6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dle přání Hirondel zakládám nové téma
Není tady
hirondel napsal(a):
Sikovnej je kazdy,presto ver ci never videla jsem uz dost sikovnych kteri ve chvilce nepozornosti uklouzli a ublizili si.
Fesak jsi, to ano. Sikovnej fesak i ten muze uklouznout.
Kalik napsal(a):
Hir, nezáviď, ju? Já za to nemůžu, že jsem takovej
Mariposa napsal(a):
Hele Kaliku, jak Te vlastne napadla zavist?
Jak Te tohle napadlo?
Kalik napsal(a):
Mar, nechtěla si se spíš zeptat Hir, proč píše v reakci na to, že jsem se pochválil a vyzdvihnul své přednosti, to co napsala? Možná by ses mě ani nemusela ptát, proč mě napadlo slovo závist Chceš to blíže osvětlit? Pokud něco mám, co druhý nemá a chtěl by to, tak se buď snaží to všemožně získat a nebo toho druhého o to připravit a to třeba i zavrženíhodnými způsoby. Do tohoto ranku spadá i to, že když někdo něco má a ten druhý ne, že se mu alespoň pomstím tím, že mu zařídím "uklouznutí" a "ublížení si". Někteří slabší jedinci o tom jen hovoří Stačí takto? Už víš, proč mě napadlo slovo "závist" v souvislosti s výrokem Hir? Je to dost popisné?
Protoze napriklad tohle je dost vtipny ,bude to tady na chatu lepe sedet.
Muzeme si tady pratele spolu zavtipkovat a procvicit se.
Popovidat si o tom kdo si co mysli a nemysli. Uvidime jak se to vyvrbiiiiii.
Upravil(a) hirondel (10. 2. 2010 14:02)
Není tady
Tam vedle u Crabata si dle mne (dle me ) vesele Chatujou (napr DaiTerr ) ale snad jim to dojde.
Není tady
hirondel napsal(a):
hirondel napsal(a):
Sikovnej je kazdy,presto ver ci never videla jsem uz dost sikovnych kteri ve chvilce nepozornosti uklouzli a ublizili si.
Fesak jsi, to ano. Sikovnej fesak i ten muze uklouznout.Kalik napsal(a):
Hir, nezáviď, ju? Já za to nemůžu, že jsem takovej
Mariposa napsal(a):
Hele Kaliku, jak Te vlastne napadla zavist?
Jak Te tohle napadlo?Kalik napsal(a):
Mar, nechtěla si se spíš zeptat Hir, proč píše v reakci na to, že jsem se pochválil a vyzdvihnul své přednosti, to co napsala? Možná by ses mě ani nemusela ptát, proč mě napadlo slovo závist Chceš to blíže osvětlit? Pokud něco mám, co druhý nemá a chtěl by to, tak se buď snaží to všemožně získat a nebo toho druhého o to připravit a to třeba i zavrženíhodnými způsoby. Do tohoto ranku spadá i to, že když někdo něco má a ten druhý ne, že se mu alespoň pomstím tím, že mu zařídím "uklouznutí" a "ublížení si". Někteří slabší jedinci o tom jen hovoří Stačí takto? Už víš, proč mě napadlo slovo "závist" v souvislosti s výrokem Hir? Je to dost popisné?
Protoze napriklad tohle je dost vtipny ,bude to tady na chatu lepe sedet.
Muzeme si tady pratele spolu zavtipkovat a procvicit se.
Popovidat si o tom kdo si co mysli a nemysli. Uvidime jak se to vyvrbiiiiii.
A nebo si donekonečna odpovídat otázkami, jak to tady někteří velice dobře umí
Upravil(a) Lúthien (10. 2. 2010 14:23)
Není tady
Lúth,
Hir, nevím, co si tou citací chtěla říci? Zkusíš to vlastními slovy? Zvládneš to?
Není tady
Lúthien napsal(a):
A nebo si donekonečna odpovídat otázkami, jak to tady někteří velice dobře umí
Vitej Luth
Jasne a nebo tak.
Hlavnim pravidlem me hry je to,ze je v tom zahrnuty smysl.
Není tady
KALIK napsal(a):
Hir, nevím, co si tou citací chtěla říci? Zkusíš to vlastními slovy? Zvládneš to?
Mas na mysli cely ten prvni okopirovany prispevek?
Rekla jsem ze me to prijde vtipny. Ja mam smysl pro humor a beru to jako takovou malou hru.
Co Ty si zase naopak Kaliku myslis,ze jsem tim chtela rict?
Není tady
Hir, jistě pokud Ti to připadá vtipný, pak jsem rád, že jsme tě s Mari pobavili. Smích je zdravý a jsem rád, že jsme ti smíchem prozářili den, alespoň o maličko
Co ty si myslíš, že bych ti měl odpovědět na to, co si tím chtěla říct?
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Ovšem pomni na to, že toto si může myslet na oplátku kdokoliv o tobě - "že se ti snažil něco vysvětlit, ale že to nepochopilas.."
Dai a to je to prosim ,co se deje v Tve halave? Mam na mysli to, ze se Ti zda ze jsi neco vysvetloval a ten druhy Te nepochopil ?
A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape? Co kdyz je to jeste uplne jinak. ?
Není tady
KALIK napsal(a):
Hir, jistě pokud Ti to připadá vtipný, pak jsem rád, že jsme tě s Mari pobavili. Smích je zdravý a jsem rád, že jsme ti smíchem prozářili den, alespoň o maličko
Co ty si myslíš, že bych ti měl odpovědět na to, co si tím chtěla říct?
Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali? Muj den zaril uz predtim. Ale dekuju za rechtacku,to je jeste o neco trochu jinanciiiho.
Nemyslim si nic co by jsi me mel odpovedet.
Zadne ze by jsi mel neni v programu zadano. Zadne myslim neni v mem programu zadano.
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Ovšem pomni na to, že toto si může myslet na oplátku kdokoliv o tobě - "že se ti snažil něco vysvětlit, ale že to nepochopilas.."
Dai a to je to prosim ,co se deje v Tve halave? Mam na mysli to, ze se Ti zda ze jsi neco vysvetloval a ten druhy Te nepochopil ?
A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape? Co kdyz je to jeste uplne jinak. ?
Ne, měl jsem to na mysli všeobecně přece. A na další otázky si zřejmě budeš muset odpovědět sama sobě, to za tebe nikdo neudělá
"A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape?" - A podle čeho ty usuzuješ, že chápe? Co když je to úplně jinak? (kolo kolo mlýnské...)
Není tady
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape? Co kdyz je to jeste uplne jinak. ?Ne, měl jsem to na mysli všeobecně přece. A na další otázky si zřejmě budeš muset odpovědět sama sobě, to za tebe nikdo neudělá
"A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape?" - A podle čeho ty usuzuješ, že chápe? Co když je to úplně jinak? (kolo kolo mlýnské...)
Jak to myslis vseobecne? To preci nejde,nemuzes si myslet ci verit ze to ma tak jako Ty. Pokud si dobre ted rozumime to se take ukaze,zavery si vyvodime sami. Je to na nas.
Na vsechny otazky ktere sobe kladu znam odpovedi. Jestli znas i Ty odpoved na otazky ktere kladu Tobe pak v tom budes mit jasno. Panimajes?
Podle ceho usuzuju ze chape,podle toho co pak deje.
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape? Co kdyz je to jeste uplne jinak. ?Ne, měl jsem to na mysli všeobecně přece. A na další otázky si zřejmě budeš muset odpovědět sama sobě, to za tebe nikdo neudělá
"A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape?" - A podle čeho ty usuzuješ, že chápe? Co když je to úplně jinak? (kolo kolo mlýnské...)Jak to myslis vseobecne? To preci nejde,nemuzes si myslet ci verit ze to ma tak jako Ty. Pokud si dobre ted rozumime to se take ukaze,zavery si vyvodime sami. Je to na nas.
Na vsechny otazky ktere sobe kladu znam odpovedi. Jestli znas i Ty odpoved na otazky ktere kladu Tobe pak v tom budes mit jasno. Panimajes?
Podle ceho usuzuju ze chape,podle toho co pak deje.
Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš? Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?
Jestli známe oba odpovědi na otázky, které si vzájemně klademe, pak máme oba zřejmě jasno. Proč teda ještě diskutujeme?
Není tady
hirondel napsal(a):
Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali? Muj den zaril uz predtim. Ale dekuju za rechtacku,to je jeste o neco trochu jinanciiiho.
Nemyslim si nic co by jsi me mel odpovedet.
Zadne ze by jsi mel neni v programu zadano. Zadne myslim neni v mem programu zadano.
A říkal jsem snad, že by si byla předtím down? To jsou jen Tvá slova, jen Tvá Každopádně jsem rád, že jsme přispěli k tvé řechtačce. Soudím, že řechtání je takový větší smích. Jsem o to víc rád, že jsme ti takto posloužili Řekl bych, že je to lepší, než tě rozplakat
Jsem moc rád, že nic nemyslíš
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš? Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?
Jestli známe oba odpovědi na otázky, které si vzájemně klademe, pak máme oba zřejmě jasno. Proč teda ještě diskutujeme?
Ja jsem rekla ze to je tak ja pisu ? Nerekla.
"Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?"
To byla reakce na to ze pises ,ze jsi to myslel vseobecne. Ptala jsem se jak to myslis a v zapeti dosadila myslenku,chtela jsem zjistit jak budes reagovat.
Není tady
KALIK napsal(a):
A říkal jsem snad, že by si byla předtím down?
A rekla jsem snad neco takoveho?
Upravil(a) hirondel (10. 2. 2010 15:29)
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Jestli známe oba odpovědi na otázky, které si vzájemně klademe, pak máme oba zřejmě jasno. Proč teda ještě diskutujeme?Ja jsem rekla ze to je tak ja pisu ? Nerekla.
"Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?"
To byla reakce na to ze pises ,ze jsi to myslel vseobecne. Ptala jsem se jak to myslis a v zapeti dosadila myslenku,chtela jsem zjistit jak budes reagovat.
A kde, prosím, píšu, že jsi něco řekla? Vidíš to snad někde?
A proč máš potřebu zjišťovat, jak budu reagovat? A proč dosazuješ myšlenku, kterou bych nedosadil? K čemu to má sloužit?
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš?
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Nevidim nike ze pises ze jsem neco rekla. Proc se ptas?
To vsak nemeni nic na tom ze z niceho nesoudim ze to tak je, jak pisu. Jak jsi na to prisel. ?
" "A proč máš potřebu zjišťovat, jak budu reagovat? A proč dosazuješ myšlenku, kterou bych nedosadil? K čemu to má sloužit?""
Potrebu? Jak jsi na to prisel? A proc Ty v diskuzich dosazujes myslenky ktere by nikdo nedosadil ?
A dal:
Ty delas veci ktere si prejes ,nebo ne? Zalezi na Tobe kdyz je delas nebo ne?
Není tady
hirondel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Řekla si: "Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali? Muj den zaril uz predtim." Proč si tedy říkala?
Není tady
Hir, kontrolní otázka: kolik je 1+1?
Není tady
hirondel napsal(a):
Tak Hir, tohle bude vazne sranda Uz se tesiiiiiiiiim
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš?
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Nevidim nike ze pises ze jsem neco rekla. Proc se ptas?
To vsak nemeni nic na tom ze z niceho nesoudim ze to tak je, jak pisu. Jak jsi na to prisel. ?
" "A proč máš potřebu zjišťovat, jak budu reagovat? A proč dosazuješ myšlenku, kterou bych nedosadil? K čemu to má sloužit?""
Potrebu? Jak jsi na to prisel? A proc Ty v diskuzich dosazujes myslenky ktere by nikdo nedosadil ?
A dal:
A kde, prosím, píšu, že jsi něco řekla?
no já ti nevím... A co tohle: Ja jsem rekla ze to je tak ja pisu ? Nerekla.
proto jsem se zeptal, zda jsi někde viděla, že píšu, že jsi něco řekla. Pokud jsi neviděla, pak se ptám, proč jsi ta slova vůbec použila, když jsem nic o tvém říkání nikde nepsal.
A proc Ty v diskuzich dosazujes myslenky ktere by nikdo nedosadil ?
A kde ty jsi přišla na to, že něco "dosazuji"? Můžeš mi to, prosím, vysvětlit?
A ty děláš, co si přeješ? A také ti na tom záleží?
Není tady
KALIK napsal(a):
hirondel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Řekla si: "Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali? Muj den zaril uz predtim." Proč si tedy říkala?
Kali kuzlatko soustred se trochu preci. Tobe to pujde.
Jsou tu taci kterym to pujde hur.
Vitejte vsichni v risi divu Kdo to miluje ten to miluje.
1+1 Kaliku je 1. To koukas vid? Nebo nekoukas ale chapes svet divu.
Ja nevim ale slysela jsem ze by to jako melo byt jinak Kali?
Není tady
KALIK napsal(a):
Hir, kontrolní otázka: kolik je 1+1?
hirondel napsal(a):
1+1 Kaliku je 1. To koukas vid? Nebo nekoukas ale chapes svet divu.
Ja nevim ale slysela jsem ze by to jako melo byt jinak Kali?
A uz se baviiiiiim, uz je to tu, uz je to tady
Není tady
Jasně a Hirondel nám to všem bude pískat, páč ta jediná VÍ o co gou a jediná má pravdu, nebo že by to bylo jinak Hirondel?
Není tady