Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 2. 2010 13:48

Anda
♥♥♥♥♥♥-

CHAT - duchovní

Dle přání Hirondel zakládám nové téma

Není tady

#2 10. 2. 2010 13:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT - duchovní

hirondel napsal(a):

Sikovnej je kazdy,presto ver ci never videla jsem uz dost sikovnych kteri ve chvilce nepozornosti uklouzli a ublizili si. 
Fesak jsi, to ano.      Sikovnej fesak i ten muze uklouznout.

Kalik napsal(a):

Hir, nezáviď, ju? Já za to nemůžu, že jsem takovej

Mariposa napsal(a):

Hele Kaliku, jak Te vlastne napadla zavist?
Jak Te tohle napadlo?

Kalik napsal(a):

Mar, nechtěla si se spíš zeptat Hir, proč píše v reakci na to, že jsem se pochválil a vyzdvihnul své přednosti, to co napsala? Možná by ses mě ani nemusela ptát, proč mě napadlo slovo závist  Chceš to blíže osvětlit? Pokud něco mám, co druhý nemá a chtěl by to, tak se buď snaží to všemožně získat a nebo toho druhého o to připravit a to třeba i zavrženíhodnými způsoby. Do tohoto ranku spadá i to, že když někdo něco má a ten druhý ne, že se mu alespoň pomstím tím, že mu zařídím "uklouznutí" a "ublížení si". Někteří slabší jedinci o tom jen hovoří  Stačí takto? Už víš, proč mě napadlo slovo "závist" v souvislosti s výrokem Hir? Je to dost popisné?

Protoze napriklad tohle je dost vtipny ,bude to tady na chatu lepe sedet.
Muzeme si tady pratele spolu zavtipkovat a procvicit se.

Popovidat si o tom kdo si co mysli a nemysli. Uvidime jak se to vyvrbiiiiii.  lol

Upravil(a) hirondel (10. 2. 2010 14:02)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#3 10. 2. 2010 14:08

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tam vedle u Crabata si dle mne (dle me smile  )  vesele Chatujou (napr DaiTerr ) ale snad jim to dojde.  big_smile

Není tady

#4 10. 2. 2010 14:23

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

hirondel napsal(a):

hirondel napsal(a):

Sikovnej je kazdy,presto ver ci never videla jsem uz dost sikovnych kteri ve chvilce nepozornosti uklouzli a ublizili si. 
Fesak jsi, to ano.      Sikovnej fesak i ten muze uklouznout.

Kalik napsal(a):

Hir, nezáviď, ju? Já za to nemůžu, že jsem takovej

Mariposa napsal(a):

Hele Kaliku, jak Te vlastne napadla zavist?
Jak Te tohle napadlo?

Kalik napsal(a):

Mar, nechtěla si se spíš zeptat Hir, proč píše v reakci na to, že jsem se pochválil a vyzdvihnul své přednosti, to co napsala? Možná by ses mě ani nemusela ptát, proč mě napadlo slovo závist  Chceš to blíže osvětlit? Pokud něco mám, co druhý nemá a chtěl by to, tak se buď snaží to všemožně získat a nebo toho druhého o to připravit a to třeba i zavrženíhodnými způsoby. Do tohoto ranku spadá i to, že když někdo něco má a ten druhý ne, že se mu alespoň pomstím tím, že mu zařídím "uklouznutí" a "ublížení si". Někteří slabší jedinci o tom jen hovoří  Stačí takto? Už víš, proč mě napadlo slovo "závist" v souvislosti s výrokem Hir? Je to dost popisné?

Protoze napriklad tohle je dost vtipny ,bude to tady na chatu lepe sedet.
Muzeme si tady pratele spolu zavtipkovat a procvicit se.

Popovidat si o tom kdo si co mysli a nemysli. Uvidime jak se to vyvrbiiiiii.  lol

A nebo si donekonečna odpovídat otázkami, jak to tady někteří velice dobře umí big_smile

Upravil(a) Lúthien (10. 2. 2010 14:23)

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#5 10. 2. 2010 14:31

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Lúth, wink

Hir, nevím, co si tou citací chtěla říci? Zkusíš to vlastními slovy? Zvládneš to? wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#6 10. 2. 2010 14:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lúthien napsal(a):

A nebo si donekonečna odpovídat otázkami, jak to tady někteří velice dobře umí big_smile

Vitej Luth smile

Jasne a nebo tak. smile

Hlavnim pravidlem me hry je to,ze je v tom zahrnuty smysl.   wink

Není tady

#7 10. 2. 2010 14:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Hir, nevím, co si tou citací chtěla říci? Zkusíš to vlastními slovy? Zvládneš to? wink

Mas na mysli cely ten prvni okopirovany prispevek?   

Rekla jsem ze me to prijde vtipny. Ja mam smysl pro humor a beru to jako takovou malou hru. smile

Co Ty si zase naopak Kaliku myslis,ze jsem tim chtela rict?

Není tady

#8 10. 2. 2010 14:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Hir, jistě pokud Ti to připadá vtipný, pak jsem rád, že jsme tě s Mari pobavili. Smích je zdravý a jsem rád, že jsme ti smíchem prozářili den, alespoň o maličko smile

Co ty si myslíš, že bych ti měl odpovědět na to, co si tím chtěla říct? wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#9 10. 2. 2010 14:45

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Ovšem pomni na to, že toto si může myslet na oplátku kdokoliv o tobě - "že se ti snažil něco vysvětlit, ale že to nepochopilas.."smile

Dai a to je to prosim ,co se deje v Tve halave? Mam na mysli to, ze se Ti zda ze jsi neco vysvetloval a ten druhy Te nepochopil ? 
A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape?  Co kdyz je to jeste uplne jinak. ?

Není tady

#10 10. 2. 2010 14:50

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Hir, jistě pokud Ti to připadá vtipný, pak jsem rád, že jsme tě s Mari pobavili. Smích je zdravý a jsem rád, že jsme ti smíchem prozářili den, alespoň o maličko smile

Co ty si myslíš, že bych ti měl odpovědět na to, co si tím chtěla říct? wink

Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali?  Muj den zaril uz predtim. smile  Ale dekuju za rechtacku,to je jeste o neco trochu jinanciiiho.  stolt

Nemyslim si nic co by jsi me mel odpovedet. 

Zadne ze by jsi mel neni v programu zadano. Zadne myslim neni v mem programu zadano. smile

Není tady

#11 10. 2. 2010 14:56

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Ovšem pomni na to, že toto si může myslet na oplátku kdokoliv o tobě - "že se ti snažil něco vysvětlit, ale že to nepochopilas.."smile

Dai a to je to prosim ,co se deje v Tve halave? Mam na mysli to, ze se Ti zda ze jsi neco vysvetloval a ten druhy Te nepochopil ? 
A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape?  Co kdyz je to jeste uplne jinak. ?

Ne, měl jsem to na mysli všeobecně přece. A na další otázky si zřejmě budeš muset odpovědět sama sobě, to za tebe nikdo neudělá wink

"A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape?" - A podle čeho ty usuzuješ, že chápe? Co když je to úplně jinak? (kolo kolo mlýnské...)vissla

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#12 10. 2. 2010 15:04

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Ne, měl jsem to na mysli všeobecně přece. A na další otázky si zřejmě budeš muset odpovědět sama sobě, to za tebe nikdo neudělá wink

"A podle ceho usuzujes ze clovek kteremu neco vysvetlujes skutecne nechape?" - A podle čeho ty usuzuješ, že chápe? Co když je to úplně jinak? (kolo kolo mlýnské...)vissla

Jak to myslis vseobecne?  To preci nejde,nemuzes si myslet ci verit ze to ma tak jako Ty. Pokud si dobre ted rozumime to se take ukaze,zavery si vyvodime sami. Je to na nas.

Na vsechny otazky ktere sobe kladu znam odpovedi. Jestli znas i Ty odpoved na otazky ktere kladu Tobe pak v tom budes mit jasno.   smile  Panimajes? 

Podle ceho usuzuju ze chape,podle toho co pak deje. smile

Není tady

#13 10. 2. 2010 15:14

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

Jak to myslis vseobecne?  To preci nejde,nemuzes si myslet ci verit ze to ma tak jako Ty. Pokud si dobre ted rozumime to se take ukaze,zavery si vyvodime sami. Je to na nas.

Na vsechny otazky ktere sobe kladu znam odpovedi. Jestli znas i Ty odpoved na otazky ktere kladu Tobe pak v tom budes mit jasno.   smile  Panimajes? 

Podle ceho usuzuju ze chape,podle toho co pak deje. smile

Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš? Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?

Jestli známe oba odpovědi na otázky, které si vzájemně klademe, pak máme oba zřejmě jasno. Proč teda ještě diskutujeme?

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#14 10. 2. 2010 15:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali?  Muj den zaril uz predtim. smile  Ale dekuju za rechtacku,to je jeste o neco trochu jinanciiiho.  stolt

Nemyslim si nic co by jsi me mel odpovedet. 

Zadne ze by jsi mel neni v programu zadano. Zadne myslim neni v mem programu zadano. smile

A říkal jsem snad, že by si byla předtím down? To jsou jen Tvá slova, jen Tvá wink Každopádně jsem rád, že jsme přispěli k tvé řechtačce. Soudím, že řechtání je takový větší smích. Jsem o to víc rád, že jsme ti takto posloužili smile Řekl bych, že je to lepší, než tě rozplakat smile

Jsem moc rád, že nic nemyslíš wink

Není tady

#15 10. 2. 2010 15:25

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš? Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?

Jestli známe oba odpovědi na otázky, které si vzájemně klademe, pak máme oba zřejmě jasno. Proč teda ještě diskutujeme?

Ja jsem rekla ze to je tak ja pisu ?  Nerekla.

"Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?"

To byla reakce na to ze pises ,ze jsi to myslel vseobecne. Ptala jsem se jak to myslis a v zapeti dosadila myslenku,chtela jsem zjistit jak budes reagovat.
smile

Není tady

#16 10. 2. 2010 15:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

A říkal jsem snad, že by si byla předtím down?

A rekla jsem snad neco takoveho? va  lol

Upravil(a) hirondel (10. 2. 2010 15:29)

Není tady

#17 10. 2. 2010 15:33

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

"Z čeho soudíš, že věřím, že má někdo něco jako já? Kde jsi na tohle přišla?"

To byla reakce na to ze pises ,ze jsi to myslel vseobecne. Ptala jsem se jak to myslis a v zapeti dosadila myslenku,chtela jsem zjistit jak budes reagovat.
smile

A kde, prosím, píšu, že jsi něco řekla? Vidíš to snad někde?

A proč máš potřebu zjišťovat, jak budu reagovat? A proč dosazuješ myšlenku, kterou bych nedosadil? K čemu to má sloužit?

Není tady

#18 10. 2. 2010 15:49

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš?

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Nevidim nike ze pises ze jsem neco rekla.  lol    Proc se ptas? 
To vsak nemeni nic na tom ze z niceho nesoudim ze to tak je, jak pisu.   Jak jsi na to prisel. ?  lol   

" "A proč máš potřebu zjišťovat, jak budu reagovat? A proč dosazuješ myšlenku, kterou bych nedosadil? K čemu to má sloužit?""
Potrebu? Jak jsi na to prisel?  A proc Ty v diskuzich dosazujes myslenky ktere by nikdo nedosadil ?
A dal:
Ty delas veci ktere si prejes ,nebo ne?  Zalezi na Tobe kdyz je delas nebo ne?  smile

Není tady

#19 10. 2. 2010 16:13

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Řekla si: "Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali?  Muj den zaril uz predtim." Proč si tedy říkala? lol

Není tady

#20 10. 2. 2010 16:15

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Hir, kontrolní otázka: kolik je 1+1? big_smile

Není tady

#21 10. 2. 2010 16:18

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Tak Hir, tohle bude vazne sranda lol Uz se tesiiiiiiiiim

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#22 10. 2. 2010 16:29

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Z čeho soudíš, že to tak je, jak píšeš?

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Nevidim nike ze pises ze jsem neco rekla.  lol    Proc se ptas? 
To vsak nemeni nic na tom ze z niceho nesoudim ze to tak je, jak pisu.   Jak jsi na to prisel. ?  lol   

" "A proč máš potřebu zjišťovat, jak budu reagovat? A proč dosazuješ myšlenku, kterou bych nedosadil? K čemu to má sloužit?""
Potrebu? Jak jsi na to prisel?  A proc Ty v diskuzich dosazujes myslenky ktere by nikdo nedosadil ?
A dal:
Ty delas veci ktere si prejes ,nebo ne?  Zalezi na Tobe kdyz je delas nebo ne?  smile

A kde, prosím, píšu, že jsi něco řekla?

no já ti nevím... A co tohle: Ja jsem rekla ze to je tak ja pisu ?  Nerekla.

proto jsem se zeptal, zda jsi někde viděla, že píšu, že jsi něco řekla. Pokud jsi neviděla, pak se ptám, proč jsi ta slova vůbec použila, když jsem nic o tvém říkání nikde nepsal.

A proc Ty v diskuzich dosazujes myslenky ktere by nikdo nedosadil ?

A kde ty jsi přišla na to, že něco "dosazuji"? Můžeš mi to, prosím, vysvětlit?

Ty delas veci ktere si prejes ,nebo ne?  Zalezi na Tobe kdyz je delas nebo ne?

A ty děláš, co si přeješ? A také ti na tom záleží? big_smile

Není tady

#23 10. 2. 2010 17:08

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

hirondel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Řekla si: "Ze jsi me smichem prozaril den alespon o malicko Kali?  Muj den zaril uz predtim." Proč si tedy říkala? lol

Kali kuzlatko soustred se trochu preci.  wink   Tobe to pujde.

Jsou tu taci kterym to pujde hur. smile

Vitejte vsichni v risi divu   rock  Kdo to miluje ten to miluje. smile

1+1 Kaliku je 1.   To koukas vid? Nebo nekoukas ale chapes svet divu.
Ja nevim ale slysela jsem ze by to jako melo byt jinak Kali?  albert

Není tady

#24 10. 2. 2010 17:26

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Hir, kontrolní otázka: kolik je 1+1? big_smile

hirondel napsal(a):

1+1 Kaliku je 1.   To koukas vid? Nebo nekoukas ale chapes svet divu.
Ja nevim ale slysela jsem ze by to jako melo byt jinak Kali?  albert

A uz se baviiiiiim, uz je to tu, uz je to tady lol lol

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#25 10. 2. 2010 17:27

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Jasně a Hirondel nám to všem bude pískat, páč ta jediná VÍ  o co gou a jediná má pravdu, nebo že by to bylo jinak Hirondel?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí