bylo otevreny proto ze to co se vcera zaclo odvijet na Crabatove vlakne jsem se rozhodla presunout sem abychom respektovali nezanaseni u Crabata a mohli si pekne Chatovat.
Ten kdo se bere prilis vazne,ten nemuze ani vnimat humornou stranku veci. Takze Dai. zamysli se. smile

Ptas se zda by se vlakno nemelo prejmenovat na duchovni rypkani a slovickareni. Nejspis se ptas proto ,ze si na vlakno projektujes sve mysleni a neco co delas prave ted Ty = rypkas,rypkas smile
Je nejdulezitejsi ze to vis Ty sam. wink

Není tady

#67 11. 2. 2010 10:46

BB
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Pokud by se Ti Kalik sveril ze mu lezu napriklad. ja na nervy,ze ho stvu,pak bych pochopila ze mu pises at na to kasle. 
Zatimco Ty sis mozna jeho situaci vybavil ,projektoval podle sebe,skutecnost byla jeste trochu jina. Kalik sam napsal ze to bral jako hru.  Zda to tak skutecne bral vi jen jeho svedomi.
Byla to hra a ten kdo nechtel ji hrat,ten nemusel,nebot nikdo nic nemusi ,ale muze a to na zaklade sve vlastni volby.

Tohle vlakno bylo otevreny proto ze to co se vcera zaclo odvijet na Crabatove vlakne jsem se rozhodla presunout sem abychom respektovali nezanaseni u Crabata a mohli si pekne Chatovat.
Ten kdo se bere prilis vazne,ten nemuze ani vnimat humornou stranku veci. Takze Dai. zamysli se. smile

Ptas se zda by se vlakno nemelo prejmenovat na duchovni rypkani a slovickareni. Nejspis se ptas proto ,ze si na vlakno projektujes sve mysleni a neco co delas prave ted Ty = rypkas,rypkas smile

Hir ... můžu tě ujistit, že pokud někde vidím tvůj a mariprosin nick, tak normálně mizím, protože  zaplevelíte ještě s dalšími rejpalkami kde co ....  myšlenka pořádná žádná, jen plané plácání. Pokud ti dělá dobře, že  osud kdekoho vypudíš, tak to je tvoje věc. Naprosto souhlasím s Daiem. Je mi moc líto, že filozofické dušičky odsud zmizely ... ráda jsem je četla ....  hmm

BB

Není tady

#68 11. 2. 2010 10:47

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

To, že kvůli jistým lidem a speciálně kvůli takovému rypkání postupně mizí lidi z fóra, protože na tohle nemají žaludek - tak to pomineme. Dy o nic nejde, že. .

Jestlize Ty zijes treba podle tohodle 'pravidla" viz.:  "to jsou ti druzi,to oni za vsechno muzou,oni muzou za to ze vidim vsude rypkani a ze oni muzou za to ze odchazim z fora"  pak Ti otevrene reknu muj nazor,ze jsi uviznul v iluzi.
Nebot ja verim jen tomu ,ze kazdy je strujcem sveho zivota a kazdy voli podle sebe ,nikoli tak ze by volil nekdo za nej. Jestlize tomu nerozumis ,pochopim to,ale tahle Tva (nebo tech co vnimaji jako Ty) zivotni projekce neni moji projekci. = Vidim to jinak.
Takze Ti uz z podtaty nemuzu verit ze lide odchazi kvuli jinym i presto ze si to mysli,ze je to kvuli jinym.   smile
Ten pristup lezi v nich.
Zkus nad tim rozjimat priteli.  wink

Není tady

#69 11. 2. 2010 10:55

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

Hir ... můžu tě ujistit, že pokud někde vidím tvůj a mariprosin nick, tak normálně mizím, protože  zaplevelíte ještě s dalšími rejpalkami kde co ....  myšlenka pořádná žádná, jen plané plácání. Pokud ti dělá dobře, že  osud kdekoho vypudíš, tak to je tvoje věc. Naprosto souhlasím s Daiem. Je mi moc líto, že filozofické dušičky odsud zmizely ... ráda jsem je četla ....  hmm

I pro Tebe je BB prispevek 68. pokud si ho budes prat cist.  smile

Jestlize se divas takhle nikdy neuvidis jinak ,ale jak jsem rekla kazdy voli jak koho vidi a proc.Kazdy voli i to koho ma rad a koho ne. 
Nicmene ta volba neni svobodna je ovlivnena okolim,podvedomim,minulosti,nevedomosti,nepochopenim sebe sama.

Není tady

#70 11. 2. 2010 10:58

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Víš, mohl bych hrát tu tvoji hru a začít tvým oblíbeným - "kde jsi přišla na to, že si něco projektuju a... atd atd atd... Ale tentokrát ne. Mne z tohoto vynech. Psal jsem to čistě proto, co jsem popsal už v příspěvku. To, že mᚠsvědomé čisté je čistě tvoje věc. Jen jsem napsal, co se děje a předpokládám, že si z toho snad něco eventuelně zkusíš vzít. Pokud ne, v pořádku. Já snahu měl. Kalik mi nikde nic nepíše a nestěžuje si. To bych zas já tobě mohl napsat "a kde jsi na to přišla... atd atd atd..." a tak by to bylo donekonečna.

Tady už nejde o to, jestli se "bere, nebo nebere" někdo vážně, ale o to, že pokud ti někdo napíše SZ, že to tu balí kvůli té a té osobě a navíc je to člověk, který tu dost přispíval, tak to už jednoho fakt nadzvedne ze židle. Zkusil jsem s tím něco udělat. To vše. Chápeš? Ta tvá "humorná" stránka věci dokázala akorát to, že znechutila a odpálkovala člověka z fóra.. Mᚠopravdu skvělý smysl pro humor. A vůbec - když ti něco někdo napíše upřímně, jak se věci mají, tak už vytahuješ že rypká a rypká? Nezdá se ti, že je čas se zamyslet?

K těm otázkovacím srandičkám - bereš v potaz, že vlastně na každou tvou otázku lze opět odpovědět otázkou?

Není tady

#71 11. 2. 2010 11:00

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Dokud nedokazes milovat kazdeho stejne,zpusobi Ti to takovy pohled na vec jaky mas prave ted.

Není tady

#72 11. 2. 2010 11:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hirondel napsal(a):

Takze Ti uz z podtaty nemuzu verit ze lide odchazi kvuli jinym i presto ze si to mysli,ze je to kvuli jinym.   smile
Ten pristup lezi v nich.

Naprostý souhlas stolt
Zásadně nechodím například do putyk, kde životní ztroskotanci plýtvají siláckými kecy nad pullitrem piva.
A jest naprostou pravdou, že tam nechodím kvůli sobě. Vím naprosto jistě, že takovou společněost si fakt nezasloužím, nic mi to nedá, leda bych snad začala o některých věcech pochybovat, tak maximálně nakouknu wink
Silácké a hloupé kecy různých mimoňů fakt ale nemusím lol

Daí, nebuď smutný, ona osoba se zase vrátí, je to ale těžké pro někoho, kdo "cyhtá" i to, o čem takový mimoň ani neví, že v něm sídlí.....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#73 11. 2. 2010 11:03

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

To, že kvůli jistým lidem a speciálně kvůli takovému rypkání postupně mizí lidi z fóra, protože na tohle nemají žaludek - tak to pomineme. Dy o nic nejde, že. .

Jestlize Ty zijes treba podle tohodle 'pravidla" viz.:  "to jsou ti druzi,to oni za vsechno muzou,oni muzou za to ze vidim vsude rypkani a ze oni muzou za to ze odchazim z fora"  pak Ti otevrene reknu muj nazor,ze jsi uviznul v iluzi.
Nebot ja verim jen tomu ,ze kazdy je strujcem sveho zivota a kazdy voli podle sebe ,nikoli tak ze by volil nekdo za nej. Jestlize tomu nerozumis ,pochopim to,ale tahle Tva (nebo tech co vnimaji jako Ty) zivotni projekce neni moji projekci. = Vidim to jinak.
Ten pristup lezi v nich.

Můžeš mi, prosím, osvětlit, kde jsi přišla na to, zda  a jak v čem žiju? To co popisuješ, že někdo něco vidí - to je přece z tvé hlavy. Kde jsi na to přišla? A co ten otevřený názor? Kde jsi došla na to, že žiju v iluzi? Psal jsem ti snad někde něco, že žiju v iluzi?

To, že nemůžeš z podstaty věřit, že lidé odcházejí kvůli jiným - klidně nevěř. Já bych to nazval "sebeobranný klam", ale to je můj názor, takže ho neřeš. Co ty si myslíš a jak ty si vše zdůvodníš, je tvoje věc. Napsal jsem ti "pomůcku", vyber si z toho co chceš. By ta pomůcka byla drsná..

Není tady

#74 11. 2. 2010 11:04

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ten pristup lezi v nich.

Naprostý souhlas stolt
Zásadně nechodím například do putyk, kde životní ztroskotanci plýtvají siláckými kecy nad pullitrem piva.
A jest naprostou pravdou, že tam nechodím kvůli sobě. Vím naprosto jistě, že takovou společněost si fakt nezasloužím, nic mi to nedá, leda bych snad začala o některých věcech pochybovat, tak maximálně nakouknu wink
Silácké a hloupé kecy různých mimoňů fakt ale nemusím lol

Daí, nebuď smutný, ona osoba se zase vrátí, je to ale těžké pro někoho, kdo "cyhtá" i to, o čem takový mimoň ani neví, že v něm sídlí.....

Celkem beru některé věty, ale zkus , prosím, vysvětlit následujíci: je to ale těžké pro někoho, kdo "cyhtá" i to, o čem takový mimoň ani neví, že v něm sídlí....."

Není tady

#75 11. 2. 2010 11:12

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

To, že mᚠsvědomé čisté je čistě tvoje věc. Jen jsem napsal, co se děje a předpokládám, že si z toho snad něco eventuelně zkusíš vzít. Pokud ne, v pořádku. Já snahu měl. Kalik mi nikde nic nepíše a nestěžuje si. To bych zas já tobě mohl napsat "a kde jsi na to přišla... atd atd atd..." a tak by to bylo donekonečna.

I kdyby jsi tohle vsechno psala schvalne nic Ti to nepomuze at veris nebo ne. Mozne je totiz vsechno a proto to pisu. Pro pripad ze by ses me ptal jak jsem na to prisla. wink

Dai,
Ty jak vidim svym zrakem ,nejsi zatim schopen prehlednou iluzi vnimani.
Tvuj zakladni omyl je uz jen v tom ze nechapes ,ze jakmile Ti pisu ze me svedomi je ciste,znamena to ze nemam si co vzit z toho co me predkladas.
Ani tu vetu o Kalikovi a te hypoteze jsi to nepochopil ,jinak by jsi me ted neodpovidal ,ze Ti Kalik nikde nepise a nestezuje si.  A pokud jsi to sice pochopil ale delas ze sebe hloupeho (jak se recnicky rika) to je to co k nicemu nevede,to nepomuze,jak jsem psala na zacatku. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí