6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak jsem si zatim vsimala, Hir nikdy nic nepiska ani nepiskala, ja bych dokonce rekla...ze ona to ani neumi
Není tady
mariposa napsal(a):
A uz se baviiiiiim, uz je to tu, uz je to tady
Není tady
KALIK napsal(a):
Mně je jasný jak to bylo, ale na co se ptá?
Kali presouvam tuhle Tvoji hru na Chat. Zda se mi (zdani i nekdy ale klame ) ze se to ke Crabatovi nehodi,mam na mysli moji nasledujici rekace.
Kali prosim navrhuju jit a koupit si modelinu. S tou se Ti to vyplati.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Jasně a Hirondel nám to vem bude pískat, páč ta jediná VÍ o co gou a jediná má pravdu, nebo e by to bylo jinak Hirondel?
Holka zlata boubelata,jestlize Te zajima odpoved na tuhle otazku kterou sis sama vymyslela ,toz na ni preci znas i odpoved.
Naslouchej prosim tomu cemu se nerika rozum. Pokud si to prejes (jak jinak)
Není tady
hirondel napsal(a):
Kali kuzlatko soustred se trochu preci. Tobe to pujde.
Jsou tu taci kterym to pujde hur.
Vitejte vsichni v risi divu Kdo to miluje ten to miluje.
1+1 Kaliku je 1. To koukas vid? Nebo nekoukas ale chapes svet divu.
Ja nevim ale slysela jsem ze by to jako melo byt jinak Kali?
Říká, e jedna 1+1=1? Váně? A můe mi říct, jak si k takovémuto výsledku dola? Takhle je to nepřekontrolovatlený, ví?
Není tady
KALIK napsal(a):
hirondel napsal(a):
Kali kuzlatko soustred se trochu preci. Tobe to pujde.
Jsou tu taci kterym to pujde hur.
Vitejte vsichni v risi divu Kdo to miluje ten to miluje.
1+1 Kaliku je 1. To koukas vid? Nebo nekoukas ale chapes svet divu.
Ja nevim ale slysela jsem ze by to jako melo byt jinak Kali?Říká, e jedna 1+1=1? Váně? A můe mi říct, jak si k takovémuto výsledku dola? Takhle je to nepřekontrolovatlený, ví?
Neprekontrolovatelny rikas ze to je? Uf...no to tak trochu neva Kali ,hlavne kdyz to dava smysl ,muj mily pretty boy.
Tak hlavne me nic neber kdyz to sam nemas,to nepujde.
Není tady
hirondel napsal(a):
Neprekontrolovatelny rikas ze to je? Uf...no to tak trochu neva Kali ,hlavne kdyz to dava smysl ,muj mily pretty boy.
Tak hlavne me nic neber kdyz to sam nemas,to nepujde.
A kdy tě poprosím, abys mi to vysvětlila? Co kdy mi to smysl nedává? Udělá to pro mě? Nebo si to jen plácla
Není tady
hirondel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Mně je jasný jak to bylo, ale na co se ptá?
Kali presouvam tuhle Tvoji hru na Chat.
Tak Kaliku odpovim Ti i tady, stejne jako jsem Ti odpovedela na vlakne u Crabata:
Ted uz preci na nic
Ted se ptas Ty Je Ti to jasny nebo neni?
Aj aj a vidim, ze tam uz jsi mi odpovedel, tak to sem rovnou presunu
KALIK napsal(a):
Jasná Mar, tak to ber, jako kdy se neptám, ju?
A ja na to Kaliku:
ALE Ty se ptas, Kali. Tak proc to mam brat "jako ze se neptas"?
Tohle je fakt dobryyyyyy
Není tady
Naslouchej tomu, čemu se říká rozum a logicky odpověz ne? ale tohle je váně těký, mluvit řečí toho, komu odpovídá...
Není tady
KALIK napsal(a):
hirondel napsal(a):
Tak hlavne me nic neber kdyz to sam nemas,to nepujde.A kdy tě poprosím, abys mi to vysvětlila? Co kdy mi to smysl nedává? Udělá to pro mě? Nebo si to jen plácla
Kali dnes jsem psala tady tohle= Hlavnim pravidlem me hry je to,ze je v tom zahrnuty smysl.
Dalsim pravidlem je na vsechno potrebuje clovek prijit sam.
Nejprve pratelsky navrhuju koupit si modelinu a udelast si z ni co si prejes,nebot ona modelina Ti to dovoli.
Není tady
Mariposa napsal(a):
Tohle je fakt dobryyyyyy
Jo to je.
Upravil(a) hirondel (10. 2. 2010 18:24)
Není tady
PavlaH napsal(a):
Naslouchej tomu, čemu se říká rozum a logicky odpověz ne? ale tohle je váně těký, mluvit řečí toho, komu odpovídá...
Ale ne, to neni tezky Pavlo. V risi divu logika postrada smysl.
Není tady
Jasně take já jsem letadlo, kdo je víc ?
Není tady
Otazkou je, jestli je letadlo uz dost nez vic.
Není tady
Nee letadlo je přece málo, naslouchej srdci, pozná co je víc....
Není tady
PavlaH napsal(a):
Nee letadlo je přece málo, naslouchej srdci, pozná co je víc....
Srdce krici - neni vic-neni min. JE.
Není tady
je co? pokud odpoví správně vyhrává milion.
Není tady
To vi prece kazde male dite.
Ale mozna je tu nekdo kdo milion potrebuje,tak mu dam sanci odpovedet na tu prima otazku -je co?
Není tady
ALE Hirondel já ti přece nemusím uvěřit e ty to ví, nemusím
Není tady
PavlaH napsal(a):
ALE Hirondel já ti přece nemusím uvěřit e ty to ví, nemusím
Ano,tak to vnimam-nikdo nic nemusi.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Jasně take já jsem letadlo, kdo je víc ?
Ty jsi letadlo a ja jsem motyl, huraaaaa
Není tady
mariposa napsal(a):
A ja na to Kaliku:
Tohle je fakt dobryyyyyy
Já e se ptám? Já přece napsal, e to má brát, jako kdy se neptám. To, e se ptám v tomto smyslu znamená, e se neptám. Jestli si přesto myslí, e se ptám, tak se ptám, proč si myslí e se ptám. Ono není se ptát jako se ptát. Ovem někdo se můe ptát i tak, e se přímo ptá, na něco, na co se ve skutečnosti neptá nebo se ptá na něco, co ho nezajímá. Ptá se takříkajíc z principu, e ptát se znamená být in, tedy cool, jak se dneska říká. Pak se mě jetě optej, zda-li to ptaní má smysl, kdy se ptá neptá a odpověď tě v podstatě nezajímá. Optat se ale tak, aby z ptaní bylo zřejmé, na co se ptá a co tě zajímá, je bez ptaní umění. Prostě ptát se není jen tak. U tomu rozumí?
Není tady
hirondel napsal(a):
KALIK napsal(a):
hirondel napsal(a):
Tak hlavne me nic neber kdyz to sam nemas,to nepujde.A kdy tě poprosím, abys mi to vysvětlila? Co kdy mi to smysl nedává? Udělá to pro mě? Nebo si to jen plácla
Kali dnes jsem psala tady tohle= Hlavnim pravidlem me hry je to,ze je v tom zahrnuty smysl.
Dalsim pravidlem je na vsechno potrebuje clovek prijit sam.
Nejprve pratelsky navrhuju koupit si modelinu a udelast si z ni co si prejes,nebot ona modelina Ti to dovoli.
Jo, chápu, plácla si to
Není tady
KALIK napsal(a):
Jo, chápu, plácla si to
Ty si muzes preci vybrat zda chapes ci ne,tady si kazdy muze vybrat.
Není tady
hirondel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Jo, chápu, plácla si to
Ty si muzes preci vybrat zda chapes ci ne,tady si kazdy muze vybrat.
Já doufám, e sis vimla, e jsem si vybral Jak říká, je to hra. Ty se snaí dělat, e víc ví a já zase, e nic nevím a e potřebuji poradit. Ty, jako správný učitel, bys měla svému ákovi, jak si k tomu dola, protoe se můe stát, e si ák najde jiného učitele, třeba tělocviku
Není tady